el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά, Ανάλυση 27/09/2023

Η Νιουκάστλ φιλοξενεί την Μάντσεστερ Σίτι στο πλαίσιο του τρίτου γύρου του EFL Cup (22:00). Για τη σπουδαία αναμέτρηση στο «St. James’ Park» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι μεγάλες ομάδες της Premier League μπαίνουν στην κούρσα του EFL Cup, με τη Σίτι να είναι έτοιμη να κυνηγήσει άλλον έναν τίτλο για να τον προσθέσει στο παλμαρέ της.

Αντίπαλος η φιλόδοξη Νιουκάστλ η οποία επίσης στοχεύει ψηλά σε έναν θεσμό τον οποίο δεν έχει κατακτήσει ποτέ, αλλά καλείται από τόσο νωρίς να πετάξει εκτός συνέχειας ένα από τα μεγάλα φαβορί, αν όχι το πιο μεγάλο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο «St. James’ Park» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα ξεκινά η δράση στο EFL Cup!


Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/09/2023

Το «τρένο» της Σίτι καλείται να κάνει… στάση στο Νιουκάστλ, έχοντας πρεμιέρα στο EFL Cup, τον τρίτο τη τάξει θεσμό στην Αγγλία.

Έναν θεσμό ωστόσο που δεν υποτίμησαν ποτέ οι «πολίτες», ειδικά επί ημερών Πεπ Γκουαρδιόλα, καθώς τον κατέκτησαν τέσσερις συνεχόμενες φορές, από το 2018 ως το 2021.

Η τρεμπλούχος δεν αφήνει κανέναν τίτλο δίχως να τον διεκδικήσει κι αυτό θα κάνει και με το φετινό EFL Cup, αρχίζοντας την πορεία της από την έδρα των «ανθρακωρύχων» που έχουν μεγάλες φιλοδοξίες και θέλουν να το δείξουν στη δική τους πρεμιέρα στη διοργάνωση.

Οι δύο ομάδες ήδη έχουν αναμετρηθεί για το πρωτάθλημα, με τη Σίτι να επικρατεί με 1-0 χάρη σε γκολ του Άλβαρεζ, στο παιχνίδι όπου έχει σκοράρει λιγότερο από κάθε άλλο φέτος.

Οι «πολίτες» σίγουρα θα παραταχθούν με αλλαγές, ωστόσο το κίνητρό τους είναι μεγάλο με φόντο και αυτόν τον τίτλο, αλλά σίγουρα θα συναντήσουν σθεναρή αντίσταση από τη Νιουκάστλ που θέλει αυτή τη φορά να κάνει τη ζημιά, πετώντας εκτός το μεγαλύτερο όνομα και φαβορί του θεσμού.


Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι: Στατιστικά & Προϊστορία 27/09/2023

  • Η Σίτι είναι δεύτερη σε κατακτήσεις στη διοργάνωση (8), πίσω μόνο από τη Λίβερπουλ (9), έχοντας κατακτήσει τους 6 εκ των 9 τελευταίων διοργανώσεων.
  • Ο Πεπ Γκουαρδιόλα είναι πολυνίκης προπονητής με 4 τρόπαια, μαζί με τον Ζοσέ Μουρίνιο.
  • Η Μάντσεστερ Σίτι έχει το απόλυτο 6/6 στην Premier League, ενώ η Νιουκάστλ έχει 3 νίκες και 3 ήττες.
  • Η Σίτι είναι αήττητη στα 10 τελευταία μεταξύ τους παιχνίδια με 8-2-0 με γκολ 30-8. Τελευταία νίκη της Νιουκάστλ το 2-1 το 2019.
  • Στο φετινό παιχνίδι για το πρωτάθλημα η Σίτι επικράτησε με 1-0 στις 19/8. Είναι το μοναδικό ματς των τρεμπλούχων σε πρωτάθλημα και Champions League με μόλις ένα γκολ στο ενεργητικό τους. Αντίστοιχα οι «πολίτες» δεν έχουν δεχθεί πάνω από ένα τέρμα σε οποιοδήποτε παιχνίδι τους.
  • Στο «St. James’ Park» η Σίτι έχει ρεκόρ 12-3-1 στα τελευταία 16 παιχνίδια.
  • Στο πλαίσιο του EFL Cup έχουν γίνει 5 αναμετρήσεις (3-1-1 για τη Σίτι) με πιο πρόσφατη το 0-2 υπέρ της Νιουκάστλ στους «16» τη σεζόν 2014/2015.
  • Η Νιουκάστλ έχει σκοράρει σε 5/6 αγώνες πρωταθλήματος, ενώ στο τελευταίο της παιχνίδι συνέτριψε την Σέφιλντ Γιουνάιτεντ (0-8).
  • Την προηγούμενη αγωνιστική στην Premier League η Σίτι νίκησε τη Νότιγχαμ Φόρεστ (2-0).
  • Το πανόραμα του EFL Cup
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Νιουκάστλ – Μάντσεστερ Σίτι: Προγνωστικά 27/09/2023

Νοκ άουτ παιχνίδι για το EFL Cup με την Μάντσεστερ Σίτι να θέλει να κατακτήσει κι αυτόν τον θεσμό, ο οποίος ωστόσο συνοδεύεται από εκπλήξεις.

Τα φαβορί συνήθως δυσκολεύονται ακόμα κι αν προχωρούν, με την παράταση να χρειάζεται σε πολλά ζευγάρια ώστε να λύσουν τις διαφορές τους.

ΤΕΛΙΚΟ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες θα ψάξουν το γκολ, σκοράρουν σταθερά στους αγώνες τους και μπορούν να μας δώσουν Over.

OVER 2.5 ΓΚΟΛ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 ΣΤΗ NOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νιούκαστλ – Μάντσεστερ Σίτι έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Νιουκάστλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/09/2023

Η λίστα των απόντων της Νιουκάστλ είναι γεμάτη με τα ονόματα των Μπαρνς, Γουίλοκ, Κραφτ, με τον Έντι Χάου να θέλει να παρατάξει την καλύτερη δυνατή 11άδα απέναντι στους τρεμπλούχους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πόουπ – Τρίπιερ, Σαρ, Μπότμαν, Μπερν – Λόνγκσταφ, Γκιμαράες, Τονάλι – Μέρφι, Άιζακ, Γκόρντον.

Μάντσεστερ Σίτι: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 27/09/2023

Στη Σίτι ο Πεπ Γκουαρδιόλα δεν μπορεί να υπολογίζει στον Ντε Μπρόινε, ενώ αναμένεται να μείνουν επίσης εκτός Κόβασιτς, Σίλβα και Στόουνς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ορτέγκα – Λιούις, Ακάντζι, Άκε, Γκόμες – Νούνιες, Φίλιπς – Φόντεν, Άλβαρεζ, Γκρίλις – Χάαλαντ.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ