el
Σάββατο, 11 Μαΐου, 2024

Νιουκάστλ – Τότεναμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 23/04/2023

Ντέρμπι με έπαθλο μια θέση στην τετράδα και το Champions League, με τη Νιουκάστλ να υποδέχεται την Τότεναμ (16:00) στο πλαίσιο της 32ης αγωνιστικής της Premier League. Για το μεγάλο παιχνίδι στο «St’ James’ Park» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η μάχη της τετράδας στην Premier League κορυφώνεται, με Νιουκάστλ και Τότεναμ να ερίζουν για την 4η θέση και να τίθενται αντιμέτωπες στο εξαιρετικά κρίσιμο ντέρμπι του «St’ James’ Park».

Με τις δύο ομάδες να τις χωρίζουν μόλις 3 βαθμοί, η βαθμολογική σημασία της αναμέτρησης είναι μεγάλη, καθώς ο «μαραθώνιος» του πρωταθλήματος έχει μπει στην τελική ευθεία.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι στο «Emirates» γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Νιουκάστλ – Τότεναμ: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/04/2023

Νιουκάστλ και Τότεναμ θέλουν έξοδο στο Champions League; Απόδειξη θα είναι το ντέρμπι της 4ης θέσης στο «St’ James’ Park», όπου οι γηπεδούχοι «ανθρακωρύχοι» καλούνται να υπερασπιστούν το βαθμολογικό αβαντάζ που έχουν απέναντι στους «πετεινούς».

Τις δύο ομάδες χωρίζουν 3 βαθμοί, με τη Νιουκάστλ να έχει ένα παιχνίδι λιγότερο. Ενδεχόμενη νίκη των γηπεδούχων του Έντι Χόου θα τους δώσει σπουδαίο πλεονέκτημα, ενώ οι Λονδρέζοι μόνο με «διπλό» θα εξακολουθούν να ελπίζουν βάσιμα στην είσοδο στην τετράδα που οδηγεί στο επόμενο Champions League.

Με τον «μαραθώνιο» του πρωταθλήματος να έχει μπει στην τελική ευθεία, το ντέρμπι τετράδας είναι πολύ κρίσιμο και θα κρίνει πολλά, με τη Νιουκάστλ να αναζητά τη δεύτερη φετινή νίκη επί των Λονδρέζων, που αναζητούν από την πλευρά τους σταθερότητα μετά την απομάκρυνση του Αντόνιο Κόντε από την τεχνική ηγεσία.

Αμφότερες προέρχονται από οδυνηρές ήττες τις οποίες καλούνται να αφήσουν πίσω για να κάνουν αποφασιστικό ευρωπαϊκό βήμα, αλλά και προς τα… αστέρια.

premier league wrap weekend 31 12 01 01 novibet 2


Νιουκάστλ – Τότεναμ: Στατιστικά & Προϊστορία 23/04/2023

  • Η Νιουκάστλ βρίσκεται στην 4η θέση της κατάταξης με 56 βαθμούς σε 30 αγώνες.
  • Η Τότεναμ βρίσκεται στην 5η θέση της κατάταξης με 53 βαθμούς σε 31 αγώνες.
  • Στον πρώτο γύρο η Νιουκάστλ είχε επικρατήσει στο Λονδίνο (1-2).
  • Σε επίπεδο Premier League υπάρχει σχεδόν απόλυτη ισορροπία, με 24 νίκες της Τότεναμ, 23 της Νιουκάστλ και 8 ισοπαλίες.
  • Στην έδρα της Νιουκάστλ οι «ανθρακωρύχοι» έχουν 12 νίκες, έναντι 9 της Τότεναμ και 6 ισοπαλιών.
  • Στα τελευταία 5 παιχνίδια στο «St’ James’ Park» η Τότεναμ είναι αήττητη, με 4 νίκες και μία ισοπαλία (2-2) το 2021. Τελευταία νίκη των γηπεδούχων ήταν το 5-1 το 2016.
  • Πριν το 1-2 του πρώτου γύρου υπέρ της Νιουκάστλ είχαν προηγηθεί 10 αγώνες και στις δύο έδρες, με 7 νίκες της Τότεναμ, 2 ισοπαλίες και μία νίκη των «ανθρακωρύχων».
  • Την προηγούμενη αγωνιστική η Νιούκαστλ ηττήθηκε από την Άστον Βίλα (3-0), αποτέλεσμα που διέκοψε σερί πέντε νικών στο πρωτάθλημα.
  • Η Τότεναμ επίσης ηττήθηκε την προηγούμενη αγωνιστική (2-3 από την Μπόρνμουθ), αποτέλεσμα που επίσης διέκοψε αήττητο σερί πέντε αγώνων, με 2 νίκες και 3 ισοπαλίες.
  • Η Νιουκάστλ έχει δεχθεί γκολ στα 10 από τα τελευταία 11 παιχνίδια πρωταθλήματος. Μοναδική περίπτωση καθαρής εστίας από τις 21/1 και το 0-0 με την Κρίσταλ Πάλας είναι το 2-0 επί της Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
  • Η Τότεναμ αντίστοιχα έχει δεχθεί γκολ σε κάθε ένα εκ των 6 τελευταίων αγώνων της στο πρωτάθλημα, με τελευταία καθαρή εστία να είναι στο 2-0 επί της Τσέλσι στις 26/2.
  • Η βαθμολογία της Premier League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


Νιουκάστλ – Τότεναμ: Προγνωστικά 23/04/2023

Σε ένα πολύ κρίσιμο βαθμολογικά ντέρμπι που μπορεί να γείρει οριστικά την πλάστιγγα, ειδικά σε περίπτωση νίκης της Νιουκάστλ, αμφότερες θα κοιτάξουν να σκοράρουν, καθώς δεν είναι πολύ αξιόπιστες στα μετόπισθεν.

Η Νιουκάστλ έχει δεχθεί γκολ σε 10/11 τελευταία παιχνίδια της, ενώ η Τότεναμ και στα 6 τελευταία της, με αποκορύφωμα φυσικά και για τις δύο τις ήττες της περασμένης αγωνιστικής, με Άστον Βίλα και Μπόρνμουθ αντίστοιχα.

OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.82 ΣΤΗ NOVIBET

Το βαθμολογικό ζητούμενο είναι πολύ σημαντικό και το παιχνίδι αναμένεται να οδηγηθεί στη δύναμη, κάτι που αναμένεται να προκαλέσει κίτρινες κάρτες από τον διαιτητή.

OVER 4.5 ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30 ΣΤΗ NOVIBET

 


Νιουκάστλ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/04/2023

Η Νιουκάστλ δε θα έχει και σε αυτό το παιχνίδι τον Σεντ-Μάξιμιν και τον Κραφθ, ωστόσο δεν έχουν προκύψει τουλάχιστον νέα προβλήματα για τον Έντι Χόου ώστε να παρατάξει το καλύτερο δυνατό σχήμα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Πόουπ – Τρίπιερ, Σαρ, Μπότμαν, Μπερν – Λονγκσταφ, Γκιμαράες, Γουίλοκ – Αλμιρόν, Γουίλσον, Τζοέλιντον.

Τότεναμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 23/04/2023

Στην πλευρά της Τότεναμ ο Κρίστιαν Στελίνι που συνεχίζει στην τεχνική ηγεσία μετά την απομάκρυνση του Αντόνιο Κόντε θα στηριχθεί ως είθισται στο δίδυμο Κέιν-Σον στην επίθεση ώστε να βγουν τα κάστανα από τη φωτιά.

Ο Λενγκλέ που αποχώρησε τραυματίας στον αγώνα με την Μπόρνμουθ προστέθηκε στον μακρύ κατάλογο των απόντων (Μόουρα, Μπετανκούρ, Ρόιαλ, Μπισούμα, Σεσενιόν, Ντέιβις).

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Γιορίς – Πόρο, Ρομέρο, Ντάιερ, Πέρισιτς – Κουλουσέφσκι, Χόιμπιεργκ, Σκιπ, Ντανιούμα – Κέιν, Σον.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ