el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Νότιγχαμ – Τότεναμ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 28/08/2022

Το πρώτο της πολύ μεγάλο τεστ από την επιστροφή της στην Premier League την Κυριακή η Νότιγχαμ Φόρεστ, η οποία υποδέχεται την Τότεναμ την Κυριακή (28/08, 18:30).

Οι νεοφώτιστοι στην κατηγορία έχουν πολύ καλή εικόνα μέχρι στιγμής. Έχουν ήδη πανηγυρίσει την πρώτη τους νίκη, ενώ προκρίθηκαν και στην επόμενη φάση του Λιγκ Καπ. Τώρα όμως έχουν μπροστά τους μία πολύ σημαντική πρόκληση, με μία από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος.

Η Τότεναμ είναι αήττητη έως τώρα, έχοντας μάλιστα δώσει κι ένα ντέρμπι. Έχει δύο νίκες και μία ισοπαλία (2-2 με την Τσέλσι εκτός έδρας) και δείχνει ότι θα είναι φαβορί για να διατηρήσει τη θέση της στην πρώτη τετράδα. Πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση, πίσω από την Τσέλσι.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση της Νότιγχαμ απέναντι στην Τότεναμ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στην Premier League!

 


Νότιγχαμ – Τότεναμ: Ανάλυση & Παρουσίαση 28/08/2022

Η Νότιγχαμ βρίσκεται στην 10η θέση της βαθμολογίας στην Premier League με τέσσερις βαθμούς. Έπειτα από τρεις αγωνιστικές έχει από ένα αποτέλεσμα. Ηττήθηκε στην πρεμιέρα από τη Νιούκαστλ με 2-0, πήρε την πρώτη της νίκη στην κατηγορία με 1-0 επί της Γουέστ Χαμ και την τελευταία αγωνιστική έφερε 1-1 εκτός με την Έβερτον.

Το συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν η χαρά του ουδέτερου οπαδού. Είχε πολλές φάσεις και από τις δύο ομάδες -αρκετά περισσότερες ήταν για την Έβερτον- η μπάλα παιζόταν συνεχώς πάνω κάτω και ίσως το 1-1 δεν ήταν απολύτως δίκαιο αποτέλεσμα.

Κι αυτό γιατί η Νότιγχαμ είχε ως κορυφαίο τον τερματοφύλακά της, Ντιν Χέντερσον, ο οποίος βρέθηκε σε εκπληκτική μέρα. Έβγαλε τις περισσότερες από τις επιθετικές ενέργειες των γηπεδούχων, ενώ δε φέρει καμία ευθύνη για την ισοφάριση.

Οι νεοφώτιστοι άντεξαν για 80 λεπτά την πίεση της Έβερτον και μάλιστα άνοιξαν το σκορ στο 81’ με τον Τζόνσον. Ωστόσο στο 88’, η άμυνα ολιγώρησε, ο τερματοφύλακας Πίκφορντ βρήκε με βολέ τον Γκρέι κι αυτός με πλασέ έκανε το 1-1.

Στη διάρκεια της εβδομάδας, η Νότιγχαμ έδωσε και τον πρώτο φετινό της αγώνα για το Λιγκ Καπ. Αντίπαλος ήταν η Γκρίσμπι εκτός έδρας και η Νότιγχαμ επικράτησε εύκολα με 3-0. Με δεδομένο ότι οι γηπεδούχοι ήταν ομάδα της Λιγκ 2 (δηλαδή της τρίτης κατηγορίας στην Αγγλία), η διαφορά μεταξύ των δύο ομάδων ήταν χαώδης.

Η Νότιγχαμ παρατάχθηκε με πολλές αλλαγές, αλλά παρ’ όλα αυτά πήρε μία εύκολη πρόκριση με 3-0. Δύο γκολ πέτυχε ο Σάριντζ και ένας ο Γέιτς.

Η Τότεναμ έχει εντελώς διαφορετικούς στόχους σε σχέση με την προσεχή της αντίπαλο. Πέρυσι τερμάτισε στην 4η θέση, δύο βαθμούς πίσω από την 3η Τσέλσι και εξασφάλισε τη συμμετοχή της στο Champions League. Για φέτος ο στόχος είναι να γίνει ένα βήμα παραπάνω.

Δηλαδή αφενός να μπει στην τριάδα ή τουλάχιστον να παραμείνει στην τετράδα και να παίζει στο Champions League είτε να κατακτήσει ένα από τους τίτλους στην Αγγλία. Με δεδομένο ότι το πρωτάθλημα είναι λίγο… απλησίαστο με τη… διαστημική Μάντσεστερ Σίτι, το Κύπελλο και το Λιγκ Καπ φαίνονται να πιο εφικτοί στόχοι.

Μέχρι στιγμής έχει παρουσιάσει εξαιρετική εικόνα. Έχει δύο εντός έδρας αγώνες και μετράει ισάριθμες νίκες. Αρχικά νίκησε 4-1 τη Σαουθάμπτον, ενώ την τρίτη αγωνιστική επικράτησε 1-0 της Γουλβς.

Στο ενδιάμεσο απέσπασε ισοπαλία 2-2 εκτός έδρας από την Τσέλσι και μάλιστα ισοφάρισε με τον Κέιν στο 96’, σε ένα αγώνα, όπου παραλίγο να ακολουθήσει σύρραξη με τους δύο προπονητές, μετά το τέλος.

Στο πιο πρόσφατο χρονικά παιχνίδι, η Τότεναμ υποδέχθηκε τη Γουλβς, την οποία και νίκησε 1-0, χάρη σε γκολ του Χάρι Κέιν στο 64’. Το παιχνίδι ήταν πολύ δύσκολο για τους γηπεδούχους και το σκορ είναι κάπως… πλασματικό.

Οι φιλοξενούμενοι έπαιξαν πολύ καλύτερα στο πρώτο ημίχρονο και είχαν αρκετές καλές φάσεις για να ανοίξουν το σκορ, ωστόσο δεν βρήκαν στόχο. Στην επανάληψη όμως, η Τότεναμ ανέβηκε.

Αρχικά είχε δοκάρι με τους Κέιν και Σον, αλλά στο 64’ έπειτα από εκτέλεση κόρνερ, ο Κέιν βρήκε δίχτυα και λύτρωσε την ομάδα του.


Νότιγχαμ – Τότεναμ: Στατιστικά & Προϊστορία 28/08/2022

  • Η τελευταία φορά που οι δύο ομάδες έδωσαν αγώνα πρωταθλήματος στο «Σίτι Γκράουντ» ήταν τη σεζόν 1998-99.
  • Τότε, νικήτρια αναδείχθηκε η Τότεναμ με 1-0 χάρη σε γκολ που πέτυχε ο Νορβηγός Στέφεν Ίβερσεν στο 66’.
  • Ωστόσο η πιο πρόσφατη συνάντηση των δύο ομάδων ήταν για τον 5ο γύρο του Κυπέλλου Αγγλίας τη σεζόν 2004-05, όπου και πάλι η Τότεναμ επικράτησε με 3-0.
  • Επίσης, η συνολική προϊστορία στο Νότιγχαμ είναι υπέρ των φιλοξενουμένων, οι οποίοι σε 39 παιχνίδια έχουν 18 νίκες, 11 ισοπαλίες και 10 ήττες.
  • Η τελευταία φορά που η Νότιγχαμ νίκησε την Τότεναμ εντός έδρας ήταν στις 19 Ιανουαρίου 1997 με 2-1
  • Τα «σπιρούνια» αήττητα για έξι εκτός έδρας παιχνίδια στην Premier League, μετρώντας τρεις νίκες και ισάριθμες ισοπαλίες. Η πιο πρόσφατη ήττα τους, ήταν στις 12 Μαρτίου με 3-2 από τη Μάντσεστερ Γιουνάιτεντ.
  • Αντίστοιχα, η τελευταία φορά που η Νότιγχαμ ηττήθηκε εντός έδρας για το πρωτάθλημα ήταν τον περασμένο Δεκέμβρη με 1-0 από τη Χάντερσφιλντ.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

nottingham tottenham2 28082022 novibet


Νότιγχαμ – Τότεναμ: Προγνωστικά 28/08/2022

Το παιχνίδι έχει φαβορί κι αυτό φυσικά είναι η Τότεναμ. Ωστόσο αναμένεται ένα πολύ δυνατό και αμφίρροπο παιχνίδι και η πρώτη επιλογή θα είναι η ισοπαλία στο ημίχρονο, κάτι που ίσχυσε στο τελευταίο ματς και των δύο ομάδων.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΣΤΗ NOVIBET ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40

Με εξαίρεση το Λιγκ Καπ κόντρα στην Γκρίσμπι τα τρία πρώτα ματς πρωταθλήματος της Νότιγχαμ έληξαν όλα στο Under. Το ίδιο ίσχυσε και στο πρόσφατο παιχνίδι της Τότεναμ με τη Γουλβς (1-0). Περιμένουμε αντίστοιχο παιχνίδι και τώρα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.08

Ο πρώτος σκόρερ της περσινής περιόδου, Χιουνγκ Μιν Σον, με 23 γκολ, δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα έως τώρα στο πρωτάθλημα. Η τελευταία φορά που σκόραρε ήταν στις 22 Μαΐου με τη Νόριτς εκτός έδρας. Ήρθε η ώρα να επιστρέψει στα γκολ.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΣΟΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00


Νότιγχαμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/08/2022

Δύο γνωστές απουσίες, οι οποίες δεν επηρεάζουν σε μεγάλο βαθμό τα πλάνα του, έχει να αντιμετωπίσει ο Στιβ Κούπερ.

Ο προπονητής της Νότιγχαμ δεν υπολογίζει τον αμυντικό Ρίτσαρντς και τον μέσο Κόλμπακ. Και οι δύο είναι εκτός πλάνων για το ματς με τα «σπιρούνια».

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χέντερσον – Ουόραλ, Κουκ, Μακένα – Ουίλιαμς, Μανγκαλά, Ομπράιεν, Τοφόλο, Λίντγκαρντ – Τζόνσον, Αβονίγι.

nottingham tottenham1 28082022 novibet


Τότεναμ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 28/08/2022

Κάπως αντίστοιχα είναι τα πράγματα και στην περίπτωση της Τότεναμ. Ο Αντόνιο Κόντε έχει μία δεδομένη απουσία και ένα ποδοσφαιριστή που είναι εξαιρετικά αμφίβολος να προλάβει.

Στην πρώτη κατηγορία ανήκει ο Ρομέρο. Ο Αργεντινός αμυντικός είναι τραυματίας και θα μείνει εκτός για αρκετές εβδομάδες ακόμη.

Στη δεύτερη είναι ο μέσος Σκιπ. Υπάρχουν κάποιες πιθανότητες να προλάβει το ματς με τη Νότιγχαμ, αλλά είναι λίγες. Ακόμη κι αν είναι στην αποστολή, θα μείνει στον πάγκο.

Πιθανή ενδεκάδα (3-4-3): Γιορίς – Σάντσεζ, Ντάιερ, Ντέιβις – Έμερσον, Χόιμπεργκ, Μπετανκούρ, Πέρισιτς – Κολουσέφσκι, Σον, Κέιν.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ