el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Νάγκετς – Χιτ Game 1 Τελικών NBA: Προγνωστικά, Ανάλυση 02/06/2023

Όλα είναι έτοιμα για το πρώτο τζάμπολ στους τελικούς του NBA, με τους Νάγκετς να υποδέχονται τους Χιτ τα ξημερώματα της Παρασκευής (02/06, 03:30) στο Ντένβερ, στο Game 1 της σειράς, με τον πρωταθλητή να κρίνεται στις 4 νίκες.

Για τον πρώτο Τελικό του ΝΒΑ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι… πεινασμένοι Νάγκετς ψάχνουν το πρώτο δαχτυλίδι της ιστορίας τους, την ίδια ώρα που οι εφτάψυχοι Χιτ θα παλέψουν για τον 4ο τίτλο τους: το 2006 κέρδισαν το πρώτο τους πρωτάθλημα επικρατώντας των Ντάλας Μάβερικς με 4–2 νίκες (με μειονέκτημα έδρας), το 2012 έχοντας πάλι μειονέκτημα έδρας, επικράτησαν των Οκλαχόμα Σίτι Θάντερ με 4–1, ενώ το 2013 κατέκτησαν το τρίτο πρωτάθλημα νικώντας στους τελικούς με 4–3 τους Σαν Αντόνιο Σπερς.

Στο τιμόνι τους από το 2008 ως επικεφαλής προπονητής (την χρονική περίοδο 1997-2008 ήταν μέλος του τεχνικού τιμ) ο 52χρονος αρχιτέκτονας των Χιτ, Ερικ Σπόελστρα, ο οποίος αποδεικνύεται η καλύτερη «κίνηση» του αφεντικού του συλλόγου, Πατ Ράιλι.

Του παρέδωσε τη μπαγκέτα και ο Σπόελστρα απλά άρχισε να γράφει ιστορία…

Όμως και στο Ντένβερ έχουν τα τελευταία χρόνια στον πάγκο τους τον άνθρωπο που τους οδήγησε στο πιο υψηλό επίπεδο. Αυτός δεν είναι άλλος από τον 51χρονο Μάικ Μαλόουν, ο οποίος πήρε το χρίσμα από τους «σβόλους» το 2015 και φέτος τους οδήγησε για πρώτη φορά στην ιστορία τους, στους τελικούς του ΝΒΑ.

Δύο σπουδαίες ομάδες, δύο σπουδαίοι προπονητές!

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στο Ντένβερ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ σε Live streaming, με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο ΝΒΑ!


Νάγκετς – Χιτ Game 1 Τελικών NBA: Τι έκαναν μέχρι τώρα στα Playoffs

Οι Νάγκετς (πρώτοι στη regular season της δυτικής περιφέρειας/ρεκόρ 53-29), «καθάρισαν» διαδοχικά στα πλέι οφ τους Μινεσότα Τίμπεργουλβς (4-1), τους Φοίνιξ Σανς (4-2), ενώ στους τελικούς της Δύσης σκούπισαν τους Λ.Α. Λέικερς με το επιβλητικό 4-0.

Ο ηγέτης των «σβόλων» Νίκολα Γιόκιτς κάνει πράγματα και θαύματα στο παρκέ, αφού έχει τριπλ-νταμπλ μέσο όρο στην postseason: 29,9 πόντους, 10,2 ασίστ και 13,3 ριμπάουντ.

Σε εξαιρετική κατάσταση βρίσκεται και ο Καναδός πόιντ γκαρντ Τζαμάλ Μάρεϊ (20,0 π., 4,0 ριμπ., 6.2 ασίστ κατά μέσο όρο), υπερπολύτιμα κομμάτια του παζλ οι Μάικλ Πόρτερ τζούνιορ (17,4 π., 5,5 ριμπ.), Κάλντγουελ-Πόουπ (10,8 π.) και φυσικά το «πολυεργαλείο» Ααρον Γκόρντον (16,3 π., 6,6 ριμπάουντ και 3,0 ασίστ μέσο όρο).

Οσον αφορά το απουσιολόγιο του κόουτς Μαλόουν, δεν περιλαμβάνει κάποιο όνομα.

Οι Χιτ (ρεκόρ 44-38 στη regular season) ξεκίνησαν την φετινή… τρελή πορεία τους στα Playoffs από τα play-in της Ανατολικής Περιφέρειας.

Απέκλεισαν κατά σειρά Μιλγουόκι Μπακς (4-1), Νιου Γιορκ Νικς Νικς (4-2) και τους Μπόστον Σέλτικς (4-3) στους τελικούς της Ανατολής (με τρομερό break στο Game 7 της σειράς) και κάπως έτσι έγιναν η 2η ομάδα στην ιστορία του ΝΒΑ, που από το play-in tournament φτάνει στους τελικούς του πρωταθλήματος!

Συγκινητικός ο Τζίμι Μπάτλερ (22.9 π., 5.9 ριμπ., 5.3 ασίστ μέσο όρο), τρελαίνουν κόσμο οι undrafted Κάλεμπ Μάρτιν (9.6 π., 4.8 ριμπ.), Γκέιμπ Βίνσεντ (9.4 π.), Μαξ Στρους (11.5 π.) Ντάνκαν Ρόμπινσον (6.4 π.) και η φυσικά η «κολόνα» στη ρακέτα ο εργάτης Μπαμ Αντεμπάγιο (20.4 π., 9.2 ριμπ. και 3.2 ασίστ κατά μέσο όρο).

Οσο για τον παιχταρά Τάιλερ Χίροου (20.1 π., 5.4 ριμπ., 4.2 ασίστ), ο οποίος είχε σπάσει το χέρι του στο Game 1 της σειράς του πρώτου γύρου των πλέι οφ της Ανατολής κόντρα στους Μπακς αναμένεται να πατήσει παρκέ στον 3ο τελικό.


Νάγκετς – Χιτ Game 1 Τελικών NBA: Προγνωστικά 02/06/2023

Η αλήθεια είναι ότι οι Νάγκετς με το μπάσκετ που παίζουν τα τελευταία χρόνια, δικαίως έχουν φτάσει στο σημείο να διεκδικούν το πρώτο τους δαχτυλίδι.

Ο Σέρβος αρτίστας, Νίκολα Γιόκιτς κάνει ότι περνάει από το χέρι του για να οδηγήσει τους συμπαίκτες του και γενικότερα όλο το Ντένβερ στη… Γη της επαγγελίας.

Μία από τις ειδικότητες του Σέρβου ψηλού είναι να σερβίρει στους συμπαίκτες του έτοιμα καλάθια, κρατάμε το Over 10,5 ασίστ του Γιόκιτς σε απόδοση 2,01 στη Novibet.

Την ίδια στιγμή, ο Κάλεμπ Μάρτιν έχει αποκτήσει ρόλο πρωταγωνιστή στους Χιτ και δείχνει να το… απολαμβάνει.

Στο Game 7 στη Βοστώνη σημείωσε 26 πόντους με 11/16 σουτ!

Σε απόδοση 2,03 να πετύχει στον πρώτο τελικό Over 16,5 π. ο 27χρονος σμολ φόργουορντ των Χιτ.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Νάγκετς – Χιτ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα…

nba-finals-novibet

Πότε είναι οι Τελικοί ΝΒΑ 2023 – Που τους δείχνει

nba finals novibet

ΝΒΑ: Top-5 τελικών (videos)

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ