el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 25/08/2022

Ο αγώνας του Ολυμπιακού με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο «Γ. Καραϊσκάκης» (25/08, 22:00) είναι ο πιο σημαντικός για τους «ερυθρόλευκους» φέτος το καλοκαίρι στη διάρκεια των προκριματικών. Με νίκη-πρόκριση ο Ολυμπιακός θα εξασφαλίσει τη συμμετοχή του στους ομίλους του Europa League.

Αν όμως δεν τα καταφέρει και αποκλειστεί από την κυπριακή ομάδα, τότε θα παίξει στους ομίλους του Conference. Σε κάθε περίπτωση, οι Πειραιώτες έχουν εξασφαλισμένη την ευρωπαϊκή τους συνέχεια. Απλά το Europa League έχει πολύ μεγαλύτερο ανταγωνισμό και είναι αρκετά πιο κερδοφόρο σε σχέση με την τρίτη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στον Απόλλωνα Λεμεσού γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού: Ανάλυση & Παρουσίαση 25/08/2022

Ο Ολυμπιακός αρχίζει να βρίσκει τα πατήματά του σιγά σιγά και να προσαρμόζεται στα δεδομένα που θέλει να καθιερώσει ο νέος προπονητής. Η εικόνα του στο προηγούμενο παιχνίδι με τον Απόλλωνα ήταν αρκετά βελτιωμένη. Και είχε και νέους πρωταγωνιστές.

Ο λόγος φυσικά γίνεται για τον Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Κορεάτης μέσος χρησιμοποιήθηκε στο αρχικό σχήμα από τον Κάρλος Κορμπεράν και εντυπωσίασε. Ήταν αυτό που φάνηκε ότι λείπει από τη μεσαία γραμμή των Πειραιωτών.

Ένας ποδοσφαιριστής που μπορεί να κρατήσει την μπάλα, να την πασάρει σωστά όταν πρέπει, να την κουβαλήσει σωστά όταν πρέπει και να ανοίγει διαδρόμους με ελεύθερη κίνηση χωρίς αυτή.

Με δεδομένο ότι τα τελευταία δύο χρόνια, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ένα τέτοιο ποδοσφαιριστή στις τάξεις τους, η προσθήκη του και το γεγονός ότι έκανε όλα τα παραπάνω στον αγωνιστικό χώρο, τον έκαναν να ξεχωρίζει.

Αυτό φάνηκε φυσικά και στο γκολ που πέτυχε. Ο Κορεάτης έπαιξε εξαιρετικά στο χώρο, άλλαξε με τη μία την μπάλα και πέτυχε ένα πολύ όμορφο γκολ. Ο Απόλλων είχε προηγηθεί στο 18’ με τον Τζάνγκα, αλλά ο Ολυμπιακός δεν άφησε το παιχνίδι να χαθεί από τον έλεγχο και ισοφάρισε με τον Χουάνγκ στο 28’.

Με τον Κορεάτη να είναι σε εξαιρετική ημέρα, ο Ολυμπιακός απείλησε και για δεύτερο τέρμα, αλλά δεν βρήκε στόχο. Μάλιστα μετά την αποχώρηση του Χουάνγκ 66’, οι «ερυθρόλευκοι» έχασαν μεγάλο μέρος της δυναμικής τους, δεν απείλησαν σχεδόν καθόλου και το 1-1 παρέμεινε μέχρι το τέλος.

Λίγες μέρες μετά τον αγώνα για τα play off του Europa League, ο Ολυμπιακός είχε την πρεμιέρα του στο πρωτάθλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» κλήθηκαν να αντιμετωπίσουν εντός έδρας τον ΠΑΣ Γιάννινα και εν τέλει επικράτησαν με 2-0.

Ο Κορμπεράν παράταξε μία ενδεκάδα με πολλές αλλαγές, ώστε να ξεκουράσει αρκετούς από τους βασικούς εν όψει της ρεβάνς με τον Απόλλωνα. Σε γενικές γραμμές έμεινε αρκετά ικανοποιημένος, αφού -ειδικά στο δεύτερο ημίχρονο- η ομάδα του έδειξε βελτίωση και μάλιστα σε εκείνο το διάστημα πέτυχε και τα δύο της τέρματα.

Ο Απόλλων Λεμεσού δεν κατάφερε να βγάλει την ίδια ενέργεια που είχε στα προηγούμενα εντός έδρας παιχνίδια. Η εικόνα του δεν είχε καμία σχέση με την προσπάθεια που κατέβαλε και κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, αλλά και απέναντι στην Ομόνοια στο Σούπερ Καπ Κύπρου.

Σε αυτό βέβαια έπαιξε ρόλο και η αμυντική λειτουργεία του Ολυμπιακού. Οι φιλοξενούμενοι δεν άφησαν χώρους και ο Απόλλων δεν είχε ιδιαίτερα μεγάλο πεδίο δράσης, τόσο για τους χαφ τους όσο και για τους εξτρέμ. Τώρα θα πρέπει να κάνει ένα τελείως διαφορετικό παιχνίδι στο Φάληρο.

Οι Κύπριοι γνωρίζουν ότι θα δεχθούν πολύ μεγάλη πίεση από τους γηπεδούχους και θα πρέπει να περιμένουν πίσω από την μπάλα. Είναι δεδομένο ότι ο Νταβίντ Καταλά θα επιλέξει να παίξει με αρκετές αντεπιθέσεις, ώστε να αιφνιδιάσει τον Ολυμπιακό.


Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού: Στατιστικά & Προϊστορία 25/08/2022

  • Μόνο σε δύο παιχνίδια μέσα στο 2022, ο Ολυμπιακός δεν έχει καταφέρει να βρει δίχτυα μέσα στο «Γ. Καραϊσκάκης». Και τα δύο ήταν ευρωπαϊκά. Το πρώτο ήταν στις 24 Φεβρουαρίου, 0-3 με την Αταλάντα και το δεύτερο στις 27 Ιουλίου, 0-4 από τη Μακάμπι Χάιφα.
  • Όποτε ο Ολυμπιακός βρίσκει δίχτυα στα υπόλοιπα ματς, είτε κερδίζει είτε παίρνει την ισοπαλία, κάτι που στην προκειμένη περίπτωση είναι αρκετό τουλάχιστον για να πάει το ματς στην παράταση.
  • Ακόμη ψάχνει φέτος την πρώτη του νίκη σε ευρωπαϊκό αγώνα, αφού δεν την πέτυχε ούτε κόντρα στη Μακάμπι Χάιφα, είτε με αντίπαλο τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.
  • Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν φέτος έξι διαφορετικούς σκόρερ σε όλα τα επίσημα παιχνίδια που έχουν δώσει. Όλοι τους έχουν πετύχει από ένα γκολ, ενώ μόνο ο Ζιγκερνάγκελ έχει πετύχει δύο.
  • Ο Απόλλων έχει δώσει τέσσερα επίσημα παιχνίδια μέχρι στιγμής, εκ των οποίων τα τρία είναι Under. Στο ένα και μοναδικό Over, ηττήθηκε με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

olympiacos apollon1 25082022 novibet


Ολυμπιακός – Απόλλων Λεμεσού: Προγνωστικά 25/08/2022

Ο Ολυμπιακός έδειξε ότι είναι καλύτερη ομάδα από τον Απόλλωνα Λεμεσού, παρά την ισοπαλία στην Κύπρο. Τώρα που παίζει στην έδρα του, θα επιβεβαιώσει το ρόλο του φαβορί. Ο άσος έχει ξεκάθαρο προβάδισμα, αλλά θα πάμε σε ένα Combo Bet με πολύ ενδιαφέρον και πολύ καλύτερη απόδοση

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET ΜΕ ΑΣΟ ΚΑΙ OVER 1,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91

Μπορεί όμως ο Ολυμπιακός να είναι το φαβορί, ωστόσο υπάρχουν ακόμη μερικά χαρακτηριστικά στο παιχνίδι που προβληματίζουν. Αυτό είναι η άμυνά του, η οποία έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια εκτός από αυτό με τον ΠΑΣ Γιάννινα, αν και πάλι οι Ηπειρώτες είχαν αρκετές φάσεις για να σκοράρουν.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.08

Τέλος, με δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός αναμένεται να ασκήσει πίεση στον Απόλλωνα Λεμεσού, θα πάμε σε ένα bet με τα κόρνερ των Πειραιωτών. Σε όλα τα εντός έδρας παιχνίδια μέχρι στιγμής έχουν υποδειχθεί τουλάχιστον 8 κόρνερ.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ OVER 8,5 ΚΟΡΝΕΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/08/2022

Αρκετά αλλά και δεδομένα είναι τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Ολυμπιακός για τον επαναληπτικό με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Δεδομένη είναι η απουσία του Παπασταθόπουλο, του Ροντρίγκεζ, του Βρσάλικο και του Αμπού Καμαρά. Και οι τέσσερις είναι τραυματίες και δεν υπολογίζονται. Αμφίβολος είναι και ο Μανωλάς που έγινε αλλαγή στο ματς με τον ΠΑΣ Γιάννινα.

Στα θετικά είναι φυσικά, η επιστροφή του Ίνμπομ Χουάνγκ. Ο Κορεάτης δεν είχε εν τέλει κάτι σοβαρό και θα είναι διαθέσιμος για το μεγάλο παιχνίδι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βάτσλιλ – Άβιλα, Μπα, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Κούντε – Ραντζέλοβιτς, Χουάνγκ, Ζινκερνάγκελ – Ελ Αραμπί.

olympiacos apollon3 25082022 novibet


Απόλλων Λεμεσού: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 25/08/2022

Γνωστά είναι και τα προβλήματα που έχει να αντιμετωπίσει ο Νταβίντ Καταλά για τον επαναληπτικό του Απόλλωνα Λεμεσού με τον Ολυμπιακό.

Εκτός αποστολής έμεινε ο αμυντικός μέσος Σπόλιαριτς, ενώ μακροχρόνιες είναι οι απουσίες του επιτελικού χαφ, Ίλιεφ και του επιθετικού Νταμπό.

Δεν αναμένονται ιδιαίτερες αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με τον πρώτο αγώνα στο ΓΣΠ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Γιοβάνοβιτς – Καμπράλ, Πεμπέρνς, Ρομπέρζ, Χαμάς – Βα, Κολ, Κυριάκου, Πίττας – Ντιγκινί, Τζανγκά.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ