el
Τρίτη, 16 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 13/11/2022

Το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ ξεχωρίζει από την 13η αγωνιστική της Super League. Η μάχη του τίτλου έχει πάρει φωτιά και το ματς στο «Γ.Καραϊσκάκης» στην τελευταία στροφή πριν το Μουντιάλ θα είναι καθοριστική.

Και οι δύο ομάδες έδειξαν πως είχαν το μυαλό τους από νωρίς στο μεταξύ τους ντέρμπι. Τόσo οι «ερυθρόλευκοι» που πέρασαν «σβηστά» από την έδρα του Λεβαδειακού (0-1), όσο και οι «κιτρινόμαυροι» που έκαναν «ζέσταμα» απέναντι στον ΟΦΗ (3-0).

Στη βαθμολογία της Super League και οι δύο ομάδες συνεχίζουν να κυνηγούν τον Παναθηναϊκό που βρίσκεται στην κορυφή. Η «Ένωση» είναι στη 2η θέση με 28 βαθμούς και σταθερά στο -6 από τους «πράσινους», ενώ οι Πειραιώτες παραμένουν στο -10 με 24 βαθμούς.

Με 550+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα και ενισχυμένες αποδόσεις, η μεγάλη αναμέτρηση ανάμεσα στον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ για την 13η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

olympiacos aek6 novibet

 


Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 13/11/2022

Νίκη διπλή σημασίας για τους «ερυθρόλευκους» στη Λιβαδειά. Οι παίκτες του Ολυμπιακού χάρη στο τέρμα του Ανδρούτσου στο 40ο λεπτό επέστρεψαν στις νίκες και διατηρήθηκαν στο -10 από την κορυφή και τον Παναθηναϊκό. Αυτό που κρατάνε είναι η ψυχραιμία που έδειξαν στο αγωνιστικό κομμάτι ύστερα από τη νίκη που έχασαν μέσα από τα χέρια τους στο φινάλε του ντέρμπι κόντρα στους «πράσινους» στη «Λεωφόρο». Από την άλλη, ο Μίτσελ πέτυχε σε μεγάλο βαθμό και το «φρεσκάρισμα» της ομάδας καθώς άνοιξε το ροτέισον, ενώ παράλληλα υπήρξαν και διαστήματα στο παιχνίδι στη Βοιωτία όπου η ομάδα είχε βγάλει το πόδι από το γκάζι.

olympiacos aek3 novibet

«Είχαμε λίγο το άγχος στην αρχή του αγώνα γιατί την Κυριακή κάναμε μία καλή εμφάνιση και δε θέλαμε να κάνουμε βήματα προς τα πίσω, θέλαμε να συνεχίσουμε τις καλές εμφανίσεις και να πάρουμε ένα καλό αποτέλεσμα, παρά τη βαθμολογική μας διαφορά με τον αντίπαλο έπρεπε να πραγματοποιήσουμε μία καλή εμφάνιση.

Ευχαριστώ, λοιπόν, τους παίκτες μου γιατί κατάλαβαν την ανάγκη της κατάκτησης των τριών βαθμών και έκαναν τα πάντα για να τους κατακτήσουν, σκόραραν ένα γκολ στο πρώτο ημίχρονο στο οποίο πραγματοποιήσαμε καλή εμφάνιση και έτσι κερδίσαμε το παιχνίδι. Επίσης ευχαριστούμε τον κόσμο γιατί ήταν και πάλι ‘παρών’ και αυτό δείχνει την πίστη τους ότι έχουμε πιθανότητες για τη συνέχεια του πρωταθλήματος», ήταν τα λόγια του Ισπανού τεχνικού της ομάδας.

Οι κινήσεις του Ολυμπιακού μετά τις διαμαρτυρίες για το πέναλτι κόντρα στον Παναθηναϊκό φαίνεται πως έχουν συσπειρώσει τον κόσμο της ομάδας. Στη Βοιωτία ταξίδεψαν περίπου 3.000 «ερυθρόλευκοι» την περασμένη Τετάρτη, ενώ στο προσεχές ντέρμπι απέναντι στην ΑΕΚ το «Γ.Καραϊσκάκης» αναμένεται να είναι γεμάτο αφού υπάρχει μεγάλη κινητικότητα για τα εισιτήρια.

olympiacos aek4 novibet

Σε αντίστοιχο μοτίβο κινήθηκαν και οι παίκτες της ΑΕΚ, που γνωρίζοντας τη νίκη που είχε πετύχει λίγο νωρίτερα ο Παναθηναϊκός στο Αγρίνιο ενώ ήθελΑΝ πάση θυσία να επιστρέψουν και στα τρίποντα ύστερα από τη «γκέλα» στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης, απέβαλαν από νωρίς την πίεση.

Η «Ένωση» είχε ακόμη πιο εύκολο έργο αφού «καθάρισε» ακόμη πιο νωρίς τον ΟΦΗ. Τα δύο γρήγορα γκολ των Λιβάι Γκαρσία (πέναλτι) και Γκατσίνοβιτς στο 6ο και στο 11ο λεπτό έδωσαν από νωρίς στον Ματίας Αλμέιδα τον… αέρα να διαχειριστεί με μεγαλύτερη άνεση τον ρυθμό της ομάδας του, που η αλήθεια είναι πως έδειχνε να βρίσκεται στο «ρελαντί» σε σχέση με τις προηγούμενες εμφανίσεις της. Το 3ο γκολ ήρθε με κεφαλιά του Πέτρου Μάνταλου στο 60’, που λίγο αργότερα αποχώρησε για να κάνει ράμματα ύστερα από χτύπημα που δέχτηκε, ωστόσο, η κατάστασή του δεν εμπνέει ανησυχία.

«Σχετικά με το παιχνίδι πιστεύω η ομάδα έπαιξε καλά. Έδειξε ότι είναι δυνατή μέσα στον αγωνιστικό χώρο. Διατήρησε την ένταση σε σχέση με το προηγούμενο παιχνίδι, με τη μόνη διαφορά ότι σκοράραμε σχετικά γρήγορα. Ήταν πολύ σημαντικό να διατηρήσουμε τον τρόπο παιχνιδιού μας παρά τις απουσίες και τις αλλαγές που είχαμε. Σιγά –σιγά πείθονται όλοι οι ποδοσφαιριστές ότι είναι σημαντικοί. Εγώ δουλεύω με το γκρουπ και πείθω με τις ενέργειές μου. Οι παίκτες είναι ανταγωνιστικοί μεταξύ τους και τα δίνουν όλα, όπως συμβαίνει μέχρι τώρα», ήταν τα λόγια του Αργεντινού τεχνικού.

olympiacos aek2 novibet

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 13/11/2022

  • Σε 150 αναμετρήσεις ο Ολυμπιακός μετράει 68 νίκες. Η ΑΕΚ έχει νικήσει 44 παιχνίδια, ενώ τα υπόλοιπα 38 ολοκληρώθηκαν χωρίς νικητή.
  • Η τελευταία νίκη της ΑΕΚ κόντρα στον Ολυμπιακό ήρθε το 2018. Από τότε οι «ερυθρόλευκοι» σε δεκαπέντε αναμετρήσεις μετρούν 11 νίκες και 4 ισοπαλίες.
  • Το GG & Over επιβεβαιώθηκε στα 3 από τα 4 περσινά ντέρμπι των δύο ομάδων.
  • Τα 4/5 τελευταία του Ολυμπιακού στο πρωτάθλημα είναι Under 2.5 Γκολ.
  • Τέσσερα σερί Under 2.5 Γκολ μετράει η ΑΕΚ εκτός έδρας. Σε όλα τα ματς σημειώθηκαν Ακριβώς 2 Γκολ.
  • Νο Goal τα 4/5 τελευταία της «Ένωσης» στη Super League.

Ολυμπιακός – ΑΕΚ: Προγνωστικά 13/11/2022

Και οι δύο ομάδες κυνηγούν στη βαθμολογία τον Παναθηναϊκό και σίγουρα θα χρειαστεί να ρισκάρουν περισσότερο σε ένα ντέρμπι που όντως ή άλλως θα έχει μεγάλη ένταση ύστερα από όσα προηγήθηκαν τις τελευταίες ημέρες.

Η ΑΕΚ με την πίεση που ασκεί είναι σε θέση να δημιουργήσει πολλά προβλήματα στο ανασταλτικό κομμάτι των «ερυθρόλευκων». Από την πλευρά του, ο Ολυμπιακός έχοντας βελτιώσει σημαντικά την εικόνα του το τελευταίο διάστημα γίνεται ολοένα και πιο απειλητικός όπως φάνηκε και στη «Λεωφόρο».

ΤΟ GOAL/GOAL ΒΡΙΣΚΕΤΑΙ ΣΤΟ 1.89 ΣΤΗ NOVIBET

Στα προγνωστικά η «Ένωση» είναι το αουτσάιντερ στο σετ. Το τελευταίο διάστημα έχει σημαντικές απουσίες, ωστόσο, δείχνει στο κομμάτι της φυσικής κατάστασης να μπορεί να αποδώσει σε υψηλότερη ένταση σε σχέση με τον Ολυμπιακό, που τώρα ξεκίνησε να «μεγαλώνει» τα διαστήματα έντονου ρυθμού στο παιχνίδι του.

ΤΟ COMBO BET X2 & G/G ΣΤΟ 2.95 ΣΤΗ ΝOVIBET

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση. Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – ΑΕΚ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό του στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με τη επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

olympiacos aek5 novibet

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 13/11/2022

Μετά το φρεσκάρισμα στη Βοιωτία, ο Μίτσελ θα επαναφέρει τους Ρέαμπτσιουκ και Σωκράτη και Άβιλα στην αρχική ενδεκάδα. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται ιδιαίτερες εκπλήξεις από τον Ισπανό τεχνικό, που το μοναδικό κομμάτι που τον προβληματίζει έχει να κάνει με τον παίκτη που θα αγωνιστεί στην κορυφή, με τους Ελ Αραμπί και Μπακαμπού να διεκδικούν τη θέση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-2-1): Πασχαλάκης – Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Ντόη, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Ιν Μπεόμ, Χ.Ροντρίγκες – Μπιέλ, Μασούρας – Μπακαμπού

olympiacos aek7 novibet

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 13/11/2022

Επιστροφές και στην ενδεκάδα της ΑΕΚ. Οι Αραούχο και Ρότα που πήραν «ανάσες» την Τετάρτη θα βρεθούν στο αρχικό σχήμα, όπως πιθανότατα και ο Βίντα που ξεπέρασε πλήρως τη θλάση του. Αν δεν τα καταφέρει ο Κροάτης, θα παραμείνει ο Μήτογλου ως παρτενέρ του Μουκουντί. Προβάδισμα να διατηρήσει τη θέση «6» έχει ο Γιόνσον, καθώς ο Σιμάνσκι ταλαιπωρήθηκε από ίωση μεσοβδόμαδα. Θέση στην αποστολή διεκδικεί μετά από καιρό ο Φαν Βέερτ, ενώ μαζί με τον Ελίασον, εκτός τέθηκε και ο Τσούμπερ. Ο Ελβετός ύστερα από δική του απόφαση υποβλήθηκε σε επιτυχημένη επέμβαση στους κοιλιακούς προσαγωγούς και θα χάσει το Μουντιάλ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-2-2): Αθανασιάδης – Ρότα, Βίντα, Μουκουντί, Μοχαμάντι – Γιόνσον, Πινέδα – Γκατσίνοβιτς, Άμραμπατ – Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ