el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Προγνωστικά, Ανάλυση 25/02/2024

Μετά την τεσσάρα στην Τούμπα και τη μεγάλη πρόκριση επί της Φερεντσβάρος στο Europa Conference League, ο Ολυμπιακός καλείται να… αλλάξει το τσιπάκι επιστρέφοντας στη Super League για τον αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης (18:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Οι Πειραιώτες απέχουν πλέον πέντε βαθμούς από την κορυφή και θέλουν να πλησιάσουν ακόμα πιο πολύ, ώστε να δώσουν τη μεγάλη μάχη στα πλέι-οφ για τον τίτλο του πρωταθλητή.

Αντίθετα, ο Αστέρας έμεινε πίσω στη μάχη για την 6η θέση και γνωρίζει ότι θα χρειαστεί μόνο νίκες για να μπορέσει να ξεπεράσει τη διαφορά των τεσσάρων βαθμών από τη Λαμία και να ξεφύγει από τα πλέι άουτ.

Για το ματς στο Φάληρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet η μεγάλη αναμέτρηση για την 24η αγωνιστική της Super League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.


Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Παρουσίαση, Ανάλυση 25/02/2024

Λίγες ώρες μετά την μεγάλη πρόκριση στους 16 του Europa Conference League, ο Ολυμπιακός επιστρέφει σε ρυθμούς Super League αντιμετωπίζοντας τον Αστέρα Τρίπολης (18:00) στο «Γεώργιος Καραϊσκάκης».

Η εποχή του Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ ξεκίνησε με πολλά χαμόγελα και επιτυχίες στον Ολυμπιακό. Μετά το εμφατικό 4-1 στην Τούμπα επί του ΠΑΟΚ, ο έμπειρος τεχνικός οδήγησε τους Πειραιώτες στην πρόκριση στη φάση των 16 του Europa Conference League μετά από δύο νίκες κόντρα στη Φερεντσβάρος.

Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν πως έχουν αφήσει πίσω τους όσα συνέβησαν το προηγούμενο διάστημα και έχουν «κυκλώσει» το ματς με τον Αστέρα Τρίπολης (18:00) ώστε να φτάσουν σε ακόμα μία νίκη και να πλησιάσουν ακόμα περισσότερο την κορυφή της Super League. Αυτή την στιγμή, οι Πειραιώτες έχουν 47 βαθμούς και βρίσκονται στο -5 από την 1η ΑΕΚ (52β.) και στο -4 (51β.) από τους ΠΑΟΚ και Παναθηναϊκό.

O Μεντιλίμπαρ αναμένεται να δώσει ανάσες σε κάποιους από τους παίκτες που τράβηξαν… κουπί τις τελευταίες μέρες, ωστόσο δεν θα προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation, αφού δείχνει πως εμπιστεύεται έναν μικρό «κορμό» παικτών σε αυτό το σημείο της σεζόν. «Σίγουροι» για την ενδεκάδα θεωρούνται οι Πασχαλάκης, Κάρμο, Ροντινέι, Τσικίνιο, Φορτούνης, Ποντένσε, Ναβάρο και θέση στο αρχικό σχήμα διεκδικούν οι Μασούρας, Ελ Καμπί, Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος, Ρέτσος, Μπιανκόν, Ορτέγκα και Κίνι.

Στην άλλη μεριά, ο Αστέρας Τρίπολης θα κυνηγήσει το καλύτερο δυνατό, γνωρίζοντας πως οι πιθανότητες για ένα θετικό αποτέλεσμα δεν είναι υπέρ του. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μίλαν Ράσταβατς έχει μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, αφού κυνηγά την 6η θέση, η οποία οδηγεί στα πλέι-οφ της Super League. Ο Αστέρας έχει μέχρι στιγμής 30 βαθμούς και θέλει να ξεπεράσει τη Λαμία, που έχει πάντως προβάδισμα τεσσάρων βαθμών στη μάχη της εξάδας.

Αξίζει να σημειωθεί πως η ομάδα της Πελοποννήσου διανύει κακό αγωνιστικό φεγγάρι, καθώς έχει κερδίσει μόλις μία φορά στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. Στο ίδιο διάστημα κατέγραψε τρεις ήττες, ενώ πριν λίγες μέρες έμεινε στο 2-2 με τον Παναιτωλικό.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Προγνωστικά 25/02/2024

Ο Αστέρας διαθέτει μία επικίνδυνη ομάδα, όμως δεν μπορεί να κοιτάξει σε καμία περίπτωση τον ποιοτικό, σοβαρό και ανεβασμένο Ολυμπιακό. Οι Πειραιώτες έχτισαν ήδη μομέντουμ με τον Μεντιλίμπαρ και μπορούν να φτάσουν σε μία ακόμα νίκη, που θα τους προσφέρει ηρεμία και καλή ψυχολογία ενόψει των πλέι-οφ.

Για το ματς της 24ης αγωνιστικής της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΝΙΚΗ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΥ & NO GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.92 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ολυμπιακός δείχνει αρκετά πιο στιβαρός και συγκεντρωμένος στο αμυντικό κομμάτι μετά την έλευση του Μεντιλίμπαρ και ο Αστέρας δυσκολεύεται να βρει φάσεις κόντρα στις ομάδες από το υψηλότερο ράφι της Super League. Με βάση όσα έχουμε δει τελευταία από τις δύο ομάδες, μία… επαγγελματική και καθαρή νίκη των γηπεδούχων έχει τον πρώτο λόγο.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ολυμπιακός – Αστέρας Τρίπολης: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 25/02/2024

Αναμένονται μικρές παρεμβάσεις από τον Μεντιλίμπαρ στην ενδεκάδα του Ολυμπιακού, με τους Ναβάρο, Μασούρα, Ντόι, Αλεξανδρόπουλο και Ιμπόρα να διεκδικούν θέση στο αρχικό σχήμα.

Χωρίς αλλαγές ο Αστέρας, που θα βασιστεί στον «κορμό» που έχει… κουβαλήσει την ομάδα μέχρι στιγμής.

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ντόι, Ρέτσος, Κίνι – Ιμπόρα, Αλεξανδρόπουλος – Μασούρας, Φορτούνης, Ποντένσε – Ναβάρο

Αστέρας Τρίπολης (4-5-1): Γραμματικάκης – Λύρατζης, Καστάνιο, Ζουκάνοβιτς, ΑΆλβαρες – Καλτσάς, Γκος, Βαλίεντε, Μπαρτόλο, Σεσκ – Μιριτέλο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ