el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Προγνωστικά, Ανάλυση 16/11/2023

Πολύ σκληρή «μάχη» περιμένει τον Ολυμπιακό απέναντι στον Ερυθρό Αστέρα το βράδυ της Πέμπτης (16/11, 21:15) στο ΣΕΦ. Κεντρικό πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι ο Γιάννης Σφαιρόπουλου που επιστρέφει ως αντίπαλος στο Φάληρο.

Οι «ερυθρόλευκοι» (ρεκόρ 4-4) μπήκαν ξανά στο σωστό δρόμο με το «διπλό» στο Βελιγράδι κόντρα στην ξενιτεμένη Μακάμπι και φυσικά θέλουν να κλείσουν τη δεύτερη διαβολοβδομάδα της φετινής Euroleague (9η αγωνιστική) με τον τρόπο που… πρέπει.

Με φόρα, όμως, έρχεται στο ΣΕΦ και ο Ερυθρός Αστέρας (ρεκόρ 3-5), ο οποίος την Τρίτη «κατάπιε» στο σπίτι του τη Φενέρμπαχτσε, παίζοντας τρομερή άμυνα που απενεργοποίησε τους Τούρκους.

Οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί άλλες 13 φορές σε επίπεδο Euroleague, με τους Πειραιώτες να προηγούνται με 7-6 στις νίκες, αλλά να έχουν χάσει τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια τους κόντρα στους Σέρβους!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ σε Live Streaming με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Δεν σταματά η δράση στην Euroleague!

 


Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Ανάλυση, Απουσίες 16/11/2023

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα πέτυχε μια πολύ σημαντική νίκη στο κεκλεισμένων των θυρών «Aleksandar Nikolic Hall» του Βελιγραδίου (79-74 τη Μακάμπι), που εκτός από βαθμολογικά οφέλη της προσφέρει και την απαραίτητη ηρεμία εν όψει της πολύ απαιτητικής συνέχειας.

Τα δεδομένα δεν ήταν με το μέρος του Ολυμπιακού, αφού βγήκε στο παρκέ χωρίς τους Μιλουτίνοφ – ΜακΚίσικ, έχασε με τραυματισμό στο πρώτο ημίχρονο τον πολύτιμο Γουίλιαμς-Γκος, αλλά και τον Αλεκ Πίτερς με πέντε φάουλ στο 27’.

Ο Τόμας Γουόκαπ (13 π., 6 ριμπ., 4 ασίστ) έπαιξε 33 λεπτά, ο Φαλ (10 π., 6 ριμπ., 4 ασίστ) 35 λεπτά, ο Παπανικολάου είχε το καθοριστικό επιθετικό ριμπάουντ και την ασίστ για το 72-76, ο Κάνααν έβαλε τις βολές που έκριναν τον αγώνα, ενώ ο Λουκ Σίκμα είχε 8 πόντους, 4 ριμπάουντ, μία ασίστ και ένα κλέψιμο σε 11’ στην επιστροφή του στο παρκέ μετά τον τραυματισμό του.

Προφανώς, σημείο-«κλειδί» για τους Πειραιώτες ήταν ο… εγκλωβισμός του «εγκεφάλου» των Ισραηλινών, Λορέντζο Μπράουν (2/13 σουτ), όπως και του Κόλσον (2/10 σουτ), ενώ μέτρησε και η απουσία του Μπάλντγουιν, που έμεινε εκτός αγώνα λόγω στομαχικών διαταραχών.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 22/43 δίποντα, 7/22 τρίποντα, 14/21 βολές, 42 ριμπάουντ (24 αμυντικά/18 επιθετικά), 21 ασίστ, 3 κλεψίματα, 3 μπλοκ, 12 λάθη.

Οσον αφορά, τώρα, το ιατρικό δελτίο των «ερυθρόλευκων», ο κόουτς Μπαρτζώκας δεν θα έχει ξανά στη διάθεσή του τους τραυματίες Νίκολα Μιλουτίνοφ, Σακίλ ΜακΚίσικ, αλλά και τον Γκος. Ο τελευταίος τέθηκε νοκ άουτ με θλάση στον δικέφαλο για τον επόμενο μήνα.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ερυθρός Αστέρας έκανε μια χαψιά τη Φενέρμπαχτσε του Δημήτρη Ιτούδη, επικρατώντας με το εντυπωσιακό 87-56.

Οι Σέρβοι κυριάρχησαν από το πρώτο τζάμπολ μέχρι το φινάλε, όμως κατά τη διάρκεια της αναμέτρησης προέκυψαν και άσχημα μαντάτα γι’ αυτούς, αφού ο Σαμπάζ Νέιπιερ έσπασε τη μύτη του, ενώ ο Γιάγκο ντος Σάντος χτύπησε στον καρπό προς το φινάλε της 3ης περιόδου.

Πρώτα βιολιά για την ομάδα του Γ. Σφαιρόπουλου δύο πρώην παίκτες του Ολυμπιακού, οι Μίλος Τεόντοσιτς (18 π. με 4/5 τρίποντα) και Τζόελ Μπολομπόι (14 π.). Διψήφιοι και οι Λαζάρεβιτς (11 π.), Νέντοβιτς (12 π.), Γιάγκο ντος Σάντος (11 π.).

Τα ομαδικά στατιστικά του Ερυθρού Αστέρα: 20/37 δίποντα, 13/27 τρίποντα, 8/9 βολές, 41 ριμπάουντ (29 αμυντικά/12 επιθετικά), 18 ασίστ, 8 κλεψίματα, 10 λάθη.

Μετά το φινάλε του ματς, ο Σφαιρόπουλος είπε ότι ο Σαμπάζ Νέιπιερ θα μείνει εκτός δράσης για ένα διάστημα λόγω του κατάγματος στη μύτη, οπότε χάνει το παιχνίδι στο ΣΕΦ.

Επίσης, δεν θα παίξουν κόντρα στον Ολυμπιακό και οι ανέτοιμοι Χάνγκα, Λάζιτς και Σιμόνοβιτς, ενώ Γιάγκο ντος Σάντος μπήκε στην αποστολή και η συμμετοχή του θα κριθεί την τελευταία στιγμή.


Ολυμπιακός – Ερυθρός Αστέρας: Προγνωστικά 16/11/2023

sfairopoulos bartzokas novibet

Για την αναμέτρηση ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Ερυθρό Αστέρα στο ΣΕΦ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα… ασχολείται φουλ με την άμυνα, κάτι που μας έχει πληρώσει πολλές φορές στο πρόσφατο παρελθόν.

Από την άλλη, γνωστή η αφοσίωση (και) του Γιαννη Σφαιρόπουλου στη λειτουργία της ομάδας του στο πίσω μέρος του παρκέ, ειδικά στους τελευταίους αγώνες των Σέρβων αυτό έχει γίνει για τα καλά αντιληπτό.

Κρατάμε το Under στους 153,5 πόντους σε απόδοση 1,92 στη Novibet.

Με δεδομένο ότι περιμένουμε σκληρό ματς βλέπουμε πολύ… ζεστά και το ενδεχόμενο του Under 76,5 π. στο πρώτο ημίχρονο σε απόδοση 1,95.


Διαβάστε ακόμα…

Το Στοίχημα της ημέρας 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ