el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/04/2024

Tο ματς της χρονιάς παίζει ο Ολυμπιακός την Πέμπτη (19:45) στο Φάληρο. Οι «ερυθρόλευκοι» υποδέχονται τη Φενέρμπαχτσε στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» στην πρώτη αναμέτρηση για την φάση των «8» του Europa Conference League.

Το διακύβευμα είναι τεράστιο και για τις δύο ομάδες που πλέον ψάχνουν το πρώτο βήμα για την πρόκριση στον ημιτελικό και παράλληλα συνεχίζουν να ονειρεύονται τον τελικό της διοργάνωσης που θα γίνει στη Νέα Φιλαδέλφεια.

Με 1000+ αγορές στη Novibet ο πρώτος αγώνας στη φάση των «8» του Conference League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

 


Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/04/2024

Μεγάλο ματς στο «Γ. Καραϊσκάκης» ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε. Σημειώθηκε sold out στο παιχνίδι και οι Τούρκοι θα συναντήσουν μια καυτή ατμόσφαιρα.

Στον Ολυμπιακό υπάρχει μεγάλη δίψα για ένα θετικό αποτέλεσμα, προκειμένου οι Πειραιώτες – ενόψει της ρεβάνς (18/4) στην Κωνσταντινούπολη- να κάνουν το πρώτο βήμα για μια ιστορική πρόκριση.

Υπενθυμίζουμε ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει βρεθεί ποτέ σε ημιτελικά ευρωπαϊκής διοργάνωσης και το κίνητρο είναι τεράστιο.

Ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ καταστρώνει πλάνο με πρώτο και βασικό στόχο ο Ολυμπιακός να επιβάλει τον ρυθμό τους και παράλληλα να απενεργοποιήσει τα ατού της Φενέρ. Ο Βάσκος προπονητής δείχνει να έχει αποφασίσεις τους 10 από τους 11 κι έχει ένα δίλημμα. Αυτό αφορά στην συμμετοχή του Γιόβετιτς έναντι του Μασούρα.

Ο Μαυροβούνιος επιθετικός είναι σε εξαιρετική φόρμα και έχει μικρό προβάδισμα να ξεκινήσει βασικός. Οι υπόλοιποι δέκα θα είναι οι Τζολάκης, Ροντινέι, Ρέτσος, Κάρμο, Ορτέγκα, Έσε, Τσιγκίνιο, Όρτα, Φορτούνης και Ελ Καμπί.

Η σημαντικότερη απουσία για τον Ολυμπιακό είναι του Ποντένσε, ο οποίος είναι τιμωρημένος.

super league prognostika novibet

Στη συνέντευξη Τύπου της αναμέτρησης ο Κώστας Φορτούνης έδωσε το σύνθημα, λέγοντας: «Θα κάνουμε τα πάντα για να δώσουμε μια μεγάλη χαρά στον κόσμο μας και να πανηγυρίσουμε μια τεράστια επιτυχία. Ξέρουμε ότι θα μας βοηθήσει και ελπίζουμε να έχουμε ένα καλό παιχνίδι. Δεν υπάρχει κάποιο μυστικό.

Αύριο όποιος αγωνιστεί θα δώσει τα πάντα για την ομάδα. Προσωπικά θέλω να βοηθήσω είτε με γκολ ή με ασίστ. Ξέρουμε ότι η Φενέρ έχει ποιοτικούς ποδοσφαιριστές θέλουμε να μπούμε δυνατά στο ματς και να σκοράρουμε ένα γρήγορο γκολ».

Από την πλευρά του ο Χοσέ Λουίς Μεντιλίμπαρ, υποστήριξε:

«Σκεφτόμαστε το πρώτο ματς και όχι τη ρεβάνς και θέλουμε τη νίκη μέσα στην έδρα μας. Θέλουμε να κάνουμε χαρούμενο τον κόσμο μας και κλειδί θα είναι η εκκίνηση για να τον κρατήσουμε ζεστό σε όλο το παιχνίδι. Η ομάδα έχει αλλάξει κι έχουμε δουλέψει αρκετά σε σχέση με τις πρώτες ημέρες που ήρθα.

Δεν ξεχνάμε τα προβλήματα, αλλά στα τελευταία παιχνίδια υπάρχει μεγάλη βελτίωση. Θα μάθετε αύριο αν θα ξεκινήσει ο Γιόβετιτς βασικός. Υπάρχει μια δυναμική από αρκετού παίχτες και αυτό είναι σίγουρα πλεονέκτημα για εμένα και την ομάδα.

Η Φενέρ διαθέτει μια ομάδα με πολεμιστές και δεν νομίζω ότι θα επηρεαστεί απ΄όσα έγιναν στο πρωτάθλημα της Τουρκιάς. Το αντίθετο μάλιστα θεωρώ ότι έχει αφοσιωθεί στο Conference League και δεν χαρίζεται σε κανέναν». 

Η Φενέρμπαχτσε ταξίδεψε στην Ελλάδα με στόχο να δείξει σε εχθρούς και φίλους ότι φέτος είναι φτιαγμένη για μεγάλα πράγματα. Οι Τούρκοι διαθέτουν στο ρόστερ τους μεγάλα αστέρια και ονειρεύονται έναν ευρωπαϊκό τελικό.

Η Φενέρ στη φάση των «16» ξεπέρασε το εμπόδιο της Ουνιόν Σεν Ζιλουάζ με νίκη (3-0) στο Βέλγιο και ήττα (0-1) στην Τουρκία.

Στη Φενέρ μετά τα επεισόδια που έγιναν με την Τραμπζονσπορ και τις τιμωρίες που τους επιβλήθηκαν από την ομοσπονδία της Τουρκίας έχουν βάλει σε δεύτερη μοίρα τις υποχρεώσεις τους στο εγχώριο πρωτάθλημα. Ο μεγάλος τους στόχος είναι να φτάσουν μέχρι το τέλος στο Conference League.

Ο προπονητής Ισμαΐλ Καρτάλ είδες τους κεντρικούς χαφ Φρεντ και Ουντέρ να ανεβάζουν στροφές ενόψει της αναμέτρησης στον Πειραιά, ενώ πανέτοιμοι είναι και οι Ντούσαν Τάντιτς, Έντιν Τζέκο, Λεονάρντο Μπονούτσι, Σογιουντσού και Μπατσουαγί.

Δεδομένες είναι οι απουσίες των Τζόσουα Κινγκ, Τζέιντον Οστερβόλντε, Μερτ Χακάν Γιαντάς και Αλεξάντερ Τζικού που είναι τραυματίες.

Αναλυτικά η αποστολή της Φενέρμπαχτσε

Διαιτητής της αναμέτρησης ορίστηκε ο Ελβετός, Σάντρο Σάρερ, ο οποίος φέτος διηύθυνε τον αγώνα της ΑΕΚ με την Μπράιτον στους ομίλους του Europa League.

H προϊστορία ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε είναι φτωχή. Οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί μόνο δύο φορές, το 2021 στον όμιλο του Europa League και οι «ερυθρόλευκοι» πανηγύρισαν δύο νίκες (3-0 στην Τουρκία, 1-0 στο Φάληρο).


Ολυμπιακός – Φενέρμπαχτσε: Προγνωστικά 11/04/2024

Μεγάλο ματς στο Φάληρο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Φενέρμπαχτσε με τις δύο ομάδες να έχουν στο μαυλό τους και τη ρεβάνς στην Πόλη. Για το παιχνίδι στο κατάμεστο «Γ. Καραϊσκάκης» ξεχωρίσαμε προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της Novibet.

Το βαρύ πυροβολικό του Ολυμπιακού στην επίθεση είναι αναμφισβήτητα ο Ελ Καμπί. Ο Μαροκινός επιθετικός είναι ικανός να κάνει δύσκολη τη ζωή των Τούρκων. Ο Ελ Καμπί φέτος σε 39 συμμετοχές σε όλες τις διοργανώσεις μετράει 27 γκολ και σε 14 παιχνίδια στην Ευρώπη έχει σκοράρει 10 τέρματα.

ανυτιμε σκορερ ελ καμπι σε αποδοση 2.25

Η Φενέρ διαθέτει εξαιρετική λειτουργία στην επίθεση και το γεγονός ότι ο Ολυμπιακός στην άμυνα συχνά κάνει ανορθογραφίες «φωτογραφίζει» το

1-1 σκορ οποιαδηποτε στιγμη σε αποδοση 2.55 

O Παναγιώτης Ρέτσος συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να παίξει βασικός. Ο Έλληνας στόπερ φημίζεται φέτος για το σκληρό του παιχνίδι και με δεδομένη την ποιότητα της Φενέρ είναι πιθανόν να δεχθεί κίτρινη κάρτα.

Ρετσοσ κιτρινη καρτα σε αποδοση 2.40


Διαβάστε ακόμα

Εθνική ομάδα: Επόμενος Προπονητής, Στοίχημα


euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ