el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 15/09/2022

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στην έδρα του, μετά τον πρώτο αγώνα του Europa League στη Γαλλία και τώρα υποδέχεται τη Φράιμπουργκ. Η αποστολή του Ολυμπιακού δεν θα είναι καθόλου εύκολη, απέναντι σε μία ομάδα που διαπρέπει στη Μπουντεσλίγκα.

Οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να βρουν και πάλι το καλό τους πρόσωπο και να αφήσουν πίσω τους εμφανίσεις όπως αυτές με τον Βόλο και τον Αστέρα Τρίπολης. Η εικόνα στη Γαλλία κόντρα στη Ναντ ήταν αρκετά καλή, αλλά πρέπει να δοθεί και συνέχεια.

Η Φράιμπουργκ είναι σε καλή κατάσταση. Βρίσκεται στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας στο γερμανικό πρωτάθλημα και έχει πολύ πειστικές εμφανίσεις. Την πρώτη αγωνιστική επικράτησε σχετικά εύκολα της Καραμπάγκ και τώρα θέλει να εδραιωθεί στην κορυφή της βαθμολογίας.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Φράιμπουργκ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Ανάλυση & Παρουσίαση 15/09/2022

Έχοντας αυτή τη στιγμή δώσει τέσσερα παιχνίδια πρωταθλήματος κι άλλα επτά για τις ευρωπαϊκές υποχρεώσεις είναι ξεκάθαρο ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει βρει ακόμη τα πατήματά του. Δεν έχει ρυθμό και το γεγονός ότι τις τελευταίες 20 μέρες έχουν αποκτηθεί σχεδόν δέκα παίκτες τον έχει επηρεάσει σε μεγάλο βαθμό.

Στα τελευταία παιχνίδια, η ενδεκάδα αλλάζει συνεχώς και ο Κάρλος Κορμπεράν προσπαθεί να βρει μία ισορροπία. Ένα βασικό κορμό στον οποίο να μπορεί να στηριχθεί. Μέχρι στιγμής δεν το έχει πετύχει και ο χρόνος κυλά αντίστροφα, αφού συνεχίζονται τα άσχημα αποτελέσματα.

Στην πρεμιέρα του Europa League, ο Ολυμπιακός έπαιξε στην έδρα της Ναντ και εν τέλει ηττήθηκε με 2-1. Είχε καλή εικόνα στο μεγαλύτερο μέρος της διάρκειας του αγώνα. Βρέθηκε πίσω στο σκορ, αλλά ισοφάρισε χάρη σε ένα αυτογκόλ των γηπεδούχων και έδειχνε ότι θα πάρει την ισοπαλία. Ωστόσο, για τρίτο ευρωπαϊκό ματς (αρχικά με Σλόβαν Μπρατισλάβας και Απόλλωνα Λεμεσού) δέχθηκε γκολ στις καθυστερήσεις και ηττήθηκε.

Στη συνέχεια ακολούθησε το παιχνίδι με τον Βόλο στο πρωτάθλημα, όπου και πάλι παρατάχθηκε με αρκετές αλλαγές σε σχέση με το παιχνίδι στη Γαλλία. Οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ στο 29’ και κατάφεραν να διατηρήσουν το προβάδισμα μέχρι το 77’ και την ισοφάριση από τον Ελ Αραμπί.

Οι «ερυθρόλευκοι» πίεσαν πολύ για να πάρουν τον προβάδισμα και είχαν ευκαιρίες. Πιο σημαντικές από αυτές ήταν του Ντε Λα Φουέντε, ο οποίος στη μία έστειλε την μπάλα στο δοκάρι από τη μικρή περιοχή, εντελώς μόνος του και αμαρκάριστος.

Με το τελικό 1-1, οι Πειραιώτες άφησαν ακόμη δύο βαθμούς και πρόσθεσαν έξτρα πίεση στους εαυτούς τους εν όψει της συνέχειας. Τα δύο ματς με τη Φράιμπουργκ στο «Γ. Καραϊσκάκης» και τον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» είναι άκρως σημαντικά!

Παράλληλα ο Ολυμπιακός ενισχύεται και σε μεταγραφικό επίπεδο και μάλιστα σημαντικά. Συγκεκριμένα, την Τετάρτη βρέθηκε στην Ελλάδα ο σπουδαίος Κολομβιανός μεσοεπιθετικός Χάμες Ροντρίγκεζ, ο οποίος θα αποκτηθεί με τη μορφή δανεισμού από την Αλ Ραγιάν του Κατάρ.

Η Φράιμπουργκ έρχεται στην Ελλάδα με εξαιρετική ψυχολογία. Το κλίμα στις τάξεις του συλλόγου είναι πολύ καλό και ο λόγος είναι φυσικά τόσο τα θετικά αποτελέσματα όσο και οι εν γένει εμφανίσεις του συλλόγου. Οι «Βραζιλιάνοι» είναι στη δεύτερη θέση της Μπουντεσλίγκα και έχουν αρχίσει με νίκη στο Europa League.

Στην πρεμιέρα των ομίλων η Φράιμπουργκ πάντως παραλίγο να υποτιμήσει την Καραμπάγκ, αλλά εν τέλει τη γλίτωσε. Οι Γερμανοί μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι. Πήραν το προβάδισμα στο 7’ με πέναλτι του Γκρίφο κι έκαναν το 2-0 στο 15’ με τον Ντόαν. Ωστόσο στη συνέχεια «έκατσαν».

Η Καραμπάγκ μείωσε στο 39’ με τον Βέσοβιτς και στη συνέχεια ανέλαβε την πρωτοβουλία του αγώνα. Η Φράιμπουργκ έμεινε πίσω και προσπάθησε να διαφυλάξει το αποτέλεσμα. Οι Αζέροι πίεσαν πολύ κι έχασαν αρκετές ευκαιρίες να φέρουν το ματς στα ίσα, αλλά δεν τα κατάφεραν.

Πάντως πρέπει να σημειωθεί ότι η ομάδα του Κρίστιαν Στράιχ έδειξε ένα καλό και στιβαρό σύνολο, που παρά το γεγονός ότι έδωσε δικαιώματα στην Καραμπάγκ, φάνηκε ότι συνολικά είναι πολύ καλύτερη ομάδα.

Στο πρωτάθλημα, η Φράιμπουργκ έχει κάνει ακόμη καλύτερη δουλειά. Έπειτα από έξι αγωνιστικές είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας. Έχει κερδίσει 13 βαθμούς με τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα.

Στο τελευταίο της παιχνίδι για τη Μπουντεσλίγκα υποδέχθηκε την Γκλάντμπαχ και έμεινε στο 0-0. Οι γηπεδούχοι έφτιαξαν αρκετές ευκαιρίες, αλλά έπεσαν απέναντι στον τερματοφύλακα της Γκλάντμπαχ, Ζόμερ. Ο Ελβετός τερματοφύλακας «κατέβασε» ρολά και κράτησε τη Φράιμπουργκ στο μηδέν.


Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Στατιστικά & Προϊστορία 15/09/2022

  • Ολυμπιακός και Φράιμπουργκ δεν έχει αντιμετωπίσει ποτέ η μία ομάδα την άλλη, σε ευρωπαϊκή διοργάνωση. Μόνο ένα φιλικό έχουν δώσει τον Ιούλιο του 2013 και οι «ερυθρόλευκοι» νίκησαν 4-2.
  • Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του Ολυμπιακού σε όλες τις διοργανώσεις έληξαν στο Goal.
  • Επίσης, τα τέσσερα από τα πέντε εντός έδρας παιχνίδια των «ερυθρολεύκων» έληξαν στο Goal.
  • Η Φράιμπουργκ έχει δώσει τέσσερα παιχνίδια μακριά από την έδρα της φέτος. Τρία για το πρωτάθλημα, στα οποία νίκησε και ένα για το Κύπελλο, στο οποίο έμεινε στην ισοπαλία και προκρίθηκε στην παράταση.
  • Το τελευταία ευρωπαϊκό εκτός έδρας παιχνίδι της Φράιμπουργκ ήταν τη σεζόν 2017-18, για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League, όπου και ηττήθηκε 2-0 στην έδρα της σλοβενικής Ντομζάλε.
  • Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομίλων του Europa League.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

olympiacos freiburg4 15092022 novibet


Ολυμπιακός – Φράιμπουργκ: Προγνωστικά 15/09/2022

Πρόκειται για ένα παιχνίδι που δείχνει… κομμένο και ραμμένο να έρθει Over 2,5. Και οι δύο ομάδες δημιουργούν ευκαιρίες να σκοράρουν, ενώ σχεδόν με την ίδια ευκολία, δέχονται και φάσεις στα μετόπισθεν. Κάτι που επιβεβαιώθηκε και στην πρεμιέρα, την περασμένη εβδομάδα. Αρέσει πολύ το combo bet του Goal με Over 2,5.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΟ COMBO BET ΤΟΥ GOAL ΜΕ OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

Η Φράιμπουργκ έχει σκοράρει πρώτη στα πέντε από τα επτά παιχνίδια που έχει βρει δίχτυα μέχρι στιγμής (έχει δώσει οκτώ ματς και το ένα έληξε 0-0). Οι Γερμανοί είναι σε καλή κατάσταση και μπορούν να ανοίξουν το σκορ και στο «Γ. Καραϊσκάκης».

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Η ΦΡΑΪΜΠΟΥΡΓΚ ΤΟ ΠΡΩΤΟ ΓΚΟΛ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/09/2022

Το θέμα που απασχολεί τον Κάρλος Κορμπεράν έχει να κάνει με τον Ινμπόμ Χουάνγκ. Ο Κορεάτης έχασε τα τελευταία παιχνίδια και θα μείνει εκτός και από αυτό με τους Γερμανούς.

Επίσης, εκτός πλάνων έχει τεθεί και ο Ματιέ Βαλμπουενά. Ο έμπειρος Γάλλος μέσος αποχώρησε τραυματίας από τον αγώνα με τον Βόλο και είναι εξαιρετικά δύσκολο να είναι διαθέσιμος την Πέμπτη.

Όσον αφορά τον Σισέ, ο οποίος έμεινε εκτός και από τον αγώνα με τον Βόλο, ο Σενεγαλέζος στόπερ δεν πρόκειται να ρισκάρει και μόνο αν είναι 100% έτοιμος θα βρεθεί στην αποστολή.

Όλοι οι υπόλοιποι θα είναι στη διάθεση του Ισπανού προπονητή, ο οποίος σκέφτεται να χρησιμοποιήσει τον Ελ Αραμπί αντί του Ουί Τζο Χουάνγκ στην κορυφή της επίθεσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βατσλίκ – Αβιλα, Μανωλάς, Μπα, Ρεάμπτσιουκ – Κούντε, Εμβιλά, Μπιέλ – Μασούλας, Μπόουλερ, Ελ Αραμπί.

 


Φράιμπουργκ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 15/09/2022

Το μοναδικό πρόβλημα που απασχολεί τον Κρίστιαν Στράιχ είναι ο Σάλαϊ. Ο Ούγγρος μεσοεπιθετικός έχει απουσιάσει από τα τελευταία παιχνίδια και θα είναι εκ νέου εκτός.

Το ίδιο ισχύει και για τους μέσους Εζεκουέμ και Σάντε, ενώ δύσκολα θα είναι έτοιμος και ο επιθετικός Χέλερ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Φλέκεν – Σιλντίλια, Μ. Γκίντερ, Λάινχαρτ, Κρ. Γκίντερ – Εγκεστάιν, Χέφλερ – Ντόαν, Γέονγκ, Γκρίφο – Γκρέγκοβιτς.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ