el
Σάββατο, 18 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Ιωνικός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/09/2022

Ο Ολυμπιακός είχε ήδη την πρώτη απώλεια βαθμών την περασμένη αγωνιστική στον εκτός έδρας αγώνα με τον Αστέρα Τρίπολης. Τώρα που επιστρέφει στην έδρα του για τον αγώνα με τον Ιωνικό (03/09, 19:00), η νίκη είναι μονόδρομος για να μην ανοίξει κι άλλο η διαφορά από την κορυφή.

Οι «ερυθρόλευκοι» βρίσκονται σε ένα μεταβατικό στάδιο. Μετά την έλευση του Κάρλος Κορμπεράν τέθηκε εκ νέου επί τάπητος το νέο μεταγραφικό πλάνο και γι’ αυτό το τελευταίο διάστημα γίνονται κι άλλες προσθήκες, ενώ θα ακολουθήσουν κι άλλες έως τις 15 Σεπτεμβρίου.

Ο Ιωνικός από την πλευρά του, δίνει δεύτερο παιχνίδι σε έδρα μεγάλης ομάδας, μετά την πρεμιέρα και τον αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαΐδης». Είναι δεδομένο ότι θα έχει δύσκολη αποστολή στο Φάληρο.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Αστέρα Τρίπολης απέναντι στον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Ολυμπιακός – Ιωνικός: Ανάλυση & Παρουσίαση 03/09/2022

Ο Ολυμπιακός δείχνει ότι περνάει μία αγωνιστική κρίση. Είναι άλλωστε σε μεταβατικό στάδιο μετά και την πρόσληψη του Κάρλος Κορμπεράν στη θέση του Πέδρο Μαρτίνς. Αμέσως μετά την άφιξή του, ο Ισπανός προπονητής έπρεπε να επικεντρωθεί στην πρόκριση του συλλόγου στους ομίλους του Europa League, όπερ κι εγένετο.

Τώρα όμως πρέπει να βρει τρόπο να βελτιώσει την εικόνα της ομάδας συνολικά καθώς με εξαίρεση το 2-0 επί του ΠΑΣ Γιάννινα στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν άλλη νίκη στη σεζόν. Σε σύνολο οκτώ αναμετρήσεων, έχουν μία νίκη, μία ήττα (0-4 από τη Μακάμπι Χάιφα) και έξι ισοπαλίες. Οι δύο από αυτές οδήγησαν σε πρόκριση μέσω της διαδικασίας των πέναλτι, αλλά λογίζονται φυσικά ως ισοπαλίες.

Στα δύο πιο πρόσφατα χρονικά παιχνίδια, ο Ολυμπιακός έχει παρουσιάσει μία μικρή βελτίωση. Τόσο στον αγώνα με τον Απόλλωνα Λεμεσού στο Φάληρο όσο και στο ματς με τον Αστέρα στην Τρίπολη την περασμένη Δευτέρα έφτιαξε αρκετές φάσεις προς την αντίπαλη εστία.

Ωστόσο πέτυχε μόλις ένα τέρμα κι αυτό με τους Κύπριους με τον Μασούρα στο 2’ λεπτό και στα υπόλοιπα 208 λεπτά (118 με τον Απόλλωνα και 90 με τον Αστέρα) έμεινε άσφαιρος.

Σε αυτό το διάστημα είχε ευκαιρίες, όμως αφενός το ντεφορμάρισμα του Ελ Αραμπί κι αφετέρου ότι ακόμη δεν έχει βρει το ρυθμό του για να περιμένει γκολ και από άλλους παίκτες, του έχουν στερήσει από θετικά αποτελέσματα. Αυτό αποτυπώθηκε πολύ περισσότερο στην ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη.

Ο Ιωνικός από την πλευρά του ξεκίνησε το πρωτάθλημα με εκτός έδρας παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό και την τρίτη αγωνιστική καλείται να αντιμετωπίσει εκτός έδρας και τον έτερο «αιώνιο» του ελληνικού ποδοσφαίρου. Κόντρα στους «πράσινους» τα πήγε αρκετά καλά και είχε καλή εικόνα παρά την ήττα με 1-0.

Τη δεύτερη αγωνιστική, η ομάδα του Δημήτρη Σπανού έπαιξε στην έδρα της. Αντίπαλος ήταν ο Λεβαδειακός σε ένα παιχνίδι όπου οι Νικαιώτες έπρεπε να πάρουν τη νίκη. Οι Βοιωτοί άλλωστε θα έχουν τους ίδιους στόχους, δηλαδή την παραμονή, οπότε η νίκη ήταν μονόδρομος.

Ο Ιωνικός είχε ευκαιρίες να ανοίξει το σκορ. Μάλιστα αρκετά νωρίς, μόλις στο 11’ είχε και δοκάρι σε εκτέλεση φάουλ του Άοσμαν. Ωστόσο δεν τα κατάφερε και το 0-0 έμεινε μέχρι το τέλος.

Μάλιστα ο Δημήτρης Σπανός τόνισε για την ισοπαλία με τον Λεβαδειακό: «Είναι δίκαιο το αποτέλεσμα αν εξαιρέσεις το πρώτο 20άλεπτο. Κερδίσαμε μπάλες, δημιουργήσαμε ευκαιρίες αλλά στη συνέχεια η εικόνα μας δεν ήταν καλή. Η παραπάνω προσπάθεια είναι φτιαγμένη για αυτή την ομάδα. Να λύσουμε τα προβλήματα μας γιατί το γκολ έρχεται από την άμυνα περνάει στο κέντρο και μετά στην επίθεση».

Τώρα το πρόγραμμα τον φέρνει αντίπαλο σε μία πολύ δύσκολη έδρα, απέναντι σε μία ομάδα που είχε μία απρόσμενη απώλεια βαθμών την προηγούμενη αγωνιστική. Προφανώς και ο βαθμός δυσκολίας θα είναι πολύ μεγαλύτερος σε σχέση με την αναμέτρηση κόντρα στο Λεβαδειακό.


Ολυμπιακός – Ιωνικός: Στατιστικά & Προϊστορία 03/09/2022

  • Το περσινό παιχνίδι μεταξύ των δύο ομάδων στο «Γ. Καραϊσκάκης» έληξε με 1-0 υπέρ του Ολυμπιακού, χάρη στο γκολ που πέτυχε ο Μασούρας στο 17’.
  • Συνολικά η προϊστορία είναι υπέρ των γηπεδούχων κόντρα στους Νικαιώτες, στα εντός έδρας παιχνίδια. Έχουν διεξαχθεί 16 αγώνες και ο Ολυμπιακός είναι αήττητος με 12 νίκες και τέσσερις ισοπαλίες.
  • Η τελευταία φορά που ο Ιωνικός πήρε βαθμό στην έδρα του Ολυμπιακού ήταν τη σεζόν 2005-06, όταν το παιχνίδι στο «Γ. Καραϊσκάκης» έμεινε στο 0-0.
  • Δύο Under 2,5 σε ισάριθμα παιχνίδια έχει ο Ιωνικός μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, την ήττα με 1-0 από τον Παναθηναϊκό και το 0-0 με τον Λεβαδειακό.
  • Κάτι αντίστοιχο ισχύει και για τον Ολυμπιακό. Με εξαίρεση την ήττα με 4-0 από τη Μακάμπι Χάιφα, τα υπόλοιπα επτά παιχνίδια έληξαν επίσης στο Under 2,5.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

olympiacos ionikos3 03092022 novibet


Ολυμπιακός – Ιωνικός: Προγνωστικά 03/09/2022

Μετά και την ισοπαλία στην Τρίπολη, ο Ολυμπιακός καλείται να επιστρέψει άμεσα στις νίκες. Αναμένεται να μπει με πολύ όρεξη στον αγώνα με τον Ιωνικό, ώστε να πάρει από νωρίς το προβάδισμα και να διώξει το άγχος. Μπορεί να εξασφαλίσει τη νίκη από το πρώτο ημίχρονο

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73

Ο Ολυμπιακός θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη μέσα στην έδρα του. Ωστόσο πρέπει να σημειωθεί ότι τα επτά από τα οκτώ επίσημα παιχνίδια του μέχρι στιγμής έληξαν στο Under 2,5 όπως άλλωστε και τα δύο του Ιωνικού.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ UNDER 2,5 ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20

Τέλος, για όποιον ψάχνει μία καλύτερη απόδοση και ένα fun bet, μία πολύ καλή επιλογή είναι το τελικό σκορ 2-0.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ ΤΕΛΙΚΟ ΣΚΟΡ 2-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.50


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/09/2022

Τα προβλήματα του Ολυμπιακού είναι δεδομένα εν όψει του αγώνα με τον Ιωνικό στο Φάληρο. Ο Κάρλος Κορμπεράν έχει συγκεκριμένες απουσίες.

Παραμένουν εκτός ο Παπασταθόπουλος, Βρσάλικο, Αμπουμπακάρ Καμαρά και φυσικά ο Φορτούνης, ο οποίος είναι ανέτοιμος.

Δεν αποκλείεται να γίνουν μερικές αλλαγές στο αρχικό σχήμα, σε σχέση με την ενδεκάδα που παρουσίασε ο Ισπανός στην Τρίπολη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Βατσλίκ – Άβιλα, Σισέ, Μπα, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Κουντέ – Μασούρας, Χουάνγκ, Ροντρίγκες – Ουί Τζο.

olympiacos ionikos1 03092022 novibet


Ιωνικός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/09/2022

Δύσκολα θα είναι έτοιμος για τον αγώνα, ο αμυντικός μέσος Κάνιας, ο οποίος προέρχεται από τραυματισμό και δεν έχει φτάσει στο επιθυμητό επίπεδο.

Αμφίβολη είναι η συμμετοχή των Τσιριγώτη, Πογοσιάν και Κοκκίνης, αλλά δεν πρέπει να αποκλειστεί το ενδεχόμενο να είναι τελικά στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χουρτεσιώτης – Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Αντούνες – Μύγας, Μεντόζα, Σαμάς, Άοσμαν, Βαλεριάνος – Ιωαννίδης, Μάντζης.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ