el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 05/03/2023

Στην σκιά του δυστυχήματος στα Τέμπη οι ομάδες της Super League είναι υποχρεωμένες να επιστρέψουν στην αγωνιστική δράση μετά το 3ημερο πένθος. Ο Ολυμπιακός υποδέχεται την Κυριακή (16.00) τον Λεβαδειακό στο «Γ. Καραϊσκάκης» και αναμφισβήτητα είναι το μεγάλο φαβορί για τη νίκη.

Για το παιχνίδι στο Φάληρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα το παιχνίδι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λεβαδειακός γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/03/2023

Ο Ολυμπιακός,  λόγω του τριήμερου πένθους, δεν αγωνίστηκε την Τετάρτη στη ρεβάνς του Κυπέλλου Νovibet απέναντι στην ΑΕΚ και πλέον στρέφει το ενδιαφέρον τους στο πρωτάθλημα.

Οι παίκτες του Μίτσελ μπορεί στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό να μην κατάφεραν να πάρουν τους βαθμούς νίκης και να έμειναν στο -5 από την κορυφή της βαθμολογίας, όμως η εμφάνιση άφησε αισιόδοξα μηνύματα ενόψει της συνέχειας.

Ο Ισπανός προπονητής είδες τους παίκτες τους να στριμώχνουν στα σχοινιά τους «πράσινους» και να χάνουν ανεπανάληπτες ευκαιρίες. Απέναντι στο «τριφύλλι» οι Πειραιώτες δημιούργησαν 17 τελικές προσπάθειες κι έχασαν κλασικές ευκαιρίες για να πλησιάσουν την κορυφή της βαθμολογία στο -2.

ionikos olympiacos3 novibet

Ο Μίτσελ θέλησε να τονώσει το ηθικό των παικτών του και χαρακτηριστικά τους είπε: «Μην είστε στενοχωρημένοι, βλέπετε τι μπορούμε να κάνουμε όταν είμαστε όλοι μαζί. Συγχαρητήρια σε όλους για την εμφάνιση με τον Παναθηναϊκό μας έλειψε το γκολ. Για μας ξεκινάει μια νέα μέρα. Είμαστε ζωντανοί, με τέτοιες εμφανίσεις δεν έχουμε να φοβηθούμε τίποτα. Πρέπει να κοιτάξουμε μπροστά».

Το «ερυθρόλευκο» τεχνικό επιτελείο απέναντι στον Λεβαδειακό θα λειτουργήσει έχοντας στο μυαλό του και το μεγάλο ντέρμπι της τελευταίας αγωνιστική στην κανονική περίοδο με την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφιά. Αυτό σημαίνει ότι ο Μιτσελ δεν θα «πιέσει» τους βασικούς τους ποδοσφαιριστές, προκειμένου να τους διατηρήσει φρέσκους για ντέρμπι της επόμενης Κυριακής (12/3).

Οι Χάμες και Εμβιλά είναι τραυματίες και τη θέση τους στην 11αδα απέναντι στον Λεβαδειακό θα καλύψουν οι Σαμασέκου και Φορτούνης, αντίστοιχα.

Επίσης, με δεδομένο ότι ο Μπακαμπού βρίσκεται στο όριο καρτών όλα δείχνουν ότι θα παίξει βασικός ο Ελ Αραμπί. Ο Μίτσελ γνωρίζει ότι ελλοχεύει ο κίνδυνος για τον Μπακαμπού να δει μια κίτρινη κάρτα και να χάσει το κομβικό ματς με την «Ένωση» και γι’ αυτό δεν θα ρισκάρει.

Στο κέντρο της άμυνας θα παίξουν οι Ντόι, Μπα, αφού ο Παπασταθόπουλος είναι τιμωρημένος. Κάρτες έχει συμπληρώσει και ο Ροντινέι κάτι που σημαίνει ότι ο Βρουσάι θα πάρει θέση στο δεξί άκρο της άμυνας.

Ο Λεβαδειακός στο Φάληρο έχει δύσκολη αποστολή, όμως με δεδομένο ότι «καίγεται» για πόντους σωτήριας θα κυνηγήσει ένα θετικό αποτέλεσμα.

Οι Βοιωτοί υπό τις οδηγίες τους νέου τους προπονητή Γιάννη Πετράκη, ο οποίος αντικατέστησε τον Γιάσμινκo Βέλιτς, μετράνε μια ήττα από τον Ατρόμητο (1-0) και μια ισοπαλία (0-0 Video) με τον Παναιτωλικό.

Ωστόσο, το 0-0 με την ομάδα του Αγρινίου δεν άφησε καθόλου ικανοποιημένο τον Γιάννη Πετράκη, ο οποίος τόνισε:

«Θέλω να πω ότι δεν μας αφήνει καθόλου ικανοποιημένους το αποτέλεσμα. Πρέπει να καταθέσω τα συγχαρητήρια για την προσπάθεια των παικτών μας υπό δύσκολες συνθήκες. Θεωρώ ότι, αν μία ομάδα είχε το πάνω χέρι για να νικήσει, αυτή ήμασταν εμείς. Νομίζω είχαμε περισσότερες ευκαιρίες για να πετύχουμε γκολ. Κρατάμε την προσπάθεια για την επόμενη μέρα και γνωρίζουμε ότι μας περιμένει δύσκολο ματς με τον Ολυμπιακό».

Στο απουσιολόγιο των Βοιωτών βρίσκεται ο τραυματίας Λούα Λούα και τιμωρημένος είναι ο αμυντικός Παναγιώτου. Οι Βινίσιους, Τόρο θα επιστρέψουν αφού μεσοβδόμαδα ανέβασαν ρυθμούς.


Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Στατιστικά, Προϊστορία 05/03/2023

  •  Ο Ολυμπιακός στο φετινό πρωτάθλημα μετρά 10 Over και 14 Under, ενώ ο Λεβαδειακός σε 24 παιχνίδια έχει 9 Over και 15 Under.
  • Στα τελευταία 10 παιχνίδια ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λεβαδειακό ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης οι «ερυθρόλευκοι» μετρούν 7 νίκες, 2 παιχνιδια έχουν λήξει ισοπαλία, ενώ οι Βοιωτοί μετρούν μια νίκη στο Κύπελλο.
  • No Goal έχουν λήξει τα 5 από τα 6 παιχνίδια ανάμεσα στις δύο ομάδες.
  • Από το 2005 ο Ολυμπιακός μετράει 14 σερί νίκες όταν φιλοξενεί τον Λεβαδειακό.
  • Στο ματς του πρώτου γύρου ο Ολυμπιακός νίκησε στη Λιβαδειά 1-0 με μοναδικό σκόρερ τον Ανδρούτσο.
  • ο Λεβαδειακός με 14 βαθμούς (2 νίκες, 8 ισοπαλίες και 14 ήττες) βρίσκετια στην πρωτελευταία θέση της βαθμολογίας και έχει να νικήσει από τις 28/12 κόντρα στον Ιωνικό.
  • Ο Λεβαδειακός έχει τη 2η χειρότερη επίθεση στο πρωτάθλημα με μόλις 12 γκολ.

Ολυμπιακός – Λεβαδειακός: Προγνωστικά 05/03/2023

Ο Ολυμπιακός έχει τεράστιο κίνητρο και η γκέλα απαγορεύεται με τον Λεβαδειακό στο Φάληρο. Οι «ερυθρόλευκοι» στην πρωτελευταία στροφή της κανονικής περιόδου θέλουν το… τρίποντο προκειμένου να μην απομακρυνθούν από την κορυφή της βαθμολογίας. Οι παίκτες και ο Μίτσελ θα έχουν στο μυαλό τους στο ντέρμπι της επόμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ στην Αγιά Σοφια και ο Ισπανός προπονητής θα κάνει και διαχείριση του ρόστερ.

Στη Novibet οι αγορές για το παιχνίδι στο Φάληρο ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Λεβαδειακό μαγνητίζουν και επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Στα Combo Bets οι αγορές είναι δελεαστικές. Οι «ερυθρόλευκοι» θα παίξουν και για να ξεμπουκώσουν επιθετικά με στόχο να διαγράψουν τη δυστοκία που εμφανίστηκε με τον Παναθηναϊκό.

νικη ολυμπιακου & over 2.5 γκολ σε αποδοση 1.73 στη novibet

Ο Ελ Αραμπί θα πάρει χρόνο συμμετοχής για να προστατευτεί ο βασικός φορ Μπακαμπού. Ο Μαρακινός φορ έχει το γκολ στο αίμα του και θα δημιουργήσει προβλήματα στην άμυνα του Λεβαδειακού.

ελ αραμπι ανυτιμε σκορερ σε αποδοση 1.91 στη novibet

Αξίζει να κοιτάξουμε τις αγορές στα ειδικά στοιχήματα της αναμέτρησης. Οι Βοιωτοί θα δεχθούν πίεση και για να σταματήσουν τους «ερυθρόλευκους» θα παίξουν και με τη… φωτιά εντός περιοχής.

ολυμπιακοσ να σκοραρει με πεναλτι σε αποδοση 3.20 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ