el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Μονακό: Προγνωστικά, Ανάλυση 04/01/2024

Η «διαβολοβδομάδα» ξεκίνησε καλά για τον Ολυμπιακό, που υποδέχτηκε το 2024 κερδίζοντας την Αρμάνι Μιλάνο με 79-74. Τώρα, οι Πειραιώτες υποδέχονται τη Μονακό (21:15) σε ένα σπουδαίο ντέρμπι με μεγάλο βαθμολογικό κίνητρο, αφού και οι δύο ομάδες έχουν ρεκόρ 10-8, κυνηγώντας την πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα της Regular Season της Euroleague.

Για το μεγάλο ματς στο Στάδιο Ειρήνης και Φιλίας επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Ολυμπιακός – Μονακό: Παρουσίαση, Ανάλυση 04/01/2023

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τη Μονακό (21:15) στο μεγάλο ματς που ξεχωρίζει από το πρόγραμμα της 19ης αγωνιστικής της Regular Season της Euroleague.

Η πρώτη διπλή αγωνιστική του 2024 στην κορυφαία ξεκίνησε ιδανικά για τον Ολυμπιακό. Αν και βρήκε αρκετά εμπόδια μπροστά της, η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα επικράτησε της Αρμάνι Μιλάνο με 79-74 και μπήκε στο νέο έτος με τον καλύτερο δυνατό τρόπο και με μία απαραίτητη νίκη σε όλα τα επίπεδα.

Οι Πειραιώτες, που πλέον βρίσκονται στο 10-8 και πολύ πιο κοντά στην πρώτη τετράδα του βαθμολογικού πίνακα, είχαν για ακόμα μία φορά σε μεγάλη βραδιά τον Άλεκ Πίτερς, που κατέγραψε 16 πόντους και 6 ριμπάουντ με 4/4 τρίποντα. Επίσης, οι Μουσταφά Φαλ (12 πόντοι, 5/5 δίποντα, 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ) και Νίκολα Μιλουτίνοφ (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ) «σκέπασαν» τα καλάθια και έδειξαν την τεράστια ποιότητα που έχουν τόσο σε ατομικό επίπεδο, όσο και ως δίδυμο στην front line.

To ματς με τους Ιταλούς ανήκει στο παρελθόν και ο Ολυμπιακός έχει μπροστά του ακόμα μία μεγάλη πρόκληση, αφού υποδέχεται τη Μονακό (21:15). Η παρέα του Μάικ Τζέιμς προέρχεται από κακή εμφάνιση και ήττα από την Μακάμπι (93-83) στο Βελιγράδι, παρά την εξαιρετική βραδιά του Αμερικανού γκαρντ, που μέτρησε 27 πόντους, 7 ασίστ και 5 ριμπάουντ. Καλός ήταν και ο Άλφα Ντιαλό (20 πόντοι), όμως η Μονακό έπεσε στο 10-8 και ψάχνει άμεσα αντίδραση για να μη μείνει πίσω στη συγκλονιστική μάχη για τα φετινά πλέι-οφ της Euroleague.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Γιώργος Μπαρτζώκας βρίσκεται στην ευχάριστη θέση να υπολογίζει σε όλους τους παίκτες του. Ο Ναζ Μήτρου – Λονγκ έμεινε στο DNP στο ματς με την Αρμάνι και περιμένει να κάνει και τυπικά το ντεμπούτο του στην Euroleague με τον Ολυμπιακό, ενώ ίσως επιστρέψει και ο Ίγκνας Μπραζντέικις στη δωδεκάδα.

Χωρίς προβλήματα και οι Μονεγάσκοι, που περιμένουν σίγουρα περισσότερα από τον Κέμπα Γουόκερ και από το δίδυμο των Ντονάτας Μοτεγιούνας – Ντόντα Χολ στη ρακέτα.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Την σπουδαία αναμέτρηση στο Μονακό, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Ολυμπιακός – Μονακό: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 04/01/2023

Με πρωταγωνιστές του Άλεκ Πίτερς (16 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 4/4 τρίποντα), Μουσταφά Φαλ (12 πόντοι, 5/5 δίποντα, 2/2 βολές, 6 ριμπάουντ, 6 ασίστ, 28 στο ranking) και Νίκολα Μιλουτίνοφ (13 πόντοι, 5 ριμπάουντ), ο Ολυμπιακός έκαμψε την αντίσταση της μαχητικής Αρμάνι Μιλάνο (79-74) και ξεκίνησε ιδανικά το νέο έτος και την πρώτη «διαβολοβδομάδα» του 2024.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 19/35 δίποντα, 10/22 τρίποντα, 11/12 βολές, 37 ριμπάουντ, 22 ασίστ, 17 λάθη, 3 κλεψίματα, 4 τάπες, 93 ranking

Παρά τη μεγάλη εμφάνιση από τους Μάικ Τζέιμς (27 πόντοι, 7 ασίστ, 5 ριμπάουντ, 32 ranking) και Άλφα Ντιαλό (20 πόντοι, 20 στο ranking), η Μονακό ήταν κατώτερη των περιστάσεων και των συνηθισμένων της στάνταρ, με την Μακάμπι να φτάνει σε ακόμα μία μεγάλη νίκη (93-83).

Τα ομαδικά στατιστικά της Μονακό: 19/35 δίποντα, 9/26 τρίποντα, 18/24 βολές, 26 ριμπάουντ, 15 ασίστ, 11 λάθη, 3 τάπες, 84 στο ranking


Ολυμπιακός – Μονακό: Προγνωστικά 04/01/2024

Μεγάλο ντέρμπι στο ΣΕΦ. Ο Ολυμπιακός έχει φόρα από τη νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο και παίζει – επιτέλους – χωρίς απουσίες, όμως η Μονακό έχει τρομακτική ποιότητα και γενικά παίζει στα… ίσια τους Πειραιώτες τα τελευταία χρόνια, «γράφοντας» και αρκετές νίκες.

Έτσι, είναι ξεκάθαρο ότι το ματς θα κριθεί στις λεπτομέρειες και ίσως δούμε ένα συγκλονιστικό ντέρμπι.

Για το μεγάλο παιχνίδι στο Φάληρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

ΜΟΝΑΚΟ (+3,5) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.76 ΣΤΗ NOVIBET

Το ματς θα κυλήσει σε ρυθμούς ντέρμπι και η Μονακό μπορεί να πιέσει τον Ολυμπιακό μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δύσκολα θα ξεφύγει κάποια από τις δύο ομάδες στο σκορ.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Μονακό έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ