el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/12/2022

Πατάμε… pause στο Μουντιάλ, αφού τη Δευτέρα (19:15) δεσπόζει το ντέρμπι ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ για την 8η αγωνιστική της Basket League!

Oι «αιώνιοι» θα κονταροχτυπηθούν στην πρώτη φετινή «μονομαχία» και ο νικητής θα αποκτήσει το πρώτο «μαξιλαράκι» για την κατάκτηση της κορυφής στην κανονική διάρκειας της σεζόν.

Το μεγάλο ντέρμπι παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα.


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/12/2022

Οι «ερυθρόλευκοι» του Γιώργου Μπαρτζώκα με 7-0 οδηγούν την κούρσα στη βαθμολογία και φιλοδοξούν να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα της έδρας τους.

Οι πρωταθλητές στηρίζουν πολλά στις επιδόσεις του Σάσα Βεζένκοφ, ο οποίος πρωταγωνιστεί και στην Euroleague, ενώ στην περιφέρεια οι Γουόκαπ, Σλούκας, Μακ Κίσικ και Λαρεντζάκης συνθέτουν μια εκρηκτική τετράδα που είναι ικανή να διαλύσει οποιαδήποτε άμυνα από την περιφέρεια.

Παίκτης «κλειδί» μέσα στη ρακέτα είναι ο Μουσταφά Φαλ που με αντίπαλο τον Γιώργο Παπαγιάννη μας υπόσχεται επικές «μάχες» μέσα στο ζωγραφιστό.

Ο Ολυμπιακός προέρχεται από ήττα στην Euroleague με την Εφές (82-71) στην Τουρκία. Οι Πειραιώτες για τρία δεκάλεπτα κατάφεραν να αποδιοργανώσουν  την ομάδα του Αταμάν, όμως στο τελευταίο δεκάλεπτο οι Μίτσιτς, Μπομπουά και Κλάιμπερν έκαναν τη ζημιά από την περιφέρεια.

Ο Λαρεντζάκης είναι ένας από τους παίκτες που αλλάζει τις ισορροπίες πάνω στο παρκέ. Ο γκαρντ του Ολυμπιακού μετά την ήττα από την Εφές μίλησε και για το ντέρμπι, λέγοντας:

«Σκεφτόμαστε το ντέρμπι και στόχος μας είναι η νίκη με τον Παναθηναϊκό. Υπάρχει μια αίσθηση απογοήτευσης μετά την ήττα από την Εφές, κανείς δεν είναι χαρούμενος και δεν συμβιβάζεται με την ήττα. Πρέπει να το ξεχάσουμε, είναι πολλά τα ματς και με τον Παναθηναϊκό πρέπει να είμαστε 200% έτοιμοι. Δεν μου αρέσει η λέξη φαβορί, μπορεί λόγω έδρας να έχουμε ένα πλεονέκτημα, αλλά ως εκεί».

Ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στο 5-1 στην Basket League και οι παίκτες του Ντέγιαν Ράντονιτς φιλοδοξούν με μια νίκη στο ΣΕΦ να επιβεβαιώσουν την ανοδική πορεία που έχουν χαράξει.

Οι «πράσινοι» εντός κι εκτός συνόρων έχουν χτίσει σερί πέντε αήττητων παιχνιδιών. Μάλιστα, στις τρεις σερί νίκες στην Euroleague (με Βίρτους, Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ και Ζαλγκίρις στο Κάουνας) εμφάνισαν εξαιρετική εικόνα σε άμυνα και επίθεση.

Σε καταπληκτική φόρμα βρίσκεται ο Ντέρικ Γουίλιαμς, ενώ ο Ντουέιν Μπέικον έχει προσθέσει στοιχεία που έλειπαν από την επίθεση του «τριφυλλιού». Οι Γουόλτερς, Πονίτκα, Λι, έχουν αποκτήσει ρόλους, ενώ η μεγάλη απουσία του Ράντονιτς είναι αυτή του Γκριγκόνις. Νέο πρόσωπο στην αποστολή θα είναι ο Νίκος Παππάς, ο οποίος επιστρέφει στην αγωνιστική δράση, όμως δύσκολα θα πάρει χρόνο συμμετοχής σ’ ένα απαιτητικό παιχνίδι.

Παραμονή του ντέρμπι ο αρχηγός του Παναθηναϊκού, Γιώργος Παπαγιάννης στάθηκε στο σερί που έχει χτίσει το «τριφύλλι».

«Είναι πολύ ωραίο που έχουμε αρχίσει να χτίζουμε ένα νικηφόρο σερί. Ο Ολυμπιακός είναι πολύ καλός από την περσινή σεζόν. Και σίγουρα περιμένουμε ένα δύσκολο παιχνίδι. Θα κάνουμε το καλύτερο δυνατόν. Δεν έχουμε χρόνο για να προετοιμαστούμε, αλλά το γεγονός αυτό δεν αποτελεί δικαιολογία. Θέλουμε να πάμε εκεί και να πάρουμε τη νίκη» ήταν τα πρώτα λόγια του αρχηγού του Παναθηναϊκού και στη συνέχεια, συμπλήρωσε:

«Όσο περνάει ο καιρός βρίσκουμε τη χημεία μας. Αυτή τη στιγμή όλοι προσπαθούν να αντιληφθούν τον ρόλο τους. Έχουμε παίκτες που μπορούν να σκοράρουν, παίκτες που μπορούν να παίξουν άμυνα, παίκτες που μπορούν να κάνουν και τα δύο. Τώρα έχει να κάνει περισσότερο με το να καταλάβει ο ένας το παιχνίδι του άλλου και τα όσα μπορεί να προσφέρει καθένας από εμάς στο παιχνίδι».

Το story των ντέρμπι την τελευταία σεζόν είναι σε «ερυθρόλευκο» φόντο. Πέρυσι σε συνολικά 9 αναμετρήσεις ανεξαρτήτως έδρας και διοργάνωσης ο Ολυμπιακός πανηγύρισε 8 νίκες! Η μοναδική επικράτηση του Παναθηναϊκού ήταν στο πρώτο ματς της σεζόν στην Basket League μέσα στο ΣΕΦ.


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 05/12/2022

Επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα για το μεγάλο ντέρμπι της Basket League ανάμεσα σε Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ.

Οι «ερυθρόλευκοι» είναι το αδιαφιλονίκητο φαβορί για τη νίκη, όμως οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο Παναθηναϊκός έχει βελτιώσει την αγωνιστική του εικόνα και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ο Γουόλτερς οργανώνει και εκτελεί, ενώ οι Μπέικον, Γουίλιαμς σκοράρουν με άνεση.

Στο «ερυθρόλευκο» στρατόπεδο παίκτης ορχήστρα παραμένει ο Σάσα Βεζένκοφ, ενώ στην περιφέρεια ο Μπαρτζώκας διαθέτει σαφώς καλύτερους παίκτες σε σχέση με τον Ράντονιτς.

ΧΑΝΤΙΚΑΠ +9,5 ΠΟΝΤΟΥΣ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Στοιχηματικό ενδιαφέρον στα ειδικά παικτών παρουσιάζει η «μονομαχία» ανάμεσα σε Φαλ και Παπαγιάννη. Ο σέντερ των «ερυθρολεύκων» σε όλα τα ματς της περασμένης σεζόν νίκησε τον Big Papa.

ΦΑΛ OVER 8,5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.05 ΣΤΗ ΝΟVIBET

Το πολυεργαλείο που λέγεται Σάσα Βεζένκοφ έχει συνηθίσει να κάνει ζημιές και στις δύο πλευρές του παρκέ. Ο φόργουρντ του Ολυμπιακού με σωστές τοποθετήσεις είναι ικανός να κυριαρχήσει και στα ριμπάουντ.

ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΒΕΖΕΝΚΟΦ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ντέρικ Γουίλιαμς προέρχεται από μεγάλες εμφανίσεις και ο ίδιος τόνισε ότι ζει και αναπνέει για το μεγάλο ντέρμπι στο ΣΕΦ. Ο Αμερικάνος θα αναλάβει πρωτοβουλίες στην επίθεση κι έχει αξία…

OVER 13,5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΓΟΥΙΛΙΑΜΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ ΝOVIBET


Διαβάστε ακόμη…worldcup novibetΠρογνωστικά Μουντιάλ 2022 – Στοίχημα Παγκόσμιο Κύπελλο Ποδοσφαίρου


spain6 14112022 novibet

Ισπανία Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση


mundial 2022 argentini1 novibet

Αργεντινή Μουντιάλ 2022: Ρόστερ, Προγνωστικά, Ανάλυση  

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ