el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/03/2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (19:45) στο πλαίσιο της 29ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το καθοριστικό «αιώνιο» ντέρμπι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Τα ντέρμπι είναι πάντα κρίσιμα και κεντρίζουν το ενδιαφέρον, πόσω μάλλον όταν διακυβεύεται το πλεονέκτημα έδρας στην Euroleague, με τη μονομαχία στο ΣΕΦ να κρίνει πολλά λίγο πριν το φινάλε της κανονικής περιόδου κι ενώ οι ομάδες βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί όσον αφορά την τελική κατάταξη.

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming το σπουδαίο παιχνίδι στο ΣΕΦ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 14/03/2024

Ο Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ στο μεγαλύτερο ντέρμπι της Euroleague που κρίνει πολλά για το πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs.

Η μάχη για το πλασάρισμα στις θέσεις των Playoffs κορυφώνεται στην Euroleague λίγες στροφές πριν το φινάλε, με τους «αιώνιους» να τίθενται αντιμέτωποι στο ΣΕΦ για την 29η αγωνιστική σε μια πολύ κρίσιμη μονομαχία.

Μία νίκη χωρίζει Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό, με τους τρίτους «πράσινους» να έχουν ρεκόρ 18-10 και τους πέμπτους «ερυθρόλευκους» 17-11 αντίστοιχα και είναι ευνόητο πως η μεταξύ τους αναμέτρηση είναι η πολύ κρίσιμη.

Η ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα που είναι εκ των πλέον φορμαρισμένων ομάδων της διοργάνωσης με πέντε σερί νίκες μετά και το 74-69 επί της Βίρτους έχει σταθεροποιηθεί στην εξάδα και τώρα θέλει να αναρριχηθεί στην τετράδα ενώ περιμένει τον «αιώνιο» αντίπαλο με στόχο το 2/2 μετά το 78-88 στο ντέρμπι της πρεμιέρας στο ΟΑΚΑ.

Σε καλή κατάσταση είναι και η ομάδα του Εργκίν Αταμάν, η οποία συνεχίζει ακάθεκτη την κούρσα για το πλεονέκτημα έδρας μετά το άνετο 85-67 επί της Βιλερμπάν, αναζητώντας το αποφασιστικό «διπλό» στο Φάληρο που θα τον μετατρέψει σε μεγάλο φαβορί για την τετράδα.

Ο νικητής στο ΣΕΦ εφόσον προκύψει χωρίς παράταση, έστω και με έναν πόντο διαφορά θα έχει αβαντάζ στην ισοβαθμία που μπορεί να αποδειχθεί καθοριστικό, καθώς οι διαφορές πόντων μετρούν στην κανονική διάρκεια και στο ΟΑΚΑ το ντέρμπι είχε κριθεί στην παράταση.

Οι δύο ομάδες είναι ψηλά στην κατάταξη με όχημα την άμυνα. Ο Ολυμπιακός με 75 πόντους παθητικό ανά αγώνα διαθέτει την καλύτερη άμυνα της διοργάνωσης, επιτρέποντας και τα λιγότερα ριμπάουντ στον αντίπαλο (31.5) με τον Παναθηναϊκό από την πλευρά του να είναι πρώτος στα κλεψίματα (7.4) και με συνολικά την καλύτερη αμυντική αξιολόγηση (79.5), αναγκάζοντας τον αντίπαλο στα περισσότερα λάθη (13.9).

Οι δύο προπονητές την ώρα που καταστρώνουν τα πλάνα τους κάθονται σε αναμμένα κάρβουνα όσον αφορά τους τραυματίες. Στον Ολυμπιακό ζητούμενο είναι η κατάσταση Γουόκαπ, Λαρεντζάκη και Γουίλιαμς-Γκος.

Ο Μπαρτζώκας ελπίζει πως ο Γουόκαπ θα μπορέσει να είναι ετοιμοπόλεμος αν και «λαβωμένος». «Έχουμε πολλά προβλήματα. Γουόκαπ και Γουίλιαμς-Γκος θα προσπαθήσουν να κάνουν μια ομαδική προπόνηση. Ο Γουόκαπ έχει υποστεί διάστρεμμα δευτέρου βαθμού, το οποίο απαιτεί τρεις εβδομάδες. Αν παίξει αύριο θα κάνει μεγάλη προσπάθεια. Το πόδι του είναι ακόμα πρησμένο, έχει αιμάτωμα. Ελπίζουμε να παίξει, επειδή είναι ο Γουόκαπ. Άλλος δεν θα έπαιζε στην κατάστασή του. Στην ίδια κατάσταση είναι και ο Γουίλιαμς-Γκος, αλλά θα προσπαθήσει να παίξει».

Στην πλευρά των «πράσινων» ο Εργκίν Αταμάν δε θα έχει διαθέσιμους Βιλντόζα και Κώστα Αντετοκούνμπο και μιλώντας ενόψει ντέρμπι ο Τούρκος τεχνικός επισήμανε πως αυτή η αναμέτρηση δε θα έχει άμεση συνάρτηση με τον πρόσφατο τελικό κυπέλλου:

«Είναι διαφορετικό ματς. Κι οι δύο ομάδες θα έχουν περισσότερους ξένους στο rotation γιατί θα έχουν τα ρόστερ της EuroLeague. Εμείς δεν θα έχουμε πάλι τον Λούκα Βιλντόσα λόγω τραυματισμού, όπως στο Κύπελλο. Εκεί δεν παίξαμε καλά, δεν σκοράραμε αρκετά. Πήγαμε σε χαμηλό σκορ, όπως ήθελε ο Ολυμπιακός. Δεν βρήκαμε το σκοράρισμά μας και χάσαμε. Μέχρι στιγμής, έχουμε παίξει πέντε φορές με τον Ολυμπιακό, χάσαμε δύο φορές πολύ καθαρά, στο Super Cup και το Κύπελλο Ελλάδας, χάσαμε στην παράταση στην EuroLeague, αλλά τους κερδίσαμε επίσης δύο φορές. 

Ο Ολυμπιακός προηγείται με 3-2 στα μεταξύ μας παιχνίδια. Ελπίζω πως δεν θα ματσάρουμε με τον Ολυμπιακό στα playoffs της EuroLeague. Θα τους παίξουμε επίσης πιθανότατα στους τελικούς του πρωταθλήματος, αν όλα πάνε καλά. Ελπίζω λοιπόν πως δεν θα τους αντιμετωπίσουμε στα playoffs της EuroLeague γιατί θα είναι πολλά τα μεταξύ μας παιχνίδια.

Κάθε αγώνας είναι δύσκολος, σίγουρα. Έχουμε ένα πολύ δύσκολο πρόγραμμα και ένα από τα δυσκολότερα εκτός έδρας παιχνίδια είναι αυτό με τον Ολυμπιακό. Όχι μόνο γιατί είναι ντέρμπι, αλλά κι επειδή είναι μια πολύ καλή ομάδα, που παίζει πολύ καλά. Βλέπω τους αγώνες του, παίζει με πολύ καλή οργάνωση, με σπουδαίο mentality. Για καμία ομάδα της EuroLeague δεν είναι εύκολο να έρθει εδώ και να κερδίσει. Εμείς όμως το έχουμε ήδη κάνει στο Πρωτάθλημα και θα προσπαθήσουμε να το επαναλάβουμε στον αγώνα που είναι πολύ σημαντικός και για τους δύο. 

Αν σκεφτείτε πως απομένουν μόλις έξι αγωνιστικές κι έχουμε μόνο μία νίκη διαφορά, θα είναι σημαντικό και για τους δύο η νίκη. Θα είναι σημαντικό, όχι μόνο για την τετράδα, αλλά και για μια θέση στην εξάδα και την απευθείας πρόκριση στα Playoffs».

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο ΣΕΦ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 14/03/2024

Ο Ολυμπιακός αποδείχθηκε πολύ σκληρός για να ηττηθεί από την Βίρτους στο ΣΕΦ, παίρνοντας τη νίκη (74-69) για να ανέβει στο 17-11. Η 3η περίοδος με επιμέρους 20-5 ήταν καθοριστική για να έρθουν τα πάνω-κάτω, με την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα να έχει πρώτο σκόρερ τον Παπανικολάου (16 πόντοι, 8 ριμπάουντ).

Τα ομαδικά στατιστικά του Ολυμπιακού: 17/31 δίποντα, 8/20 τρίποντα, 16/29 βολές, 38 ριμπάουντ, 15 ασίστ, 7 κλεψίματα, 4 κοψίματα, 15 λάθη.

Στο ΟΑΚΑ ο Παναθηναϊκός πανηγύρισε άλλη μία νίκη, αυτή τη φορά επί της Βιλερμπάν (85-67) χωρίς να χρειαστεί να φορτσάρει.

Ο Γκραντ με 21 πόντους και 25 στην αξιολόγηση έκανε διπλό career high και οδήγησε τους «πράσινους» εκ του ασφαλούς στο 18-10.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 19/34 δίποντα, 11/29 τρίποντα, 14/19 βολές, 39 ριμπάουντ, 20 ασίστ, 7 κλεψίματα, 5 κοψίματα, 13 λάθη.


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 14/03/2024

Ώρα ντέρμπι στο ΣΕΦ και μάλιστα καθοριστικού για τη μάχη της τετράδας, με το νικητή να παίρνει εκτός από τη νίκη και το πλεονέκτημα στη μεταξύ τους ισοβαθμία.

Τόσο η ομάδα του Μπαρτζώκα όσο και αυτή του Αταμάν βασίζονται στην αμυντική τους αποτελεσματικότητα, με τους Πειραιώτες να δέχονται τους λιγότερους πόντους από κάθε άλλη στην Euroleague (75) και το «τριφύλλι» να είναι η καλύτερη αμυντική ομάδα βάσει αξιολόγησης (79.5), όντας πρώτη στα κλεψίματα (7.4) και αναγκάζοντας τον αντίπαλο στα περισσότερα λάθη (13.9). Με αυτά τα δεδομένα οι δύο ομάδες είναι πιθανό να… αλληλοεξοντωθούν παραγωγικό, με το σκορ να μένει χαμηλά.

UNDER 151.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91 ΣΤΗ NOVIBET

Μεγάλο όπλο για τον Μπαρτζώκα είναι η δύναμη στη ρακέτα με τον Μουσταφά Φαλ να δεσπόζει παραδοσιακά στα ντέρμπι εκφράζοντας την υπεροπλία στο ζωγραφιστό και είναι δεδομένη η «ερυθρόλευκη» στόχευση στον Γάλλο ψηλό.

ΦΑΛ OVER 3.5 ΕΥΣΤΟΧΑ ΔΙΠΟΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Βαρόμετρο για την απόδοση του Παναθηναϊκού στα ντέρμπι είναι ο Ντίνος Μήτογλου που δίνει πολλές λύσεις τόσο στο «4», όσο και στο «5» και ήταν «πράσινος» MVP στη νίκη στο ΣΕΦ για το πρωτάθλημα.

ΜΗΤΟΓΛΟΥ PIR OVER 14.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ