el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά, Ανάλυση 30/10/2023

O Ολυμπιακός υποδέχεται τον Παναθηναϊκό στο ΣΕΦ (20:15) για την 4η αγωνιστική της Basket League. Για το ντέρμπι «αιωνίων» ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Τρίτο ντέρμπι της σεζόν ήδη, καθώς μετά τις αναμετρήσεις στη Ρόδο για το Super Cup και στο ΟΑΚΑ για την Euroleague, σειρά έχει η πρώτη σύγκρουση για το πρωτάθλημα, με Ολυμπιακό και Παναθηναϊκό να θέλουν τη νίκη και τον Κώστα Σλούκα να επιστρέφει για πρώτη φορά ως αντίπαλος στο ΣΕΦ μετά την πολύκροτη μεταγραφή του!

Με 800+ αγορές στη Novibet το «αιώνιο» ντέρμπι της Basket League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Basket League!


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Ανάλυση, Παρουσίαση 30/10/2023

Ο πρώτος μήνας της μπασκετικής σεζόν είναι άκρως χορταστικός καθώς είναι γεμάτος ντέρμπι.

Ηδη Ολυμπιακός και Παναθηναϊκός έχουν αναμετρηθεί δύο φορές και τώρα είναι έτοιμοι για την 3η σύγκρουσή τους, σε ισάριθμη διαφορετική διοργάνωση. Οι προηγούμενες ήταν για το Super Cup, όπου οι Πειραιώτες κυριάρχησαν (75-51) και ακολούθησε η μάχη στο ΟΑΚΑ που ήταν πραγματικό ντέρμπι, αλλά πάλι με νικήτρια την ομάδα του Γιώργου Μπαρτζώκα στην παράταση (78-88).

Η 3η μάχη είναι για την Basket League, με το νικητή να συνεχίζει αήττητος την πορεία του, παίρνοντας κεφάλι στην κούρσα για την πρωτιά ενόψει Playoffs, με τον Ολυμπιακό να θέλει το 3/3 και τον Παναθηναϊκό να… σπάσει το ρόδι και μάλιστα στην πρώτη επίσκεψη του Κώστα Σλούκα με την πράσινη φανέλα στην έδρα της πρώην ομάδας του, με τον 33χρονο γκαρντ να είναι το κεντρικό πρόσωπο και αυτού του ντέρμπι.

Η «αιώνια» σύγκρουση κόβει την ανάσα, με τους «ερυθρόλευκους» παρά τα προβλήματα τραυματισμών και τις αναγκαίες αλλαγές στον τρόπο παιχνιδιού λόγω των λίγων μεν, σημαντικών δε αλλαγών του καλοκαιριού να διατηρούνται στον… αφρό, προερχόμενοι από μίνι σερί δύο νικών στην Euroleague (με Παρτιζάν, 98-94 και Εφές, 75-57).

Από την πλευρά τους οι «πράσινοι» της ολικής αναδόμησης και του «νέου» στον πάγκο Εργκίν Αταμάν, αναζητούν ρόλους, ταυτότητα και χημεία, με τους αγώνες να χρησιμεύουν και ως μονοπάτι προς την ομοιογένεια.

Το «τριφύλλι» επίσης προέρχεται από ευρωπαϊκή νίκη, χάρη στο 95-81 επί της Μπασκόνια, όπου έλαμψε ο Ντίνος Μήτογλου, ο οποίος θα είναι η σημαντικότερη προσθήκη των «πράσινων» σε σχέση με τα δύο ντέρμπι που προηγήθηκαν, από τα οποία είχε απουσιάσει λόγω τραυματισμού.

Η ενσωμάτωση του διεθνούς άσου έχει γίνει άμεσα, καθώς επιστρέφοντας έχει ήδη ευεργετήσει συνολικά την λειτουργία της ομάδας, την ώρα που απουσιάζει ο Παπαπέτρου, ενώ με τους Βάσκους απουσίασε και ο Μαντζούκας λόγω ίωσης.

Παράλληλα πρέπει να υπενθυμίσουμε πως και για τις δύο ομάδες ισχύει η παρουσία έξι ξένων στην 12άδα, κάτι που σημαίνει πως ο Αταμάν θα πρέπει να αποφασίσει να κόψει έναν εκ των επτά ξένων του, ενώ αντίστοιχα ο Μπαρτζώκας θα χρειαστεί να κόψει δύο, με Σίκμα και ΜακΚίσικ να προέρχονται από απουσία απέναντι στην Εφές λόγω τραυματισμών.

Ο Ολυμπιακός παρατάσσεται σε αυτό το ντέρμπι κουβαλώντας τον αέρα υπεροχής όχι μόνο του φετινού 2/2 αλλά και του εντυπωσιακού 18-1 της τελευταίας διετίας που ακολούθησε το προηγούμενο «διπλό» του Παναθηναϊκού στο Φάληρο, το Νοέμβριο του 2021 ξανά για την κανονική περίοδο του πρωταθλήματος.

Το ντέρμπι στο κατάμεστο ΣΕΦ αναμένεται με ξεχωριστό ενδιαφέρον όπως όλες οι αναμετρήσεις τους, είναι νωρίς για να κρίνει κάτι πρακτικά, ωστόσο είτε μπορεί να επιβεβαιώσει πως οι Πειραιώτες συνεχίζουν να έχουν το πάνω χέρι είτε πως το «τριφύλλι» βελτιώνεται και έχει τα φόντα να αμφισβητήσει ανοικτά την υπεροχή του μεγάλου αντιπάλου.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός: Προγνωστικά 30/10/2023

Άλλο ένα «αιώνιο» ντέρμπι, αυτή τη φορά στο ΣΕΦ, με τον Ολυμπιακό να ψάχνει το 3/3 απέναντι στον Παναθηναϊκό φέτος, ο οποίος αντίστοιχα θέλει να σπάσει το ρόδι και να απαντήσει με το ίδιο νόμισμα μετά τη νίκη των Πειραιωτών στο ΟΑΚΑ για την Euroleague.

Οι συνεχόμενες νίκες της ομάδας του Μπαρτζώκα που έχει την τεχνογνωσία σε αυτά τα παιχνίδια είναι λογικό να δίνουν αέρα υπεροχής και το ρόλο του φαβορί ειδικά στο ΣΕΦ, ωστόσο το χάντικαπ των 7.5 πόντων μπορεί να καλυφθεί από τους φιλοξενούμενους που μπορεί να ηττήθηκαν με κατεβασμένα χέρια στη Ρόδο, αλλά το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ κρίθηκε στην παράταση.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ +7.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Οι δύο ομάδες έχουν ποιότητα να οδηγήσουν σχετικά ψηλά το σκορ. Στο ΟΑΚΑ στα 40 λεπτά σκόραραν 74 αμφότερες, ενώ στο ΣΕΦ μπορούν να το ξεπεράσουν επίσης αμφότερες. Μια πρόβλεψη που βάσει απόδοσης αξίζει τον κόπο.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΤΟΥΛΑΧΙΣΤΟΝ 75 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.80 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Παναθηναϊκός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ