el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Καραμπάγκ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 06/10/2022

Ο Ολυμπιακός επιστρέφει στις ευρωπαϊκές του υποχρεώσεις για το Europa League με τον εντός έδρας αγώνα με αντίπαλο την Καραμπάγκ (06/10, 22:00). Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο εντός έδρας παιχνίδι για τους «ερυθρόλευκους».

Στο προηγούμενο, γνώρισαν βαριά ήττα από τη Φράιμπουργκ, η οποία ήταν η δεύτερη συνεχόμενη στο θεσμό. Μάλιστα βρίσκονται στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό στη συγκομιδή τους, με δύο ήττες έπειτα από δύο αναμετρήσεις.

Καλύτερα είναι τα πράγματα για την Καραμπάγκ, που έχει ήδη τρεις βαθμούς, από τη μεγάλη σε έκταση και σημασία νίκη με 3-0 επί της Ναντ, πριν από τη διακοπή. Ωστόσο, οι Αζέροι γνωρίζουν πολύ καλά ότι θα έχουν εξαιρετικά δύσκολο έργο στο Φάληρο.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Ολυμπιακού απέναντι στην Καραμπάγκ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίο live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Ολυμπιακός – Καραμπάγκ: Ανάλυση & Παρουσίαση 06/10/2022

Ο Ολυμπιακός δεν έχει συνηθίσει να είναι σε τόσο δύσκολη θέση, τουλάχιστον όσον αφορά τις ευρωπαϊκές διοργανώσεις. Έπειτα από δύο αγωνιστικές βρίσκεται στην τελευταία θέση του ομίλου, έχοντας γνωρίσει ισάριθμες ήττες.

Στην πρώτη πάντως ήταν άτυχος και τον «χτύπησε» και πάλι η… κατάρα των τελευταία λεπτών. Στον αγώνα με τη Ναντ στη Γαλλία κρατούσε την ισοπαλία στα χέρια του, αλλά ηττήθηκε με γκολ των γηπεδούχων στις καθυστερήσεις. Αντίστοιχο φαινόμενο είχε συμβεί στον εκτός έδρας αγώνα με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, αλλά και στον εντός έδρας με τον Απόλλωνα Λεμεσού.

Στο δεύτερο αγώνα όμως τα πράγματα ήταν κατά πολύ χειρότερα. Ο Ολυμπιακός υποδέχθηκε τη Φράιμπουργκ και δεν μπόρεσε σε κανένα σημείο του αγώνα να κοιτάξει την αντίπαλο του στα μάτια. Οι Γερμανοί δεν άφησαν περιθώριο αμφισβήτησης και το τελικό 3-0 υπέρ τους, φανερώνει την εικόνα της αναμέτρησης.

Βέβαια από τότε άλλαξαν πολλά στους Πειραιώτες, με πρώτο και κυριότερο τον προπονητή. Ο Κάρλος Κορμπεράν αποχώρησε και στη θέση του ανέλαβε ο Μίτσελ. Ο Ισπανός γνωρίζει πρόσωπα και πράγματα στους «ερυθρόλευκους» από τη θητεία του τη διετία 2013-15 και φαίνεται ότι ήδη έχει αλλάξει το κλίμα στην ομάδα.

Ο πρώτος του αγώνας ήταν την περασμένη εβδομάδα για τη Super League με αντίπαλο τον Ατρόμητο. Για πρώτη φορά έπειτα από αρκετά μεγάλο διάστημα ο Ολυμπιακός παρουσίασε ένα καλό αγωνιστικό πρόσωπο. Έπαιξε πολύ πιο ορθολογικά και το τελικό 2-0 μπορεί να χαρακτηριστεί μικρό σε σχέση με τη συνολική εικόνα που είχαν οι γηπεδούχοι.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, η Καραμπάγκ δείχνει να πατάει πολύ καλύτερα στα πόδια της. Η εικόνα της στο γήπεδο είναι η καλύτερη επιβεβαίωση ότι η ομάδα από το Μπακού είναι σε ανοδική πορεία. Κι αν για την πρώτη κατηγορία του Αζερμπαϊτζάν ήταν κάτι αναμενόμενο, για το Europa League αποτελεί σίγουρα έκπληξη.

Όσον αφορά τη δεύτερη τη τάξει ευρωπαϊκή διοργάνωση και στα δύο παιχνίδια που έχει δώσει έως τώρα, η ομάδα του Γκουρμπάν Κουρμπάνοφ, έχει εντυπωσιάσει. Στην πρεμιέρα έπαιξε με τη Φράιμπουργκ στη Γερμανία. Μπορεί να ηττήθηκε με 2-1, αλλά στάθηκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και θα μπορούσε να διεκδικήσει ένα καλύτερο αποτέλεσμα.

Ότι δεν έκανε όμως στην πρεμιέρα, το πέτυχε στο δεύτερο αγώνα με την Ναντ εντός έδρας. Από το πρώτο λεπτό ήταν καλύτερη της αντιπάλου της και μπορεί το ημίχρονο να έληξε χωρίς γκολ, στο δεύτερο όμως πήρε αυτό που δικαιούταν.

Μέσα σε διάστημα 12 λεπτών, η Καραμπάγκ πέτυχε τρία τέρματα, διαλύοντας τη Ναντ. Δεν είναι μόνο το εύρος της νίκης, αλλά και η συνολική εικόνα των δύο ομάδων στο γήπεδο. Οι Αζέροι ήταν καλύτεροι σε όλη τη διάρκεια και η ανωτερότητά τους δεν αμφισβητήθηκε.

Στο πρωτάθλημα της χώρας τους, είναι σε ακόμη καλύτερη κατάσταση. Αν και έχουν ένα παιχνίδι λιγότερο (επτά σε οκτώ αγωνιστικές) μετρούν το απόλυτο μέχρι στιγμής. Έχουν 21 βαθμούς έπειτα από επτά ματς με 24-6 τέρματα. Μάλιστα προέρχονται από νίκη στο ντέρμπι του Μπακού, επικρατώντας της Νέφτσι με 3-1!


Ολυμπιακός – Καραμπάγκ: Στατιστικά & Προϊστορία 06/10/2022

  • Τα έξι από τα τελευταία επτά παιχνίδια που έχει δώσει μέχρι τώρα ο Ολυμπιακός εντός έδρας έχουν λήξει όλα στο 2-3 γκολ, σύνολο τερμάτων αγώνα. Η μοναδική εξαίρεση είναι το 3-1 (δηλαδή τέσσερα γκολ) στο Ολυμπιακός – Ιωνικός.
  • Η τελευταία φορά που ο Ολυμπιακός πανηγύρισε εντός έδρας νίκη στο Europa League ήταν πριν από έντεκα μήνες. Συγκεκριμένα ήταν στις 25 Νοεμβρίου 2021 με 1-0 επί της Φενερμπαχτσέ. Το γκολ είχε πετύχει ο Τικίνιο.
  • Οκτώ εντός έδρας παιχνίδια έχουν δώσει μέχρι στιγμής οι «ερυθρόλευκοι» και στα έξι από αυτά δέχθηκαν γκολ. Τα δύο ματς που κράτησαν το μηδέν στην εστία τους οι νίκες με 2-0 κόντρα σε ΠΑΣ Γιάννινα και Ατρόμητο.
  • Τα τρία από τα τέσσερα τελευταία εκτός έδρας παιχνίδια της Καραμπάγκ έληξαν στο Over 2,5.
  • Επίσης από τα οκτώ παιχνίδια μακριά από το σπίτι της έχει σκοράρει στα επτά. Μόνο στο πρώτο για τα προκριματικά το Champions League με την Λεχ Πόζναν δεν βρήκε δίχτυα.
  • Η Καραμπάγκ μετράει τέσσερις συνεχόμενες εκτός έδρας ήττα για το Europa League. Το τελευταίο της «διπλό» ήταν πριν από δύο χρόνια στην Πολωνία επί της Λέγκια Βαρσοβίας με 3-0 (1/10/20).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Δείτε εδώ τη βαθμολογία των ομίλων του Europa League.

olympiacos qarabag3 06102022 novibet


Ολυμπιακός – Καραμπάγκ: Προγνωστικά 06/10/2022

Τόσο ο Ολυμπιακός όσο και η Καραμπάγκ είναι δύο ομάδες που βρίσκουν με αρκετά μεγάλη συχνότητα τα αντίπαλα δίχτυα. Γι’ αυτό άλλωστε και στα τελευταία τους παιχνίδια επιβεβαιώνεται αρκετές φορές το Goal. Οι πιθανότητες είναι υπέρ του Goal και στον αγώνα του Φαλήρου.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ, ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ, ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.76

Ακόμη μία επιλογή που έχει μεγάλη… πέραση στα παιχνίδια του Ολυμπιακού και της Καραμπάγκ είναι το 2-3 γκολ, σύνολο τερμάτων στον αγώνα.

Η ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 2-3 ΓΚΟΛ ΣΥΝΟΛΟ ΣΤΟΝ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Τέλος, ακόμη μία επιλογή που συγκεντρώνει πολλές πιθανότητες και έχει αρκετά καλή απόδοση είναι το Combo Bet να σκοράρουν και οι δύο ομάδες και το παιχνίδι να έρθει Over 2,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΚΑΙ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΜΑΤΣ OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/10/2022

Με πολλά προβλήματα, τα οποία επικεντρώνοντας κυρίως στην επίθεση αναμένεται να παρουσιαστεί ο Ολυμπιακός, στον αγώνα με την Καραμπάγκ.

Δεδομένη είναι η απουσία του επιθετικού Ελ Αραμπί, ο οποίος είναι τραυματίας και δεν μπορεί να βοηθήσει. Επίσης δεν υπολογίζεται και ο Μπακαμπού, ο οποίος είναι εκτός λίστας.

Ο Ουί Τζο Χουάνγκ προπονήθηκε την Τετάρτη και μπήκε στην αποστολή. Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι ο Κορεάτης θα πάρει φανέλα βασικού.

Σύμφωνα με όσα έδειξε στις τελευταίες προπονήσεις, ο Μίτσελ προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τριάδα στο κέντρο της άμυνας, ενώ ο Γκάρι Ροντρίγκες θα πλαισιώσει τον Ουί Τζο Χουάνγκ στην επίθεση.

Εκτός των δύο επιθετικών δεν υπολογίζονται επίσης οι στόπερ Μπα και Ρέτσος, αλλά και οι Χάμες Ροντρίγκες, Σαμασέκου, Αγκιμπού Καμαρά, Φορτούνης, Ντε Λα Φουέντε, Λάιτνερ και Κασάμι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Τζολάκης – Βρσάλικο, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέμπατσιουκ – Εμβιλά, Ινμπόμ Χουάνγκ, Βρουσάι – Μασούρας, Γκάρι Ροντρίγκες, Μπιέλ.

olympiacos qarabag2 06102022 novibet


Καραμπάγκ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 06/10/2022

Με μία, αλλά σημαντική, απουσία αναμένεται να παραταχθεί η Καραμπάγκ για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό στο Φάληρο.

Ο λόγος γίνεται για τον Κέβιν Μεντίνα, ο οποίος ήταν τραυματίας και βρίσκεται στο τελικό στάδιο της αποθεραπείας του. Ο Κολομβιανός στόπερ δεν έπαιξε με τη Νέφτσι στο ντέρμπι και λογικά θα μείνει εκτός για ακόμη ένα παιχνίδι.

Αντίθετα, όλα δείχνουν ότι θα είναι και πάλι διαθέσιμος ο Μαυροβούνιος χαφ, Μάρκο Γιάνκοβιτς.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μαχαμανταλίγεφ – Βέσοβιτς, Μουσταφάζαντα, Γκουσείνοφ, Μπαϊράνοφ – Καράγιεφ, Γιάνκοβιτς – Σεϊντάεφ, Κάντι, Ζουμπίρ – Κβαμπένα.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ