el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Σαμπάχ: Προγνωστικά, Ανάλυση 19/07/2023

Πατάει γκάζι ο Ολυμπιακός λίγο πριν ολοκληρωθεί το βασικό στάδιο της προετοιμασίας του στην Αυστρία. Οι «ερυθρόλευκοι» θα αντιμετωπίσουν την Τετάρτη το μεσημέρι (13:00) την Σαμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν στο τρίτο φιλικό επί αυστριακού εδάφους.

Ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ μοντάρει τους Πειραιώτες και τις επόμενες ημέρες θα ακολυθήσει ξεκαθάρισμα, αλλά και ενισχύσει στο ρόστερ.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet  το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Ολυμπιακός – Σαμπάχ: Παρουσίαση, Ανάλυση 19/07/2023

Ο Ολυμπιακός βρίσκεται στο βασικό στάδιο προετοιμασίας και ο νέος κόουτς, Ντιέγκο Μαρτίνεθ, δουλεύει στο Μιλς της Αυστρίας με πρώτο και βασικό στόχο να περάσει την αγωνιστική του νοοτροπία και τη φιλοσοφία του στους Πειραιώτες.

Στα δύο πρώτα φιλικά με Σλοβάτσκο (2-1) και Νορντζέλαντ (1-1) κράτησε αρκετές σημειώσεις για τους παίκτες που έχει στη διάθεσή του και απέναντι στη Σαμπάχ θέλει να δει όσες βελτιωτικές κινήσεις έχει ζητήσει και παράλληλα την εξέλιξή στον τρόπο παιχνιδιού.

Τα βασικά χαρακτηριστικά που θέλει ο Ντιέγκο Μαρτίνεθ είναι η κατοχή της μπάλας και η πίεση ψηλά, ενώ καθημερινά ζητάει από τους παίκτες του να αποφεύγουν τα εύκολα λάθη και να υπάρχει προσήλωση και αλληλοκαλύψεις στο παιχνίδι.

Στο φετινό ρόστερ του Ολυμπιακού υπάρχει έντονα πλέον το ελληνικό στοιχείο και αυτό θέλει να το εκμεταλλευτεί ο Ισπανός προπονητής. Οι Πασχαλάκης, Τζολάκης, Μπουχαλάκης Μασούρας, Φορτούνης, Ανδρούτσος, Ντόη, Ρέτσος, Λιάτσος και Βρουσάι προσφέρουν λύσεις σε όλες τις γραμμές και είναι παίκτες που διψούν για να κερδίσουν την εμπιστοσύνη του Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Ο Ισπανός προπονητής τις τελευταίες ημέρες έχει στη διάθεσή του και τα δύο νέα μεταγραφικά αποκτήματα. Ο λόγος για τους Ιμπόρα και Κίνι, οι οποίοι απέναντι στην Σαμπάχ ενδέχεται να αγωνιστούν.

Ο Ιμπόρα λόγω σωματοδομής συνδυάζει δημιουργία επιθετικά και δύναμη στα ανασταλτικά καθήκοντα, ενώ ο Κίνι παίζει στη δεξιά πλευρά της άμυνας κι έχει εκτοξεύσει τον υγιή ανταγωνισμό με τον Ροντινέι στα ύψη.

martinez olympiacos novibet

Ο προπονητής του Ολυμπιακού παραδέχθηκε ότι στην Αυστρία έμαθε τους παίκτες του κι εκείνοι κατάλαβαν τα όσα ζητάει πάνω στο χορτάρι.

«Η προετοιμάσία κυλάει με θετικό τρόπο. Είχαμε τον χρόνο που χρειαζόμασταν για να γνωριστούμε καλύτερα, να δουλέψουμε και να θέσουμε βάσεις σε τακτικό επίπεδο, αλλά και φυσικών δυνάμεων.

Είχαμε στη διάθεση μας χρόνο για να γνωρίσουμε προσωπικά τους παίκτες σαν χαρακτήρες, αλλά και σαν ποδοσφαιριστές. Επίσης εκείνοι είχαν την ευκαιρία να έρθουν κοντά στη μεθοδολογία μας και να κατανοήσουν με ποιον τρόπο μπορούν να προσφέρουν στην ομάδα», υποστήριξε ο κόουτς του Ολυμπιακού, Ντιέγκο Μαρτίνεθ.

Η Σαμπάχ από το Αζερμπαϊτζάν βρίσκεται επίσης σε καλοκαιρινή προετοιμασία και φέτος φιλοδοξεί να πάρει τα ηνία από την Καρμπάγκ στο εγχώριο πρωτάθλημα. Πέρυσι τερμάτισε στη 2η θέση της βαθμολογίας στο -9 από την κορυφή και στον πάγκο της παραμένει από το 2021 ο Ρώσος προπονητής Μουράντ Μουσάεφ.

Στα δύο τελευταλια φιλικά μετράει μια νίκη και μια ήττα. Αρχίκά νίκησε 3-1 την Αλ Σαντ από το Κατάρ με σκόρερ τους Αλασγκάροφ, Ιραργκί και Απε, ενώ το Σάββατο ηττήθηκε 4-1 από τη γερμανική Ζανκτ Πάουλι παρουσιάζοντας αρκετές αδυναμίες στην αμυντική λειτουργία.


Ολυμπιακός – Σαμπάχ: Προγνωστικά 19/07/2023

Για το φιλικό παιχνίδι του Ολυμπιακού με τη Σαμπάχ στην Αυστρία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι «ερυθρόλευκοι» υπερτερούν σε ποιότητα και αυτό αναμένεται να το δείξουν πάνω στο χορτάρι από το πρώτο μέρος. Η Σαμπάχ στο φιλικό με τη Ζανκτ Πάουλι δέχθηκε τρία γκολ στο πρώτο μισάωρο της αναμέτρησης.

αποδοση 2.05 να προηγηθει ο ολυμπιακοσ στο πρωτο ημιχρονο 

Με δεδομένο ότι βρισκόμαστε σε στάδιο προετοιμασίας και οι δοκιμές δεν σταματάνε το σκορ αναμένεται να ανοίξει και οι επιλογές στα Combo Bets είναι ελκυστικές.

νικη ολυμπιακου & Over 3.5 σε αποδοση 3.25 στη novibet

Η Σαμπάχ στα δύο τελευταία φιλικά έχει σκοράρει, ενω και ο Ολυμπιακός έχει δεχθεί γκολ.

ακριβεσ σκορ πολλαπων επιλογων 2-1, 3-1, 4-1 σε αποδοση 3.95 


Διαβάστε ακόμα…

metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


Μεταγραφές ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023


euroleague basketball novibet Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει, πρόγραμμα   

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ