el
Πέμπτη, 28 Μαρτίου, 2024

Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 04/08/2022

Ένα νέο ξεκίνημα στο ευρωπαϊκό του ταξίδι θέλει να κάνει ο Ολυμπιακός, που υποδέχεται τη Σλόβαν Μπρατισλάβας, στον τρίτο προκριματικό γύρο του Europa League.

Άπαντες στις τάξεις των «ερυθρολεύκων» θέλουν να αφήσουν πίσω τους, τη «σφαλιάρα» από τη Μακάμπι Χάιφα, η οποία είχε ως αποτέλεσμα την απομάκρυνση του Πέδρο Μαρτίνς από την τεχνική ηγεσία.

Ο νέος προπονητής του Ολυμπιακού, με τον οποίο θα πορευτεί και στα δύο παιχνίδια με τη Σλόβαν, είναι ο Κάρλος Κορμπεράν. Ο 39χρονος Ισπανός, πρώην τεχνικός της Χάντερσφιλντ, ήταν από την αρχή, ο βασικός υποψήφιος και εν τέλει, οι δύο πλευρές τα βρήκαν σε όλα.

Ο Ισπανός μπαίνει κατευθείαν στα βαθιά και καλείται να οδηγήσει τον Ολυμπιακό στους ομίλους του Europa League, αποκλείοντας αρχικά τη Σλόβαν Μπρατισλάβας.

Με 600+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Ολυμπιακού απέναντι στη Σλόβαν Μπρατισλάβας γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa League!

 


Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Ανάλυση & Παρουσίαση 04/08/2022

Ο Ολυμπιακός δέχθηκε ένα πολύ μεγάλο πλήγμα στα παιχνίδια με τη Μακάμπι Χάιφα και ο αποκλεισμός δεν ήταν το μοναδικό του πρόβλημα. Οι «ερυθρόλευκοι» έδειξαν ότι είχαν χάσει την ταυτότητά τους, αυτή που τους είχε καθιερώσει τα προηγούμενα χρόνια στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις.

Αυτό ήταν σαφές και στο πρώτο παιχνίδι με τη ισραηλινή ομάδα και φυσικά πολύ περισσότερο στο δεύτερο. Το 1-1 του πρώτου αγώνα στη Χάιφα άφησε πολλές υποσχέσεις για πρόκριση στον επόμενο προκριματικό γύρο του Champions League.

Σε αυτό μάλιστα συνηγορούσε και η παράδοση, αφού σερ 17 διπλούς αγώνες, όπου οι «ερυθρόλευκοι» είχαν φέρει ισοπαλία στο πρώτο ματς, στους 16 κατάφερναν να πάρουν την πρόκριση στην επόμενη φάση.

Τώρα όμως τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν με τον καλύτερο δυνατό τρόπο. Για την ακρίβεια εξελίχθηκαν με το χειρότερο δυνατό. Ο Ολυμπιακός παρουσιάστηκε ανοχύρωτος και ανυπεράσπιστος απέναντι στη Μακάμπι.

Δεν είχε καμία ουσιαστική απάντηση στο αρχικό προβάδισμα των φιλοξενουμένων από νωρίς (στο 5’ με απευθείας εκτέλεση φάουλ) και η συνέχεια έγινε ακόμη χειρότερη.

Οι Πειραιώτες προσπάθησαν πολύ ανορθόδοξα να φτάσουν στην αντίπαλη εστία και όπως ήταν αναμενόμενο δεν είχαν κανένα ουσιαστικό αποτέλεσμα. Τα όνειρα για πρόκριση έλαβαν τέλος, στο 61’ με τον Πιερό να κάνει το 0-2, ενώ ο ίδιος παίκτης στο 65’ πέτυχε το 0-3. Το τελικό 0-4 έγινε από τον Αμπού Φανί στο 85’.

Ο αποκλεισμός προκάλεσε αλυσιδωτές αντιδράσεις στις τάξεις του συλλόγου και ο Πέδρο Μαρτίνς βρέθηκε να είναι υπό τρομερή αμφισβήτηση. Το διαζύγιο φαινόταν αναπόφευκτο και εν τέλει οι πληροφορίες επιβεβαιώθηκαν.

Πλέον με τον Κάρλος Κορμπεράν στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός θα προσπαθήσει να επανέλθει στα θετικά αποτελέσματα. Τα παιχνίδια με τη Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι ζωτικής σημασίας, αφού οι «ερυθρόλευκοι» πρέπει να πάρουν την πρόκριση και από τον τρίτο προκριματικό και από τα play off, ώστε να βρεθούν στους ομίλους του Europa League.

olympiacos slovan3 04082022 novibet

Η ΠΑΕ δέχθηκε ένα πολύ σημαντικό οικονομικό πλήγμα με τον αποκλεισμό από τη συνέχεια του Champions League, το οποίο μπορεί να γίνει ακόμη μεγαλύτερο σε ενδεχόμενο αποκλεισμού από το Europa League. Οπότε το κίνητρο είναι ιδιαίτερο υψηλό.

Η Σλόβαν Μπρατισλάβας είναι σε αντίστοιχη θέση με αυτή που βρίσκεται ο Ολυμπιακός. Οι Σλοβάκοι αποκλείστηκαν στο δεύτερο προκριματικό γύρο του Champions League και μάλιστα με παρόμοιο τρόπο.

Η Σλόβαν μπήκε στον πρώτο προκριματικό γύρο και αντιμετώπισε την πρωταθλήτρια Γεωργίας, Ντιναμό Μπατούμι,. Στον πρώτο αγώνα έμεινε στην ισοπαλία στην έδρα της (0-0), ενώ χωρίς γκολ έληξε και το ματς στη Γεωργία. Ωστόσο η Σλόβαν πήρε την πρόκριση στην παράταση με σκορ 2-1.

Επόμενος αντίπαλος ήταν η Φερεντσβάρος από την Ουγγαρία. Στον πρώτο αγώνα, που ήταν και πάλι εκτός έδρας, η Σλόβαν ανέτρεψε το σκορ και πήρε μία σπουδαία νίκη με 2-1, χάρη σε δύο γκολ που πέτυχε στο 81’ και στο 86’.

Ο επαναληπτικός όμως ήταν εφιαλτικός. Η Φερεντσβάρος προηγήθηκε με 2-0 στην Μπρατισλάβα και μπορεί η Σλόνα να μείωσε σε 1-2, αλλά δέχθηκε δύο γκολ στο 89’ και στο 90’ και αποκλείστηκε με εις βάρος της σκορ 1-4.

Σε γενικές γραμμές δείχνει να είναι πιο έτοιμη ομάδα σε σχέση με τον Ολυμπιακό. Έχει δώσει τέσσερα ευρωπαϊκά παιχνίδια, αλλά και τρία ματς πρωταθλήματος. Αυτό που φαίνεται πάντως είναι ότι δείχνει να είναι πιο επικίνδυνη εκτός έδρας παρ’ ότι μέσα στο σπίτι της, αφού δεν έχει νικήσει σε κανένα από τα δύο πρώτα ματς.

Στο πρώτο με την Ντιναμό Μπατούμι έφερε 0-0, ενώ στο δεύτερο με τη Φερεντσβάρος γνώρισε οδυνηρή ήττα με 4-1. Αντίθετα είναι πολύ πιο επικίνδυνη μακριά από την έδρα της, όπου έχει δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια.

olympiacos slovan10 04082022 novibet

Στο πρωτάθλημα έχει ξεκινήσει πολύ δυνατά και σε τρεις αγώνες έχει δύο νίκες και μία ήττα. Στην πρεμιέρα ηττήθηκε εκτός έδρας από την Ποντμπρεζόβα με 2-1, αλλά στη συνέχεια πήρε δύο νίκες εντός έδρας. Αρχικά με 4-0 επί της Τρέντσιν και στη συνέχεια με 4-2 επί της Ζέμπλιν Μιχαλόβτσε.

Πάντως αξίζει να σημειωθεί ότι στο τελευταίο ματς μα τη Ζέμπλιν, βρέθηκε πίσω στο σκορ με 0-2 στο ημίχρονο και πέτυχε τέσσερα γκολ στην επανάληψη από το 59’ έως το 90’!


Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Στατιστικά & Προϊστορία 04/08/2022

  • Οι δύο ομάδες δείχνουν να φτιάχνουν μία μικρή παράδοση τα τελευταία χρόνια κι αυτό διότι έρχονται αντιμέτωπες για δεύτερη συνεχόμενη σεζόν!
  • Πέρυσι συναντήθηκαν στα play off του Europa League, σε αντίθεση με φέτος που είναι για τον τρίτο προκριματικό γύρο. Όπως και πέρυσι το πρώτο παιχνίδι ήταν στο «Γ. Καραϊσκάκης» και ο Ολυμπιακός επικράτησε με 3-0.
  • Στον επαναληπτικό στην Μπρατισλάβα, ο Ολυμπιακός έφυγε με το ισόπαλο 2-2 και σφράγισε την πρόκριση στους ομίλους της διοργάνωσης.
  • Η πρώτη φορά όμως που το συγκεκριμένο ζευγάρι τέθηκε αντιμέτωπο ήταν τη σεζόν 2009-10 στον τρίτο προκριματικό γύρο του Champions League. Τότε ο Ολυμπιακός προκρίθηκε με δύο νίκες και πέρασε στα play off και στη συνέχεια και στους ομίλους της κορυφαίας διασυλλογικής διοργάνωσης.
  • Η Σλόβαν αντιμετώπισε πέρυσι και τον ΠΑΟΚ στους ομίλους του Conference League, με τον οποίο είχε δύο ισοπαλίες (1-1 εκτός, 0-0 εντός).
  • Τα πέντε τελευταία επίσημα παιχνίδια της σλοβακικής ομάδας έληξαν όλα στο Over. Σε αυτά μέτρησε τρεις ήττες και δύο ήττες.
  • Ο Ολυμπιακός δεν έχει σκοράρει στα δύο τελευταία εντός έδρας ευρωπαϊκά του παιχνίδια. Το πρώτο ήταν με την Αταλάντα πέρυσι στα νοκ άουτ play off του Europa League (0-3) και το δεύτερο με τη Μακάμπι Χάιφα (0-4), την περασμένη εβδομάδα.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

olympiacos slovan6 04082022 novibet


Ολυμπιακός – Σλόβαν Μπρατισλάβας: Προγνωστικά 04/08/2022

Έχοντας νέο προπονητή στον πάγκο του, ο Ολυμπιακός δεν πρόκειται να ρισκάρει στα δύο παιχνίδια με τη Σλόβαν. Ειδικά στο πρώτο θα μπει πολύ προσεκτικά για να πάρει ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει της ρεβάνς, λαμβάνοντας πάντα ως δεδομένο ότι οι Σλοβάκοι είναι αρκετά καλοί εκτός έδρας. Αρέσει πολύ η επιλογή για ισοπαλία στο ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.30

Ο Ολυμπιακός δεν έχει περιθώρια να κάνει ακόμη ένα παιχνίδι χωρίς γκολ στο «Γ. Καραϊσκάκης» όπως συνέβη στα δύο τελευταία εντός έδρας ματς με Αταλάντα και Μακάμπι Χάιφα. Ωστόσο πρέπει να υπολογιστεί και ότι η Σλόβαν δείχνει αρκετά καλό πρόσωπο στα εκτός έδρας παιχνίδια και συνήθως βρίσκει δίχτυα.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.01

Τέλος επιλέγουμε για fun bet να σκοράρει σε οποιαδήποτε στιγμή του αγώνα, ο Γιώργος Μασούρας. Ο Έλληνας εξτρέμ βρίσκεται μέσα στις περισσότερες φάσεις που δημιουργεί ο Ολυμπιακός θα έχει τις ευκαιρίες τους να πετύχει ένα γκολ.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΓΙΩΡΓΟΣ ΜΑΣΟΥΡΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.62


Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/08/2022

Ο Κάρλος Κορμπεράν προσπαθεί να μάθει πρόσωπα και πράγματα τις λίγες ημέρες που βρίσκεται στο Ρέντη (έκανε την πρώτη του προπόνηση τη Δευτέρα).

Οι πρώτες πληροφορίες έκαναν λόγο για αλλαγή στη διάταξη του Ολυμπιακού, ειδικά προσαρμοσμένη στις απαιτήσεις του αγώνα με τη Σλόβαν. Συγκεκριμένα, ο Ισπανός σκέφτηκε το 3-4-3 με τρεις στόπερ.

Ωστόσο προέκυψαν δύο προβλήματα που δείχνουν ότι του αλλάζουν τα πλάνα. Το ένα έχει να με τον Μανωλά και το δεύτερο με τον Βρσάλικο. Και οι δύο είχαν ενοχλήσεις, οπότε είναι σχεδόν απίθανο να είναι στο αρχικό σχήμα.

Έτσι οι Άβιλα και Μπα πήραν θέση στην αποστολή, αντί του Καρβάλιο και του Χουάνγκ. Εκτός είναι επίσης ο τραυματίας Αμπού Καμαρά και οι Χασάν και Κούτρης.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Ισπανός στις προπονήσεις, το πιθανότερο είναι να πάει με τρία χαφ και τον Ελ Αραμπί στην κορυφή της επίθεσης.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Βατσλίκ – Άβιλα, Παπασταθόπουλος, Σισέ, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Καμαρά, Κούντε – Μασούρας, Ζινγκερνάγκελ, Ελ Αραμπί.

olympiacos slovan7 04082022 novibet


Σλόβαν Μπρατισλάβας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 04/08/2022

Μία αλλά πολύ σημαντική απουσία έχει ο Βλαντιμίρ Βάις για τον αγώνα με τον Ολυμπιακό. Ο 58χρονος προπονητής δεν υπολογίζει τον γιο του και συνονόματό του, Βλαντιμίρ Βάις, ο οποίος είναι τραυματίας.

Ο 32χρονος μεσοεπιθετικός τραυματίστηκε στον επαναληπτικό με τη Φερεντσβάρος και δεν κατάφερε να ξεπεράσει τον τραυματισμό του.

Αμφίβολος είναι και ο δεξιός μπακ Μεντβέντεφ, ο οποίος επίσης αποχώρησε ως τραυματίας από το παιχνίδι με τους Ούγγρους, την περασμένη Τετάρτη.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Τσόβαν – Χρντσάρ, Αμπενάζ, Ντε Μάρκο, Λούκας – Άγκμπο, Μουστάφιτς – Μπαρσεγκιάν, Χόλμαν, Πάουτσεκ – Σαπόνγιτς.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ