el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά, Ανάλυση 26/10/2023

Πρόωρος ευρωπαϊκός τελικός για τον Ολυμπιακό. Η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ φιλοξενεί την Γουέστ Χαμ (19:45) και ψάχνει μόνο νίκη, αφού τα αποτελέσματα των δύο πρώτων αγωνιστικών στέρησαν από νωρίς πολύτιμο έδαφος στη μάχη της πρόκρισης στην επόμενη φάση του Europa League.

Η Γούεστ Χαμ ξεκίνησε με 2/2 τις υποχρεώσεις της στον όμιλο και έδειξε ξεκάθαρα τις προθέσεις της, ενώ είναι δεδομένο πως θα ψάξει και αντίδραση μετά την βαριά ήττα με 4-1 από την Άστον Βίλα στην Premier League. Βαθμολογικά πάντως, το κίνητρο είναι σαφώς μεγαλύτερο στη μεριά των γηπεδούχων, αλλά αυτό δε σημαίνει τίποτα στο κορυφαίο επίπεδο.

Με 800+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 3ης αγωνιστικής του Champions League γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο Europa League! 


Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ: Παρουσίαση, Ανάλυση 26/10/2023

«Τελικός» για τον Ολυμπιακό στο «Γ.Καραϊσκάκης». Οι Πειραιώτες υποδέχονται την Γουέστ Χαμ (19:45) για την 3η αγωνιστική του Europa League και ψάχνουν μόνο τη νίκη, η οποία θα τους επιτρέψει να μείνουν «ζωντανοί» στο παιχνίδι της πρόκρισης στην επόμενη φάση της διοργάνωσης.

Σε αντίθεση με τις υποχρεώσεις τους εντός συνόρων, οι «ερυθρόλευκοι» δεν έχουν ξεκινήσει καλά στα ματς του πρώτου ομίλου του Europa League. Η εντός έδρας ήττα της πρεμιέρας από την Φράιμπουργκ (2-3) έφερε προβληματισμό, όπως φυσικά και η εκτός έδρας ισοπαλία με την Μπάτσκα Τοπόλα (2-2), αφού ο Ολυμπιακός προηγήθηκε με 2-0 πριν τον ισοφαρίσει η – θεωρητικά – πιο αδύναμη ομάδα του γκρουπ.

Έτσι, με μόλις έναν βαθμό μετά τα πρώτα δύο ματς, η ομάδα του Ντιέγκο Μαρτίνεθ ετοιμάζεται για «τελικό» κόντρα στην ισχυρή Γουέστ Χαμ. Οι Άγγλοι ξεκίνησαν εντυπωσιακά κερδίζοντας την Μπάτσκα Τοπόλα (3-1) και την Φράιμπουργκ (2-1), ενώ τώρα ετοιμάζονται για το 3/3 και για το αποτέλεσμα που θα «κλειδώσει» σε μεγάλο ποσοστό την παρουσία τους στην επόμενη φάση του Europa League.

Σε αγωνιστικό επίπεδο, o Ολυμπιακός θα εμφανιστεί φρέσκος λόγω της διακοπής για ρίψη κροτίδας στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως ο Μαρτίνεθ αντιμετωπίζει προβλήματα στην άμυνα. Ο Νίκολα Φρέιρε δεν έχει επιστρέψει στις προπονήσεις και τέθηκε νοκ-άουτ, ενώ εκτός δράσης είναι και ο Αντρέας Ντόι, που αποβλήθηκε στο παιχνίδι με την Μπάτσκα Τοπόλα. Έτσι, όλα δείχνουν πως ο νεαρός Πορόζο θα παίξει στο πλευρό του Ρέτσου, ενώ, από εκεί και πέρα, η βασική ενδεκάδα θα αποτελείται από τους Πασχαλάκη, Ροντινέι, Ορτέγκα, Καμαρά, Αλεξανδρόπουλο, Ποντένσε, Φορτούνη, Μασούρα και Ελ Κααμπί.

Στην άλλη μεριά, ο Ντέιβιντ Μόγιες δεν υπολογίζει στους τραυματίες Μπεν Τζόνσον και Άαρον Κρέσγουελ, ενώ υποψήφιος για την ενδεκάδα είναι ο Κωνσταντίνος Μαυροπάνος, που έμεινε στον πάγκο στην βαριά ήττα της ομάδας του με 4-1 από την Άστον Βίλα. Επίσης ίσως υπάρξει και rotation, τόσο για λόγους ξεκούρασης, όσο και γιατί η εικόνα στην βαριά ήττα από την Άστον Βίλα (4-1) ήταν απογοητευτική.

Αξίζει να σημειωθεί πως ο Ολυμπιακός αγνοεί τη νίκη στα τελευταία 8 παιχνίδια του σε όμιλο του Europa League: Πέρσι μέτρησε δύο ισοπαλίες και τέσσερις ήττες σε έξι ματς και φέτος έχει στο ενεργητικό του μία ήττα και μία ισοπαλία.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ: Προγνωστικά 26/10/2023

Πολύ δύσκολο ματς για τον Ολυμπιακό. Οι «ερυθρόλευκοι» βρήκαν κάποιες επιπλέον ανάσες μετά τη διακοπή στο ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό, όμως τα προβλήματα στην άμυνα και η ποιότητα της Γουέστ Χαμ δημιουργούν «πονοκέφαλο» στον Ντιέγκο Μαρτίνεθ. Οι Άγγλοι διατηρούν δίκαια τον τίτλο του φαβορί, όμως είναι δεδομένο ότι ο Ολυμπιακός μπορεί να κυνηγήσει τη νίκη.

Για το σπουδαίο παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικες αποδόσεις.

G/G ΚΑΙ ΝΙΚΗ ΓΟΥΕΣΤ ΧΑΜ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ολυμπιακός θα πιέσει και θα δημιουργήσει προβλήματα στην Γουέστ Χαμ, όμως οι Άγγλοι διαθέτουν μεγάλη ποιότητα και βάθος που δεν μπορεί να… κοιτάξει στα μάτια οποιαδήποτε ελληνική ομάδα. Το ματς θα έχει υψηλό τέμπο και αρκετά γκολ, αλλά οι φιλοξενούμενοι έχουν σίγουρα τον πρώτο λόγο για τη νίκη.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΚΟΥΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Αφρικανός μεσοεπιθετικός δείχνει εξαιρετικά στοιχεία στις πρώτες μέρες του στην Αγγλία, όμως σίγουρα ψάχνει μία μεγάλη εμφάνιση και ένα γκολ που θα τον απογειώσει. Ο Κούντους μπορεί να βρει χώρο με κάθετη κίνηση από πίσω και σίγουρα έχει την ικανότητα και την κλάση για να σκοράρει.

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δείτε εδώ το στοίχημα της ημέρας!


Ολυμπιακός – Γουέστ Χαμ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 26/10/2023

Ο Μαρτίνεθ θα ρίξει στα βαθιά – λόγω των απουσιών του Φρέιρε και του Ντόι – τον Πορόζο και ίσως προτιμήσει τον Κίνι για τα αριστερά της άμυνας. Από εκεί και πέρα δεν αναμένονται αλλαγές και τα… βαριά χαρτιά θα παίξουν από το πρώτο σφύριγμα του διαιτητή.

Σε σχέση με το ματς κόντρα στην Άστον Βίλα, ο Μόγιες αναμένεται να «φρεσκάρει» την ομάδα του και όλα δείχνουν πως οι Φαμπιάνσκι, Μαυροπάνος, Σούτσεκ, Κούντους θα ξεκινήσουν στη βασική ενδεκάδα.

Ολυμπιακός (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Ρέτσος, Πορόζο, Ορτέγκα (Κίνι) – Καμαρά, Αλεξανδρόπουλος – Ποντένσε, Φορτούνης, Μασούρας – Ελ Κααμπί

Γουέστ Χαμ (4-2-3-1): Φαμπιάνσκι – Κεχρέρ, Ζουμά, Μαυροπάνος, Έμερσον – Σούτσεκ, Γουόρντ Πράουζ – Κούντους, Πακετά, Μπόουεν – Αντόνιο

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ