el
Κυριακή, 5 Μαΐου, 2024

Ουκρανία – Ιταλία: Προγνωστικά, Ανάλυση 20/11/2023

«Τελικός» πρόκρισης στη Γερμανία: Η Ουκρανία, ως τυπικά γηπεδούχος, υποδέχεται την Ιταλία (21:45) και ο νικητής θα κλείσει θέση για το Euro 2024.

Με τις δύο ομάδες να συγκατοικούν στους 13 βαθμούς, είναι προφανές πως το ματς αποκτά χαρακτήρα «do or die» με ξεκάθαρα δεδομένα. Οι Ουκρανοί χρειάζονται μόνο το τρίποντο της νίκης για να «κλειδώσουν» την 2η θέση, ενώ οι Ιταλοί βολεύονται και με ισοπαλία, αφού υπερτερούν στην ισοβαθμία.

Βέβαια, ο «χαμένος» θα έχει την ευκαιρία να προκριθεί στα τελικά του Euro 2024 μέσω του Nations League, αλλά είναι προφανές πως και οι δύο προτιμούν να κερδίσουν τη θέση από τώρα, μέσω των προκριματικών της διοργάνωσης.

Για το μεγάλο ματς στο ουδέτερο BayArena του Λεβερκούζεν επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στα προκριματικά του Euro!


Ουκρανία – Ιταλία: Παρουσίαση, Ανάλυση 20/11/2023

Ο τρίτος όμιλος των προκριματικών του Euro 2024 συνοδεύεται με… θρίλερ στην τελευταία αγωνιστική. Η Ουκρανία, που θα παίξει ως τυπικά γηπεδούχος στο Λεβερκούζεν της Γερμανίας, υποδέχεται την Ιταλία (21:45) με φόντο ένα εισιτήριο για τα τελικά της διοργάνωσης. Οι δύο ομάδες «συγκατοικούν» στους 13 βαθμούς και τα δεδομένα είναι ξεκάθαρα: Οι Ουκρανοί θέλουν μόνο νίκη για να προσπεράσουν τους Ιταλούς, οι οποίοι βολεύονται και με τον βαθμό της ισοπαλίας.

Η «Σκουάντρα Ατζούρα» έφτασε σε αυτό το σημείο μετά το εμφατικό και εντυπωσιακό 5-2 επί της Βόρειας Μακεδονίας, που είχε σε ρόλο πρωταγωνιστή τον Φεντερίκο Κιέζα με δύο γκολ. Οι Ιταλοί παρουσίασαν εξαιρετικό πρόσωπο σε ένα «do or die» ματς και πλέον έχουν το πάνω χέρι σε πιθανή ισοβαθμία με τους Ουκρανούς, οι οποίοι, από τη μεριά τους θα φτάσουν στη 2η θέση μόνο με τρίποντο. Επίσης, η ομάδα του Σεργκέι Ρεμπρόφ θα προσπαθήσει να απαντήσει και στην πρόσφατη ήττα της από την Ιταλία με 2-1 στο Σαν Σίρο.

Αξίζει να σημειωθεί πάντως πως η ομάδα που θα μείνει 3η θα έχει ακόμα μία ευκαιρία για την πρόκριση μέσω των πλέι-οφ. Για την ακρίβεια, η Ουκρανία θα μπει στη διαδικασία μετά την απευθείας πρόκριση της Σερβίας ως μία από τις κορυφαίες ομάδες της Β’ κατηγορίας του Nations League, ενώ η Ιταλία είχε ήδη θέση μετά την επικράτησή της στο δικό της γκρουπ σε αυτή την διοργάνωση. Την πρόκριση από τον όμιλο των προκριματικών εξασφάλισε ήδη η Αγγλία, η οποία «έγραψε» έξι νίκες και μία ισοπαλία σε εφτά αγωνιστικές.

Στο αγωνιστικό κομμάτι, οι Ουκρανοί θα προσεγγίσουν το ματς με επιθετική διάθεση και είναι δεδομένο πως οι Ντόβμπικ και Μούντρικ θα σηκώσουν μεγάλο βάρος για το πολυπόθητο γκολ. Οι γηπεδούχοι δεν έχουν απουσίες, ενώ το ίδιο ισχύει και για τους Ιταλούς, που θα παραταχθούν κατά πάσα πιθανότητα με την ενδεκάδα που «διέλυσε» τη Βόρεια Μακεδονία.

Δες εδώ το στοίχημα της ημέρας !


Ουκρανία – Ιταλία: Προγνωστικά 20/11/2023

«Do or Die» ματς για τις δύο ομάδες, με ξεκάθαρα δεδομένα: Οι Ιταλοί έχουν την εμπειρία από τέτοιους αγώνες και έδειξαν πως βρίσκονται σε εξαιρετική κατάσταση, με τους Ουκρανούς να πιέζονται από το «πρέπει» της νίκης και, φυσικά, από τις συνθήκες στη χώρα τους.

Παρόλα αυτά, οι τυπικά γηπεδούχοι έχουν την ποιότητα για να πιέσουν τους Ιταλούς και το ματς αναμένεται να κριθεί στις λεπτομέρειες.

Για το μεγάλο παιχνίδι στη Γερμανία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

G/G ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Η Ουκρανία θα αναγκαστεί να πιέσει από νωρίς και η Ιταλία διαθέτει ποιότητα στη μεσοεπιθετική της γραμμή. Αν και το τέμπο ίσως μείνει χαμηλά, οι δύο ομάδες διαθέτουν την ικανότητα για να σκοράρουν.

1+ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΑ ΣΤΗΝ ΕΣΤΙΑ Ο ΝΤΟΒΜΠΙΚ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.73 ΣΤΗ NOVIBET

Ο θηριώδης φορ αποτελεί την αιχμή του δόρατος για τους Ουκρανούς και θα βρει τον τρόπο για να απειλήσει την εστία του Ντοναρούμα. Αν ο Ντόβμπικ μείνει… χαμηλά, τότε οι γηπεδούχοι θα έχουν λιγοστές ελπίδες για νίκη.

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live! Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Ουκρανία – Ιταλία έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Ουκρανία – Ιταλία: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 20/11/2023

Οι Ουκρανοί θα προσεγγίσουν με επιθετική διάθεση τον αγώνα και η λογική λέει πως ο Ζιντσένσκο θα αγωνιστεί στο κέντρο, ώστε να δώσει ποιότητα και δημιουργία σε έναν νευραλγικό χώρο.

Στην άλλη μεριά, οι Ιταλοί θα παραταχθούν με την ίδια ακριβώς ενδεκάδα σε σχέση με το ματς κόντρα στη Βόρεια Μακεδονία.

Ουκρανία (4-2-3-1): Λούνιν – Καραβάεφ, Ζαμπάρνι, Ματβιένκο, Μικολένκο – Σίντορτσουκ, Ζιντσένκο – Κονόπλια, Σουντάκοφ, Μούντρικ – Ντόβμπικ

Ιταλία (4-3-3): Ντοναρούμα – Νταρμιάν, Γκάτι, Ατσέρμπι, Ντιμάρκο – Ζορζίνιο, Μπαρέλα, Μποναβεντούρα – Μπεράρντι, Ρασπαντόρι, Κιέζα

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ