el
Κυριακή, 19 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας: Προγνωστικά, Ανάλυση 09/07/2023

Ο Παναθηναϊκός συνεχίζει τα φιλικά προετοιμασίας επί αυστριακού εδάφους και σειρά έχει την Κυριακή (9/7) η αναμέτρηση με την ΑΕΚ Λάρνακας (19:00).

Η ομάδα του Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανεβάζει όλο και περισσότερο στροφές στο βασικό στάδιο της προετοιμασίας, καθώς η κλεψύδρα αδειάζει ενόψει των αγώνων με τη Ντνίπρο για τα προκριματικά του Champions League.

Με αμέτρητες αγορές στη Novibet η φιλική αναμέτρηση της Παναθηναϊκού με την ομάδα από την Κυπρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Όλη η δράση στο Στοίχημα Ποδόσφαιρο!


Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας: Ανάλυση 09/07/2023

Οι «πράσινοι» έχουν δώσει ήδη τέσσερα φιλικά κατά τη διάρκεια της παραμονής τους στην Αυστρία, έχοντας ισάριθμες νίκες με βασικό στόχο να κερδίσουν αγωνιστικό ρυθμό και χημεία και η δουλειά των επίπονων προπονήσεων να βγει στο χορτάρι.

Στα τέσσερα προηγούμενα φιλικά το «τριφύλλι» κέρδισε την Βίνερ Βικτόρια (4-0), τη Ρόγκασκα (3-1), την Πετρολούλ (2-0) και την ΤΣΣΚΑ Σόφιας (1-0), με την ΑΕΚ Λάρνακας να είναι ο πέμπτος κατά σειρά αντίπαλος.

Ο Γιοβάνοβιτς έχει φροντίσει ως τώρα να μοιράσει το χρόνο συμμετοχής ώστε να μπορέσει να τσεκάρει ανά πάσα στιγμή την κατάσταση του συνόλου των παικτών που έχει στην προετοιμασία.

Ο Σέρβος τεχνικός επιχειρεί παράλληλα να εντάξει ομαλά τα νέα αποκτήματα, αλλά και τους παίκτες που έχουν επιστρέψει από μεγάλη απουσία λόγω σοβαρών τραυματισμών.

Οι δύο διεθνείς Σέρβοι Τζούρισιτς και Μλαντένοβιτς είναι ζητούμενο να «δέσουν» με την υπόλοιπη ομάδα ώστε να μπορέσουν να είναι στην πρώτη γραμμή στις αναμετρήσεις με τη Ντνίπρο, ενώ οι Ζέκα, Αϊτόρ, Τρουιγιέ, Γκάνεα και Φρόκου να καλύψουν το χαμένο έδαφος από τη μακρά απουσία τους.

Στο φιλικό με την κυπριακή ομάδα αναμένεται να μείνει εκτός για προληπτικούς λόγους ο Μπαρτ Σένκεφελντ, ο οποίος ανησύχησε τους «πράσινους» αποχωρώντας με ενοχλήσεις στα πρώτα λεπτά του φιλικού με την ΤΣΣΚΑ Σόφιας.

Στον μεταγραφικό τομέα ο Παναθηναϊκός πατάει γκάζι! Την Παρασκευή οι πράσινοι ανακοίνωσαν την απόκτηση του Ολλανδού Τόνι Βιλένα από την Εσπανιόλ.

Με την συγκεκριμένη μεταγραφή οι πράσινοι προσθέτουν ποιότητα και δύναμη στη μεσαία γραμμη. Ο Βιλένα δεν θα είναι διαθέσιμος για το φιλικό με την ΑΕΚ Λάρνακα, όμως θα ενταχθεί σύντομα στην προετοιμασία .

Όσο για την ΑΕΚ Λάρνακας, προετοιμάζεται επίσης ενόψει των ευρωπαϊκών υποχρεώσεων, καθώς θα αντιμετωπίσει την Τορπέντο Ζοντίνο από τη Λευκορωσία στο πλαίσιο του δεύτερου προκριματικού γύρου του Conference League.

Η ομάδα της Λάρνακας την περσινή σεζόν τερμάτισε δεύτερη στο κυπριακό πρωτάθλημα, πίσω από το ΑΠΟΕΛ.


Παναθηναϊκός – ΑΕΚ Λάρνακας: Προγνωστικά 09/07/2023

Για το δυνατό φιλικό του Παναθηναϊκού με την ΑΕΚ Λάρνακας στην Αυστρία επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Οι πράσινοι παραμένουν πιστοί στο μεγάλο τους πλεονέκτημα που τους θέλει να δέχονται γκολ με το σταγονόμετρο. Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς θα ανακατέψει την τράπουλα στο πλαίσιο των δοκιμών που κάνει, όμως πάντα το ζητούμενο είναι το μηδέν στην άμυνα.

1-0 ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET 

panathnaikos petrolul prognostika

Ο Παναθηναϊκός διαθέτει ομοιογένεια και ο Γιοβάνοβιτς έχει δόση εντολή να μην χαλαρώνει η ομάδα του ούτε στα φιλικά της προετοιμασίας.

νικη παναθηναϊκου & Under 3.5 σε αποδοση 2.75 στη novibet  


Διαβάστε ακόμα…

euroleague basketball novibet

Euroleague 2023/2024: Πότε ξεκινάει, που τη δείχνει


metagrafes superleague novibet

Μεταγραφές Ποδοσφαίρου – Super League 2023/24


Μεταγραφές ανάμεσα σε Μπάγερν και Ντόρτμουντ


top10 novibet

Top-10: Οι παίκτες που εκτοξεύτηκαν στη σεζόν 2022/2023

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ