el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Άλμπα: Προγνωστικά, Ανάλυση 11/04/2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Άλμπα για την 34η και τελευταία αγωνιστική της κανονικής περιόδου της Euroleague. Για το μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Έτοιμος να σφραγίσει τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας είναι ο Παναθηναϊκός που περιμένει την Άλμπα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για να υλοποιήσει τον μεγαλύτερο στόχο του μέχρι τον επόμενο, που είναι η πρόκριση στο Final-4.

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming το σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παναθηναϊκός – Άλμπα: Ανάλυση, Παρουσίαση 11/04/2024

Η πιο μεγάλη ώρα είναι τώρα για τον Παναθηναϊκό που υποδέχεται την Άλμπα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ και παίρνει οριστικά και αμετάκλητα την «χρυσή» δεύτερη θέση της κανονικής περιόδου στην Euroleague.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν βρίσκεται μια νίκη μακριά από την απόλυτη επιτυχία στον «μαραθώνιο» της κανονικής περιόδου και περιμένει την Άλμπα για να βάλει σφραγίδα στο ιδανικό φινάλε.

Έπειτα από 33 αγώνες οι «πράσινοι» με ρεκόρ 22-11 έχουν αγκαλιά τη δεύτερη θέση, πίσω μόνο από την σίγουρη πρώτη εδώ και πάρα πολύ καιρό Ρεάλ κι αφού έχουν ξεπεράσει με επιτυχία όλα τα εμπόδια που υψώθηκαν μπροστά τους, με 4/4 μετά την ήττα στο ΣΕΦ (νίκες με Ερυθρό Αστέρα εκτός, Μπαρτσελόνα εντός, Βίρτους εκτός, Μπάγερν εκτός) θέλουν άλλη μία επιτυχία για να εξασφαλίσουν το μέγιστο δυνατό.

Αυτό δεν είναι άλλο από τη δεύτερη θέση που σημαίνει πλεονέκτημα έδρας στα Playoffs και διασταύρωση στις μάχες που θα κρίνουν το εισιτήριο για το Final-4 με αντίπαλο που θα προκύψει από τη διαδικασία των Play-In και συγκεκριμένα από τον «τελικό» των θέσεων 7-8.

Ο Παναθηναϊκός που έχει κάνει τρομερό δεύτερο γύρο με ρεκόρ 12-4, καταφέρνοντας έτσι να αναρριχηθεί στην κατάταξη, στο ΟΑΚΑ έχει 9 σερί νίκες και θέλει να κάνει το 10/10 με νίκη επί της ουραγού Άλμπα (5-28) στην κατάμεστη έδρα του για να ολοκληρώσει τουλάχιστον όσον αφορά την κανονική περίοδο με απόλυτη επιτυχία την εμφατική επιστροφή του στο υψηλότερο επίπεδο.

Όλα αυτά υπό τις οδηγίες του Αταμάν, καθώς πέρυσι οι «πράσινοι» είχαν τερματίσει μόλις στην 17η και προτελευταία θέση και τώρα είναι σε θέση να βλέπουν ξεκάθαρα τον στόχο παρουσίας στο Final-4 του Βερολίνου, για πρώτη φορά έπειτα από 12 χρόνια.

Αναμφίβολα η δυσκολία της αναμέτρησης με τη γερμανική ομάδα δεν έχει καμία σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια όπου τα εμπόδια ήταν πιο ψηλά, αλλά η σπουδαιότητά της είναι ακόμα μεγαλύτερη τώρα που βρισκόμαστε στο φινάλε του «μαραθωνίου».

Γι’ αυτό και ο Τούρκος τεχνικός θέλησε να έχει σε εγρήγορση τους παίκτες του, ξεσπώντας μετά την κακή εμφάνιση στον αγώνα πρωταθλήματος με τον Κολοσσό στη Ρόδο και την δύσκολη νίκη (74-79), ζητώντας τη μέγιστη δυνατή συγκέντρωση, έστω κι αν υπάρχει μεγάλη διαφορά δυναμικότητας.

Οι δηλώσεις του Αταμάν ήταν σκληρές ειδικά για τον Βιλντόζα, ωστόσο στόχος του είναι πρωτίστως η αφύπνιση και να μην αφήσει κανέναν να χαλαρώσει τώρα που η σεζόν βαδίζει στην πιο κρίσιμη καμπή της.

ataman panathinaikos novibet

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Παναθηναϊκός – Άλμπα: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 11/04/2024

Ο Παναθηναϊκός αγχώθηκε αλλά νίκησε στο Μόναχο την Μπάγερν (75-82) και έκανε το πλέον σημαντικό και δύσκολο βήμα για τη δεύτερη θέση και το πλεονέκτημα έδρας. Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν είχε μεγαλύτερο αντίπαλο την πίεση, αλλά κατάφερε να νικήσει κι αυτήν για να ανέβει στο 22-11 και να διατηρήσει την κατάσταση στα χέρια της όσον αφορά την κούρσα για το πλεονέκτημα.

Πρώτος «πράσινος» σκόρερ ήταν ο Ναν (17), ενώ ευχάριστη έκπληξη και καθοριστικός ήταν ο Χουάντσο (14).

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 21/38 δίποντα, 8/19 τρίποντα, 16/20 βολές, 34 ριμπάουντ, 16 ασίστ, 4 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 12 λάθη.

Και η αναμέτρηση με την Παρτιζάν είχε την ίδια κατάληξη με τις 9 προηγούμενες για την Άλμπα που συμπλήρωσε δέκα σερί ήττες στη διοργάνωση (83-94), παρά τους 20 πόντους του Τίμαν (11 ριμπάουντ).

Τα ομαδικά στατιστικά της Άλμπα: 21/35 δίποντα, 9/27 τρίποντα, 14/15 βολές, 28 ριμπάουντ, 17 ασίστ, 8 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 18 λάθη.


Παναθηναϊκός – Άλμπα: Προγνωστικά 11/04/2024

O Παναθηναϊκός περιμένει την Άλμπα στο ΟΑΚΑ για να πάρει τη νίκη και να τσεκάρει την δεύτερη προνομιούχο θέση ενόψει των Playoffs. Στην έδρα τους οι «πράσινοι» αναγκάζουν τον αντίπαλο σε χαμηλές επιθετικές πτήσεις, έχοντας 9 σερί νίκες. Η ουραγός Άλμπα δεν αναμένεται να αποτελέσει εξαίρεση.

ΑΛΜΠΑ UNDER 72.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.94 ΣΤΗ NOVIBET

Στα μετόπισθεν δεσπόζει ο Τζέριαν Γκραντ που κάνει πολλές δουλειές και βάζει συνεχώς τα χέρια στην μπάλα έχοντας έφεση στα κλεψίματα όντας δεύτερος σε όλη τη διοργάνωση (1.6).

OVER 1.5 ΚΛΕΨΙΜΟ ΓΚΡΑΝΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98 ΣΤΗ NOVIBET

Η ομάδα του Αταμάν έχει πολλά όπλα και στις δύο πλευρές του παρκέ και στην επίθεση ένα εξ αυτών είναι ο Μάριους Γκριγκόνις, ο οποίος έγινε γνωστό πως έχει ανανεώσει ήδη για την επόμενη τριετία και είναι ανεβασμένος, όντας κορυφαίος και στη δύσκολη νίκη στη Ρόδο επί του Κολοσσού για την Basket League.

ΓΚΡΙΓΚΟΝΙΣ OVER 12.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.90 ΣΤΗ NOVIBET 

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Άλμπα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ