el
Σάββατο, 27 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: Προγνωστικά, Ανάλυση 08/03/2024

O Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ (21:15) για την 28η αγωνιστική της Euroleague. Για το κρίσιμο παιχνίδι ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Άλλο ένα βήμα για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός που περιμένει τη Βιλερμπάν στο ΟΑΚΑ για να κεφαλαιοποιήσει το σπουδαίο «διπλό» στη Μαδρίτη.

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming το σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: Ανάλυση, Παρουσίαση 08/03/2024

Ο Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν κάνει το τελικό σπριντ στην κανονική περίοδο της Euroleague και μετά την πιο δύσκολη αποστολή που ήταν στη Μαδρίτη απέναντι στην πρωτοπόρο Ρεάλ, έχει ένα θεωρητικά πολύ πιο βατό παιχνίδι μπροστά της, απέναντι στην προτελευταία της κατάταξης Βιλερμπάν.

Οι «πράσινοι» στην προηγούμενη στροφή έκαναν πάταγο με το εντυπωσιακό 86-97 στη Μαδρίτη κόντρα στη Ρεάλ, για να γίνουν η πρώτη ομάδα φέτος που φεύγει νικήτρια από το WiZink Center, με την καλύτερη φετινή τους εμφάνιση και όχι μόνο.

Ο Λεσόρ όχι μόνο δεν υστέρησε κόντρα στα θηρία στη ρακέτα των «μερένχες» (Ταβάρες, Πουαριέ), αλλά κυριάρχησε με σειρά εμφατικών καρφωμάτων και έκανε εμφάνιση που τον ανέδειξε σε MVP της αγωνιστικής, όντας απόλυτος πρωταγωνιστής σε μια ολοκληρωτική εμφάνιση που ανέβασε τον Παναθηναϊκό στο 17-10 και τον διατηρεί σταθερά στην πρώτη τετράδα.

Το «τριφύλλι» που δε θα έχει Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο, επιστρέφει στο ΟΑΚΑ για να κεφαλαιοποιήσει τον θρίαμβο επί των «μερένχες» και να υποδεχθεί την γαλλική ομάδα που έρχεται χωρίς τον πρώην «πράσινο» Πάρις Λι, ο οποίος είναι πρώτος «κλέφτης» της διοργάνωσης (1.8 κλεψίματα), αλλά με μπροστάρη τον γερόλυκο Νάντο Ντε Κολό, παίζοντας για το γόητρό της, με ρεκόρ 6-21 και προερχόμενη από νίκη επί της Αρμάνι Μιλάνο στην Ldlc Arena (81-77), όντας επικίνδυνη αν της δοθεί περιθώριο… χαλαρότητας.

Ο Παναθηναϊκός θέλει να ευχαριστήσει τον κόσμο του σε άλλο ματς στο ΟΑΚΑ, το οποίο έχει καταφέρει να μετατρέψει ξανά σε «κάστρο», με έξι σερί νίκες, φιλοδοξώντας το τέλος του δρόμου στην κανονική περίοδο να τον βρει στην τετράδα ώστε ο δρόμος για το Final-4 του Βερολίνου να περάσει από το «σπίτι» του.

O Αταμάν υπογράμμισε πως κανένα παιχνίδι δεν είναι εύκολο. «Για εμένα, το ματς με τη Βιλερμπάν είναι πιο επικίνδυνο από το παιχνίδι της Μαδρίτης. Αν ηττηθείς στη Μαδρίτη θα μετρήσει στη βαθμολογία, αλλά όλοι θα αγωνιστούν εκεί. Εμείς πήραμε μια… επιπλέον νίκη στην έδρα της Ρεάλ. Όμως, αν χάσεις στην έδρα σου από τη Βιλερμπάν, θα υποστείς μεγάλη ζημιά σε όλα τα παιχνίδια που έχεις δώσει μέχρι τώρα. Είναι μια πολύ επικίνδυνη ομάδα. Βέβαια, δεν βρίσκεται στη ζώνη των πλέι οφ, όμως ο Νάντο ντε Κολό επέστρεψε ύστερα από έναν μεγάλο τραυματισμό και ξέρουμε ποιος είναι ο Ντε Κολό. Είναι ο πιο επικίνδυνος παίκτης της Βιλερμπάν. Ο Λοβέρν είναι ένας από τους ψηλούς που σημειώνουν τους περισσότερους πόντους στην Euroleague και επίσης υπάρχουν παίκτες όπως ο Καμπαρό ή ο ύψους 2.21μ. Φαλ, κάτω από τη στεφάνη. Για εμένα έχουν ένα πολύ καλό ρόστερ. Πράγματι, είχαν προβλήματα μέσα στη σεζόν και δεν βρίσκονται στη ζώνη των πλέι οφ, αλλά θα έρθουν χωρίς άγχος για να νικήσουν.

Επίσης, θα είναι επικίνδυνο γιατί νομίζω πως όλοι είναι πολύ χαλαροί. Η ομάδα, το επιτελείο, νομίζω και ο κόσμος, όλοι είναι χαλαροί ενόψει αυτού του αγώνα γιατί θεωρούν πως θα είναι ένα εύκολο ματς για εμάς. Όμως, τίποτα δεν είναι εύκολο. Πρέπει να είμαστε έτοιμοι πνευματικά. Η ομάδα, το επιτελείο, εμείς και σίγουρα και ο κόσμος. Σε όλα τα παιχνίδια που έχουμε δώσει στην έδρα μας το κοινό είχε τεράστια συνεισφορά. Είναι ένα πολύ επικίνδυνο παιχνίδι και θα πρέπει να είμαστε έτοιμοι».

Για την τελική ευθεία της Euroleague και για το αν το «τριφύλλι» στοχεύει στο απόλυτο τόνισε: «Πρέπει να βλέπουμε τα παιχνίδια ένα – ένα, βήμα – βήμα. Η πραγματικότητα είναι πως πρέπει πρώτα από όλα να πάρουμε όλα τα ματς στην έδρα μας. Αύριο είναι ένα πολύ σημαντικό ματς και αυτό θα πρέπει να σκεφτόμαστε. Φυσικά, στη συνέχεια θα σκεφτούμε και για τα υπόλοιπα».

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 08/03/2024

Τη μεγαλύτερη νίκη της σεζόν με τη μεγαλύτερη εμφάνιση της σεζόν πανηγύρισε ο Παναθηναϊκός στη Μαδρίτη κόντρα στην πρωτοπόρο Ρεάλ (86-97) σπάζοντας το εντός έδρας αήττητο της πρωταθλήτριας Ευρώπης.

Ο Λεσόρ με 26 πόντους, 7 ριμπάουντ, 4 ασίστ, 2 κλεψίματα, 1 τάπα και 33 στην αξιολόγηση ήταν ασταμάτητος κερδίζοντας και το βραβείο του MVP της αγωνιστικής, ενώ ακολούθησαν Ναν (17 πόντοι, 7 ασίστ), Σλούκας (16 πόντοι, 6 ασίστ) σε μια συνολικά απίθανη «πράσινη» βραδιά που τους ανέβασε στο 17-10.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 27/44 δίποντα, 10/23 τρίποντα, 13/13 βολές, 26 ριμπάουντ, 22 ασίστ, 9 κλεψίματα, 3 κοψίματα, 10 λάθη.

Η Βιλερμπαν έβαλε τέλος στο αρνητικό σερί τριών ηττών και υπέταξε την Αρμάνι Μιλάνο στην Ldlc Arena (81-77) για να ανέβει στο 6-21 και να ξεκολλήσει από την τελευταία θέση.

Πρώτος σκόρερ της ομάδας του Πιερίκ Πουπέ ήταν ο Λοβέρν (17), ενώ ακολούθησε ο Ντε Κολό με 13.

Τα ομαδικά στατιστικά της Βιλερμπάν: 21/35 δίποντα, 9/22 τρίποντα, 12/16 βολές, 30 ριμπάουντ, 18 ασίστ, 8 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 9 λάθη.


Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν: Προγνωστικά 08/03/2024

O Παναθηναϊκός επιστρέφει στο ΟΑΚΑ μετά τον θρίαμβο στη Μαδρίτη με στόχο την 18η νίκη της σεζόν που θα τον φέρει ακόμα πιο κοντά στο τελικό πλασάρισμα στην τετράδα.

Ο «εξάστερος» ανεξαρτήτως δυναμικότητας αντιπάλου έχει μετατρέψει ξανά το ΟΑΚΑ σε «κάστρο», με έξι συνεχόμενες νίκες, με μέσο όρο διαφοράς 15 πόντων, δείχνοντας πόσο μεγάλο όπλο μπορεί να είναι η έδρα εφόσον εξασφαλίσει θέση στην τετράδα που θα ισούται με πλεονέκτημα έδρας.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -14.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93 ΣΤΗ NOVIBET

Οι παίκτες του Αταμάν είχαν επικρατήσει στη Γαλλία σκοράροντας 89 πόντους (81-89), ενώ συνηθίζουν να είναι παραγωγικοί στο ΟΑΚΑ, έχοντας την ευκαιρία να σκοράρουν αρκετά σε αυτό το θεωρητικά εύκολο παιχνίδι όπου αντιμετωπίζουν την 16η άμυνα της διοργάνωσης.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER 87.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Βιλερμπάν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ