el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά, Ανάλυση 22/03/2024

Ο Παναθηναϊκός αντιμετωπίζει την Μπαρτσελόνα (21:15) στο πλαίσιο της 31ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Άλλο ένα βήμα για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας θέλει να κάνει ο Παναθηναϊκός που περιμένει την Μπαρτσελόνα στο κατάμεστο ΟΑΚΑ με την κούρσα της κανονικής περιόδου να έχει μπει στην τελική ευθεία.

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming το σπουδαίο παιχνίδι στο Βελιγράδι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/03/2024

Η κούρσα για το πλασάρισμα ενόψει των Playoffs κορυφώνεται, με τον Παναθηναϊκό να έχει μπροστά του ακόμα ένα κρίσιμο ντέρμπι, αυτή τη φορά απέναντι στην Μπαρτσελόνα για την 31η στροφή του «μαραθωνίου».

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν με την άνετη νίκη στο Βελιγράδι επί του Ερυθρού Αστέρα (76-89) ξεπέρασε την ήττα στο ΣΕΦ, κάνοντας το πρώτο βήμα για το τελικό σπριντ, καθώς ανέβηκε στο 19-11 και πήρε ξανά στα χέρια της την κατάσταση για την τετράδα και το πλεονέκτημα έδρας λίγες στροφές πριν το τέλος.

Μάλιστα, σε συνδυασμό με τα υπόλοιπα αποτελέσματα βρίσκεται πλέον σε θέση ισχύος και μεταξύ άλλων απέχει μία νίκη από τη δεύτερη της κατάταξης Μπάρτσα (20-10), την οποία θέλει να υποτάξει και να διεκδικήσει αν της δοθεί η ευκαιρία και τη διαφορά, καθώς στον πρώτο γύρο είχε ηττηθεί με 80-72 στη Βαρκελώνη.

Προφανώς η νίκη θα είναι τρομερά πολύτιμη για το «τριφύλλι», αλλά αν συνδυαστεί και με +9 θα είναι το ιδανικό σενάριο καθώς θα χαρίσει και την ισοβαθμία ανάμεσά τους που μπορεί να μετρήσει στο τέλος του «μαραθωνίου».

Η ομάδα του Ρότζερ Γκριμάου από την πλευρά της προέρχεται από ήττα στην Πόλη από την Φενέρ (88-74) με κακή εμφάνιση και η θέση της στην τετράδα περνάει και από το ΟΑΚΑ.

Η Μπάρτσα καλείται να αντέξει για να μην θέσει σε κίνδυνο το πλεονέκτημα έδρας, γνωρίζοντας πως έχει δύσκολη αποστολή, έχοντας ωστόσο στο πλευρό της την παράδοση με 10 σερί νίκες και στις δύο έδρες τα τελευταία 5.5 χρόνια.

Ένα ΟΑΚΑ που θα είναι για άλλη μια φορά κατάμεστο και όπου οι «πράσινοι» μετρούν επτά συνεχόμενες νίκες, με τον Αταμάν να επισημαίνει πάντως ενόψει Καταλανών πως «οι προσδοκίες μου είναι να είμαστε σε μία καλή θέση στα Playoffs. Τώρα είναι πολύ δύσκολο το επόμενο ματς και υπάρχουν πολλές ομάδες στο ίδιο επίπεδο» αναμένοντας προσεχώς ενίσχυση του οπλοστασίου του με τους τραυματίες Βιλντόζα και Αντετοκούνμπο να μένουν για άλλο ένα ματς εκτός μάχης: «Μας λείπουν και δύο σημαντικοί παίκτες στο rotation, όπως ο Αντετοκούνμπο και ο Βιλντόζα και θα μας βοηθήσουν, γιατί δεν είναι εύκολο να συνεχίζεις να παίζεις με 6-7 παίκτες».

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 22/03/2024

Ο Παναθηναϊκός ήταν συγκεντρωμένος και δεν άφησε περιθώρια στον Ερυθρό Αστέρα, τον οποίο νίκησε στο Βελιγράδι (76-89) για να επιστρέψει στις νίκες και να ανέβει στο 19-11.

Λεσόρ (19 πόντοι, 6 ριμπάουντ, 30 PIR) και Σλούκας (17 πόντοι, 10 ασίστ, 29 PIR) έκαναν τη διαφορά για τους «πράσινους» του Εργκίν Αταμάν που είχαν 25 ασίστ για μόλις 10 λάθη και 12/21 τρίποντα.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 20/43 δίποντα, 12/21 τρίποντα, 13/18 βολές, 35 ριμπάουντ, 25 ασίστ, 5 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 10 λάθη.

Κακή βραδιά και ήττα για την Μπαρτσελόνα στην Πόλη από τη Φενέρ (88-74) που την έριξε στο 20-10.

Η ομάδα του Γκριμάου ήταν συνεχώς πίσω στο σκορ και παρά τους 18 πόντους του Μπριθουέλα δεν κατάφερε να αποφύγει την ήττα, ειδικά από τη στιγμή που είχε 10 ασίστ για 16 λάθη.

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπαρτσελόνα: 21/41 δίποντα, 8/25 τρίποντα, 8/12 βολές, 35 ριμπάουντ, 10 ασίστ, 7 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 16 λάθη.


Παναθηναϊκός – Μπαρτσελόνα: Προγνωστικά 22/03/2024

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Μπαρτσελόνα στο ΟΑΚΑ όπου έχει 7/7 στα τελευταία παιχνίδια. Στόχος είναι η όγδοη σερί νίκη που θα σπάσει παράλληλα την «κατάρα» με τους Καταλανούς, οι οποίοι έχουν 10/10 στις τελευταίες αναμετρήσεις απέναντι στο «τριφύλλι» που πανηγύρισε για τελευταία φορά το Νοέμβριο του 2018 (76-70). Αυτή τη φορά τα πράγματα είναι διαφορετικά και η ώρα για την «πράσινη» νίκη έφτασε για ακόμα ένα βήμα προς την τετράδα.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -4.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.90 ΣΤΗ NOVIBET

Ένα από τα «κλειδιά» των «πράσινων» είναι ο Τζέριαν Γκραντ με την πολυποίκιλη δουλειά και αναμένεται να έχει και αυτή τη φορά πρωταγωνιστικό ρόλο σε σκορ, δημιουργία αλλά και…βρώμικη δουλειά.

ΤΖΕΡΙΑΝ ΓΚΡΑΝΤ OVER 16.5 ΠΟΝΤΟΙ, ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ, ΑΣΙΣΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.93 ΣΤΗ NOVIBET

Παράλληλα πολλά θα εξαρτηθούν από την παραγωγικότητα πίσω από τα 6.75μ, με τον Παναθηναϊκό στο Βελιγράδι να έχει 12 εύστοχα τρίποντα. Στο ΟΑΚΑ μπορεί φυσικά να έχει εκ νέου διψήφιο αριθμό εύστοχων τριπόντων.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ OVER 9.5 ΕΥΣΤΟΧΑ ΤΡΙΠΟΝΤΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠαναθηναϊκόςΜπαρτσελόνα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ