el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Μπασκόνια: Προγνωστικά, Ανάλυση 27/10/2023

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Μπασκόνια στο ΟΑΚΑ (21:15) στο πλαίσιο της 5ης αγωνιστικής της Euroleague. Για τη σπουδαία αναμέτρηση ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Μπορεί να βρισκόμαστε νωρίς στη σεζόν αλλά η αναμέτρηση με την Μπασκόνια είναι σημαντική για τον Παναθηναϊκό ώστε να μη χάσει περαιτέρω έδαφος στην Euroleague καθώς έχει αρχίσει με ρεκόρ 1-3, όσο έχουν και οι Βάσκοι, με τους «πράσινους» να καλούνται αυτή τη φορά να εκμεταλλευτούν την έδρα τους για να βελτιώσουν το ρεκόρ τους.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο ματς στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παναθηναϊκός – Μπασκόνια: Ανάλυση, Παρουσίαση 27/10/2023

Ο Παναθηναϊκός έχει αρχίσει… στραβά την Euroleague με μία νίκη σε τέσσερις αγωνιστικές, δύο εκ των οποίων στο ΟΑΚΑ με αντίστοιχο τρόπο: Στην παράταση κι ενώ αστόχησε στην τελευταία κατοχή της κανονικής διάρκειας.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έχει νέα αποστολή στο ΟΑΚΑ, αυτή τη φορά απέναντι στην Μπασκόνια που έχει ίδιο ρεκόρ και αντίστοιχες απώλειες στην έδρα της, καθώς έχει 0/3 στη Βιτόρια, με τη μοναδική επιτυχία της να είναι απέναντι στην Άλμπα στο Βερολίνο.

Οι «πράσινοι» καλούνται αυτή τη φορά να εκμεταλλευτούν τον παράγοντα έδρα, αγωνιζόμενοι και πάλι χωρίς τον μόνιμα πλέον απόντα Παπαπέτρου, αλλά και πιθανότατα τον Μαντζούκα που έχει ίωση, ώστε να βελτιώσουν το ρεκόρ τους, κερδίζοντας χρόνο και αυτοπεποίθηση ενώ αναζητούν ρόλους και χημεία.

Σύμμαχος των γηπεδούχων είναι η αποφασιστικότητα να επανέλθουν στις επιτυχίες έχοντας δώσει ενδιάμεσα ένα παραγωγικό παιχνίδι με το Λαύριο για το πρωτάθλημα, η κατάσταση των Βάσκων, οι οποίοι βρίσκονται εν μέσω αναταραχής και φημών περί αποχώρησης του Ζοάν Πεναρόγια, αλλά προβλημάτων με απουσίες.

Ο Νίκος Ρογκαβόπουλος δε θα αγωνιστεί στο ΟΑΚΑ λόγω θλάσης, ενώ εκτός θα είναι και ο Τσίμα Μόνεκε που είχε σταματήσει στους 32 πόντους στην ήττα από την Ζαλγκίρις.

Παράλληλα ο Παναθηναϊκός καλείται να συνεχίσει το καλό σερί που έχει όταν υποδέχεται τους Βάσκους, καθώς υπό το νέο format έχει 6/7 νίκες στο ΟΑΚΑ κι έχει την ευκαιρία για μία ακόμα, ώστε να κάνει νέα αρχή στον «μαραθώνιο».

panathinaikos bayern prognostika

Για τον Αταμάν η αναμέτρηση με την Μπασκόνια είναι παιχνίδι όπου απαιτείται η νίκη…

«Όλα τα παιχνίδια είναι must win, ειδικά τα εντός έδρας παιχνίδια. Κερδίσαμε την Μπάγερν και χάσαμε δύο παιχνίδια στην παράταση. Έτσι είναι σε κάθε εντός έδρας παιχνίδι σε κάθε εντός έδρας ματς πρέπει να κερδίζεις. Έχεις ένα πλεονέκτημα, αλλά ειλικρινά εμείς δεν το έχουμε αν δει κάποιος τα όσα έγιναν στο προηγούμενο παιχνίδι κόντρα στη Μακάμπι κι αυτό δείχνει ότι δεν υπάρχει καμία σημασία όταν αν παίζεις εντός ή εκτός έδρας.

Πρέπει απλώς να βρίσκεις τον τρόπο να κερδίζεις. Η Μπασκόνια είναι μία επικίνδυνη ομάδα και μπορεί σε αυτές τις τέσσερις αγωνιστικές έχει μία μόνο νίκη άλλα επιθετικά έχει παίκτες όπως είναι ο Χάουαρντ, ο Μαρίνκοβιτς, ο Μονέκε και ο Κοστέλο που παίρνουν πολλά σουτ και πολλά τρίποντα. Οπότε το κλειδί θα είναι η άμυνα».

Για την πορεία της ομάδας κι αν ο χρόνος σύμμαχος είπε: «Είμαστε μία καινούρια ομάδα και κάθε προπόνηση, κάθε παιχνίδι είμαι μία ευκαιρία για βελτίωση. Η ατυχία είναι οι τραυματισμοί που είχαμε στην αρχή της σεζόν. Ο Μήτογλου έχει παίξει μόλις ένα ματς στην Euroleague. O Παπαπέτρου ένα ματς κι αυτός και ήταν καλός, αλλά μετά απουσιάζει για την επέμβαση. Ο Σλούκας έχασε ένα ματς και παρότι δεν ήταν έτοιμος έπαιξε με τη Φενέρμπαχτσε. Αν είχαμε μία ομάδα που δούλευε μαζί 2-3 χρόνια θα ήταν πιο εύκολο να διαχειριστούμε τους τραυματισμούς. Ακόμα είναι πράγματα που δεν έχουμε καταλάβει.

Παίξαμε ένα πολύ καλό ματς τη Δευτέρα και θέλω να πιστεύω ότι θα είμαστε και τυχεροί, γιατί κόντρα στον Ολυμπιακό κάναμε κάποια λάθη, αλλά κόντρα στη Μακάμπι αυτά μπορούν να συμβούν μόνο μία φορά στα 100 χρόνια. Η ατυχία που είχαμε στις τελευταίες 3-4 κατοχές.

Ξέρουμε ότι ο κόσμος δεν είναι ευχαριστημένος, αλλά αυτή η ομάδα είναι καλή ομάδα και ως νέα ομάδα θέλει ακόμα περισσότερη υποστήριξη σε τέτοιου είδους παιχνίδια, γιατί είναι το ίδιο να παίζεις εναντίον της Μπαρτσελόνα, της Ρεάλ και της Μακάμπι, αλλά είναι διαφορετικό να παίζεις με την Μπασκόνια. Και ελπίζω να έχουμε κόσμο, γιατί και στο προηγούμενο παιχνίδι με τη Μακάμπι ήταν μία έκπληξη για μένα να βλέπω κενές θέσεις στο γήπεδο. Χρειαζόμαστε μία ατμόσφαιρα που να πιέσει τον αντίπαλο και τους διαιτητές και να δώσει ενέργεια σε εμάς. Είναι ένα μεγάλο γήπεδο, αλλά το θέλω γεμάτο. Χάσαμε 2 παιχνίδια, αλλά από αύριο θα ξεκινήσουμε να κερδίζουμε και είναι σημαντικό να έχουμε τον κόσμο δίπλα μας».

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναθηναϊκός – Μπασκόνια: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική

Η διαβολοβδομάδα έκλεισε με τον χειρότερο δυνατό τρόπο για τον Παναθηναϊκό με την ήττα από την Μακάμπι στο ΟΑΚΑ έπειτα από παράταση (81-86) σε ένα παιχνίδι που κρίθηκε στις λεπτομέρειες και τα «πράσινα» λάθη που ήταν πάλι πολλά (18) και σε καθοριστικές στιγμές, όπως στο τέλος της κανονικής διάρκειας, όταν οι γηπεδούχοι δεν φρόντισαν να πάρουν το ριμπάουντ και δέχθηκαν καλάθι για το 72-72 που οδήγησε στο έξτρα πεντάλεπτο.

Πρώτος σκόρερ του Παναθηναϊκού ήταν ο Βιλντόζα (16), ενώ ακολούθησαν Γκριγκόνις (13), Λεσόρ (12) και Μήτογλου (11).

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 15/32 δίποντα, 10/29 τρίποντα, 21/33 βολές, 39 ριμπάουντ, 18 ασίστ, 13 κλεψίματα, 6 κοψίματα, 18 λάθη.

Η Μπασκόνια ηττήθηκε σε τρίτο σερί ματς στην έδρα της, αυτή τη φορά από την Ζαλγκίρις (82-99) σε ένα πολύ κακό βράδυ για την ομάδα του Ζοάν Πεναρόγια.

Οι Βάσκοι από την αρχή του αγώνα αναγκάστηκαν να κυνηγούν το σκορ και δέχθηκαν παρά έναν 100 πόντους, χωρίς ουσιαστική αντίδραση, παρά τους 32 του Μόνεκε και τους 26 του Χάουαρντ.

Τα ομαδικά στατιστικά της Μπασκόνια: 16/38 δίποντα, 11/32 τρίποντα, 17/23 βολές, 33 ριμπάουντ, 17 ασίστ, 6 κλεψίματα, 3 κοψίματα, 5 λάθη.


Παναθηναϊκός – Μπασκόνια: Προγνωστικά 27/10/2023

O Παναθηναϊκός έχει απόλυτη ανάγκη τη νίκη με την Μπασκόνια για να ανασάνει βαθμολογικά και να βελτιώσει το 1-3 που έχει ως τώρα, έχοντας ήδη δύο απώλειες στην έδρα του.

Οι «πράσινοι» με το πλεονέκτημα του ΟΑΚΑ μπορούν να πάρουν αυτό που θέλουν επιβεβαιώνοντας το ρόλο του φαβορί, καθώς οι Βάσκοι δεν βρίσκονται σε καλή κατάσταση και ο προπονητής τους είναι υπό αμφισβήτηση.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -7.5 ΠΟΝΤΟΥΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95 ΣΤΗ NOVIBET

Οι φιλοξενούμενοι δε θα έχουν διαθέσιμο τον πρώτο σκόρερ τους, Τσίμα Μόνεκε των 17.5 πόντων ως τώρα στη διοργάνωση κι ως εκ τούτου αναμένεται να τους επηρεάσει παραγωγικά.

Ο Παναθηναϊκός στα τρία ματς στο ΟΑΚΑ έχει δεχθεί κατά τη διάρκεια του 40λεπτου 74, 71 και 72 πόντους και με καλή άμυνα θα φτάσει στη νίκη.

ΜΠΑΣΚΟΝΙΑ UNDER 76.5 ΠΟΝΤΟI ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.03 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Μπασκόνια έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ