el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Προγνωστικά, Ανάλυση 28/12/2023

Μεγάλο ματς στο ΟΑΚΑ, όπου ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον Ερυθρό Αστέρα (21:15) για την 17η αγωνιστική της Regular Season της Euroleague.

Μετά από μία καταπληκτική «διαβολοβδομάδα», που συνοδεύτηκε με τεράστια διπλά σε Μονακό, Μιλάνο και «τρέχοντας» σερί τριών νικών στην Euroleague, η ομάδα του Εργκίν Αταμάν (9-7) επιστρέφει στο κατάμεστο σπίτι της για να συνεχίσει το σερί της και να ανέβει ακόμα περισσότερο σε βαθμολογικό και ψυχολογικό επίπεδο.

Αντίθετα, ο Ερυθρός Αστέρας (6-10) ψάχνει άμεσα αντίδραση για να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις του βαθμολογικού πίνακα και το ματς στο ΟΑΚΑ εντάσσεται σε ένα γκρουπ «τελικών» για την ομάδα του Γιάννη Σφαιρόπουλου.

Για το ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Ανάλυση, Παρουσίαση 28/12/2023

Το «τριφύλλι» έχει ανεβάσει στροφές και μετά τις τρεις σερί εκτός έδρας νίκες με Βιλερμπάν, Μονακό και Μιλάνο φιλοδοξεί να συνεχίσει με το πόδι στο «γκάζι» για να διατηρηθεί στα υψηλά στρώματα της βαθμολογίας. Έχοντας πλέον ρεκόρ 9-7, ο Παναθηναϊκός βρίσκεται στην 4η θέση της βαθμολογίας και θέλει να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο για να ανέβει ακόμα περισσότερο και να εδραιώσει τη θέση του ανάμεσα στις κορυφαίες ομάδες της φετινής διοργάνωσης.

Ο Παναθηναϊκός στα τελευταία ματς βλέπει τον Κέντρικ Ναν να πραγματοποιεί καταπληκτικές εμφανίσεις. Ο Αμερικάνος γκαρντ που ήρθε φέτος από τον μαγικό κόσμο του NBA έχει παρασύρει τους συμπαίκτες του σε μεγάλα παιχνίδια και παράλληλα έχει εκτοξεύσει τον ενθουσιασμό στα ύψη.

«Αγκάθι» αποτελεί η αγωνιστική κατάσταση του Ματίας Λεζόρ, ο οποίος στο Μιλάνο τραυματίστηκε, αλλά οι εξετάσεις του ήταν καθαρές.  Βέβαια, για την ώρα θεωρείται αμφίβολη η συμμετοχή του, ενώ αν τελικά παίξει θα χρειαστεί μεγάλη προσοχή. Παραμένει σίγουρα εκτός μάχης ο Ιωάννης Παπαπέτρου.

Στην αντίπερα όχθη, ο Ερυθρός Αστέρας  με ρεκόρ 6-10 βρίσκεται στην 15η θέση της βαθμολογίας και μέσα στο ΟΑΚΑ θα παίξει έναν ακόμη «τελικό» με προορισμό την 10αδα. Μετά την έλευση του Γιάννη Σφαιρόπουλου στην τεχνική τους ηγεσία, οι Σέρβοι έχουν βελτιώσει την εικόνα τους και η νίκη (92-98) επί της Μακάμπι Τελ Αβίβ έφτιαξε την αυτοπεποίθηση όλων. Στο συγκεκριμένο ματς ο 36χρονος Μίλος Τεόντισιτς θυμήθηκε τα νιάτα του με 27 πόντους και 14 ασίστ! Επιπρόσθετα, ο Ερυθρός Αστέρας ενισχύθηκε με το μεγαλύτερο ταλέντο του ευρωπαϊκού μπάσκετ, το Νίκολα Τόπιτς, που σίγουρα θα πάρει αρκετές ευκαιρίες για να λάμψει στο υπόλοιπο της σεζόν.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Την σπουδαία αναμέτρηση στο Μονακό, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 28/12/2023

Οι «πράσινοι» είχαν… φόρα από το ματς με τη Μονακό και κέρδισαν την Αρμάνι Μιλάνο με 76-68. Αυτή ήταν η 3η συνεχόμενη νίκη τους στην Euroleague.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού με την Αρμάνι: 20/43 δίποντα, 7/15 τρίποντα, 15/17 βολές, 35 ριμπάουντ (28 αμυντικά + 7 επιθετικά), 17 ασίστ, 7 κλεψίματα, 13 λάθη, 2 μπλοκ.

Μετά την ήττα από την σαφώς ανώτερη Ρεάλ, ο Ερυθρός Αστέρας απάντησε με σπουδαία νίκη επί της Μακάμπι (98-92) και έδειξε… σημάδια ζωής στη μεγάλη μάχη για την οκτάδα.

Τα ομαδικά στατιστικά του Ερυθρού Αστέρα με τη Μακάμπι: 21/38 δίποντα, 15/33 τρίποντα, 11/14 βολές, 34 ριμπάουντ (21 αμυντικά – 13 επιθετικά), 24 ασίστ, 8 κλεψίματα, 1 μπλοκ, 14 λάθη.


Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας: Προγνωστικά 28/12/2023

Είναι ξεκάθαρο πως ο Παναθηναϊκός βρίσκεται σε καταπληκτική κατάσταση και πως η επιστροφή στο κατάμεστο ΟΑΚΑ θα του δώσει ακόμα μεγαλύτερη ώθηση. Ο Ερυθρός Αστέρας διαθέτει παίκτες με μεγάλη ποιότητα, ωστόσο η πλάστιγγα γέρνει σίγουρα προς τη μεριά των έξι φορές πρωταθλητών Ευρώπης.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ (-7,5) ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

OVER 14,5 ΠΟΝΤΟΙ ΚΕΝΤΡΙΚ ΝΑΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤH NOVIBET

Ο Κέντρικ Ναν δείχνει την αξία του σε κάθε ματς και κόντρα στα γκαρντ του Ερυθρού Αστέρα, που δεν είναι ιδιαίτερα… δυνατά στην άμυνα, μπορεί να πρωταγωνιστήσει και να προσθέσει ακόμα μία εξαιρετική εμφάνιση στο ενεργητικό του.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ερυθρός Αστέρας έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ