el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Εφές: Προγνωστικά, Ανάλυση 09/01/2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Εφές (21:15) στο πλαίσιο της 20ής αγωνιστικής της Euroleague. Για το μεγάλο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο Παναθηναϊκός μετά την επιστροφή στις επιτυχίες με τη νίκη στη Βαλένθια γυρίζει στο ΟΑΚΑ και θέλει να χτίσει νέο σερί νικών, με τον Αταμάν να φιλοξενεί την πρώην ομάδα του.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παναθηναϊκός – Εφές: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/01/2024

Δεύτερη συνεχόμενη διπλή αγωνιστική στην Euroleague, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την Εφές για την 20ή στροφή του «μαραθωνίου» για το χτίσιμο νέου σερί.

Ο Εργκίν Αταμάν φιλοξενεί στο ΟΑΚΑ την πρώην ομάδα του η οποία είχε αναγκάσει στον πρώτο γύρο σε ήττα τους «πράσινους» (71-68) παρά τις σημαντικές απουσίες.

Ωστόσο από την αναμέτρηση της 5ης Δεκεμβρίου έχει κυλήσει πολύ νερό στ’ αυλάκι, με τον Παναθηναϊκό να έχει 5 νίκες σε 7 αγώνες ώστε να ανέβει στο 11-8 και την πρώτη τετράδα της κατάταξης.

Η τελευταία του νίκη ήταν πριν από λίγες μέρες στο Fonteta της Βαλένθια (81-82), η οποία ήρθε μετά την «αυτοκτονία» στη Βιτόρια (75-73) κι έβαλε τέλος στο σερί 18 «πράσινων» αποτυχιών επί ισπανικού εδάφους.

Το «τριφύλλι» πλέον επιστρέφει στο ΟΑΚΑ με φόντο νέο νικηφόρο σερί και περιμένει την τουρκική ομάδα πριν υποδεχθεί επίσης Μονακό και Παρτιζάν.

Ο Παναθηναϊκός θα αναζητήσει την πρώτη του νίκη επί της Εφές από το 2021 κι έπειτα από τέσσερις ήττες, με ετοιμοπόλεμο τον αρχηγό Κώστα Σλούκα, αλλά τον Λούκα Βιλντόζα εκτός δράσης.

Ο Αργεντινός γκαρντ λίγο μετά τη σπουδαία εμφάνιση στη Βαλένθια (19 πόντοι) στάθηκε άτυχος και τραυματίστηκε με το Περιστέρι (ρήξη έξω μηνίσκου στο αριστερό γόνατο) κάτι που σημαίνει πως θα λείψει για τουλάχιστον ένα μήνα.

Όσο για την Εφές έχει ρεκόρ 7-12 ως τώρα κι ενώ προέρχεται από το επικό παιχνίδι των τεσσάρων παρατάσεων στη Μαδρίτη με τη Ρεάλ, όπου στο φινάλε «λύγισε» (130-126) και υπέστη την έκτη συνεχόμενη ήττα της.

Η ομάδα του Ερντέμ Τσαν εκτός του αρνητικού σερί, δείχνει και πολύ αδύναμη εκτός έδρας, καθώς σε 11 αγώνες έχει μόλις δύο νίκες, με τον Παναθηναϊκό να θέλει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα για να φτάσει στη 12η νίκη του.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Παναθηναϊκός – Εφές: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 09/01/2024

Ο Παναθηναϊκός σε ένα δραματικό ματς επικράτησε στο Fonteta της Βαλένθια (81-82) και επέστρεψε στις νίκες για να ανέβει στο 11-8.

Μια βολή του Λεσόρ στα τελευταία δευτερόλεπτα έγειρε την πλάστιγγα υπέρ των «πράσινων» που ανέτρεψαν -7 στην τελευταία περίοδο για να πανηγυρίσουν παρά την απουσία του Σλούκα, καθώς μπροστά βγήκε ο Βιλντόζα (19) μαζί με τον Γκραντ (13 πόντοι, 6 ασίστ).

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 15/34 δίποντα, 11/29 τρίποντα, 19/29 βολές, 32 ριμπάουντ, 15 ασίστ, 7 κλεψίματα, 1 κόψιμο, 11 λάθη.

Η Εφές συμμετείχε στο πιο επικό ματς στη σύγχρονη ιστορία της Euroleague, καθώς χρειάστηκαν τέσσερις παρατάσεις ώστε να «λυγίσει» από τη Ρεάλ (130-126), με την παρέα του Σέιν Λάρκιν (32 πόντοι) να έχει τις ευκαιρίες της για να πάρει το «διπλό», τις οποίες όμως σπατάλησε.

Τα ομαδικά στατιστικά της Εφές: 31/59 δίποντα, 15/44 τρίποντα, 19/24 βολές, 56 ριμπάουντ, 17 ασίστ, 6 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 15 λάθη.


Παναθηναϊκός – Εφές: Προγνωστικά 09/01/2024

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Εφές για νέα νίκη για να ανέβει ακόμα περισσότερο.

Η ομάδα του Αταμάν έχει βρει ρυθμό και στο ΟΑΚΑ έχει το πάνω χέρι, έχοντας να αντιμετωπίσει μια ομάδα που έσπρωξε στα άκρα τη Ρεάλ μέχρι να τη «λυγίσει», αλλά είναι αναξιόπιστη εκτός έδρας (2-9) και έχει 0/6 στα τελευταία παιχνίδια.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -5.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

Η παραγωγικότητα της «πράσινης» επίθεσης που σκοράρει 81.6 πόντους έχει όλα τα φόντα να ανέβει απέναντι στη χειρότερη άμυνα της διοργάνωσης (89.6).

OVER 85.5 ΠΟΝΤΟΙ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.94 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠαναθηναϊκόςΕφές έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ