el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Προγνωστικά, Ανάλυση 09/02/2024

Ο Παναθηναϊκός περιμένει στο ΟΑΚΑ τη Φενέρμπαχτσε στο πλαίσιο της 26ης αγωνιστικής της Euroleague.

Για το σπουδαίο ματς ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Καθοριστικό ντέρμπι τετράδας στο ΟΑΚΑ, με τον Παναθηναϊκό να αντιμετωπίζει την ισόβαθμη Φενέρ και το νικητή να παίρνει κεφάλι στην κούρσα που οδηγεί στο πλεονέκτημα έδρας.

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming το σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Ανάλυση, Παρουσίαση 09/02/2024

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν συνεχίζει την κούρσα για τις θέσεις των Playoffs και της τετράδας που δίνουν πλεονέκτημα έδρας, με την αναμέτρηση με την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους να είναι κάτι παραπάνω από κρίσιμη.

Με την πρόσφατη ήττα από τον Άρη για το πρωτάθλημα να έχει ταράξει τα νερά στο ΟΑΚΑ και τον Αταμάν να έχει επί ώρες τους παίκτες στο γήπεδο, παρότι το εν λόγω αποτέλεσμα δεν είχε ουσιαστικό βαθμολογικό αντίκτυπο στην Basket League, αναμένεται η αντίδραση ώστε ο Παναθηναϊκός να πατήσει γερά στην τετράδα και να αφήσει πίσω την ήττα από τη Ζαλγκίρις.

Οι «πράσινοι» καλούνται να υπερασπιστούν το ΟΑΚΑ, κάτι που κάνουν με θαυμαστή επιτυχία και 5/5 στα τελευταία παιχνίδια ώστε να αφήσουν πίσω την ισόβαθμη Φενέρ (15-10) και να αποκτήσουν προβάδισμα για μια θέση στην τετράδα ενώ έχουμε μπει στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου και με μονοψήφιο αριθμό αγωνιστικών να απομένουν.

Σε περίπτωση που μια ενδεχόμενη νίκη συνδυαστεί και με διαφορά άνω των 14 πόντων ώστε να καλυφθεί η ήττα στον πρώτο γύρο (83-69 για τη Φενέρ) τότε θα είναι… διπλή και άκρως πολύτιμη.

Στο Κάουνας ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να συνεχίσει σε νικηφόρο μονοπάτι και υπέστη ήττα-πισωγύρισμα (80-68), καθώς έδειξε έλλειμμα ενέργειας και λύσεων, παίρνοντας μόνο τρεις πόντους από τον πάγκο!

Στο ΟΑΚΑ ζητούμενο να επανέλθει σε επίπεδα των προηγούμενων εμφανίσεων στο κατάμεστο «σπίτι» του, έχοντας ξανά στις επάλξεις Λεσόρ, Παπαπέτρου και Χουάντσο που έμειναν εκτός μάχης με τον Άρη.

Αντίθετα, νέο πρόβλημα προέκυψε με τον Κώστα Σλούκα που συνεχίζει να ταλαιπωρείται από την πρόσφατη θλάση στον προσαγωγό και όπως τόνισε ο Αταμάν πολύ δύσκολα θα αγωνιστεί σε αυτό το πολύ κρίσιμο παιχνίδι.

«Το πλάνο μας δεν αλλάζει ανάλογα με τον αντίπαλο. Παίζουμε στην έδρα μας. Μέχρι στιγμής στα εντός έδρας ματς έχουμε καλή άμυνα και έξυπνη επίθεση. Κυκλοφορούμε καλά την μπάλα. Φυσικά, αύριο θα είναι πολύ δύσκολο να χρησιμοποιήσουμε τον Σλούκα, όπως καταλαβαίνω. Πρέπει να βρούμε καλό rotation και σίγουρα καλά ποσοστά στην επίθεση» είπε ο Τούρκος τεχνικός που καλείται να καλύψει το κενό του αρχηγού της ομάδας.

Στην αντίπερα όχθη η ομάδα του Σάρας θέλει να «κλέψει» τη νίκη για να κάνει αποφασιστικό βήμα τετράδας, με τον Λιθουανό κόουτς να επιστρέφει για άλλη μια φορά ως αντίπαλος για να χειροκροτηθεί, ενώ φυσικά μεγάλο ενδιαφέρον έχει η πρώτη επιστροφή του αντίπαλου Γιώργου Παπαγιάννη, ο οποίος το καλοκαίρι επέλεξε να αφήσει τους «πράσινους» για να υπογράψει στη Φενέρ.

Η τουρκική ομάδα με την ήττα από τη Μονακό (76-69) έχασε επίσης έδαφος και θέλει να πάρει μια μεγάλη νίκη σε μια κρίσιμη καμπή του «μαραθωνίου», έχοντας τρεις ήττες στις τέσσερις τελευταίες επισκέψεις στο ΟΑΚΑ.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 09/02/2024

Ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να «αλώσει» το Κάουνας, με το δυναμικό παιχνίδι της Ζαλγκίρις να αποδεικνύεται καταλύτης ώστε η νίκη να καταλήξει στα χέρια της ομάδας του Αντρέα Τρινκέρι (80-68).

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν έπεσε στο 15-10 έχοντας πρώτο σκόρερ τον Ναν (26 πόντοι) που όμως είχε και 7 λάθη.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 14/28 δίποντα, 9/21 τρίποντα, 13/19 βολές, 27 ριμπάουντ, 12 ασίστ, 5 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 15 λάθη.

Η Φενέρ έπειτα από ένα σκληρό ντέρμπι «λύγισε» στο Μονακό, όπου το επιμέρους 21-8 που δέχθηκε στην τελευταία περίοδο οδήγησε σε ήττα (76-69) και το 15-10, με την ομάδα του Σάρας Γιασικεβίτσιους να έχει πρώτο σκόρερ τον Σανλί (12).

Τα ομαδικά στατιστικά της Φενέρμπαχτσε: 15/28 δίποντα, 10/31 τρίποντα, 9/11 βολές, 40 ριμπάουντ, 14 ασίστ, 3 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 20 λάθη.


Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε: Προγνωστικά 09/02/2024

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Φενέρ στο ΟΑΚΑ όπου είναι δεδομένο πως έχει το πάνω χέρι απέναντι σε κάθε αντίπαλο.

Στα πέντε τελευταία εντός έδρας παιχνίδια μετράει ισάριθμες νίκες, με μέσο όρο διαφοράς 15.8 πόντους. Η αναμέτρηση είναι πολύ κρίσιμη και ο νόμος της έδρας έχει τα φόντα να «μιλήσει» ξανά.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Ένας βασικός άξονας στα εντός έδρας παιχνίδια είναι η άμυνα, με τον Παναθηναϊκό του Αταμάν να αναγκάζει τους αντιπάλους του σε μόλις 72.7 πόντους, που είναι η καλύτερη από κάθε ομάδα της διοργάνωσης στην έδρα της. Στο 5/5 που έχει η επίδοση είναι ακόμα πιο εντυπωσιακή, με 67.4, καθώς το ανώτερο παθητικό είναι οι 76 πόντοι από την Εφές!

ΦΕΝΕΡ UNDER 76.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Φενέρμπαχτσε έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ