el
Πέμπτη, 25 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Ιωνικός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 21/08/2022

Στο «Απόστολος Νικολαΐδης» και συγκεκριμένα την Κυριακή (21/08, 20:00) αρχίζει το φετινό πρωτάθλημα για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος υποδέχεται τον Ιωνικό. Όπως και οι υπόλοιπες δώδεκα ομάδες έτσι και οι δύο… μονομάχοι της «Λεωφόρου» μπαίνουν με αξιώσεις στο νέο πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» κατέκτησαν πέρυσι το Κύπελλο κι έκαναν μία πολύ καλή πορεία στο πρωτάθλημα από τον Ιανουάριο και μέχρι το τέλος της σεζόν. Φέτος το καλοκαίρι έγιναν καλές και ποιοτικές προσθήκες και οι αρμόδιοι θεωρούν ότι η ομάδα μπορεί να διεκδικήσει τον τίτλο.

Ο Ιωνικός εντυπωσίασε στα play out, όπου σε επτά ματς ήταν αήττητος με έξι νίκες και μία ισοπαλία, κατακτώντας την έβδομη θέση, πάνω από ΟΦΗ και Αστέρα Τρίπολης. Η ομάδα δεν δείχνει να έχει αξιώσεις για την πρώτη εξάδα, αλλά να εξασφαλίσει άμεσα την παραμονή στην κατηγορία.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Παναθηναϊκός – Ιωνικός: Ανάλυση & Παρουσίαση 21/08/2022

Ο Παναθηναϊκός πέρυσι τερμάτισε στην τέταρτη θέση μετά τα play off, κατέκτησε το Κύπελλο και επέστρεψε για πρώτη φορά στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις έπειτα από πέντε χρόνια.

Ωστόσο τα πράγματα δεν εξελίχθηκαν καλά για τους «πράσινους». Η κλήρωση τους έφερε αντιμέτωπους με τη Σλάβια Πράγας, η οποία έπειτα από δύο παιχνίδια κατάφερε να πάρει την πρόκριση και να αφήσει εκτός το «τριφύλλι» (ήττα με 2-0 στην Πράγα και ισοπαλία 1-1 στην Αθήνα).

Έτσι η προσοχή των ανθρώπων του Παναθηναϊκού είναι στραμμένη πλέον αποκλειστικά στους εγχώριους στόχους. Στην προσπάθεια για την κατάκτηση του τίτλου, για πρώτη φορά μετά το 2010 και στην υπεράσπιση των κεκτημένων στο Κύπελλο.

Το καλοκαίρι έγιναν προσεγμένες μεταγραφικές κινήσεις, ώστε να ενισχυθεί με ποιοτικούς παίκτες το έμψυχο δυναμικό. Ο Λοντίγκιν ήρθε να πλαισιώσει τον Μπρινιόλι στο τέρμα, ο Γκάνεα τον Χουάνκαρ στο αριστερό άκρο, ενώ ο Μάγκνουσον αντικατέστησε τον Βέλεθ στο κέντρο της άμυνας.

Για την επίθεση δαπανήθηκαν 3,5 εκατ. ευρώ για να αποκτηθεί ο Άντραζ Σπόραρ από τη Σπόρτινγκ Λισσαβώνας και να καλύψει το κενό του Μακέντα, ενώ στα εξτρέμ ήρθε ο Μπένιαμιν Βέρμπιτς από τη Ντιναμό Κιέβου για να πλαισιώσει τους Αϊτόρ και Παλάσιος. Έπίσης οι «πράσινοι» είναι πολύ κοντά σε συμφωνία με τον Βραζιλιάνο επιτελικό μέσο, Μπερνάρντ, αναβαθμίζοντας ακόμη περισσότερο το κέντρο τους.

Στα φιλικά, η εικόνα τους ήταν αρκετά καλή. Στα περισσότερα έληξε το εύκολο γκολ, αλλά η ομάδα έδειξε ότι διαθέτει καλή ποιότητα, στηριζόμενη στον περσινό κορμό. Στα δύο παιχνίδια με τη Σλάβια Πράγας φάνηκαν οι ελλείψεις, αλλά έστω κι έτσι, ο Παναθηναϊκός έδειξε κάποια πολύ καλά δείγματα εν όψει της νέας σεζόν.

panathinaikos ionikos5 21082022 novibet

Εδώ να αναφέρουμε ότι στο παιχνίδι με τον Ιωνικό, ο Παναθηναϊκός θα έχει κανονικά τον κόσμο στο πλευρό του. Η αρχική ποινή των δύο αγωνιστικών για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου, έπεσε στην έφεση και οι «πράσινοι» θα παίξουν παρουσία των φιλάθλων τους, τόσο με τον Ιωνικό όσο και με την ΑΕΚ.

Ο Ιωνικός έκανε ένα εκπληκτικό ντεμαράζ στο φινάλε της περσινής σεζόν, στην επιστροφή του έπειτα από 15 χρόνια στην πρώτη τη τάξει κατηγορίας της Ελλάδας. Στο τέλος της κανονικής περιόδου τερμάτισε στην ενδέκατη θέση με 26 βαθμούς.

Στα play out όμως και σε σύνολο επτά αγώνων, έκανε έξι νίκες και μία ισοπαλία (2-2 με τον Βόλο εντός έδρας) και τερμάτισε στην 7η θέση με 45 βαθμούς, ένα περισσότερο από τον ΟΦΗ!

Οι Νικαιώτες θέλουν να χτίσουν πάνω σε αυτή την επίδοση. Ο στόχος τους για φέτος είναι να παραμείνουν σε αντίστοιχο επίπεδο και αν μπορέσουν να βελτιώσουν ακόμη περισσότερο τη βαθμολογική τους θέση, θα είναι καλοδεχούμενη.

Γι’ αυτό άλλωστε, η διοίκηση επέκτεινε για ακόμη ένα χρόνο την παραμονή του Δημήτρη Σπανού στην τεχνική ηγεσία του συλλόγου. Η δουλειά του 53χρονου προπονητή εκτιμήθηκε από τους ανθρώπους της ομάδας και υπάρχει αισιοδοξία, για ακόμη καλύτερο μέλλον.

panathinaikos ionikos7 21082022 novibet

Το μεγάλο σήριαλ του καλοκαιριού για τον Ιωνικό ήταν ο Άιας Άοσμαν. Ο Σύριος επιτελικός μέσος, ο οποίος αναδείχθηκε ο πολυτιμότερος παίκτης της Super League για την περσινή σεζόν θα βρίσκεται και φέτος στην ομάδα της Νεάπολης!

Αρχικά ανακοινώθηκε ότι αποχωρεί ως ελεύθερος και υπέγραψε στην Αδάνα Ντεμιρσπόρ στην Τουρκία. Ωστόσο, τα πράγματα ήταν πολύ διαφορετικά απ’ ότι είχε πιστέψει ο ίδιος. Τις τελευταίες δέκα μέρες πίεσε πολύ για να μείνει ελεύθερος, όπως κι έγινε.

Ο δίαυλος επικοινωνίας με τον Ιωνικό ήταν πάντα ανοικτός και μέσα σε ελάχιστο χρονικό διάστημα οι δύο πλευρές έδωσαν τα χέρια και συμφώνησαν για συμβόλαιο μέχρι το καλοκαίρι του 2023. Συνολικά πάντως έγιναν αρκετές αλλαγές, αφού αποχώρησαν 15 παίκτες και ήρθαν 11.

Στα φιλικά, ο Ιωνικός δεν τα πήγε καλά και σε σύνολο πέντε αγώνων, μέτρησε τέσσερις ήττες και μία ισοπαλία (2-2 με τον Ατρόμητο).


Παναθηναϊκός – Ιωνικός: Στατιστικά & Προϊστορία 21/08/2022

  • Ο Παναθηναϊκός έχει τη… μερίδα του λέοντος στην προϊστορία των εντός έδρας αγώνων με τον Ιωνικό.
  • Συγκεκριμένα έχουν διεξαχθεί 36 παιχνίδια και οι «πράσινοι» έχουν 26 νίκες, 7 ισοπαλίες και 3 ήττες (26-7-3).
  • Η πιο πρόσφατη επικράτηση του Ιωνικού ήταν στις 26 Αυγούστου 2006 (2η αγωνιστική της σεζόν 2006-07) στο ΟΑΚΑ με 2-0. Τα γκολ είχαν πετύχει οι Ξενίδης (29’) και Ονουάτσι (70’).
  • Μία ήττα στα δεκατρία τελευταία χρόνια έχει στις πρεμιέρες ο Παναθηναϊκός. Από το 2010 και μετά οι «πράσινοι» μετρούν οκτώ νίκες, τέσσερις ισοπαλίες και μόλις μία ήττα (8-4-1). Η ήττα ήταν εκτός έδρας από τον Αστέρα Τρίπολης τη σεζόν 2020-21 (1-0).
  • Από τη σεζόν 2005-06 έχει να ηττηθεί σε πρεμιέρα που έγινε στο γήπεδό του ο Παναθηναϊκός. Σε αυτό το διάστημα των 16 χρόνων έχει δώσει μόλις τέσσερα ματς στο γήπεδό του σε πρεμιέρες και μετράει δύο νίκες και δύο ισοπαλίες (2-2-0).
  • Πέρυσι ο Παναθηναϊκός επικράτησε 4-1 του Ιωνικού εντός έδρας με χατ-τρικ του Καρλίτος κι ένα γκολ του Παλάσιος.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

panathinaikos ionikos4 21082022 novibet


Παναθηναϊκός – Ιωνικός: Προγνωστικά 21/08/2022

Ο Παναθηναϊκός θέλει να εκμεταλλευτεί την έδρα του και να μπει με το δεξί στο νέο πρωτάθλημα. Με τη «Λεωφόρο» να είναι κατάμεστη θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη και μάλιστα μπορεί να φτάσει σε αυτό το αποτέλεσμα, από το πρώτο ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Ο Άντραζ Σπόραρ έδειξε ότι θα ηγηθεί των προσπαθειών του Παναθηναϊκού στην επίθεση από την πρώτη του παρουσία στο αρχικό σχήμα, στον αγώνα με τη Σλάβια Πράγας. Ήταν μέσα σε όλη τις φάσεις, είχε δοκάρι και μάλιστα πέτυχε το μοναδικό γκολ του «τριφυλλιού». Μπορεί να συνεχίσει με γκολ και στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΣΠΟΡΑΡ ΣΕ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.38

Τέλος, με δεδομένο ότι ο Παναθηναϊκός είναι φαβορί για τη νίκη και θα πιέσει να πετύχει αρκετά γκολ, έχει ενδιαφέρον και το Combo Bet του άσου σε συνδυασμό με το Over 2,5.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΟ COMBO BET ΤΟΥ ΑΣΟΥ ΣΕ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΜΕ ΤΟ OVER 2,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/08/2022

Ένα και μοναδικό, αλλά σημαντικό πρόβλημα έχει να αντιμετωπίσει ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς στην πρεμιέρα με τον Ιωνικό.

Εκτός πλάνων του Σέρβου προπονητή είναι ο Μπαρτ Σένκενφελντ, ο οποίος χτύπησε στον επαναληπτικό με τη Σλάβια Πράγας και θα μείνει εκτός για περίπου ένα μήνα.

Ο Γκάνεα είχε μία ίωση στις αρχές της εβδομάδας, την οποία ξεπέρασε και είναι πλέον διαθέσιμος, ενώ δεν υπάρχουν άλλες απουσίες.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Κουρμπέλης, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Αλεξανδρόπουλος, Τσέριν – Αϊτόρ, Παλάσιος, Σπόραρ.

panathinaikos ionikos3 21082022 novibet


Ιωνικός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 21/08/2022

Χωρίς προβλήματα αναμένεται να παρουσιαστεί ο Ιωνικός στην πρεμιέρα. Ο Δημήτρης Σπανός δεν αντιμετωπίζει προβλήματα και θα έχει όλους τους παίκτες στη διάθεσή του.

Μοναδικό ερωτηματικό ίσως είναι η κατάσταση του Άιας Άοσμαν, που επέστρεψε στην ομάδα στη διάρκεια της εβδομάδας. Ο Σύριος δεν έχει κάνει προετοιμασία με τους Νικαιώτες, αλλά θα είναι στην αποστολή.

Πιθανή ενδεκάδα (3-5-2): Χουτεσιώτης – Ρομαό, Τσιγκρίνσκι, Μίλος – Μύγας, Μάσας, Κάνιας, Μεντόσα, Βαλεριάνος – Ιωαννίδης, Μάντζης.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ