el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Λαμία: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/02/2023

Με την πλάτη στον τοίχο βρίσκεται πλέον ο Παναθηναϊκός και στην εντός έδρας αναμέτρηση για την 21η αγωνιστική της Super League με αντίπαλο τη Λαμία η νίκη είναι μονόδρομος.

Οι «πράσινοι» για πρώτη φορά φέτος έπεσαν από την κορυφή της βαθμολογίας και για να μη χάσουν την επαφή τους με αυτή πρέπει να αντιδράσουν.

Μόνο έτσι θα έχουν την ευκαιρία να εκμεταλλευτούν το αποτέλεσμα του ντέρμπι ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός αλλά και τη δύσκολη έξοδο της ΑΕΚ με τον Ατρόμητο στο Περιστέρι.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Παναθηναϊκού απέναντι στη Λαμία γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Παναθηναϊκός – Λαμία: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/02/2023

Ο Παναθηναϊκός στον β’ γύρο του πρωταθλήματος είναι σκιά του καλού του εαυτού και το γεγονός ότι μετράει τρεις ήττες (ΑΕΚ, ΠΑΟΚ, Αστέρα), δύο ισοπαλίες (ΟΦΗ, Ιωνικό) και μόλις δύο νίκες (Λεβαδειακό και ΠΑΣ) αποδεικνύει του λόγου το αληθές.

Οι «πράσινοι» μέσα σε 7 παιχνίδια πέταξαν στα «σκουπίδια» ό,τι έχτισαν στον πρώτο γύρο, τον οποίο ολοκλήρωσαν αήττητοι. Από το +8 βρέθηκαν στο -2 από την ΑΕΚ και τη 2η θέση μετά την ήττα με 1-0 (Video) από τον Αστέρα στην Τρίπολη, ενώ πλέον νιώθουν καυτή και την ανάσα των ΠΑΟΚ, Ολυμπιακού που βρίσκονται στο -3.

Στην Τρίπολη το ματς στράβωσε για τα καλά για τον Παναθηναϊκό όταν ο Κουρμπέλης σε διάστημα έξι λεπτών δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε (33’).

Ο Αστέρας χωρίς να κάνει πολλά πράγματα πάνω στο χορτάρι εκμεταλλεύτηκε το αριθμητικό πλεονέκτημα και πέτυχε το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με σουτ του Μπαρτόλο.

Ο Κουρμπέλης ήταν ο μοιραίος και με τη λήξη της αναμέτρησης ζήτησε συγνώμη για την ενέργειά του, ενώ η διοίκηση τον τιμώρησε με πρόστιμο 20.000 ευρώ.

«Εγώ δεν μπορώ να μιλήσω ποδοσφαιρικά και να πάρω θέση για τον αγώνα. Άφησα την ομάδα μου με δέκα παίκτες και την πλήγωσα. Δέχομαι την όποια κριτική και τα πάντα για την αποψινή ήττα. Η ομάδα δεν περνάει το καλύτερό της φεγγάρι, είχαμε συνηθίσει σε άλλα στάνταρ, άλλα αποτελέσματα. Πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι, αν το κατεβάσουμε δεν έχουμε να κερδίσουμε τίποτα, ο δρόμος είναι μακρύς.

Ξέραμε πως θα έχουμε πίεση, δεν είναι εύκολο να είσαι πρώτος και όλοι να σε κυνηγάνε. Σήμερα ήμουν υπεύθυνος εγώ για την ήττα, άλλες φορές έφταιγε κάποιος άλλος και πρέπει να σηκώσουμε κεφάλι γιατί η ομάδα είναι πολύ καλή και στα σημεία έχουμε χάσει κάποιους βαθμούς. Πάντα κάνω σκληρή κριτική στον εαυτό μου και σήμερα δεν μπορώ να πω κάτι άλλο. Εγώ φταίω».

Ο Γιοβάνοβιτς στην Τρίπολη είδε εκ νέου τους Σπόραρ, Παλάσιος να βρίσκονται σε ρηχά νερά, ενώ υπάρχει προβληματισμός και για την εικόνα του Μπερνάρ που δεν βοήθησε και εμφάνισε σημάδια κούρασης.

Ο coach του «τριφυλλιού» χρησιμοποίησε τα δύο μεταγραφικά αποκτήματα (Μαντσίνι, Κλάινχαϊσλερ) μετά το 75’ και το γεγονός ότι δεν θέλησε να ρισκάρει τελικά του γύρισε μπούμερανγκ.

Πάντως, ο Γιοβάνοβιτς, παρότι βλέπει την ψυχολογία όλων να είναι στο ναδίρ, πιστεύει ότι η ομάδα του θα ξαναβρεί το δρόμο της.

«Με τον Αστέρα δεν κινδυνεύσαμε, αλλά δεν μπορούσαμε να ελέγξουμε και το παιχνίδι όπως θα κάναμε με έντεκα παίκτες. Δεν αξίζαμε να χάσουμε, από τη μοναδική επίθεση του Αστέρα δεχθήκαμε γκολ, ενώ μπορούσαμε να βρούμε γκολ σε κάποιες τελικές προσπάθειές μας.

Υπάρχει προβληματισμός. Ήμασταν η πρώτη ομάδα στο πρωτάθλημα για μεγάλο διάστημα. Όταν δέχεσαι τρεις ήττες σε τέσσερα παιχνίδια, προβληματίζεσαι. Υπάρχουν πολλά ματς μέχρι το τέλος. Είμαστε καλή ομάδα, έχουμε καλούς παικτες και θα αντιδράσουμε.

Δεν μπορώ να μιλήσω για κοιλιά, αλλά σίγουρα είναι μία κακή περίοδος αγωνιστικά και βάσει αποτελεσμάτων», υποστήριξε ο Γιοβάνοβιτς.

Η Λαμία στοχεύει σε παραμονή στην κατηγορία και ψάχνει εναγωνίως βαθμούς. Ο προβληματισμός στις τάξεις της ομάδας ξεχειλίζει μετά τις τελευταίες εμφανίσεις. Η εντός έδρας ήττα στο ντέρμπι των ουραγών από τον Ιωνικό (0-2) εκτόξευσε τον δείκτη της απογοήτευσης.

Οι φίλαθλοι ζήτησαν εξηγήσεις και την Τετάρτη ο Γενικός Διευθυντής της ομάδας, Γιώργος Καζναφέρης, υπέβαλλε την παραίτησή του για προσωπικούς λόγους, η οποία έγινε αποδεκτή.

Στον γενικό αναβρασμό ο προπονητής Σάββας Παντελίδης, συνέστησε ψυχραιμία: «Ό,τι και αν προσπαθήσεις να αναλύσεις με βάση την ποδοσφαιρική λογική δεν θα βρεις τι φταίει σήμερα. Ασφαλώς και είναι οδυνηρή η ήττα από τον Ιωνικό αλλά δεν ήρθε το τέλος. Πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας και σε κάθε παιχνίδι να προσπαθούμε για το καλύτερο.

Βλέποντας το πρώτο ημίχρονο, δεν μπορώ να πιστέψω πως γίνεται να πήγαμε στο ημίχρονο με δύο γκολ σε βάρος μας. Και όμως χάθηκε το ματς, αλλά έτσι είναι το ποδόσφαιρο. Κοιτάμε μπροστά, μας περιμένει αρκετή δουλειά κι ένα δύσκολο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό».


Παναθηναϊκός – Λαμία: Στατιστικά & Προϊστορία 05/02/2023

  • Η Λαμία είναι η ομάδα με τις περισσότερες ισοπαλίες και τις λιγότερες νίκες στο πρωτάθλημα. Συγκεκριμένα μετράει εννέα «Χ», μόλις μια νίκη και 10 ήττες.
  • Η Λαμία σκοράρει με το… σταγονόμετρο. Έχει πετύχει μόλις 8 γκολ συνολικά, τα 2 από αυτά εκτός έδρας.
  • Από τη σεζόν 2017/18 ο Παναθηναϊκός έχει φιλοξενήσει 8 φορές τη Λαμία ανεξαρτήτως διοργάνωσης και ο απολογισμός του είναι 6 νίκες και 2 ισοπαλίες.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

 


Παναθηναϊκός – Λαμία: Προγνωστικά 05/02/2023

Ο Παναθηναϊκός «καίγεται» για επιστροφή στις νίκες προκειμένου να διατηρήσει την επαφή του με την κορυφή της βαθμολογίας.

Στην αντίπερα όχθη, η Λαμία ψάχνει πόνους σωτηρίας και με αμυντική τακτική θα παλέψει για τη μεγάλη έκπληξη στη Λεωφόρο.

Για το παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet!

Οι παίκτες του «τριφυλλιού» αναζητούν αντίδραση κι ένα επιθετικό ξέσπασμα για να ανέβουν και ψυχολογικά.

Περιμένουμε ότι από το πρώτο μέρος ο Παναθηναϊκός θα ασκήσει ασφυκτική πίεση στην άμυνα των φιλοξενούμενων με στόχο ένα γκολ που θα απομακρύνει την πίεση.

ΑΣΟΣ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83 ΣΤΗ NOVIBET

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ & ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.45

H Λαμία σκοράρει με το σταγονόμετρο κι εκτός έδρας έχει περισσότερο το μυαλό της στον τρόπο που θα χαλάσει το παιχνίδι του αντιπάλου, παρά στον τρόπο που θα απειλήσει. Οι επιλογές στα Combo Bets είναι δελεαστικές.

1 & OVER 2.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/02/2023

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς δεν υπολογίζει τους Κουρμπέλη (τιμωρημένος), Μάγκνουσον (τραυματίας).

Ο Μαντσίνι είναι φαβορί για το αρχικό σχήμα, αφού ο Βέρμπιτς προπονήθηκε αλλά δεν είναι έτοιμος για την 11άδα. Μόνιμα εκτός οι Αϊτόρ, Γκάνεα, Τρουιγέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Σάρλια, Χουάνκαρ – Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν – Παλάσιος, Μαντσίνι, Μπερνάρ – Σπόραρ (Ιωαννίδης).

Λαμία: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/02/2023

Σημαντικές οι απουσίες των Αντέτζο και Γκοράνοφ, ενώ παρελθόν αποτελεί ο Γκέντσογλου.

Ο Σάββας Παντελίδης περιμένει από τους παίκτες του να κάνουν άριστο παιχνίδι αμυντικά και να χτυπήσουν στην κόντρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σαράνοφ – Βασιλαντωνόπουλος, Κορνέζος, Τζανετόπουλος, Αμπαντά – Σλίβκα, Μπεχαράνο – Τσιλούλης, Ντε Βινσέντι, Ρόμανιτς – Βέργος

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ