el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση 18/02/2024

Παναθηναϊκός εναντίον Ολυμπιακού στον τελικό του 49ου Κυπέλλου Ελλάδας μπάσκετ (19:00). Για το σπουδαίο παιχνίδι στα Δύο Αοράκια του Ηρακλείου ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο πρώτος τίτλος του 2024 κρίνεται στο Ηράκλειο, με τους «αιώνιους» να κοντραροχτυπιούνται για τον τρίτο μεν στόχο όσον αφορά την σπουδαιότητα, σε σχέση με Euroleague και πρωτάθλημα, αλλά για έναν τίτλο με βαρύτητα, από τη στιγμή που τίθενται αντιμέτωποι σε άλλο ένα φετινό τετ-α-τετ.

Με 800+ αγορές στη Novibet και live streaming ο τελικός Κυπέλλου γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στο Κύπελλο Ελλάδας μπάσκετ


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 18/02/2024

Η αυλαία των… τίτλων για το 2024 ανοίγει στο Ηράκλειο, όπου κρίνεται η πρώτη κούπα της χρονιάς, με τους «αιώνιους» να τη διεκδικούν στο Final-8.

Ο Παναθηναϊκός αναζητά τον 21ο τίτλο του στον θεσμό και πρώτο μετά το 2021, ενώ ο Ολυμπιακός τον 12ο δικό του και τρίτο συνεχόμενο.

Ο 11ος τελικός ανάμεσα στους δύο «αιώνιους», από τη στιγμή που τίθενται ενώπιος ενωπίω έχει τη δική του βαρύτητα, την ώρα που αμφότεροι έχουν μεγάλο στόχο την Euroleague και εν συνεχεία το πρωτάθλημα.

Ο νικητής θα έχει τη δυνατότητα να πάρει μεγάλη ψυχολογική ώθηση για τη δύσκολη και με ασταμάτητο ρυθμό δράση και φυσικά είναι πάντα ένας τίτλος που προσθέτει σε γόητρο όσον αφορά την μεταξύ τους κούρσα.

Ο πολυνίκης Παναθηναϊκός του Εργκίν Αταμάν έφτασε στον 27ο τελικό της ιστορίας του χάρη στις νίκες με ΑΕΚ (79-72 στον προημιτελικό) και Άρη (στον ημιτελικό), αναζητώντας το μονοπάτι προς τον πρώτο τίτλο μετά το Super Cup του 2021 και το πρώτο κύπελλο μετά το 2021.

Παράλληλα ψάχνει ρεβάνς από τον μεγάλο του αντίπαλο για τις ήττες στον τελικό του 2022 και τον περσινό ημιτελικό και για να διευρύνει το προβάδισμα στους μεταξύ τους τελικούς (7-3).

Ο Ολυμπιακός του Γιώργου Μπαρτζώκα έχει σερί κατακτήσεων εντός συνόρων, καθώς έχει πανηγυρίσει τους έξι διεκδικούμενους τίτλους την τελευταία διετία, ανάμεσά τους τα δύο τελευταία κύπελλα, ώστε να φτάσει τις 11 κατακτήσεις, τρεις εκ των οποίων απέναντι στον «αιώνιο» αντίπαλο, φτάνοντας στον τελικό με τις νίκες επί Περιστερίου (87-68) και Προμηθέα (91-77).

Ήδη οι δύο ομάδες έχουν αναμετρηθεί τέσσερις φορές φέτος, με το άτυπο σκορ να είναι 2-2. Ο Ολυμπιακός νίκησε στον τελικό του Super Cup (75-51) και στην παράταση στο ΟΑΚΑ για την Euroleague (78-88), ενώ ακολούθησαν δύο νίκες του Παναθηναϊκού για την Basket League, σε ΣΕΦ (54-66) και ΟΑΚΑ (85-80).

Η 5η αναμέτρησή τους θα είναι καθοριστική, καθώς θα κρίνει τον πρώτο τίτλο της χρονιάς και ποιος θα έχει το πάνω χέρι ψυχολογικά για τη δύσκολη συνέχεια σε όλες τις διοργανώσεις.

Ο Παναθηναϊκός δεν είχε στον ημιτελικό τον τραυματία Βιλντόζα, ενώ αντίστοιχα ο Ολυμπιακός τον Γουίλιαμς-Γκος ενώ τραυματίας είναι ο Μιλουτίνοφ και εκτός εγχώριου ρόστερ είναι ΜακΚίσικ, Σίκμα.

«Θέλουμε να πάρουμε το κύπελλο. Ο Βιλντόζα είναι εκτός εξαιτίας τραυματισμού (σ.σ. δεν αγωνίστηκε στον ημιτελικό), έχει τραυματίσει το γόνατό του και οι γιατροί είπαν ότι για αύριο θα δούμε. Φυσικά είμαι ευχαριστημένος από την απόδοση του Μπαλτσερόφσκι. Πρέπει να σκεφτώ τον Φαλ, αν ο Ολυμπιακός προκριθεί. Αν συμβεί αυτό, η επιλογή μας πιθανότατα θα είναι ο Μπαλτσερόφσκι, όμως θα αποφασίσουμε αύριο το πρωί, όταν δούμε και την κατάσταση του Βιλντόζα.

Επαναλαμβάνω, τη Δευτέρα το πρωί οι νικητές θα πανηγυρίζουν και το βράδυ θα το έχουν ξεχάσει. Ο πρώτος στόχος είναι τα playoffs και το Final Four, αλλά και το πρωτάθλημα. Κάθε τελικός είναι τελικός, θέλεις να κερδίζεις, αλλά για να αναλύσουμε το ματς θα πρέπει να δούμε τον αντίπαλο. Κάθε παιχνίδι είναι δύσκολο» είπε ο Αταμάν ενόψει τελικού.

Από την πλευρά του ο Μπαρτζώκας εστίασε στην κατάσταση του Γουίλιαμς-Γκος που δεν αγωνίστηκε στον ημιτελικό: «Η μαγνητική του Ουίλιαμς-Γκος ήταν καθαρή, δεν έδειξε κάτι, θλάση ή κάτι άλλο. Έχει ένα σφίξιμο στον οπίσθιο μηριαίο, κάνει θεραπείες συνέχεια, θα ξέρουμε το μεσημέρι αν θα τον έχουμε. Δεν μπορώ να μιλήσω με πιθανότητες, δεν ξέρω κι εγώ».

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Πώς έφτασαν στον τελικό 18/02/2024

Για να φτάσουν ως τον τελικό του Final-8 οι «αιώνιοι» πέρασαν δύο εμπόδια στο τουρνουά της Κρήτης.

Ο μεν Παναθηναϊκός νίκησε στον προημιτελικό την ΑΕΚ (79-72) με πρώτο σκόρερ τον Μήτογλου (22 πόντοι), ενώ ακολούθησε η νίκη επί του Άρη στον ημιτελικό (76-65) με τον Κέντριν Ναν να πρωταγωνιστεί με 20 πόντους.

Από την πλευρά του ο Ολυμπιακός νίκησε στον προημιτελικό το Περιστέρι (87-68) με πρώτους σκόρερ τους Λαρεντζάκη και Παπανικολάου (15 πόντοι), ενώ στον ημιτελικό ξεπέρασε το εμπόδιο του Προμηθέα (91-77) με 15 πόντους από τον Πετρούσεφ.


Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 18/02/2024

Σπουδαίος τελικός στο Ηράκλειο, με τους «αιώνιους» να κυνηγούν τον τίτλο. Οι «πράσινοι» έχοντας ανεβάσει στροφές κατά τη διάρκεια της σεζόν θέλουν να ρίξουν τον αντίπαλό τους από την κορυφή έχοντας και σερί δύο νικών στα ντέρμπι, ωστόσο η ομάδα του Μπαρτζώκα γνωρίζει εξαιρετικά τον τρόπο να διαχειρίζεται τελικούς και οριακά ματς, απέναντι σε μια πολύ ποιοτική ομάδα που όμως κάθε μέρα προσπαθεί να μάθει τα όριά της. Γι’ αυτό θα γείρουμε την πλάστιγγα της επικράτησης στους Πειραιώτες που είναι ελαφρύ αουτσάιντερ.

ΝΙΚΗΤΗΣ ΟΛΥΜΠΙΑΚΟΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Αναμένεται ένας τελικός για γερά νεύρα, με την άμυνα σε πρώτο πλάνο για αμφοτέρους, στοιχείο που τους χαρακτηρίζει, ενώ 3/4 φετινά ντέρμπι να έχουν λήξει κάτω από 148 πόντους.

UNDER 155.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.87 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Ναν με μαθηματική ακρίβεια θα πάρει πολλά σουτ και όπως έχει δείξει ακόμα και στη μέτρια βραδιά του μπορεί να ξεπεράσει το line των 15.5 πόντων.

ΝΑΝ OVER 15.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.80 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Ολυμπιακός έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ