el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση 01/10/2023

Με αμείωτη ένταση συνεχίζονται τα ντέρμπι στη Super League! Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται (19:30) την Κυριακή τον ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 7ης αγωνιστικής και οι δύο ομάδες μας υπόσχονται ένα μεγάλο παιχνίδι.

Οι δύο ομάδες βαδίζουν χέρι-χέρι στις υψηλές θέσεις τις βαθμολογίας, βρίσκονται σε καλή αγωνιστική κατάσταση, σκοράρουν με άνεση και το παιχνίδι θα κριθεί στις λεπτομέριες.

Το ντέρμπι νότου – βορρά θα μεταδοθεί τηλεοπτικά από την Cosmote TV.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ντέρμπι του ελληνικού πρωταθλήματος στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στην Super League!

 


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 01/10/2023

Το «τριφύλλι» την Πέμπτη ξεπέρασε με εντυπωσιακό τρόπο την ήττα από την ΑΕΚ, αφού μετά από 7 ανεπιτυχή αποτελέσματα επικράτησε με 4-1 του Αστέρα στην Τρίπολη. Οι «πράσινοι» σε 5 παιχνίδια έχουν συγκεντρώσει 12 βαθμούς (4-0-1). Παίκτης κλειδί ήταν και πάλι ο Φώτης Ιωαννίδης, ο οποίος σκόραρε δύο φορές και έφτασε συνολικά τα 18 γκολ με την φανέλα του Παναθηναϊκού.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς ανακάτεψε την τράπουλα και ανάλογη τακτική θα ακολουθήσει και απέναντι στον ΠΑΟΚ, προκειμένου να δώσει ενέργεια στο παιχνίδι της ομάδας του. Μοναδικός στόχος των παικτών του «τριφυλλιού» είναι να ξορκίσουν τον περυσινό κακό τους δαίμονα και να αποφύγουν δεύτερη σερί ήττα σε εντός έδρας ντέρμπι.

Στην Τρίπολη και οι αλλαγές τροφοδότησαν με ενέργεια το παιχνίδι του Παναθηναϊκού. Κέρδος αποτέλεσε η εμφάνιση του Αράο, ο οποίος αναμένεται να παίξει βασικός και απέναντι στον ΠΑΟΚ, ενώ αρκετούς πόντους πήρε και ο Βέρμπιτς που επέστρεψε με γκολ.

Το rotation του Γιοβάνοβιτς θα συνεχιστεί και  οι Μπρινιόλι, Σένκεφελντ, Χουάνκαρ, Πέρεθ, Μαντσίνι, Μπερνάρ, Βιλένα ανήκουν στο γκρουπ των παικτών που συγκεντρώνουν αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσουν στο αρχικό σχήμα.

Από την Τρίπολη ο Παναθηναϊκός εκτός από τη μεγάλη νίκη αποκόμισε και προβλήματα. Ο Πάλμερ τέθηκε «νοκ άουτ» με διάστρεμμα και σε συνδυασμό με την απουσία του Μάγκνουσον οι λύσεις στο κέντρο της άμυνας περιορίζονται. Οι Γεντβάι και Σένκεφελντ είναι φαβορί να ξεκινήσουν μπροστά από τον Μπρινιόλι, όμως δεν αποκλείεται να γίνει η έκπληξη και να παίξει στόπερ ο Αράο.

Επίσης, ο Σπόραρ έφυγε «λαβωμένος» από το τερέν με διάταση στον οπίσθιο μηριαίο και θα χάσει το ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Οι λύσεις στην κορυφή της επίθεση περιορίζονται αισθητά. Ο φορμαρισμένος Ιωαννίδης θα παίξει βασικός, ενώ υπάρχει και ο Γερεμέγιεφ.

O ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετική αγωνιστική κατάσταση. Προέρχεται από τρεις σερί νίκες σε Ελλάδα και Ευρώπη και στα συγκεκριμένα παιχνίδια σκόραρε κατά μέσο όρο τρία γκολ. Το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν η επικράτηση (3-0) με τον Βόλο στην Τούμπα που έφερε τον ΠΑΟΚ στη 2η θέση της βαθμολογίας με 13 βαθμούς (4-1-1).

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αναγνωρίζει ότι η ομάδα του έχει αποκτήσει χημεία σε άμυνα και επίθεση, όμως το ζητούμενο είναι να συνεχίσει στον ίδιο ρυθμό σε μια δύσκολη έδρα.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ καταστρώνει πλάνο για να κλειδώσει τα ατού του Παναθηναϊκού και παράλληλα να πάρει το «τρίποντο». Υπάρχει δίλημμα για το αν κάποιος εκ των Ντεσπόντοφ ή Κωνσταντέλια μείνει στον πάγκο, όμως οι πιθανότητες να ξεκινήσουν αμφότεροι βασικοί είναι περισσότερες.

Στη μεσαία γραμμή οι Οζντόεφ και Τσιγγάρας διεκδικούν μια θέση στο πλάι του Σβαμπ. Οι Μέιτε και Κουλιεράκης είναι πλέον διαθέσιμοι και θα λείψουν οι Φιλίπε Σοάρες και Μάρκος Αντόνιο.

Διαιτητής του ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο ορίστηκε ο Πορτογάλος, Τιάγκο Μαρτίνς.

Φέτος ο συγκεκριμένος διαιτητής έχει παίξει 3 παιχνίδια κι έχει δείξει 13 κίτρινες κάρτες και δύο πέναλτι. Πέρυσι σε 23 ματς έδειξε 147 κίτρινες, 12 κόκκινες και 9 πέναλτι.


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Στατιστικά, Προϊστορία 01/10/2023

  • Πέρυσι σε τρία παιχνίδια στη Λεωφόρο ο Παναθηναϊκός δεν κατάφερε να νικήσει τον ΠΑΟΚ (1-1, 1-1 στο πρωτάθλημα) και 0-3 στο Κύπελλο.
  •  91 φορές εχουν βρεθεί στο παρελθόν οι δύο ομάδες. Ο Παναθηναϊκός μετράει 43 νίκες (29 εντός 14 εκτός), ο ΠΑΟΚ 33 (10 εκτός, 23 εντός) και 15 παιχνίδια έχουν λήξει ισοπαλία.
  • Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει θετική παράδοση κόντρα στον Παναθηναϊκό. Ο Ρουμάνος προπονητής έχει αντιμετωπίσει 24 φορές τον Παναθηναϊκό και μετράει 14 νίκες, 6 ήττες και 4 ισοπαλίες!
  • 13 φορές εχει αντιμετωπίσει ο Γιοβάνοβιτς τον ΠΑΟΚ και μετράει 4 νικες, 3 ισοπαλίες και 6 ήττες.
  • Ο Παναθηναϊκός σε 5 παιχνίδια στη Super League μετράει 4 Over και 1 Under, ενώ ο ΠΑΟΚ σε 6 ματς έχει 4 Over και 2 Under.
  • 8 κίτρινες κάρτες σε 5 ματς έχει δεχθεί ο Παναθηναϊκός κάτι που σημαίνει 1.6 ανά αγώνα.
  • 14 κίτρινες κάρτες μετράει ο ΠΑΟΚ σε 6 αγωνιστικές και το ποσοστό είναι 2.3 ανά αγώνα.
  • Μετά το ντέρμπι Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ έχουν ευρωπαϊκές υποχρεώσεις. Οι «πράσινοι» στον όμιλο του Europa League αντιμετωπίζουν τη Μακάμπι Χάιφα στο Ισραήλ, ενώ ο ΠΑΟΚ στο γκρουπ του Conference League υποδέχεται στην Τούμπα την Αίντραχτ Φρανκφούρτης.
  • Βαθμολογία Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 01/10/2023

Μεγάλο ντέρμπι περιμένουμε στη Λεωφόρο την Κυριακή. Οι δυο ομάδες παίζουν επιθετικά και για το ματς ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Περιμένουμε ανοιχτό ματς. Ο Παναθηναϊκός στα τέσσερα τελευταία παιχνίδια του έχει πετύχει 13 τέρματα και ο Δικέφαλος του Βορρά στα τρία πιο πρόσφατα ματς σε Ελλάδα και Ευρώπη έχει σκοράρει 9 γκολ.

Goal/goal σε αποδοση 2.00 στη novibet

 

Ντέρμπι σημαίνει πάθος, αγωνιστική ένταση, αλλά και άτσαλα μαρκαρίσματα. Η μπάλα ενδέχεται να στηθεί στην άσπρη βούλα.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.65

Από τους πιο φορμαρισμένους παίκτες του Παναθηναϊκού είναι ο Φώτης Ιωαννίδης. Ο Ελληνας επιθετικός θα δημιουργήσει αρκετά προβλήματα στην άμυνα του ΠΑΟΚ.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΙΩΑΝΝΙΔΗΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20

Από περυσι οι δύο ομάδες έχουν τάση στο 1-1.

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 1-1 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣH 2.95 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ