el
Τετάρτη, 1 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Προυσίαση 03/05/2023

Το 0-0 ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ στη Λεωφόρο δεν ξεκαθάρισε την υπόθεση του τίτλου και πλέον η 8η αγωνιστική των playoffs της Super League την Τετάρτη το βράδυ (20:00) είναι ο «θάνατός σου η ζωή μου» για τους δύο μονομάχους του πρωταθλήματος.

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τον ΠΑΟΚ στην κατάμεστη Λεωφόρο και και πλέον η «γκέλα» απέναντι στους Θεσσαλονικείς «απαγορεύεται».

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο ντέρμπι στη Λεωφόρο γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Προυσίαση 03/05/2023

Μας περιμένει συγκλονιστικό φινάλε στο πρωτάθλημα της Super League. To 0-0 στο ντέρμπι κορυφής ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΑΕΚ δεν ξεκαθάρισε την κατάσταση, αφού οι δυο ομάδες συνεχίζουν «χέρι-χέρι» ισόβαθμες με 76 βαθμούς.

Στα καταπληκτικά φετινά playoffs το τελευταίο ντέρμπι ανάμεσα σε Παναθηναϊκό ΠΑΟΚ είναι ένα ακόμη ματς που ενδέχεται να σπάσουν καρδιές, την ώρα που η ΑΕΚ φιλοξενεί τον Ολυμπιακό.

Ο Παναθηναϊκός, παρά το 0-0 με την ΑΕΚ στη Λεωφόρο, κρατάει την τύχη του τίτλου στα χέρια του και πλέον η νίκη με τον ΠΑΟΚ είναι «μονοδρομος»!

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς έχουν μπροστά τους έναν ακόμη «τελικό» στη διαδρομή για την κατάκτηση του πρωταθλήματος και καλούνται να (ξανα)δείξουν τα δόντια τους.

Ο Παναθηναϊκός στο πρόσφατο δείγμα γραφής με τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα πριν από 10 μέρες πανηγύρισε σπουδαία νίκη (2-1) βγάζοντας στο τερέν τεράστια ψυχικά αποθέματα και μεγάλη δίψα για τη νίκη.

Η συνταγή δεν πρόκειται να αλλάξει και το «τριφύλλι» μέσα στην καυτή του έδρα θα τα δώσει όλα για μια ακόμη νίκη τίτλου.

Ο Γιοβάνοβιτς θα κληθεί να κάνει σωστή διαχείριση και το σημαντικότερο πρόβλημα που τον απασχολεί είναι το κενό του τιμωρημένου Κουρμπέλη.

Οι Τσοκάι, Κλεϊνχέισλερ, Μαντσίνι, Ιωαννίδης που στο ντέρμπι με την ΑΕΚ μπήκαν αλλαγή και έδωσαν λύσεις ενδέχεται να ξεκινήσουν βασικοί κάτι που σημαίνει ότι οι Παλάσιος, Σπόραρ, αλλά και ίσως ο Ρούμπεν (ταλαιπωρείται από τραυματισμό) θα μείνουν στον πάγκο.

Επίσης, ο Σέρβος προπονητής δεν αποκλείεται να χρησιμοποιήσει στο αρχικό σχήμα τον Σάρλια και να ξεκουράσει για κάποιο διάστημα τον Μάγκνουσον. Με τις παραπάνω αλλαγές ο Γιοβάνοβιτς θα επιδιώξει να προσθέσει περισσότερη ενέργεια σε όλες τις γραμμές της ομάδα του.

Αναλυτικά οι αποστολή του Παναθηναϊκού: Λοντίγκιν, Ξενόπουλος, Μπρινιόλι, Βαγιαννίδης, Χουάνκαρ, Σέκενφελντ, Πούχατς, Φακούντο, Μάγκνουσον, Κώτσιρας, Σάρλια, Πούγγουρας, Ρούμπεν, Κλεϊνχέισλερ, Μπερνάρ, Τσέριν, Τσοκαϊ, Παλάσιος, Βέρμπιτς, Ιωαννίδης, Σπόραρ, Καμπετσής.

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από νίκη με 3-2 στο ντέρμπι με τον Άρη και έχει κίνητρο την 3η θέση της βαθμολογίας για ένα καλύτερο ευρωπαϊκό εισιτήριο τη νέα σεζόν.

Ο Δικέφαλος του Βορρά βρίσκεται στο -3 από τον Ολυμπιακό και μέσα στη Λεωφόρο ευελπιστεί να επαναλάβει τον θρίαμβο της κανονικής διάρκειας όταν κι επικράτησε με σκορ 3-0. Μόνο έτσι θα επουλωθεί και η πρόσφατη ήττα από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με 1-2 στα playoffs.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου με βάση τα προβλήματα που αντιμετωπίζει θα κληθεί να ανακατέψει την τράπουλα. Οι απουσίες των Νάρει, Ίνγκασον είναι σημαντικές. Επίσης, μεσοεπιθετικά ο Τάισον γλίτωσε τη θλάση, αλλά δεν ήταν σε κατάσταση να αγωνιστεί και τέθηκε νοκ άουτ. «Λαβωμένος» είναι και οι Αουγκούστο, Σάστρε που έμειναν εκτός.

Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ έχει στο μυαλό του και τη δύσκολη συνέχεια που ακολουθεί στη Super League, αλλά και τον τελικό Κυπέλλου Novibet με την ΑΕΚ.

Στην αποστολή του ΠΑΟΚ συμπεριλήφθηκαν οι Κοτάρσκι, Ζίβκοβιτς, Ταλιχμανίδη, Βιεϊρίνια, Λύρατζη, Κεντζιόρα, Κουλιεράκης, Νάσμπεργκ, Ράφα Σοάρες, Τσαούση, Σβαμπ, Ντάντας, Φιλίπε Σοάρες, Ελ Καντουρί, Κωνσταντέλιας, Μπίσεσβαρ, Ρικάρντο, Α. Ζίβκοβιτς, Ολιβέιρα, Τζίμα, Μπράντον.


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Στατιστικά, Προϊστορία 03/05/2023

  • Ο Παναθηναϊκός μακριά από την έδρα του δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο. Συγκεκριμένα σε 17 παιχνίδια εκτός έδρας έχει δεχθεί μόλις 7 τέρματα και μετράει 12 νίκες, 3 ισοπαλίες και 2 ήττες.
  • Η άμυνα του Παναθηναϊκού είναι η καλύτερη του πρωταθλήματος, όμως σε όλες τις φετινές αναμετρήσεις δεν έχει καταφέρει να σταματήσει την ποιότητα των παικτών του ΠΑΟΚ. Και στα πέντε φετινά ματς οι ποδοσφαιριστές του Λουτσέσκου έχουν παραβιάσει την εστία του Μπρινιόλι.
  • Ο ΠΑΟΚ φέτος μέσα στη Λεωφόρο είναι αήττητος. Στην κανονική διάρκεια επικράτησε με σκορ 3-0 και στο ματς για τους 8 του Κυπέλλου Novibet έμεινε στο 1-1.
  • Το «τριφύλλι» αμυντικά έχει άχτι τον ΠΑΟΚ. Ο Δικέφαλος του Βορρά είναι η μοναδική ομάδα που απέναντι στους «πράσινους» έχει σκοράρει παραπάνω από ένα γκολ στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ είναι και ο μόνος που στα playoffs έχει νικήσει τον Μπρινιόλι.
  • Λουτσέσκου εναντίον Γιοβάνοβιτς βαδίζουν σε τεντωμένο σχοινί. Οι δύο προπονητές έχου συναντηθεί 10 φορές από πέρυσι. Ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ έχει πανηγυρίσει πέντε νίκες, ο Γιοβάνοβιτς τέσσερις και μόλις ένα ματς λεχει λήξει ισοπαλία. Οι δύο προπονητές αναμετρήθηκαν και στον περυσινό τελικό Κυπελλου και ο Γιοβάνοβιτς επικράτησε (1-0) πανηγυρίζοντας τον πρώτο του τίτλο στον πάγκο του Παναθηναϊκού.
  • Σε 7 αγωνιστικές στα playoffs της Super League o Παναθηναϊκός έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ (από τον ΠΑΟΚ στην Τούμπα) και μετράει 6 Under και 1 Over.
  • Σε 7 ματς στα playoffs o ΠΑΟΚ έχει δεχθεί 15 γκολ και τα 6 παιχνίδια έχουν λήξει Over.
  • Το πρόγραμμα του Παναθηναϊκού (76 βαθμοί) μέχρι το φινάλε του πρωταθλήματος της Super League: ΠΑΟΚ (εντός 3/5), Ολυμπιακός (εκτός 7/5), Άρης (εντός 14/5).
  • Το πρόγραμμα της ΑΕΚ (76 βαθμοί) μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος της Super League: Ολυμπιακός (εντός 3/5), Άρης (εκτός 7/5), Βόλος (εντός 14/5).
  • Το πρόγραμμα του ΠΑΟΚ (63 βαθμοί) μέχρι το τέλος του Πρωταθλήματος της Super League: Παναθηναϊκός (εκτός 3/5), Βόλος (7/5), Ολυμπιακός (14/5).

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 03/05/2023

Κόβει την ανάσα το ματς στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ. Για το σπουδαίο ματς στην 8η αγωνιστική των playoffs της Super League επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο Παναθηναϊκός θέλει το 3/3 για να πάρει τον τίτλο και να κρατήσει την τύχη της κούπας στα χέρια του. Οι «πράσινοι» έχουν τεράστιο κίνητρο και περιμένουμε ότι θα πιέσουν από την αρχή τον Δικέφαλο του Βορρά.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40 ΣΤΗ NOVIBET

Οι παίκτες του ΠΑΟΚ έχουν σκοράρει σε όλα τα παιχνίδια απέναντι στην άμυνα του Παναθηναϊκού. Αυτη τη φορά οι «πράσινοι» θα είναι πιο προσεχτικοί από ποτέ.

ΑΚΡΙΒΕΣ ΣΚΟΡ 1-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.35

Στα Combo Bets οι επιλογές είναι δελεαστικές και το κίνητρο είναι στο πράσινο…

νικη παναθηναϊκου & under 2.5 σε αποδοση 3.50


pao paok prognostika novibet

Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 03/05/2023

Ο Γιοβάνοβιτς θα μοιράσει τον χρόνο συμμετοχής προκειμένου η ομάδα του να παίξει με περισσότερη ενέργεια πάνω στο χορτάρι. Μπήκαν στην αποστολή οι Τσέριν, Τσοκάι, Ρούμπεν Πέρεθ. Μόνιμα εκτός οι Αϊτόρ, Γκάνεα, Τρουγέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Χουάνκαρ, Σάρλια, Σένκεφελντ, Σάντσες – Πέρεθ, Τσέριν, Κλάινχαϊσλερ – Μπερνάρ, Μαντσίνι, Σπόραρ.

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 03/05/2023

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου αντιμετωπίζει σημαντικές απουσίες και θα κληθεί να ανακατέψει την τράπουλα. Εκτός αποστολής έμεινα οι Νάρεϊ, Ίνγκασον, Αουγκούστο, Τάισον, Σάστρε, ενω στη β’ ομάδα παραμένει ο Κάργας.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Λύρατζης, Κουλιεράκης, Κεντζιόρα, Σοάρες – Ντάντας, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Ελ Καντουρί – Ολιβέιρα.

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ