el
Πέμπτη, 16 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 03/04/2022

Μεγάλο παιχνίδι μας υπόσχονται Παναθηναϊκός και ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 3ης αγωνιστικής των Play Offs της Super League.

Οι δύο ομάδες έχουν τεράστιο βαθμολογικό κίνητρο και μέσα σ’ ένα καυτό γήπεδο περιμένουμε ένα ματς που κριθεί στις λεπτομέρειες.

Ο Παναθηναϊκός ψάχνει επειγόντως βαθμούς, προκειμένου να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για έξοδο στην Ευρώπη. Τη δεδομένη χρονική στιγμή οι «πράσινοι» βρίσκονται στο -2 από την 4η θέση (Άρης) και στο -3 από την 3η (ΑΕΚ).

Για τους λάτρεις της στατιστικής αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Παναθηναϊκός καλείται να σπάσει την αρνητική παράδοση που έχει απέναντι στον Λουτσέσκου!

Ο ΠΑΟΚ απέχει 10 βαθμούς από τον πρωτοπόρο της βαθμολογίας Ολυμπιακό, όμως ο Δικέφαλος του Βορρά κάνει την απέλπιδα προσπάθεια για να φέρει τα πάνω κάτω στο βαθμολογικό πίνακα.

Με 500+ αγορές στη Novibet, ειδικά στοιχήματα, ενισχυμένες αποδόσεις, το μεγάλο παιχνίδι της Super League ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

 


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 03/04/2022

Ο Παναθηναϊκός αναζητεί την πρώτη του νίκη στα play offs, προκειμένου να μπει για τα καλά στο κόλπο για την έξοδο στα ευρωπαϊκά σαλόνια.

Οι «πράσινοι» μετά τις δύο ισοπαλίες με ΑΕΚ (1-1) και Άρη (0-0 Video) στη Θεσσαλονίκη φιλοδοξούν να επιστρέψουν στις νίκες και να στριμώξουν ακόμα περισσότερο τους ανταγωνιστές τους.

Οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στο τελευταίο τους χρονικά ματς απέναντι στον Άρη εμφάνισαν εξαιρετική εικόνα και παρά τις σημαντικές απουσίες απέσπασαν τον βαθμό της ισοπαλίας.

Στη διάρκεια της διακοπής οι παίκτες του Σέρβου προπονητή γέμισαν τις μπαταρίες τους και το σημαντικότερο είναι ότι το «πράσινο» τεχνικό επιτελείο έχει σημαντικές επιστροφές για ένα τόσο κρίσιμο παιχνίδι.

«Με δεδομένο ότι αντιμετωπίσαμε αρκετά προβλήματα θεωρώ ότι το 0-0 με τον Αρη ήταν δίκαιο αποτέλεσμα και είμαι ευχαριστημένος από τους παίκτες μου. Προσαρμοστήκαμε στα δεδομένα του παιχνιδιού. Με τον ΠΑΟΚ έχουμε ένα ακόμα δύσκολο παιχνίδι μπροστά μας που είναι ιδιαίτερα κρίσιμο για εμάς. Εχουμε προετοιμαστεί κατάλληλα», τόνισε ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Για ένα ακόμη ματς ο Παναθηναϊκός θα στηριχθεί μεσοεπιθετικά στις εμπνεύσεις των Αϊτόρ, Παλάσιος, ενώ η ευχάριστη είδηση είναι ότι ο Ιωαννίδης είναι έτοιμος.

Παράλληλα, στη μεσαία γραμμή υπάρχει ανταγωνισμός με τους Γκατσίνοβιτς, Βιγιαφάνιες να έχουν ανεβάσει στροφές, ενώ η ενέργεια του Αλεξανδρόπουλου θα αποτελέσει «κλειδί» στην ταχύτητα που θα εφαρμόσουν οι «πράσινοι» στο παιχνίδι.

Στην άμυνα οι Βέλεθ, Σένκεφελντ θα αγωνιστούν βασικοί και ο Σάρλια που στο πρόσφατο ματς με τον Άρη είχε καλή απόδοση θα κάτσει στον πάγκο.

Στον εξωαγωνιστικό τομέα, την Τετάρτη η οικογένεια του Παναθηναϊκού έζησε μια ιστορική στιγμή, αφού τα μέλη του Ερασιτέχνη μετά από ψηφοφορία άναψαν το «πράσινο» φως με ποσοστό 68,7% για την κατασκευή γηπεδικών  εγκαταστάσεων στον Βοτανικό στο πλαίσιο της Διπλής Ανάπλασης.

Μάλιστα, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός με ανακοίνωση εξέφρασε την ικανοποίησή της:

«Ξημέρωσε μια σπουδαία και ιστορική ημέρα για τον Παναθηναϊκό μας! Μετά από μία άρτια εκλογική διαδικασία πραγματοποιούμε το κοινό μας όραμα, θέτοντας τις βάσεις για έναν Παναθηναϊκό πρωταθλητή σε όλα τα σπορ.

Ο Παναθηναϊκός Αθλητικός Όμιλος και η ΠΑΕ αφήνουν το ιστορικότερο γήπεδο της Ελλάδας, το σπίτι τους, τη Λεωφόρο, προκειμένου να αποκτήσουν στον Βοτανικό τις πιο σύγχρονες εγκαταστάσεις για το σύνολο των τμημάτων τους.

Πλέον, έχοντας και τη δύναμη της λαϊκής βούλησης, η ΠΑΕ Παναθηναϊκός θα κάνει τα πάντα ώστε να τηρηθούν οι διαδικασίες το συντομότερο δυνατό, προκειμένου να είναι έτοιμο το γήπεδο ακόμα και στο τέλος του 2024».

O ΠΑΟΚ στη Λεωφόρο θα κυνηγήσει τη νίκη με στόχο να παραμείνει στο κυνήγι του Ολυμπιακού. Ο Δικέφαλος του Βορρά πριν τη διακοπή έπαιζε στον αυτόματο και οι παίκτες του Λουτσέσκου έδειχναν να νικούν την κούραση.

Αυτό αποδείχθηκε με την πρόκριση επί της Γάνδη (Video) στους «8» του Europa Conference League, αλλά και με τη νίκη απέναντι στην ΑΕΚ (1-0) στο ΟΑΚΑ.

Με τη συγκεκριμένη νίκη ο ΠΑΟΚ διπλασίασε τις επιτυχίες του στις δύο αγωνιστικές των Play offs, καθώς είχε προηγηθεί και η επικράτηση (1-0) κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα.

Πάντως, ο Λουτσέσκου στο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό θα κληθεί να κάνει και σωστή διαχείριση, αφού μετά τη Λεωφόρο ακολουθεί την Πέμπτη το μεγάλο παιχνίδι με τη Μαρσέιγ στη Μασσαλία στα προημιτελικά του Conference League.

Μια ευχάριστη είδηση για τον ΠΑΟΚ αποτελεί το γεγονός ότι ο Νέλσον Ολιβέιρα είναι έτοιμος να επιστρέψει στην αγωνιστική δράση. Ο Πορτογάλος επιθετικός έχει ξεπεράσει τον τραυματισμό του και το τελευταίο διάστημα προπονείται καθημερινά σε φουλ ρυθμούς.

Κρέσπο και Μίτριτσα είναι τα σημαντικότερα προβλήματα του Λουτσέσκου, καθώς ο πρώτος ολόκληρη τη βδομάδα έκανε μόλις μια προπόνηση την Παρασκευή, ενώ ο δεύτερος επέστρεψε από τη Ρουμανία με Covid.


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 03/04/2022

  • Δύο νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια με σκορ 1-0 μετράει ο ΠΑΟΚ στην εκκίνηση των play offs!
  • Mε δύο ισοπαλίες ξεκίνησε τις υποχρεώσεις του στα φετινά play offs ο Παναθηναϊκός.
  • Στις δύο φετινές αναμετρήσεις ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ οι Θεσσαλονικείς μετράνε δύο νίκες με Goal και Over. Στη Λεωφόρο ο Δικέφαλος του Βορρά επικράτησε με 3-1, ενώ στην Τούμπα το παιχνίδι έληξε 2-1.
  • Ο ΠΑΟΚ παραδοσιακά αντιμετωπίζει δυσκολίες στην έδρα του Παναθηναϊκού στη Super League. Συγκεκριμένα στις 12 τελευταίες επισκέψεις το «τριφύλλι» μετράει 6 νίκες, ο ΠΑΟΚ έχει επικρατήσει 3 φορές, ενώ 3 ματς έληξαν ισόπαλα.
  • Τα τελευταία 14 ματς ανεξαρτήτως έδρας τα 8 έχουν λήξει Over και τα υπόλοιπα 6 Under.
  • Εντυπωσιακή είναι η παράδοση που έχει δημιουργήσει ο Ραζβάν Λουτσέσκου ως προπονητής του ΠΑΟΚ στα ματς με τον Παναθηναϊκό. Ο Ρουμάνος τεχνικός μετράει 6 νίκες σε ισάριθμα ματς πρωταθλήματος ανεξαρτήτως έδρας κι έχει πάρει τον… αέρα του «τριφυλλιού».
  • Βαθμολογία Play Offs Super League 


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 03/04/2022

Σκληρή ομάδα ο ΠΑΟΚ, δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο. Από την πλευρά του ο Παναθηναϊκός μέσα στην έδρα του πατάει γκάζι και χάνει δύσκολα.

Οι λεπτομέρειες θα κάνουν τη διαφορά στη Λεωφόρο σ’ ένα ματς που και οι δύο ομάδες διψάνε για το τρίποντο. Στο μυαλό των παικτών του ΠΑΟΚ θα περιπλανιέται και το ερχόμενο ματς με τη Μαρσέιγ. Παίκτες-κλειδιά για τις δύο ομάδες οι Αϊτόρ, Κούρτιτς.

ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ ΝOVIBET

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

ΣΚΟΡ ΟΠΟΙΑΔΗΠΟΤΕ ΣΤΙΓΜΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 1-0 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.95

Δύο Fun Bet ξεχωρίσαμε σε… δυνατές αποδόσεις.

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΑΪΤΟΡ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 5.50 ΣΤΗ NOVIBET

παοκ να σκοραρει με πεναλτι σε αποδοση 7.00


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/04/2022

Πάνοπλος ο Παναθηναϊκός στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ. Ο Γιοβάνοβιτς αν εξαιρέσουμε τους μακροχρόνια απόντες Μακέντα, Λούντκβιστ δεν αντιμετωπίζει κάποιο σημαντικό πρόβλημα.

Πιθανή 11αδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Σάντσες, Βέλεθ Σενκφελντ, Χουάνκαρ –  Ρουμπεν, Βιγιαφάνιες, Αλεξανδρόπουλος (Γκατσίνοβιτς) – Αϊτόρ, Παλάσιος, Ιωαννίδης

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 03/04/2022

Ο Λουτσέσκου ανησυχεί για την αγωνιστική ετοιμότητα του Κρέσπο, ενώ εκτός με Covid είναι ο Μιτρίτσα.

Πιθανή 11αδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Λύρατζης, Βαρέλα, Ίνγκασον, Σίντκλεϊ – Τσιγγάρας, Κούρτιτς – Ζίβκοβιτς, Ζαμπά, Μπίσεσβαρ – Τσόλακ.

 


Διαβάστε ακόμα… 

Schumacher1 novibet

Οι 5 καλύτεροι οδηγοί όλων των εποχών στη Formula 1

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ