el
Παρασκευή, 19 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 22/01/2023

Το  δεύτερο… επεισόδιο της «μονομαχίας» ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ θα παιχτεί την Κυριακή (19:30) αυτή τη φορά στην κατάμεστη Λεωφόρο στο πλαίσιο της 19ης αγωνιστική του Πρωταθλήματος και επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα.

Οι δύο πλευρές έχουν νωπές ακόμα τις φανέλες τους από τη μάχη που έδωσαν στο Κύπελλο την Τετάρτη, όμως αυτή τη φορά το ματς είναι διαφορετικό και αφορά τη συγκλονιστική μάχη στη Super League.

Με 1000+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΟΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League! 


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 22/01/2023

Οι δύο πλευρές «μονομάχησαν» και την Τετάρτη στη φάση των «8» του «Κυπέλλου Ελλάδας Novibet» στην Τούμπα και ο ΠΑΟΚ με την επικράτηση με 2-0 πήρε προβάδισμα για την πρόκριση στα ημιτελικά.

Ωστόσο στο μεγάλο ντέρμπι της Super League το διακύβευμα είναι διαφορετικό και αφορά τη συγκλονιστική «μάχη» που διαδραματίζεται για την κατάκτηση του πρωταθλήματος. Οι δύο ομάδες βρίσκονται στο κόλπο και η δίψα τους για το «τρίποντο» ξεχειλίζει.

Ο Παναθηναϊκός, μετά το πέρασμά του από τα Ιωάννινα και τη νίκη «θρίλερ» (0-1 Video) κόντρα στον ΠΑΣ, συνεχίζει να απολαμβάνει τη μοναξιά της κορυφής στη βαθμολογία. Οι «πράσινοι» από την πρώτη αγωνιστική οδηγούν την κούρσα και ο μεγάλος τους στόχος είναι να παραμείνουν εκεί μέχρι το τέλος.

Οι παίκτες μετά την ήττα από την ΑΕΚ έδειξαν χαρακτήρα στα Ιωάννινα και φιλοδοξούν απέναντι στον ΠΑΟΚ να χτίσουν νέο σερί νικών για να διατηρήσουν το βαθμολογικό πλεονέκτημα από τους ανταγωνιστές τους.

Το «τριφύλλι» βρίσκεται στο +4 από την ΑΕΚ, στο +7 από τον Ολυμπιακό και στο +9 από τον ΠΑΟΚ.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς με τις αλλαγές που έκανε την Τέταρτη στο ματς Κυπέλλου εμμέσως πλην σαφώς έδειξε ότι βασικός στόχος είναι η κορυφή στη Super League και φρόντισε να διατηρήσει «φορτισμένες» τις μπαταρίες βασικών ποδοσφαιριστών.

Παράλληλα, με δεδομένο ότι ήρθε η ήττα από τον ΠΑΟΚ στο Κύπελλο έδωσε σύνθημα ανασύνταξης και θέλει να διορθώσει τα κακώς κείμενα που εμφανίστηκαν κυρίως στο δεύτερο ημίχρονο στην Τούμπα.

«Κάναμε αρκετά λάθη και ο αντίπαλος μας πίεσε στο δεύτερο μέρος. Δεν νομίζω πως σε μια ομάδα όπως εμείς μπορεί να μας επηρεάσει ένα αποτέλεσμα για την εξέλιξη του Πρωταθλήματος. Και εμείς ξέρουμε καλά τον ΠΑΟΚ και αυτός εμάς.

Για εμάς όλα τα παιχνίδια στη θέση που βρισκόμαστε θα είναι δύσκολα. Οι απαιτήσεις από τον εαυτό μας είναι μεγάλες. Δεν διαλέγουμε αντιπάλους, δεν διαλέγουμε διοργανώσεις. Στον επαναληπτικό του Κυπελλου θα προσπαθήσουμε να κάνουμε το καλύτερο δυνατό για να πάρουμε την πρόκριση, όμως αυτό που προέχει είναι η νίκη την Κυριακή στο Πρωτάθλημα.

Πάντα το έλεγα και το πιστεύω ότι είναι 4 ομάδες που διεκδικούν το πρωτάθλημα. Εμείς, ΑΕΚ, Ολυμπιακός και ΠΑΟΚ. Ακόμα είμαστε στη φάση της κανονικής διάρκειας του πρωταθλήματος και υπάρχουν κάποιες αγωνιστικές μέχρι το τέλος.

Υπάρχουν τέσσερις καλές ομάδες και ελπίζω να είναι ένα ενδιαφέρον πρωτάθλημα, με κόσμο στα γήπεδα. Όλες έχουν τον ίδιο στόχο, είτε το λένε, είτε όχι», υποστήριξε χαρακτηριστικά ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Στα επίσημα της Λεωφόρου στο παιχνίδι κόντρα στον ΠΑΟΚ θα βρεθούν οι Τζιμπρίλ Σισέ και Μάρκους Μπέργκ. Αμφότεροι θα τιμηθούν από την ΠΑΕ Παναθηναϊκός για την προσφορά τους.

Ο ΠΑΟΚ, μετά την επικράτηση με 2-0 στο Κύπελλο, αναμφισβήτητα θα μπει στο χορτάρι με την ψυχολογία στα ύψη. Οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέκου αντιμετωπίζουν το ματς σαν «τελικό», αφού γνωρίζουν ότι σε περίπτωση ήττας θα χάσουν την επαφή τους με την κορυφή της βαθμολογίας.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» την περασμένη αγωνιστική «σκόνταψε» (0-0 Video) με τον ΟΦΗ στην Τούμπα και φιλοδοξεί με μια νίκη στην Αθήνα να φωνάξει παρών στην μάχη του Πρωταθλήματος.

Ο Ρουμάνος τεχνικός του ΠΑΟΚ όπως ήταν φυσικό έμεινε απόλυτα ικανοποιημένος από την επικράτηση στο Κύπελλο, όμως περιμένει ανάλογη συνέχεια και στην έδρα του Παναθηναϊκού. Μεγάλο πλεονέκτημα για τον ΠΑΟΚ ότι έχει βρει ρυθμό στην άμυνα και δεν δέχεται γκολ.

«Άμα δεν δέχεσαι γκολ, κάνεις το πρώτο βήμα για τη νίκη. Οπότε με αυτή την οπτική, πρέπει να έχουμε καλή οργάνωση και παρ’ όλα αυτά να είμαστε και το ίδιο αποφασιστικοί όταν χάνουμε τη μπάλα. Είμαστε μια ομάδα που της αρέσει να κυριαρχεί.

Είναι η δουλειά μας να κοιτάμε την αμυντική λειτουργία, όπως και το τι να κάνουμε με την κατοχή της μπάλας.  Αυτό που πρέπει να κάνουμε όμως είναι να ξεχάσουμε τη σημερινή νίκη όσο πιο σύντομα γίνεται. Πηγαίνουμε παιχνίδι με το παιχνίδι, είμαστε μια ομάδα που αλλάζει συνεχώς.

Ο καθένας μπορεί να ερμηνεύει όπως θέλει τα πράγματα, έχουμε μια στρατηγική από το καλοκαίρι. Η δουλειά που κάνουν οι ποδοσφαιριστές θα φανεί κυρίως την επόμενη σεζόν. Αλλά αυτό δεν σημαίνει πως δεν θα πάμε με αποφασιστικότητα και με θέληση κόντρα στον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο.

Την Κυριακή είναι ένα παιχνίδι που αναμένεται μάχη και θα παλέψουμε για τη νίκη. Πρέπει να πάρουμε τη σωστή αυτοπεποίθηση και να πάρουμε τη νίκη», τόνισε ο Ραζβαν Λουτσέσκου.


Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Στατιστικά, Προϊστορία 22/01/2023

  • Το παρελθόν των αναμετρήσεων – στο «σπίτι» του Παναθηναϊκού – μας προϊδεάζει για ένα ματς «γκραν-γκινιόλ». Πέρυσι οι «πράσινοι» επικράτησαν στα play off με 2-1, ενώ στην κανονική διάρκεια ο ΠΑΟΚ θριάμβευσε με 1-3. Συνολικά σε επίπεδο Α’ Εθνικής από το 1959 ο Παναθηναϊκός έχει πανηγυρίσει 46 νίκες, ο ΠΑΟΚ 9, ενώ 17 ματς έληξαν ισοπαλία.
  • Φέτος οι δύο ομάδες έχουν συναντηθεί στην Τούμπα στο ματς Πρωταθλήματος και την περασμένη Τετάρτη βρέθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στο Πρωτάθλημα  ο Παναθηναϊκός επικράτησε 2-1 ανατρέποντα το εις βάρος του σκορ και μεγάλος πρωταγωνιστής ήταν ο Αϊτόρ. Στο πρόσφατο ματς Κυπέλλου ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0 με σκόρερ τους Μπράντον και Τάισον. Και τα δύο γκολ σημειώθηκαν στον δεύτερο μέρος, ενώ για τον Τάισον ήταν πρώτη εμφάνιση από τη στιγμή που αποκτήθηκε από τον ΠΑΟΚ.
  • Οι δύο ομάδες συναντήθηκαν πέρυσι και στον τελικό Κυπέλλου στο ΟΑΚΑ. Εκεί ο Παναθηναϊκός με πέναλτι του Αϊτόρ νίκησε 1-0 και κατέκτησε το έπαθλο.
  • Ο Παναθηναϊκός διαθέτει την καλύτερη άμυνα στο φετινό Πρωτάθλημα, αφού σε 18 αγωνιστικές έχει δεχθεί μόλις 7 γκολ. Μέσα στη Λεωφόρο η εστία του Μπρινιόλι έχει παραβιαστεί 3 φορές σε 9 ματς.
  • 2 Over και 7 Under μετράει ο Παναθηναϊκός στη Λεωφόρο, ενώ ο ΠΑΟΚ εκτός έδρας έχει 3 Over και 6 Under.
  • Ο ΠΑΟΚ στα τελευταία 11 ματς σε Πρωτάθλημα και Κυπελλο έχει δεχθεί μόλις ένα γκολ. Στο συγκεκριμένα ματς μετράει 6 Under και 5 Over.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

paok panathinaikos1 02102022 novibet

Παναθηναϊκός – ΠΑΟΚ: Προγνωστικά 22/01/2023

Το ντέρμπι στη Λεωφόρο ανάμεσα σε Παναθηναϊκό και ΠΑΟΚ έρχεται μόλις λίγα 24ωρα μετά τη μονομαχία των δύο ομάδων στο Κύπελλο και ουσιαστικά είναι χωρίς… αύριο.

Για το μεγάλο ματς στη Λεωφόρο επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Στο «τριφύλλι» το γεγονός ότι δεν υπάρχει βάθος στο ρόστερ έκανε τον Γιοβάνοβιτς την Τετάρτη να προστατέψει την ενέργεια βασικών ποδοσφαιριστών και ουσιαστικά «φωτογράφησε» ότι αυτό που τον καίει περισσότερο είναι η νίκη στο Πρωτάθλημα.

Οι «πράσινοι» με τους τρεις βαθμούς ουσιαστικά θα βγάλουν από το παιχνίδι του τίτλου τον ΠΑΟΚ και στη χειρότερη θα διατηρήσουν το πλεονέκτημα από ΑΕΚ (+4) και Ολυμπιακό (+7) στην κορυφή της βαθμολογίας.

Περιμένουμε ότι ο Παναθηναϊκός μέσα στην έδρα του θα εμφανιστεί πιο αποφασισμένος για τη νίκη.

ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.20 Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΣΤΗ NOVIBET 

Στα ειδικά στοιχήματα οι επιλογές είναι αμέτρητες για τη μονομαχία νότου- βορρά. Οφείλουμε να αναγνωρίσουμε ότι ο ΠΑΟΚ δέχεται γκολ με το… σταγονόμετρο και η άμυνά του θα βάλει δύσκολα στην «πράσινη» επίθεση. Γι’ αυτό το λόγο

Η ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.98 ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ

Στα Combo Bets συναντάμε εκρηκτικούς συνδυασμούς.

Η ΝΙΚΗ ΤΟΥ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ UNDER 2.5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00

 Αξίζει να γίνει παιχνίδι και με τις κάρτες. Πρόκειται για ντέρμπι και η δίψα όλων για τη νίκη ξεχειλίζει. Αυτό σημαίνει ότι θα δούμε σκληρά μαρκαρίσματα, αλλά και κοκορομαχίες. Το ενδεχόμενο να βγει κόκκινη κάρτα από το τσεπάκι του διαιτητή είναι πιθανό και η απόδοση 3.95 αποτελεί δέλεαρ.


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/01/2023

Στην αποστολή του Παναθηναϊκού δεν μπήκε ο Μάγκνουσον που συνεχίζει την αποθεραπεία του. Εκτός λόγω τιμωρίας ο Κουρμπέλης και ο Κλάινχάισλερ με ίωση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκεφελντ, Πούγγουρας, Χουάνκαρ – Ρούμπεν Πέρεθ, Τσέριν – Βέρμπιτς, Παλάσιος, Μπερνάρ – Ιωαννίδης (Σπόραρ).

ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 22/01/2023

Δεν ακολούθησαν την αποστολή του ΠΑΟΚ στην Αθήνα οι Νάσμπεργκ, Κούρτιτς, Ελ Καντουρί, Τσαούση, Λύρατζη. Φ. Σοάρες και Μουργκ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Αουγκούστο, Σβαμπ – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ – Ολιβέιρα.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ