el
Κυριακή, 28 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Παρτιζάν: Προγνωστικά, Ανάλυση 19/01/2024

O Παναθηναϊκός υποδέχεται την Παρτιζάν (21:15) στο πλαίσιο της 22ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Άλλο ένα σπουδαίο ματς για τον Παναθηναϊκό στην Euroleague, που φιλοξενεί την Παρτιζάν του Ζέλικο Ομπράντοβιτς στο κατάμεστο ΟΑΚΑ για να συνεχίσει το αήττητο σερί του που τον έχει βάλει εντός τετράδας στην κατάταξη.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παναθηναϊκός – Παρτιζάν: Ανάλυση, Παρουσίαση 19/01/2024

Η 22η στροφή της Euroleague περιλαμβάνει για τον Παναθηναϊκό τη μάχη με την Παρτιζάν στο κατάμεστο ΟΑΚΑ, σε άλλη μία ξεχωριστή βραδιά.

Κάθε επιστροφή του σπουδαίου Ζοτς στο άλλοτε μπασκετικό του «σπίτι» όπου έγραψε χρυσές σελίδες στην τεχνική ηγεσία του «τριφυλλιού» επί 13 χρόνια, είναι ξεχωριστή και για άλλη μια φορά θα αναγνωριστεί με το θερμό χειροκρότημα του κόσμου.

Ωστόσο στο παρκέ πλέον ο Ομπράντοβιτς είναι αντίπαλος με την ομάδα του Βελιγραδίου, με την ομάδα του Εργκίν Αταμάν να έχει αποκλειστικό στόχο να πανηγυρίσει άλλη μια νίκη, μην έχοντας ετοιμοπόλεμους Βιλντόζα και Μπαλτσερόφσκι, αλλά για πρώτη φορά έπειτα από τρεις μήνες σε αναμέτρηση Euroleague τον Ιωάννη Παπαπέτρου που πάτησε παρκέ απέναντι στο Λαύριο.

Με επτά νίκες στα τελευταία οκτώ παιχνίδια οι «πράσινοι» είναι η πλέον φορμαρισμένη και βελτιωμένη ομάδα της διοργάνωσης, έχοντας ανέβει στο 13-8 και την πρώτη τετράδα.

Το ευρύ 88-63 επί της Μονακό όπου κυριάρχησε ο Ματίας Λεσόρ (23 πόντοι, 9 ριμπάουντ) και ως κερασάκι στην τούρτα αναδείχθηκε πολυτιμότερος παίκτης της αγωνιστικής, ήταν η επιβεβαίωση της εξαιρετικής αγωνιστικής και ψυχολογικής κατάστασης της ομάδας που έχει καταφέρει να σταθεροποιηθεί σε υψηλό επίπεδο απόδοσης.

Τώρα ακολουθεί η δοκιμασία με την Παρτιζάν, στην οποία ο Παναθηναϊκός χάρισε τη νίκη στον πρώτο γύρο στην Stark Arena, χάνοντας προβάδισμα 10 πόντων στα τελευταία λεπτά, με αποτέλεσμα την ήττα στην παράταση (92-87).

Οι «γκρομπάρι» από την πλευρά τους με ρεκόρ 11-10 προέρχονται από άλλη μία μεγάλη ανατροπή, εις βάρος της Μακάμπι από το -24 για το τελικό 88-79 και θέλουν τη νίκη για να διατηρηθούν στο πρώτο μισό της κατάταξης και το γκρουπ των ομάδων των Playoffs.

Τα προβλήματα δεν λείπουν για την ομάδα του Ομπράντοβιτς που θα παραταχθεί χωρίς τον τραυματία Αβράμοβιτς αλλά κυρίως χωρίς τον εμπύρετο βασικό σκόρερ Κέβιν Πάντερ (14.2 πόντοι).

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Τη σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Παναθηναϊκός – Παρτιζάν: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 19/01/2024

Ο Παναθηναϊκός την προηγούμενη αγωνιστική διέλυσε τη Μονακό στο ΟΑΚΑ (88-63) στην πιο ολοκληρωμένη φετινή εμφάνιση της ομάδας του Εργκίν Αταμάν που ανέβηκε στο 13-8.

Πρώτος σκόρερ των «πράσινων» ήταν ο Λεσόρ (23 πόντοι) που είχε και 9 ριμπάουντ και 42 στην αξιολόγηση που του έδωσε το βραβείο του πολυτιμότερου της αγωνιστικής, ενώ 21 πόντους είχε ο Ναν.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 22/32 δίποντα, 11/22 τρίποντα, 11/13 βολές, 29 ριμπάουντ, 15 ασίστ, 11 κλεψίματα, 3 κοψίματα, 15 λάθη.

Η Παρτιζάν από την πλευρά της βρέθηκε ακόμα και στο -24 απέναντι στη Μακάμπι στη δεύτερη περίοδο, αλλά έφερε το ματς τούμπα και πήρε τη νίκη (87-79) ώστε να ανέβει στο 11-10.

Πρώτος σκόρερ των νικητών ήταν ο Ντόζιερ (23), ενώ 20 πρόσθεσε ο Νάναλι.

Τα ομαδικά στατιστικά της Παρτιζάν: 23/44 δίποντα, 10/21 τρίποντα, 12/17 βολές, 44 ριμπάουντ, 17 ασίστ, 1 κλέψιμο, 5 κοψίματα, 12 λάθη.


Παναθηναϊκός – Παρτιζάν: Προγνωστικά 19/01/2024

Στην Stark Arena ο Παναθηναϊκός είχε χαρίσει τη νίκη αν και είχε προβάδισμα 10 πόντων λίγα λεπτά πριν το τέλος της κανονικής διάρκειας, λυγίζοντας στην παράταση και τώρα έχοντας μάθει από τα λάθη του είναι έτοιμος να πανηγυρίσει ξανά.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ -7.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

Η ομάδα του Αταμάν μεταξύ άλλων έχει βελτιώσει πολύ την άμυνά της και στα 5/6 τελευταία παιχνίδια της έχει κρατήσει τον αντίπαλο κάτω από τους 76 πόντους.

UNDER 77.5 ΠΟΝΤΟΙ ΠΑΡΤΙΖΑΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.97 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Παρτιζάν έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

 

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ