el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 17/09/2022

Ο Παναθηναϊκός φιγουράρει στην πρώτη θέση της βαθμολογίας και θέλει να παραμείνει εκεί μετά τον αγώνα με τον ΠΑΣ Γιάννινα (17/09, 21:30) στο «Απ. Νικολαΐδης». Οι «πράσινοι» προέρχονται από τη νίκη στο ντέρμπι με την ΑΕΚ και ψάχνουν ανάλογη συνέχεια στο πρωτάθλημα της Super League.

Ο ΠΑΣ Γιάννινα από την πλευρά του, δεν έχει αρχίσει με τον καλύτερο δυνατό τρόπο το πρωτάθλημα. Μόλις την προηγούμενη αγωνιστική έσπασε το… ρόδι και πήρε την πρώτη του νίκη με 2-1 επί του Λεβαδειακού. Νωρίτερα είχε δύο ήττες και μία ισοπαλία. Η αναμέτρηση στη Λεωφόρο είναι πολύ σημαντική και για τους δύο αντιπάλους.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στον ΠΑΣ Γιάννινα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Ανάλυση & Παρουσίαση 17/09/2022

Το ξεκίνημα του Παναθηναϊκού στο φετινό πρωτάθλημα είναι ιδανικό. Έπειτα από τέσσερις αγωνιστικές, οι «πράσινοι» έχουν το απόλυτο. Μετρούν τέσσερις νίκες σε ισάριθμα παιχνίδια και είναι μόνοι πρώτοι στη βαθμολογία.

Στα τέσσερα ματς που έχει δώσει έως τώρα, τα τρία έχουν διεξαχθεί στη Λεωφόρο (έγινε αντιστροφή των αγώνων με τον Λεβαδειακό και το δεύτερο ματς θα γίνει στη Λιβαδειά). Σε όλα όμως, το «τριφύλλι» έκανε το καθήκον του.

Την περασμένη εβδομάδα έδωσε και το πρώτο του ντέρμπι. Αντίπαλος ήταν η ΑΕΚ και η προσπάθεια που κατέβαλαν οι παίκτες του Ιβάν Γιοβάνοβιτς στέφθηκε με απόλυτη επιτυχία, με το τελικό σκορ να είναι 2-1.

Η ΑΕΚ μάλιστα προηγήθηκε στο σκορ, αλλά ο Παναθηναϊκός έβγαλε άμεση αντίδραση. Μέσα σε 7 λεπτά γύρισε το παιχνίδι -κέρδισε δύο πέναλτι, στα οποία ευστόχησε- και έκανε το 2-1. Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι άνοιξε και οι γηπεδούχοι είχαν δύο δοκάρια, αλλά κι άλλες ευκαιρίες να σκοράρουν.

Στόχος του Ιβάν Γιοβάνοβιτς είναι να γίνει το πέντε στα πέντε με τον ΠΑΣ Γιάννινα το προσεχές Σάββατο, ώστε η ομάδα του να πάει ήρεμη στη διακοπή για τις Εθνικές ομάδες. Να θυμίσουμε ότι αμέσως μετά τη διακοπή, ο Παναθηναϊκός έχει ντέρμπι στην Τούμπα με τον ΠΑΟΚ.

Αυτή θα είναι η δεύτερη μεγάλη δοκιμασία για τους «πράσινους», που θα κρίνει σε μεγάλο βαθμό την προσπάθεια για το φετινό πρωτάθλημα. Ωστόσο πρέπει πρώτα να ξεπεράσουν το εμπόδιο του ΠΑΣ Γιάννινα, κάτι που σε γενικές γραμμές καταφέρνουν τα τελευταία χρόνια στη Λεωφόρο.

Οι Ηπειρώτες, από την άλλη, φαίνεται ότι έχουν μεγάλες διαφορές σε σχέση με την περσινή ομάδα, που ήταν ουσιαστικά best of the rest, τερματίζοντας στην έκτη θέση. Η πρώτη και βασική αλλαγή που έχει, είναι στην τεχνική ηγεσία.

Ο Ηρακλής Μεταξάς έχει αποχωρήσει για τον Αστέρα Τρίπολης και στη θέση του ανέλαβε ο Θανάσης Στάικος. Επιπλέον έγιναν και μεγάλες αλλαγές στο ρόστερ. Αποχώρησαν συνολικά 16 παίκτες, ενώ αποκτήθηκαν 15 για να πλαισιώσουν το ρόστερ του συλλόγου.

panathinaikos pas3 17092022 novibet

Η αρχή ήταν δύσκολη. Στα πρώτα τρία παιχνίδια, η ομάδα έδειχνε ότι υστερούσε σε ομοιογένεια σε σχέση με την περσινή χρονιά και υπέστη δύο ήττες, ενώ είχε και μία ισοπαλία.

Βέβαια οι δύο ήττες ήταν από τον Ολυμπιακό και την ΑΕΚ εκτός έδρας, οπότε είναι και αποτελέσματα που δε θεωρούνται αφύσικα. Στο ενδιάμεσο ο ΠΑΣ υποδέχθηκε τη Λαμία, όπου έμεινε στην ισοπαλία με 1-1. Το παιχνίδι ήταν μοιρασμένο, οι δύο ομάδες είχαν ευκαιρίες και το αποτέλεσμα κρίθηκε ως δίκαιο.

Την περασμένη αγωνιστική, υποδέχθηκε το νεοφώτιστο Λεβαδειακό. Οι γηπεδούχοι ήταν καλύτεροι στο σύνολο του αγώνα και κατάφεραν να πάρουν την πρώτη τους νίκη. Άνοιξαν το σκορ στο 2’ με τον Ροσέρο, αλλά οι Βοιωτοί απάντησαν και έκαναν το 1-1 στο πρώτο λεπτό των καθυστερήσεων του ημιχρόνου. Εν τέλει πήραν τη νίκη με το γκολ του Εραμούσπε στο 73’, αλλά και πάλι δέχθηκαν αρκετές φάσεις από τους φιλοξενούμενους. Δείτε τα στιγμιότυπα εδώ.


Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Στατιστικά & Προϊστορία 17/09/2022

  • Ο Παναθηναϊκός έχει τρομερά μεγάλο προβάδισμα στην προϊστορία των μεταξύ του αγώνων με τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας.
  • Συνολικά έχουν γίνει 25 παιχνίδια πρωταθλήματος και play off με γηπεδούχο τον Παναθηναϊκό. Οι «πράσινοι» μετρούν 24 νίκες, 2 ισοπαλίες και μία ήττα (24-2-1).
  • Πέρυσι το «τριφύλλι» κέρδισε 2-0 στην κανονική διάρκεια και 4-0 στα play off. Συνολικά μετράει εννέα συνεχόμενες νίκες στην έδρα του.
  • Το τελευταίο άσχημο αποτέλεσμα που είχε ο Παναθηναϊκός με τον ΠΑΣ στην έδρα του ήταν η ισοπαλία του 2012. Το προηγούμενη ήταν άλλη μία ισοπαλία το 1983 (αλλά στο ΟΑΚΑ) και η μοναδική ήττα το 1978 με σκορ 3-2 υπέρ των Ηπειρωτών.
  • Τα τέσσερα τελευταία ματς μεταξύ των δύο ομάδων στη Λεωφόρο έληξαν όλα No Goal (4-0, 2-0, 1-0, 2-0).
  • Ο ΠΑΣ Γιάννινα αγνοεί τη νίκη εδώ και εννέα ματς μακριά από το «Ζωσιμάδες».
  • Συγκεκριμένα έχει επτά ήττες και δύο ισοπαλίες και το τελευταίο διπλό του ήταν το Φεβρουάριο στο Αγρίνιο (0-1 στις 05/02).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

panathinaikos pas4 17092022 novibet


Παναθηναϊκός – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά 17/09/2022

Ο Παναθηναϊκός θα έχει τον πρώτο λόγο για τη νίκη κόντρα στον ΠΑΣ Γιάννινα. Είναι «πράσινοι» έρχονται από τη νίκη επί της ΑΕΚ και το 4 στα 4 και θέλουν ακόμη μία, πριν από τη διακοπή. Εξαιρετική επιλογή είναι ο άσος μαζί με το Under 3,5.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟ COMBO BET ΤΟΥ ΑΣΟΥ ΜΑΖΙ ΜΕ ΤΟ UNDER 3,5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.83

Οι «πράσινοι» κάνουν αρκετές ευκαιρίες μπροστά από την αντίπαλη εστία παρά το γεγονός ότι σε δύο παιχνίδια έχει πετύχει ένα γκολ. Ο ΠΑΣ Γιάννινα έχει δεχθεί γκολ σε όλα τα παιχνίδια μέχρι στιγμής. Το σύνολο 2-3 τερμάτων έχει πολλές πιθανότητες να επιβεβαιωθεί.

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΗΜΕΙΩΘΟΥΝ ΣΥΝΟΛΟ 2-3 ΓΚΟΛ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.91

Τέλος, σε όλα τα ματς μέχρι στιγμής, ο Παναθηναϊκός μπαίνει δυνατά και φροντίζει να πάρει από νωρίς το προβάδισμα. Για όποιον ψάχνει μία καλύτερη απόδοση, μπορεί να επιλέξει το 1/1 ημίχρονο/τελικό.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/09/2022

Ένα νέο πρόβλημα προέκυψε στη διάρκεια της εβδομάδας για τον Παναθηναϊκό, βάζοντας δύσκολα στον Ιβάν Γιοβάνοβιτς.

Ο Γιάννης Κώτσιρας αισθάνθηκε ενοχλήσεις ορθό μηριαίο και έχασε τις τελευταίες ομάδες κάτι που σημαίνει ότι δεν θα είναι διαθέσιμος το Σάββατο. Λογικά τη θέση του θα πάρει ο Βαγιαννίδης.

Αντίθετα, ενσωματώθηκαν οι Χουάνκαρ και Σένκενφελντ και θα είναι στα πλάνα του Σέρβου προπονητή για τον αγώνα με τον ΠΑΣ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Βαγιαννίδης, Μάγκνουσον, Σένκενφελντ, Χουάνκαρ – Κουρμπέλης, Τσέριν – Βέρμπιτς, Αϊτόρ, Παλάσιος – Σπόραρ.

panathinaikos pas2 17092022 novibet


ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 17/09/2022

Δε λείπουν τα προβλήματα και στον ΠΑΣ Γιάννινα εν όψει του αγώνα με τον Παναθηναϊκό στο «Απ. Νικολαΐδης».

Συγκεκριμένα ο Θανάσης Στάικος δεν υπολογίζει στα πλάνα του, τον αμυντικό Κιάκο και τους μέσους Ριένστρα και Λώλη.

Εκτός είναι φυσικά ο Πέδρο Κόντε που θα απουσιάσει για αρκετούς μήνες με πρόβλημα στο γόνατο, αλλά και ο αντικαταστάτης του Κλαούντιου Μπαλάν, ο οποίος χρειάζεται χρόνο για να είναι έτοιμος 100%.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Σούλης – Σόρια, Εραμούσπε, Μπαγκαλιάνης, Ποζνάνσκι – Μπιλμπάο, Καραχάλιος – Μορέιρα, Ροσέρο, Λιάσος – Παμλίδης.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ