el
Σάββατο, 4 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/12/2023

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ (21:15) για την 13η αγωνιστική της Euroleague. Για το ντέρμπι στο ΟΑΚΑ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Διαβολοβδομάδας συνέχεια για τον Παναθηναϊκό που περιμένει την πρωτοπόρο Ρεάλ στο κατάμεστο ΟΑΚΑ ώστε να επιστρέψει στις νίκες μετά την κακή εμφάνιση στην Πόλη, ενώ οι Μαδριλένοι στοχεύουν στο 2/2 επί ελληνικού εδάφους.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/12/2023

Η διαβολοβδομάδα κορυφώνεται για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος δεν έχει περιθώριο να μείνει πνευματικά στην ήττα από την Εφές, καθώς τον περιμένει νέα, ακόμα μεγαλύτερη δοκιμασία, απέναντι στην πρωτοπόρο Ρεάλ στο ΟΑΚΑ.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν ήταν πολύ κατώτερη των περιστάσεων στην Πόλη και με κακή εμφάνιση γνώρισε οδυνηρή ήττα (71-68) από την τουρκική ομάδα, η οποία παρά τις πολλές απουσίες της έφερε το παιχνίδι στα μέτρα της και τον ανάγκασε να πέσει στο 6-6.

«Δεν παίξαμε καλό μπάσκετ. Ένας από τους λόγους ήταν η καλή στρατηγική της Εφές, που έπαιξε διαφορετικά δίχως τους βασικούς της παίκτες. Ξεκινήσαμε πολύ άσχημα το παιχνίδι, κάναμε πολλά λάθη στο πρώτο ημίχρονο. Στο δεύτερο μέρος είχαμε τον έλεγχο, αλλά δώσαμε στους αντιπάλους μας 19 επιθετικά ριμπάουντ.

Αυτό είναι απίστευτο για το επίπεδο της Euroleague. Επιπλέον, κάναμε 16 λάθη. Για άλλη μια φορά, χάσαμε τα τελευταία λεπτά του αγώνα με ανόητα λάθη» σχολίασε ο Αταμάν μετά την ήττα της ομάδας του, η οποία πλέον περιμένει στο κατάμεστο ΟΑΚΑ την ασυναγώνιστη ως τώρα πρωτοπόρο, παιχνίδι για το οποίο σχολίασε: «Παίζουμε απέναντι στην καλύτερη ομάδα της Euroleague μέχρι τώρα στην έδρα μας. Πρέπει να αγωνιστούμε με σκληράδα στην άμυνα, ειδικά απέναντι στους Καμπάτσο και Μούσα. Ένα ακόμη πολύ σημαντικό κομμάτι είναι ο έλεγχος των ριμπάουντ όπου πρέπει να δώσουμε ιδιαίτερη βαρύτητα».

Η ομάδα του Τσους Ματέο σε 12 αγώνες έχει μόνο μία ήττα και δεν σταμάτησε ούτε στο ΣΕΦ παρά τις απουσίες Ροντρίγκεθ και Γιαμπουσέλε, όπου νίκησε τον Ολυμπιακό (71-77) με όπλο την περίσσια ποιότητα του ρόστερ της και μπροστάρηδες Μούσα και Χεζόνια.

Η πρωτοπορία των πρωταθλητών Ευρώπης στην κατάταξη επιβεβαιώνεται και από τις επιμέρους στατιστικές κατηγορίες, καθώς οι Μαδριλένοι είναι πρώτοι σε όλη την Euroleague σε αξιολόγηση, επίθεση, άμυνα ασίστ, τάπες, ενώ αναγκάζει τον αντίπαλο στις χειρότερες επιδόσεις όταν παίζει απέναντί της σε αξιολόγηση, ασίστ, τάπες δίποντα και τρίποντα!

Παράλληλα έχει το πάνω χέρι την τελευταία πενταετία στις αναμετρήσεις με τον Παναθηναϊκό, καθώς οι «πράσινοι» έχουν μόλις μία νίκη στα τελευταία 16 παιχνίδια (87-86 το 2022), παράδοση που καλούνται να σπάσουν.

ataman panathinaikos novibet

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Την σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 07/12/2023

Ο Παναθηναϊκός ήταν κατώτερος των περιστάσεων και ηττήθηκε στην Πόλη από την Εφές (71-68) καθώς δεν εκμεταλλεύτηκε τις απουσίες των γηπεδούχων, έχασε τα ριμπάουντ (19 επιθετικά η Εφές), έκανε 16 λάθη και δεν είχε καθαρό μυαλό στις τελευταίες κατοχές.

Πρώτοι «πράσινοι» σκόρερ ήταν Ναν και Λεσόρ (13), ενώ ακολούθησε με 12 ο Γκραντ.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 17/32 δίποντα, 8/20 τρίποντα, 10/11 βολές, 32 ριμπάουντ, 14 ασίστ, 6 κλεψίματα, 3 κοψίματα, 16 λάθη.

Η Ρεάλ αντέδρασε άμεσα στην ήττα από τη Φενέρ, καθώς νίκησε τον Ολυμπιακό στο ΣΕΦ (71-77) κάνοντας εκ νέου επίδειξη των πολλών λύσεων που διαθέτει. Ο Μούσα με 23 πόντους και ο Χεζόνια με 18 ηγήθηκαν των πρωτοπόρων.

Τα ομαδικά στατιστικά της Ρεάλ: 16/30 δίποντα, 10/22 τρίποντα, 15/16 βολές, 34 ριμπάουντ, 17 ασίστ, 6 κλεψίματα, 5 κοψίματα, 13 λάθη.


Παναθηναϊκός – Ρεάλ: Προγνωστικά 07/12/2023

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Ρεάλ και το ξεκάθαρα μεγάλο όπλο των «πράσινων» είναι το ΟΑΚΑ σε ένα παιχνίδι υψηλότατου βαθμού δυσκολίας λόγω δυναμικότητας του αντιπάλου και των λύσεων που διαθέτει. Ωστόσο η έδρα και η αποφασιστικότητα της ομάδας του Αταμάν να αντιδράσει μετά την ήττα και την κακή εμφάνιση στην Πόλη μπορεί να κάνει το ματς τουλάχιστον ντέρμπι.

ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΣ +4.5 ΠΟΝΤΟΙ ΧΑΝΤΙΚΑΠ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.86 ΣΤΗ NOVIBET

Ο Έντι Ταβάρες είναι κυρίαρχη μορφή στο καλάθι και αναμένεται να το επιβεβαιώσει σε άλλο ένα παιχνίδι, σκοράροντας αλλά και μαζεύοντας ριμπάουντ απέναντι στους «πράσινους» που δεν έχουν πολλά… κορμιά να ρίξουν πάνω του.

ΤΑΒΑΡΕΣ OVER 17.5 ΠΟΝΤΟΙ ΚΑΙ ΡΙΜΠΑΟΥΝΤ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.25 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας με το καλύτερο σημείο από το κουπόνι στοιχήματος!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠαναθηναϊκόςΡεάλ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ