el
Πέμπτη, 18 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 11/08/2022

Ο Παναθηναϊκός τα βρήκε.. σκούρα από πολλές απόψεις στην Πράγα και ηττήθηκε από τη Σλάβια με 2-0 στον πρώτο αγώνα για τον τρίτο προκριματικό γύρο του Conference League. Τώρα υποδέχεται τη Σλάβια στη Λεωφόρο (11/08, 20:30) και ψάχνει την ανατροπή που θα τον φέρει πιο κοντά στους ομίλους του θεσμού.

Οι «πράσινοι» είχαν τρομερά παράπονα από Γάλλο διαιτητή, Ρούντι Μπουκέ, ο οποίος απέβαλλε αναίτια και αδικαιολόγητα τον Σεμπαστιάν Παλάσιος στο 40’ του αγώνα. Οι «πράσινοι» βγήκαν εντελώς εκτός ρυθμού, η απόδοσή τους έπεσε κατακόρυφα και εν τέλει ηττήθηκαν.

Η Σλάβια είχε μία συνέχεια σε σχέση με την εικόνα που έχει παρουσιάσει στα παιχνίδια της μέχρι τώρα. Εκμεταλλεύτηκε το κακό διάστημα του Παναθηναϊκού, πέτυχε δύο γκολ και ουσιαστικά έκανε ένα πολύ σημαντικό και αποφασιστικό βήμα για την πρόκριση.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του Παναθηναϊκού απέναντι στη Σλάβια Πράγας γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στο Europa Conference League!

 


Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας: Ανάλυση & Παρουσίαση 11/08/2022

Ο Παναθηναϊκός επέστρεψε για πρώτη φορά έπειτα από το καλοκαίρι του 2017 στις ευρωπαϊκές διοργανώσεις και είχε πολύ μεγάλες βλέψεις για τις δύο αναμετρήσεις με τη Σλάβια Πράγας. Πήγε στην Τσεχία με στόχο ένα καλό αποτέλεσμα εν όψει του επαναληπτικού, αλλά από τη μία οι αποφάσεις του διαιτητή και από την άλλη οι σημαντικές ελλείψεις που είχε, του στέρησαν την ελπίδα.

Οι απουσίες των Σένκενφελντ και Αλεξανδρόπουλου επέφεραν ανακατατάξεις στο αρχικό σχήμα. Ο Σάρλια αντικατέστησε τον πρώτο στην άμυνα, ενώ για το κενό του δεύτερου, ο Γιοβάνοβιτς χρησιμοποίησε τον Δημήτρη Κουρμπέλη. Αρχικά το πλάνο έδειχνε να λειτουργεί.

Οι «πράσινοι» δεν μπορούσαν να κρατήσουν με μεγάλη ευκολία την μπάλα και δέχθηκαν πίεση από τους γηπεδούχους. Ωστόσο ανταποκρίθηκαν καλά. Δεν άφησαν κενά μεταξύ των γραμμών τους, προσαρμόστηκαν σχετικά γρήγορα στο παιχνίδι των Τσέχων και δεν τους επέτρεψαν να τους απειλήσουν.

Όλα αυτά μέχρι το 40’. Σε μία αντεπίθεση του Παναθηναϊκού, ο διαιτητής Μπουκέ «είδε» θέατρο σε μαρκάρισμα του Παλάσιος μέσα στην περιοχή και έδειξε δεύτερη κίτρινη κάρτα στον Αργεντινό, αφήνοντας τον Παναθηναϊκό με δέκα παίκτες. Οι «πράσινοι» διαμαρτυρήθηκαν, αλλά η απόφαση του διαιτητή δεν άλλαξε -δεν υπάρχει και VAR άλλωστε- με συνέπεια να παίξουν με παίκτη λιγότερο.

Δευτερόλεπτα πριν λήξει το πρώτο ημίχρονο (45’+2’) δέχθηκαν το πρώτο γκολ από τον Σραντζ (1-0). Στο δεύτερο ημίχρονο και πάλι σε μία φάση ολιγωρίας από την άμυνα του Παναθηναϊκού έγινε το 2-0 από τον Ουσόρ (56’).

Λίγο νωρίτερα η Σλάβια είχε μείνει επίσης με δέκα παίκτες μετά την αποβολή του Σάντος, ο οποίος ανέτρεψε τον Σπόραρ που έφευγε μόνος του προς το τέρμα της Σλάβια. Μάλιστα ο διαιτητής αρχικά έδειξε κίτρινη κάρτα, αλλά έπειτα από τις διαμαρτυρίες των «πρασίνων» αναγνώρισε το λάθος του κι έδειξε την κόκκινη.

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς πάντως δεν κρύφτηκε πίσω από το δάκτυλό του και μετά το τέλος του αγώνα δήλωσε: «Δεν έχω σχολιάσει διαιτητές, δεν νομίζω ότι και τώρα χρειάζεται να το κάνω, το βασικό για εμάς είναι μέσα σε αυτή την εβδομάδα να αλλάξουμε τον τρόπο σκέψης και παιχνιδιού για να διεκδικήσουμε καλύτερο αποτέλεσμα στο επαναληπτικό παιχνίδι.

pao slavia1 11082022 novibet

Πάντα πρέπει να πιστεύεις και είμαστε ομάδα που στα δύσκολα μπορεί να αντιδράσει. Να πάρουμε καλό μάθημα από το παιχνίδι να αναλογιστούμε τις ευθύνες και να αυξήσουμε την απόδοση στα όρια του τέλειου για να διεκδικήσουμε την πρόκριση».

Η Σλάβια Πράγας έδειξε ότι ήταν πολύ πιο έτοιμη από τον Παναθηναϊκό, τουλάχιστον στο πρώτο μεταξύ τους παιχνίδι. Κάτι δικαιολογημένο άλλωστε, αφού έχει δώσει ήδη πέντε επίσημα παιχνίδια (τρία για την Ευρώπη και δύο για το τσέχικο πρωτάθλημα).

Στο ματς που έδωσε την Κυριακή για το πρωτάθλημα, ο Γίντριχ Τρπισόφσκι παρέταξε την ομάδα του με αρκετές αλλαγές και εκτεταμένο rotation λόγω Ευρώπης. Αντίπαλος ήταν η Ζλιν και η Σλάβια νίκησε με 4-1 εντός έδρας. Πάντως ο Τρπισόφσκι ήταν έξαλλος με το διαιτητή της αναμέτρησης και τον πειθαρχικό έλεγχο. Αν και οι φιλοξενούμενοι έπαιζαν με παίκτη λιγότερο από το 70’, θεώρησε ότι θα έπρεπε να είχαν αποβληθεί περισσότεροι από τους αντίπαλους.

pao slavia2 11082022 novibet

Αναφερόμενος πάντως στον επαναληπτικό με τον Παναθηναϊκό και τι περιμένει για το παιχνίδι της «Λεωφόρου» απάντησε χαρακτηριστικά: «Αν θεωρούσαμε πριν από το παιχνίδι ότι οι πιθανότητες να προχωρήσουμε στην επόμενη φάση ήταν 50-50, τώρα έχουμε αποκτήσει ένα μικρό πλεονέκτημα. Από την άλλη, ξέρουμε τι κόλαση μας περιμένει στην Αθήνα. Και δεν μιλάω μόνο για την ατμόσφαιρα στο γήπεδό τους, αλλά και για την ασφυκτική ζέστη, και την υγρασία.

Σίγουρα θα θέλει να χρησιμοποιήσει τις επιθετικές του δυνατότητες. Έχει τους παίκτες για να το κάνει. Αν και παίξαμε τέλεια αμυντικά στο πρώτο ματς όταν είχαν την μπάλα, μας έδειξαν πόσο σπουδαίοι και επικίνδυνοι μπορούν να γίνουν όταν την έχουν στην κατοχή τους. Γι αυτό περιμένουμε να είναι ακόμα πιο δύσκολο το παιχνίδι στην Αθήνα».


Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας: Στατιστικά & Προϊστορία 11/08/2022

  • Η νίκη με 2-0 ήταν η πρώτη επί του Παναθηναϊκού για την ομάδα της Πράγας. Η Σλάβια είχε ηττηθεί στα δύο παιχνίδια που είχαν δώσει οι δύο ομάδες τον Αύγουστο του 2001 (1-2, 0-1).
  • Μετά τον αγώνα με τους «πράσινους», η Σλάβια έδωσε συνέχεια στις εντυπωσιακές νίκες εντός έδρας, αυτή τη φορά με 4-1 επί της Ζλιν για το πρωτάθλημα. Εκτός έδρας έχει μία νίκη με 4-0 επί της άσημης Σεντ Τζόσεφς από το Γιβραλτάρ, ενώ στο άλλο παιχνίδι που μπορεί να αποτελέσει οδηγό για τον Παναθηναϊκό, ηττήθηκε 1-0 από την Χράντετς.
  • Ο Παναθηναϊκός τρέχει ένα πολύ καλό αήττητο σερί στην έδρα του και θα πρέπει να το επεκτείνει αν θέλει να διατηρήσει ζωντανές τις ελπίδες του για πρόκριση.
  • Είναι αήττητος από τις 29 Ιανουαρίου και την εντός έδρας ήττα από τον Αστέρα Τρίπολης για το πρωτάθλημα.
  • Έκτοτε έχει δώσει δέκα παιχνίδια (πρωτάθλημα, κύπελλο και δύο φιλικά) και μετράει οκτώ νίκες και δύο ισοπαλίες (8-2-0).
  • Σε αυτά τα δέκα παιχνίδια έχει δεχθεί μόλις τρία γκολ. Δύο στο πρωτάθλημα (από ΑΕΚ και ΠΑΟΚ) κι ένα στο πρόσφατο φιλικό με τη Φόλενταμ (2-1).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

pao slavia3 11082022 novibet


Παναθηναϊκός – Σλάβια Πράγας: Προγνωστικά 11/08/2022

Μετά το αποτέλεσμα του πρώτου αγώνα, ο Παναθηναϊκός δεν έχει περιθώρια. Πρέπει να μπει στο γήπεδο για να διεκδικήσει τη νίκη. Και μάλιστα με συγκεκριμένο σκορ για να ελπίζει στην πρόκριση. Από τη στιγμή που δε μετράει το εκτός έδρας γκολ, χρειάζεται διαφορά δύο τερμάτων για παράταση και τριών για πρόκριση. Ο άσος πληρώνει καλά και μπορεί να έρθει ανεξάρτητα αν φτάνει στους «πράσινους» για να προκριθούν.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΟΝ ΑΣΟ ΣΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.40

Ο Παναθηναϊκός θα πρέπει να κάνει ένα σχεδόν τέλειο παιχνίδι, τουλάχιστον σε ανασταλτικό επίπεδο για να μπορέσει να κρατήσει τη Σλάβια στο μηδέν. Το θετικό είναι ότι θα είναι διαθέσιμος ο Σένκενφελντ, αλλά οι Τσέχοι έχουν δείξει πολλή καλή εικόνα στο μεσοεπιθετικό κομμάτι. Λογικά θα βρουν ένα γκολ, όπως και οι «πράσινοι» άλλωστε.

Η NOVIBET ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΟΥΝ ΚΑΙ ΟΙ ΔΥΟ ΟΜΑΔΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.94

Τέλος για όποιον θέλει μία αγορά με καλή προοπτική και πολλή καλύτερη απόδοση, θα μπορούσε να πάει στο 1/1 ημίχρονο τελικό του Παναθηναϊκού. Οι «πράσινοι» δεν έχουν τίποτα να χάσουν και θα τα παίξουν όλα για όλα.

Η ΑΓΟΡΑ ΤΟΥ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 4.00


Παναθηναϊκός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/08/2022

Ο Ιβάν Γιοβάνοβιτς περιμένει ότι θα έχει τρεις σημαντικές επιστροφές στο αρχικό σχήμα εν όψει του επαναληπτικού με τη Σλάβια.

Ο Σέρβος θα έχει κανονικά στη διάθεσή του τον Μπαρτ Σένκενφελντ για το κέντρο της άμυνας, τον Σωτήρη Αλεξανδρόπουλο για τα χαφ και τον Χουάνκαρ για το αριστερό άκρο της άμυνας.

Δεδομένη είναι φυσικά η απουσία του Σεμπαστιάν Παλάσιος που έχει αποβληθεί, αλλά και του Βέρμπιτς που δεν έχει δικαίωμα συμμετοχής στις συγκεκριμένες αναμετρήσεις.

Σύμφωνα με όσα έδειξε ο Σέρβος στις προπονήσεις, για τη θέση του δεξιού εξτρέμ αντί του Παλάσιος προσανατολίζεται να χρησιμοποιήσει τον Βαγιανίδη.

Επίσης δε θα προκαλέσει έκπληξη το γεγονός να πάρει φανέλα βασικού και ο Άντραζ Σπόραρ, παρά το γεγονός ότι έχει κάνει λίγες προπονήσεις με την ομάδα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μπρινιόλι – Κώτσιρας, Σένκενφελντ, Μάγκνουσον, Χουάνκαρ – Πέρεθ, Τσερίν, Αλεξανδρόπουλος – Αϊτόρ, Βαγιανίδης, Σπόραρ.

pao slavia5 11082022 novibet


Σλάβια Πράγας: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 11/08/2022

Με αρκετά προβλήματα ταξιδεύει στην Αθήνα, η Σλάβια Πράγας για τον αγώνα της με τον Παναθηναϊκό, γεγονός που «πονοκεφαλιάζει» τον Γίντριχ Τρπισόφσκι.

Δεδομένη είναι η απουσία του στόπερ Εντουάρντο Σάντος, ο οποίος αποβλήθηκε στο πρώτο παιχνίδι και δεν υπολογίζεται. Τραυματίες είναι επίσης ο στόπερ Χοβόρκα και ο αριστερός μπακ, Μπόριλ.

Επίσης από τον αγώνα πρωταθλήματος με την Ζλιν, αποχώρησαν τραυματίας οι εξτρέμ Έβερτον και Ούσορ, όπως και ο μέσος Σέβτσικ. Ειδικά ο πρώτος θα είναι σίγουρα εκτός αποστολής. Οι άλλοι δύο παραμένουν αμφίβολοι.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Μάντους – Ντουντέρα, Ούσου, Καχαράμπα, Ντόρλι – Χόλες, Τιεχί, Τραορέ – Ολαγίνκα, Σραντζ, Γιουρέσκα.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ