el
Δευτέρα, 29 Απριλίου, 2024

Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Προγνωστικά, Ανάλυση 23/11/2023

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται την Βαλένθια (21:15) στο πλαίσιο της 10ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημασε δελεαστικές αποδόσεις.

Άλλο ένα παιχνίδι στο ΟΑΚΑ άλλη μία νίκη είναι ο στόχος του Παναθηναϊκού που περιμένει την Βαλένθια με στόχο να συνεχίσει το νικηφόρο σερί του και να επεκτείνει παράλληλα το αρνητικό σερί της ισπανικής ομάδας στην Euroleague.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Ανάλυση, Παρουσίαση 23/11/2023

Ο Παναθηναϊκός έχει πάρει μπροστά, παίρνει νίκες και κυνηγά άλλη μία, αυτή τη φορά απέναντι στην Βαλένθια.

Τρίτο σερί παιχνίδι στο ΟΑΚΑ για τον Παναθηναϊκό, που στοχεύει σε άλλη μία νίκη για να ανέβει ακόμα περισσότερο στην κατάταξη.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν τρέχει το καλύτερο σερί της από το τζάμπολ της διοργάνωσης, με τρεις σερί νίκες (εκτός με Άλμπα, εντός με Ζαλγκίρις και Βίρτους) και με ανεβασμένη αυτοπεποίθηση ψάχνει το 4/4 για να ανέβει ακόμα περισσότερο από το 5-4.

Οι «πράσινοι» παρά τα γνωστά και σταθερά προβλήματα απουσιών (Ερνανγκόμεθ, Παπαπέτρου) έχουν βρει καλό ρυθμό με μπροστάρη τον ασταμάτητο Ντίνο Μήτογλου και τον αλάνθαστο Τζέριαν Γκραντ, θέλουν να εκμεταλλευτούν σε άλλο ένα παιχνίδι τον παράγοντα έδρα.

Παράλληλα ο Αταμάν αισιοδοξεί και κάλεσε τους φίλους της ομάδας να γεμίσουν το γήπεδο, όπως έγινε με τη Βίρτους, αλλά και να κλείσουν εισιτήρια για το Final-4: «Θέλω να πω στους φίλους μας να γεμίζουν κάθε φορά το γήπεδο αλλά και να κλείσουν τα εισιτήριά τους για τα επόμενα ματς αλλά και για το Final-4. Γιατί ο Παναθηναϊκός θα παλέψει μέχρι το τέλος για την Euroleague».

ataman novibet

Η Βαλένθια επισκέπτεται το ΟΑΚΑ επίσης με ρεκόρ 5-4, έχοντας πραγματοποιήσει καλή εκκίνηση με όχημα την έδρα της, καθώς μακριά από τη Fonteta έχει ρεκόρ 1-3, με μοναδική επιτυχία στο Κάουνας.

Η ομάδα του Άλεξ Μουμπρού την προηγούμενη αγωνιστική έχασε στον «εμφύλιο» από την Μπαρτσελόνα (74-70) για να συνεχίσει το αρνητικό σερί (τρεις συνεχόμενες ήττες) ενώ βασίζεται στην άμυνά της, καθώς διαθέτει την καλύτερη στη διοργάνωση (73.1), αλλά παράλληλα τη χειρότερη επίθεση (72.9).

Η ισπανική ομάδα έχει βραχεία κεφαλή στις 10 αναμετρήσεις με τους «πράσινους» (4-6) χάρη στις δύο περσινές νίκες της, που ήταν αμφότερες στο όριο (94-91 στην παράταση στην Ισπανία, 91-92 με buzzer beater στο ΟΑΚΑ).

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Την σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 23/11/2023

Η διαβολοβδομάδα ολοκληρώθηκε ιδανικά για τον Παναθηναϊκό που υπέταξε τη Βίρτους στο ΟΑΚΑ (90-76) κάνοντας τρομερό φίνις στο ματς.

Όταν οι Ιταλοί πέρασαν μπροστά στην αρχή της 4ης περιόδου (62-67) τότε ήταν η κατάλληλη στιγμή της αφύπνισης της ομάδας του Εργκίν Αταμάν που έκανε σερί 13-0 για να μην κοιτάξει ξανά πίσω και να πανηγυρίσει την 3η σερί νίκη, με κορυφαίους Μήτογλου (24 πόντοι, 10 ριμπάουντ), Σλούκα (11), ΒΙλντόζα (11), Ναν (11) και Γκραντ (7 πόντοι, 7 ασίστ, κανένα λάθος).

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 22/38 δίποντα, 7/24 τρίποντα, 25/27 βολές, 37 ριμπάουντ, 17 ασίστ, 8 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 8 λάθη.

Η Βαλένθια το κυνήγησε ως το τέλος αλλά δεν κατάφερε να φύγει νικήτρια από τη Βαρκελώνη απέναντι στην Μπαρτσελόνα (74-70) καταγράφοντας την 3η συνεχόμενη ήττα της, παρά τους 15 πόντους του Τζόουνς κα ιτους 13 του Ίνγκλις.

Τα ομαδικά στατιστικά της Βαλένθια: 21/48 δίποντα, 6/16 τρίποντα, 10/17 βολές, 39 ριμπάουντ, 8 ασίστ, 4 κλεψίματα, 12 λάθη.


Παναθηναϊκός – Βαλένθια: Προγνωστικά 23/11/2023

Ο Παναθηναϊκός περιμένει την Βαλένθια για άλλη μία νίκη. Τρεις συνεχόμενες μετράει το «τριφύλλι», την ώρα που οι Ισπανοί μετρούν τρεις συνεχόμενες ήττες.

Η ομάδα του Αταμάν έχει βρει τον τρόπο να εκμεταλλεύεται την έδρα της και έχει όλα τα φόντα να πανηγυρίσει και πάλι.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ 5.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.85 ΣΤΗ NOVIBET

H Βαλένθια έχει τη χειρότερη επίθεση στην Euroleague (72.9 πόντοι), ενώ έχει περιοριστεί στους 65 στα τρία τελευταία ματς, την ώρα που οι «πράσινοι» έχουν δεχθεί 73.5 πόντους στα δύο τελευταία εντός έδρας παιχνίδια τους.

ΒΑΛΕΝΘΙΑ UNDER 72.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.04 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Βαλένθια έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ