el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια: Προγνωστικά, Ανάλυση 17/11/2023

Ο Παναθηναϊκός υποδέχεται τη Βίρτους Μπολόνια (21:15) στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής της Euroleague. Για το σπουδαίο παιχνίδι στο ΟΑΚΑ ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Διαβολοβδομάδα μέρος δεύτερο για τον Παναθηναϊκό, ο οποίος μετά τη δραματική νίκη επί της Ζαλγκίρις αντιμετωπίζει τη Βίρτους Μπολόνια στο ΟΑΚΑ με στόχο την 3η σερί νίκη στην Euroleague.

Με 800+ αγορές στη Novibet το σπουδαίο παιχνίδι της Euroleague γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Τώρα ξεκινά η δράση στην Euroleague!


Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια: Ανάλυση, Παρουσίαση 17/11/2023

Ο Παναθηναϊκός για πρώτη φορά φέτος «δίπλωσε» τις νίκες τους χτίζοντας μίνι σερί, το οποίο θέλει να το διευρύνει για να ανέβει ακόμα περισσότερο στην κατάταξη.

Η ομάδα του Εργκίν Αταμάν μετά το δραματικό 73-71 επί της Ζαλγκίρις που σήμανε τη δεύτερη συνεχόμενη επιτυχία της, καθώς είχε προηγηθεί η επιτυχία επί της Άλμπα ανέβηκε στο 4-4, στοχεύοντας πλέον στο 3/3.

Αντίπαλος η εξαιρετική ως τώρα Βίρτους του Τόκο Σενγκέλια, η οποία έρχεται στο ΟΑΚΑ με ρεκόρ 6-2 και νικηφόρο αέρα.

Οι «πράσινοι» παρά τις πολλές χαμένες βολές (18/31), τα πολλά λάθη (16) και τις χαμένες μάχες στα ριμπάουντ (25-34) κατάφεραν με το τρίπτυχο Μήτογλου, Σλούκα και Γκραντ να κάνει τη διαφορά να φτάσουν στη νίκη με την Ζαλγκίρις, ώστε να χαμογελάσουν στο θρίλερ, σε αντίθεση με τα δύο προηγούμενα που κρίθηκαν και χάθηκαν στην παράταση, με Ολυμπιακό και Μακάμπι.

Στο δεύτερο συνεχόμενο ματς στο ΟΑΚΑ στη διαβολοβδομάδα οι «πράσινοι» θέλουν να συνεχίσουν στο δρόμο των νικών για να έχουν για πρώτη φορά φέτος θετικό ρεκόρ και να ανέβουν στην κατάταξη.

Ο Αταμάν μετά τη νίκη επί της Ζαλγκίρις αποθέωσε τους κορυφαίους της ομάδας του και επισήμανε τα λάθη της ομάδας του που δεν θέλει να δει και με την Βίρτους.

«Ο Μήτογλου έκανε τέλειο παιχνίδι επιθετικά αλλά στην άμυνα κουράστηκε. Επιθετικά με τον Σλούκα και τον Γκραντ βρήκαμε σκορ σε σημαντικές στιγμές του αγώνα. Ήταν ένα δύσκολο παιχνίδι και δεν τα πήγαμε καλά στα ριμπάουντ.

Έχουμε χάσει δύο εντός έδρας ματς στην παράταση. Τώρα δεν παίξαμε καλό μπάσκετ και δεν είμαι ικανοποιημένος, ειδικά από την επίθεσή μας. Όμως βρήκαμε τρόπους με τον χαρακτήρα μας, την επιθετικότητα και την άμυνα να φτάσουμε στη νίκη που θα είναι σημαντική για τη συνέχεια».

ataman novibet

Στην αντίπερα όχθη η Βίρτους πραγματοποιεί εξαιρετική πορεία με 6-2 ως τώρα και δύο νίκες σε τρεις εκτός έδρας αγώνες, έχοντας ηττηθεί μόνο από τη Ρεάλ στη Μαδρίτη και την Ζαλγκίρις στην Μπολόνια.

Η ομάδα του Λούκα Μπάνκι έρχεται στο ΟΑΚΑ με τον αέρα από τον θρίαμβο στον ιταλικό «εμφύλιο» με την Αρμάνι Μιλάνο (86-79) που επιβεβαίωσε πως φέτος είναι πιο έτοιμη και πιο έμπειρη από την περσινή σεζόν της επιστροφής της στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Πέρυσι οι δύο ομάδες συναντήθηκαν για πρώτη φορά στη διοργάνωση μετά τον θριαμβευτικό για τον Παναθηναϊκό τελικό του 2002, με μία νίκη για κάθε ομάδα, με τους «πράσινους» να επικρατούν στην παράταση (88-85) στο ΟΑΚΑ.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα μπάσκετ παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.

Την σπουδαία αναμέτρηση στο ΟΑΚΑ, όπως και όλα τα παιχνίδια της Euroleague μπορείτε να παρακολουθήσετε μέσω του Novibet ΤV, όπου παίζεις χωρίς να χάνεις λεπτό δράσης! Μέσα απ’ το πληρέστατο πακέτο Live Streaming ο παίκτης έχει τη δυνατότητα να ποντάρει χωρίς να βγαίνει από το full-screen περιβάλλον (Full Screen Betting).


Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια: Τι έκαναν την προηγούμενη αγωνιστική 17/11/2023

Ο Παναθηναϊκός έζησε και… επέζησε από το θρίλερ με την Ζαλγκίρις, την οποία νίκησε (73-71) στο ΟΑΚΑ για να ανέβει στο 4-4 με κορυφαίους Μήτογλου (19), Σλούκα (16) και Γκραντ (10) που οδήγησαν την ομάδα του Εργκίν Αταμάν σε άμυνα και επίθεση.

Τα ομαδικά στατιστικά του Παναθηναϊκού: 17/29 δίποντα, 7/19 τρίποντα, 18/31 βολές, 25 ριμπάουντ, 14 ασίστ, 8 κλεψίματα, 4 κοψίματα, 16 λάθη.

Η Βίρτους Μπολόνια ήταν θριαμβεύτρια του ιταλικού ντέρμπι με την Αρμάνι Μιλάνο (86-79) για να ανέβει στο 6-2 και να συνεχίσει την φρενήρη πορεία της. Ο Λούντμπεργκ (19) ήταν ασταμάτητος όπως και ο Σενγκέλια (14) για την ομάδα του Λούκα Μπάνκι.

Τα ομαδικά στατιστικά της Βίρτους Μπολόνια: 22/39 δίποντα, 11/24 τρίποντα, 9/11 βολές, 29 ριμπάουντ, 20 ασίστ, 6 κλεψίματα, 2 κοψίματα, 7 λάθη.


Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια: Προγνωστικά 17/11/2023

Άλλο ένα σημαντικό παιχνίδι για τον Παναθηναϊκό στο ΟΑΚΑ που αντιμετωπίζει τη Βίρτους με στόχο το 3/3 και την περαιτέρω αναρρίχηση στην κατάταξη. Η ιταλική ομάδα με κορυφαίο στη σεζόν ως τώρα τον Σενγκέλια (22.8 στην αξιολόγηση) σκοράρει 84.3 πόντους (4η επίθεση στη διοργάνωση) και μόνο στα δύο ματς που έχασε έχει σκοράρει λιγότερους από 80 (79-82 από την Ζαλγκίρις, 100-74 από τη Ρεάλ).

Μονόδρομος για τους «πράσινους» είναι η καλή άμυνα την οποία έχουν δείξει ότι μπορούν να παίξουν όπως με την Ζαλγκίρις.

ΜΠΟΛΟΝΙΑ UNDER 77.5 ΠΟΝΤΟΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Το δεύτερο σερί ματς στο ΟΑΚΑ είναι ευκαιρία νίκης για το «τριφύλλι» που θα επιδιώξει να εκμεταλλευτεί τον παράγοντα έδρα, με την εξέδρα να του μεταδίδει ενέργεια.

ΝΙΚΗ ΠΑΝΑΘΗΝΑΪΚΟΥ ΜΕ ΧΑΝΤΙΚΑΠ 4.5 ΠΟΝΤΩΝ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.88 ΣΤΗ NOVIBET

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παναθηναϊκός – Βίρτους Μπολόνια έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα 

Το Στοίχημα της ημέρας

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ