el
Παρασκευή, 26 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 02/04/2023

Έφτασε η ώρα για το κρισιμότερο ντέρμπι Δικεφάλων της φετινής σεζόν. ΠΑΟΚ και ΑΕΚ διασταυρώνουν τα ξίφη τους την Κυριακή (19:30) στην Τούμπα σε μια μονομαχία που θυμίζει «τελικό» στη 2η αγωνιστική των playoffs.

Οι δύο πλευρές διεκδικούν με αξιώσεις τον τίτλο και ο ηττημένος ενδέχεται να πληγωθεί ανεπανόρθωτα.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το ντέρμπι της Super League στην Τούμπα γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 02/04/2023

Το μεγάλο ντέρμπι είναι οριακό και για τις δύο ομάδες παρότι βρισκόμαστε μόλις στη 2η αγωνιστική των playoffs της Super League. Mε δεδομένο ότι στην κορυφή της βαθμολογίας επικρατεί συνωστισμός (Παναθηναϊκός 62, ΑΕΚ 60, Ολυμπιακός 59, ΠΑΟΚ 57) ο ηττημένος θα χάσει σημαντικό έδαφος σε βαθμολογικό και ψυχολογικό τομέα.

Ο ΠΑΟΚ βρίσκεται σε εξαιρετικό momentum και συμπλήρωσε 17 σερί ματς αήττητος. Η νίκη (2-1 Video) με ανατροπή απέναντι στον Άρη στο «Κλεάνθης Βικελίδης» έχει εκτοξεύσει τη ψυχολογία όλων στα ύψη.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου κατά τη διάρκεια της διακοπής είδε και τον αρχηγό της ομάδας του, Ίνγκανσον, να ξεπερνάει το πρόβλημα τραυματισμού.

Ο τελευταίος μαζί με τον Κουλιεράκη θα παίξει στο κέντρο της άμυνας, ενώ στα άκρα οι θέσεις των Σάστρε και Ράφα Σοάρες είναι κλειδωμένες. Στη μεσαία γραμμή υπάρχει το δίλλημα για τον παρτενέρ του Αουγκούστο και μια θέση διεκδικούν οι Σβαμπ και Ντάντας.

Η τριάδα μεσοεπιθετικά θα απαρτίζεται από τους Νάρεϊ, Κωνσταντέλια και Άντριγια Ζίβκοβιτς, αφού άπαντες έχουν αποκτήσει μια εξαιρετική χημεία. Στην επίθεση ο Λουτσέσκου θα εμπιστευτεί τον Νελσον Ολιβέιρα, ο οποίος έχει αγωνιστεί σε όλα τα μεγάλα ντέρμπι.

Αξίζει να αναφέρουμε ότι ο Λουτσέσκου λόγω τιμωρία θα παρακολουθήσει το ντέρμπι από την εξέδρα και στον πάγκο θα κάτσει το δεξί χέρι του Ρουμάνου Coach, ο Κριστιάνο Μπάτσι.

Η ΑΕΚ συμπλήρωσε δύο διαδοχικά ντέρμπι χωρίς νίκη και στόχος είναι να μην τριτώσει το κακό. Η «Ένωση» μέσα στην Τούμπα ψάχνει μια μεγάλη νίκη για να ανακτήσει τη χαμένη της ψυχολογία στη «μάχη» του Πρωταθλήματος και να διατηρήσει την επαφή της με την κορυφή.

Στην πρεμιέρα των playoffs η ισοπαλία (0-0) με τον Παναθηναϊκό στην «Αγία Σοφιά» επιβεβαίωσε το επιθετικό πρόβλημα.

Ωστόσο, ο πρώτος σκόρερ με 11 γκολ, Λιβάι Γκαρσία, συγκεντρώνει αρκετές πιθανότητες να ξεκινήσει βασικός στην Τούμπα, κάτι που θα λύσει τα χέρια του Ματίας Αλμέιδα. Επίσης, οι Μιγιάτ Γκατσίνοβιτς και Ντομαγκόι Βίντα προπονήθηκαν σε φουλ ρυθμούς και θα αγωνιστούν στο μεγάλο ντέρμπι με τον ΠΑΟΚ.

Ο Ματίας Αλμέιδα παραμονή της αναμέτρησης έδωσε το σύνθημα για επιστροφή στις νίκες, λέγοντας: «Η ΑΕΚ τα τελευταία 20 χρόνια έχει κερδίσει λίγες φορές το πρωτάθλημα. Θέλουμε να κερδίσουμε το πρωτάθλημα και να αλλάξουμε νοοτροπία. Σε ό,τι με αφορά δεν σκέφτομαι με την πίεση.

Το μετατρέπω στον εαυτό μου και λέω ότι τα playoffs είναι η γιορτή του ποδοσφαίρου. Είμαστε δεύτεροι. Έχω μεγάλη εμπιστοσύνη στο ρόστερ που έχω. Χάσαμε ένα ματς, φέραμε ισοπαλία σε ένα άλλο. Θα υπάρξουν θετικά και αρνητικά αποτελέσματα.

Έτσι συμβαίνει στο ποδόσφαιρο. Η φετινή σεζόν θα παιχθεί μέχρι το τελευταίο δευτερόλεπτο. Δεν πιστεύω ότι αν κερδίζουμε είμαστε τέλειοι, ούτε όταν χάνουμε να κάνουμε τα πράγματα δραματικά.

Θα παίξουν δύο ομάδες με στυλ παιχνιδιού αρκετά παρόμοιο. Ο ΠΑΟΚ είναι από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Μου αρέσει το σύστημά τους. Είχαμε δύο αποτελέσματα μαζί τους. Τώρα θα προσπαθήσουμε να πάρουμε τη νίκη».


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Στατιστικά & Προϊστορία 02/04/2023

  • Ο Δικέφαλος του Βορρά μέσα στο «σπίτι» του έχει δημιουργήσει εξαιρετική παράδοση απέναντι στην «Ένωση». Συγκεκριμένα στα τελευταία πέντε παιχνίδια στη Super League μετράει τρεις νίκες (2-0, 2-0, 3-1) και δύο ισοπαλίες (1-1, 2-2). Μάλιστα, το τελευταίο δείγμα γραφής ήταν η επικράτηση με 2-0 στα μέσα Φεβρουαρίου.
  • Ο Ραζβάν Λουτσέσκου σε 14 ντέρμπι ΠΑΟΚ- ΑΕΚ έχει το πάνω χέρι με 7 νίκες, 4 ισοπαλίες και 3 ήττες.
  • Η ΑΕΚ νίκησε τελευταία φορά τον ΠΑΟΚ στη Θεσσαλονίκη τον Ιούλιο του 2020 κι έκτοτε μετράει τρεις ήττες και δύο ισοπαλίες.
  • Τα δύο φετινά ντέρμπι Δικεφάλων έληξαν Under και No Goal. Στη Νέα Φιλαδέλφεια η ΑΕΚ επικράτησε με σκορ 2-0 και τα γκολ πέτυχαν οι Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς. Η απάντηση του ΠΑΟΚ ήρθε στην Τούμπα με το ίδιο σκόρ και δίχτυα βρήκαν οι Νάρεϊ, Κουλιεράκης.
  • Η ΑΕΚ σε 27 παιχνίδια στο φετινό πρωτάθλημα μετράει 13 Over και 14 Under, ενώ ο ΠΑΟΚ έχει 12 Over και 15 Under.
  • Όλα τα τελευταία 6 ντέρμπι ανάμεσα σε ΑΕΚ και ΠΑΟΚ ανεξαρτήτως έδρας στο πρωτάθλημα έχουν λήξει Under.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Προγνωστικά 02/04/2023

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ είναι «ο θάνατός σου η ζωή μου» και για το σπουδαίο ματς επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Ο νικητής θα παραμείνει γερά στο κόλπο του τίτλου και ο ηττημένος θα χάσει έδαφος.

Περιμένουμε προσεχτικό παιχνίδι και από τους δύο προπονητές. Η ομάδα του Λουτσέσκου, μετά τη νίκη με 2-1 επί του Άρη, συμπλήρωσε 17 σερί ματς αήττητη, ενώ η «Ένωση» στα δύο τελευταία της παιχνίδια μοιάζει να έχει μπλοκάρει επιθετικά.

ισοπαλια στο ημιχρονο σε αποδοση 2.00 στη novibet

Mε βάση τη δίψα των ομάδων για το «τρίποντο» περιμένουμε κι από τις δύο πλευρές αγωνιστική ένταση και πάθος. Ο Λευκορώσος διαιτητής Κουλμπάκοφ από κατηγορία elite και το επιτελείο στο VAR θα κληθούν να διαχειριστούν δύσκολες φάσεις και με τη σκόνη που σηκώθηκε τις τελευταίες ημέρες θα είναι αυστηροί.

καταλογισμοσ πεναλτι σε αποδοση 2.95

Ο Ντόουγκλας Αουγκούστο είναι ένας τους πιο σκληρούς παίκτες του ΠΑΟΚ και στα ντέρμπι βάζει τα πόδια του στη φωτιά και με σκληρό τρόπο.

αουγκουστο να δει κιτρινη καρτα σε αποδοση 2.25 στη novibet


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/04/2023

Ο Ιταλός βοηθός του Λουτσέσκου, Κριστιάνο Μπάτσι, θα καθοδηγήσει τον ΠΑΟΚ με δεδομένο ότι ο Ρουμάνος είναι τιμωρημένος και θα βρίσκεται στην εξέδρα. Ο ΠΑΟΚ θα παίξει με τις γνωστές απουσίες, αφού εκτός είναι οι Λύρατζης, Νάσμπεργκ, Κούρτιτς, ενώ νοκ άουτ βγήκε και ο Κεντζιόρα με θλάση.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Ίνγκασον, Σάστρε – Αουγκούστο, Σβαμπ – Νάρεϊ, Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας – Ολιβέιρα.

aek paok1 novibet

ΑΕΚ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 02/04/2023

Αρκετοί οπαδοί της ΑΕΚ, αλλά και ο πρόεδρος της «Ένωσης», Δημήτρης Μελισσανίδης, βρέθηκαν στην τελευταία προπόνηση στα Σπάτα και «ντόπαραν» ψυχολογικά του παίκτες του Αλμέιδα. Το τεχνικό επιτελείο άφησε εκτός αποστολής τους τραυματίες Μουκουντί, Τομ Φαν Βέερτ, ενώ οι Γκατσίνοβιτς και Βίντα ξεπέρασαν τα προβλήματα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-4-2): Αθανασιάδης – Σιντιμπέ, Βίντα, Μήτογλου (Τζαβέλλας), Χατζισαφί – Σιμάνσκι, Γιόνσον, Πινέδα, Ελίασον – Αραούχο, Λιβάι Γκαρσία (Τσούμπερ).

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ