el
Δευτέρα, 6 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 19/02/2023

Το ντέρμπι «δικεφάλων» ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και την ΑΕΚ στην Τούμπα το βράδυ της Κυριακής (20.30) κλέβει την παράσταση από το πρόγραμμα της 23ης αγωνιστικής της Super League.

Η κρισιμότητα του αγώνα είναι τεράστια σε ότι έχει να κάνει με τη μάχη του τίτλου. Η «Ένωση» με νίκη συνεχίζει απτόητη την πορεία της προς την κατάκτηση του πρωταθλήματος θέτοντας εκτός μάχης έναν εκ των βασικών διεκδικητών.

Από την πλευρά του, ο «δικέφαλος του Βορρά» θέλει τους τρεις βαθμούς για να μπει δυναμικά στην κούρσα της κορυφής.

Το μόνο σίγουρο είναι ότι στην κατάμεστη Τούμπα θα πέσουν κορμιά!

Με 1000+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα το μεγάλο ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και ΑΕΚ γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικό!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Ανάλυση, Παρουσίαση 19/02/2023

Ο ΠΑΟΚ προέρχεται από την ισοπαλία-σοκ στην έδρα του Αστέρα Τρίπολης (2-2 Video). Ο «δικέφαλος του Βορρά» δέχτηκε δύο γκολ στα τελευταία λεπτά και έχασε μέσα από τα χέρια του τη νίκη. Παράλληλα, ανέβηκαν οι τόνοι ύστερα από τη φάση της ισοφάρισης των Αρκάδων με τις διαμαρτυρίες για οφσάιντ από την πλευρά της ομάδας της Θεσσαλονίκης να είναι τεράστιες.

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου έχει στόχο τη διατήρηση του αήττητου. Η τελευταία αποτυχία της ομάδας του ήταν στη Νέα Φιλαδέλφεια (2-0) για τη Super League. Έτσι, αν ο ΠΑΟΚ καταφέρει να πάρει θετικό αποτέλεσμα στο προσεχές ματς θα συμπληρώσει έναν γύρο αήττητος επιβεβαιώνοντας εμπράκτως τη βελτιωμένη του εικόνα.

Στο καθαρά αγωνιστικό κομμάτι, ο Ρουμάνος τεχνικός είδε την προετοιμασία να κυλάει χωρίς απρόοπτα. Στα θετικά η επιστροφή του Κοτάρσκι, που έλειψε από το παιχνίδι στο «Θεόδωρος Κολοκοτρώνης».

Παράλληλα, αντίστροφα μετρούν οι Αντελίνο Βιεϊρίνια και Λευτέρης Λύρατζης, που θα δώσουν έξτρα λύσεις στον προπονητή τους. Από εκεί και πέρα σταθερά δεν υπολογίζονται οι Ελ Καντουρί, Κουαλιάτα και Κούρτιτς που συνεχίζουν να ακολουθούν ειδικά προγράμματα.

Για την ΑΕΚ τα πράγματα κύλησαν με μεγαλύτερη ηρεμία μέσα στην εβδομάδα. Η νίκη κόντρα στον Λεβαδειακό με σκορ 3-0 την περασμένη Δευτέρα διατήρησε την ψυχολογία της ομάδας σε υψηλά επίπεδα.

Η «Ένωση» συμπλήρωσε πέντε διαδοχικές νίκες στη Super League, ενώ συνέχισε με το απόλυτο στη Νέα Φιλαδέλφεια, μετρώντας 13 επικρατήσεις σε όλες τις διοργανώσεις!

Ο Ματίας Αλμέιδα στο φινάλε της προετοιμασίας είδε τα προβλήματά του να λύνονται. Η ανησυχία με τον Νταμιάν Σιμάνσκι, που ταλαιπωρήθηκε με ίωση, κατέληξε σε ανακούφιση αφού ο Πολωνός θα βρίσκεται στη διάθεση του προπονητή του.

Όσον αφορά τον Σέρχιο Αραούχο είναι πλέον πανέτοιμος και δεν θα απουσιάσει από το μεγάλο ραντεβού. Τέλος, σταθερά εκτός παραμένουν οι Φερνάντες και Μοχαμάντι, που θα ενσωματωθούν πλήρως το επόμενο διάστημα.

Ο προπονητής της ΑΕΚ παραμονή του ματς μίλησε για το σπουδαίο παιχνίδι.

«Ο ΠΑΟΚ είναι μια από τις καλύτερες ομάδες του πρωταθλήματος. Είναι μια ομάδα που έχει καλή λειτουργία, έχει ένα καλό και όμορφο στυλ ποδοσφαίρου, σέβομαι τον αντίπαλο όπως κάνουμε με όλους τους αντιπάλους.

Έχουν ένθερμους οπαδούς, έναν εξαιρετικό προπονητή, εξαιρετικούς ποδοσφαιριστές, πολλούς νεαρούς παίκτες, κάτι παρόμοιο διαθέτουμε και εμείς. Αυτό που επιθυμώ να βγει ένα ωραίο θέαμα και ξέρουμε καλά ποια ομάδα θα αντιμετωπίσουμε», υποστήριξε αρχικά ο Ματίας Αλμέιδα, ενώ για τη μάχη του τίτλου, ξεκαθάρισε:

aek panaitolikos2 novibet

«Εμένα είναι η πρώτη μου εμπειρία και πραγματικά είναι ένα όμορφο πρωτάθλημα. Το ότι υπάρχουν πολλές ομάδες που επιδιώκουν έναν κοινό στόχο, κάνει το πρωτάθλημα να βελτιώνεται και μας αρέσει σε όλους να βρισκόμαστε σε ανταγωνιστικά πρωταθλήματα. Μακάρι κάθε φορά να είναι όλο και περισσότερες οι ομάδες και με αυτόν τον τρόπο θα βελτιωθεί το πρωτάθλημα.

Θα υπάρχει καλύτερο θέαμα και ποδοσφαιριστές. Εμείς οι προπονητές θα πιέσουμε τον εαυτό μας παραπάνω, κάνει καλό και στην εθνική Ελλάδος αυτός ο ανταγωνισμός, μακάρι να συνεχίζει να βελτιώνεται με αυτόν τον τρόπο αυτή η κατάσταση».


ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Στατιστικά, Προϊστορία 19/02/2023

  • Ο ΠΑΟΚ τρέχει αήττητο σερί 12 παιχνιδιών στη Super League και με δεδομένο ότι τελευταία του ήττα ήταν με την ΑΕΚ στην Αγία Σοφιά θέλει τη ρεβάνς και παράλληλα να συμπληρώσει έναν ολόκληρο γύρο αήττητος!
  • H AEK στο ματς του πρωτου γύρου επικράτησε με 2-0 του ΠΑΟΚ στην Αγία Σοφιά. Τα γκολ της αναμέτρησης σημείωσαν οι Λιβάι Γκαρσία και Γκατσίνοβιτς.
  • Στα τελευταία 5 ματς ανεξαρτήτως διοργάνωσης στην Τούμπα  ο ΠΑΟΚ μετράει 3 νίκες και 2 ισοπαλίες κόντρα στην ΑΕΚ.
  • Τα τελευταία 4 ντέρμπι «δικεφάλων» ανεξαρτήτως έδρας στη Super League έχουν λήξει Under.
  • Απόλυτη ισορροπία στην παράδοση του Ραζβάν Λουτσέσκου απέναντι στην ΑΕΚ. Ο Ρουμάνος σε 18 ματς μετράει 6 νίκες, 6 ισοπαλίες και 6 ήττες.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League

aek paok1 novibet

ΠΑΟΚ – ΑΕΚ: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 19/02/2023

Μεγάλο ματς περιμένουμε στην Τούμπα. Κοινό χαρακτηριστικό και των δύο ομάδων είναι ότι… καίγονται για τη νίκη προκειμένου να μείνει στο κυνήγι του Παναθηναϊκού, ο οποίος το Σάββατο νίκησε 2-0 τον Βόλο και βρίσκεται στην κορυφή της βαθμολογίας. Για το ντέρμπι των «δικεφάλων» επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από τις αμέτρητες αγορές που προσφέρει η Novibet.

Η αναμέτρηση θα κριθεί στις λεπτομέρειες. Ο ΠΑΟΚ λόγω έδρας περιμένουμε να εμφανιστεί με περισσότερη ενέργεια στην εκκίνηση της αναμέτρησης, όμως η ΑΕΚ διαθέτει ποιότητα σε όλες τις γραμμές και είναι ικανή να μην ηττηθεί.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20 ΣΤΗ NOVIBET  

Ο ΠΑΟΚ φτιάχνει φάσεις κι έχει εξαιρετική εικόνα επιθετικά το τελευταίο διάστημα. Η «Ένωση» στη γραμμή κρούσης διαθέτει παίκτες που είναι ικανοί να διαλύσουν οποιαδήποτε άμυνα. Για τους παραπάνω λόγους το..

GOAL/GOAL ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.96 ΕΧΕΙ ΤΥΧΗ 

Στα ειδικά στοιχήματα παικτών οφείλουμε να σταθούμε στα επιθετικά όπλα των ομάδων. Ο Λιβάι Γκαρσία μοιάζει ασταμάτητος και θα ταλαιπωρήσει την άμυνα των γηπεδούχων.

ανυτιμε σκορερ λιβαι γκαρσια σε αποδοση 4.00 στη novibet

Ο Αουγκούστο είναι ένας από τους παίκτες που παίζει… σκληρή άμυνα και στα ντέρμπι μπλέκεται και σε κοκορομαχίες.

ΑΟΥΓΚΟΥΣΤΟ ΝΑ ΔΕΧΤΕΙ ΚΙΤΡΙΝΗ ΚΑΡΤΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10

 

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ