el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Ιωνικός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/03/2023

Ο ΠΑΟΚ αντιμετωπίζει τον Ιωνικό στην Τούμπα (20:30) στο πλαίσιο της 25ης αγωνιστικής της Super League. Για τη σημαντική αναμέτρηση ξεχωρίσαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις.

Η κανονική περίοδος της Super League έχει μπει στην τελική ευθεία και ο ΠΑΟΚ φιλοξενεί τον Ιωνικό. Ο «δικέφαλος» του Βορρά συνεχίζει στην κούρσα του τίτλου και θέλει να επανέλθει στις επιτυχίες για να μη χάσει περαιτέρω έδαφος, ενώ η ομάδα της Νίκαιας δίνει μάχη για την αποφυγή του υποβιβασμού.

Το «τρίποντο» είναι κομβικό και για τις δύο ομάδες και η αναμέτρηση στην Τούμπα παρουσιάζει μεγάλο ενδιαφέρον.

Με 800+ αγορές στη Novibet η αναμέτρηση ΠΑΟΚ-Ιωνικός στην Τούμπα γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!


ΠΑΟΚ – Ιωνικός: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/03/2023

Μία κρύο, μία ζέστη είναι τα αποτελέσματα του ΠΑΟΚ τις τελευταίες αγωνιστικές στο πρωτάθλημα. Ισοπαλία με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα, ισοπαλία με τον Αστέρα στην Τρίπολη έπειτα από… αυτοκτονία, νίκη επί της ΑΕΚ στην Τούμπα (2-0) που σκόρπισε ενθουσιασμό στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο και λευκή ισοπαλία στα Γιάννινα με τον ΠΑΣ, που… φρέναρε την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου και δεν της επέτρεψε να πλησιάσει περισσότερο την κορυφή.

Πλέον περιθώρια για άλλες βαθμολογικές απώλειες δεν υπάρχουν, εφόσον οι Θεσσαλονικείς θέλουν να μείνουν στο κυνήγι του τίτλου και να μην περιοριστούν απλά σε ρόλο ρυθμιστών στα Playoffs.

Η αναμέτρηση με τον Ιωνικό είναι ένα μεγάλο «πρέπει» για τον «δικέφαλο» του Βορρά (48 βαθμοί), ο οποίος καλείται να επιστρέψει στα «τρίποντα» και να μείνει κοντά στη μάχη του τίτλου, στην τελική ευθεία της κανονικής περιόδου του πρωταθλήματος, δίνοντας συνέχεια στο αήττητο σερί 14 αγώνων στον «μαραθώνιο».

Οι Νικαιώτες (15 βαθμοί) από την πλευρά τους δίνουν σκληρή μάχη όσον αφορά την αποφυγή του υποβιβασμού, αναζητώντας πολύτιμους βαθμούς, ακόμα και στα παιχνίδια με τους «μεγάλους».

Η ήττα από τον ΟΦΗ (0-2) στη Νίκαια ήταν βαθμολογικό πισωγύρισμα για την ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου, η οποία με τις ήττες της στις δύο τελευταίες αγωνιστικές έχασε το έδαφος που είχε κερδίσει με τις δύο συνεχόμενες νίκες που είχαν προηγηθεί (σ.σ. με Λαμία και Άρη).

paok panetolikos4 novibet


ΠΑΟΚ – Ιωνικός: Στατιστικά & Προϊστορία 05/03/2023

  • Την προηγούμενη αγωνιστική ο ΠΑΟΚ ήρθε ισόπαλος (0-0) στα Γιάννινα, ενώ ο Ιωνικός ηττήθηκε στην έδρα του από τον ΟΦΗ (0-2).
  • Σε 35 αγώνες σε επίπεδο πρωταθλήματος, ο ΠΑΟΚ έχει τη μερίδα του λέοντος με 18 νίκες, με τον Ιωνικό να έχει πανηγυρίσει 8 φορές, ενώ 9 αγώνες έχουν λήξει ισόπαλοι.
  • Στην Τούμπα, σε 17 αγώνες ο ΠΑΟΚ έχει 13 νίκες, 4 αγώνες ήταν ισόπαλοι, ενώ οι Νικαιώτες έχουν μία… συλλεκτική νίκη, το 0-1 στις 6/5/2001.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει την 3η καλύτερη επίθεση στο πρωτάθλημα (36 γκολ) και την 4η άμυνα αντίστοιχα (15 γκολ παθητικό).
  • Ο Ιωνικός έχει την 3η χειρότερη επίθεση (15 γκολ) και την 3η χειρότερη άμυνα (36 γκολ παθητικό).
  • Στον πρώτο γύρο ο ΠΑΟΚ είχε νικήσει εύκολα στη Νίκαια (0-3).
  • Σε 5 εκ των 24 αγώνων του ο Ιωνικός δεν έχει δεχθεί γκολ.
  • Ο ΠΑΟΚ έχει στην Τούμπα ρεκόρ 8-3-1. Οι ισοπαλίες του είναι με Ολυμπιακό (0-0), Αστέρα (2-2), ΟΦΗ (0-0), ενώ η μοναδική του ήττα είναι από τον Παναθηναϊκό (1-2).
  • Ο Ιωνικός εκτός έδρας έχει ρεκόρ 2-1-9. Οι νίκες του είναι με Λαμία και ΟΦΗ με το ίδιο σκορ (0-2) και η ισοπαλία 0-0 στα Γιάννινα.
  • Η βαθμολογία της Super League
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

 


ΠΑΟΚ – Ιωνικός: Προγνωστικά 05/03/2023

Ο ΠΑΟΚ θα επιδιώξει τη νίκη κόντρα στον Ιωνικό και μάλιστα χωρίς άγχος. Η δύναμη της έδρας μπορεί να τον οδηγήσει σε μια άνετη νίκη, σκοράροντας και στα δύο ημίχρονα του αγώνα.

Για το παιχνίδι επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet!

ΠΑΟΚ ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ ΚΑΙ ΣΤΑ ΔΥΟ ΗΜΙΧΡΟΝΑ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.10 ΣΤΗ NOVIBET

Παράλληλα, αναζητώντας τα ειδικά στοιχήματα για τους σκόρερ, η επιλογή του Κωνσταντέλια κερδίζει το ενδιαφέρον. Ο θαυματουργός «μικρός» του ΠΑΟΚ που έχει εντυπωσιάσει, έχει σκοράρει μία φορά, στο 0-3 στη Λεωφόρο, αναζητώντας το πρώτο του γκολ στην Τούμπα.

ΝΑ ΣΚΟΡΑΡΕΙ Ο ΚΩΝΣΤΑΝΤΕΛΙΑΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 3.20 ΣΤΗ NOVIBET


ΠΑΟΚ: Απουσίες & Ενδεκάδα 05/03/2023

Μεσοβδόμαδα ο «δικέφαλος» δεν αγωνίστηκε, καθώς αναβλήθηκε (ξανά) ο πρώτος ημιτελικός του Κυπέλλου Novibet με τη Λαμία μετά την ανείπωτη τραγωδία στα Τέμπη.

Ο Λουτσέσκου ευελπιστεί να έχει ενισχυμένο ρόστερ σε σχέση με την αποστολή που είχε στη Λαμία, με Κουλιεράκη και Αουγκούστο να μπορούν να ενισχύσουν εκ νέου την ομάδα τους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι, Σάστρε, Ίνγκασον, Ράφα Σοάρες, Κουλιεράκης, Ντάντας, Αουγκούστο, Φελίπε Σοάρες, Νάρεϊ, Κωνσταντέλιας, Μπράντον.

Ιωνικός: Απουσίες & Ενδεκάδα 05/03/2023

Ο Ιωνικός θα κυνηγήσει θετικό αποτέλεσμα στην Τούμπα, αρχίζοντας από το… μηδέν στην άμυνα και με θέληση να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Χουτεσιώτης, Βαλεριάνος, Τσιγκρίνσκι, Μύγας, Ρομαό, Μπουένα, Σάκιτς, Φαντιγκά, Κάνιας, Σεμπά, Μάντζης.

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ