el
Σάββατο, 20 Απριλίου, 2024

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 05/02/2023

Το ντέρμπι ανάμεσα σε ΠΑΟΚ και Ολυμπιακό στην Τούμπα δεσπόζει στο πλαίσιο της 21ης αγωνιστικής στη Super League!

Το μεγάλο ντέρμπι θα διεξαχθεί στη Θεσσαλονίκη την Κυριακή 5 Φεβρουαρίου (20:30), με τηλεοπτική κάλυψη στην Ελλάδα από την πλατφόρμα της Nova.

Πρόκειται για ένα ματς που και οι δύο μονομάχοι «καίγονται» για τη νίκη αφού τη δεδομένη χρονική στιγμή ισοβαθμούν με 42 βαθμούς και βρίσκονται πέντε βαθμούς πίσω από την πρωτοπόρο της βαθμολογίας ΑΕΚ και τρεις πίσω από τον Παναθηναϊκό.

Ο ηττημένος ενδέχεται να χάσει σημαντικό έδαφος στη «μάχη» του τίτλου, ο νικητής θα μπει γερά στο κόλπο, ενώ σε περίπτωση ισοπαλίας θα «λαβωθούν» και οι δύο πλευρές.

Με 800+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα ο αγώνας ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ολυμπιακό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστικός!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με Bet Builder, 0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Ανάλυση, Παρουσίαση 05/02/2023

Κατάμεστη αναμένεται η Τούμπα, αφού η κρισιμότητα της αναμέτρησης είναι τεράστια και για τις δύο ομάδες. Ο νικητής θα παραμείνει γερά στο κόλπο του τίτλου στο κυνήγι του Παναθηναϊκού και της ΑΕΚ!

Ο ΠΑΟΚ διανύει εξαιρετική περίοδο. Η χημεία που βρήκαν οι παίκτες του Ραζβάν Λουτσέσκου αποτέλεσε τον «οδηγό» της ομάδας στην αντεπίθεση που έχει ξεκινήσει μετά την επιστροφή από το Μουντιάλ.

Το κλίμα «απογειώθηκε» στα παιχνίδια κόντρα στον Παναθηναϊκό, όπου η ομάδα πήρε πανηγυρικά «διπλό» στη Λεωφόρο (0-3) για το πρωτάθλημα και σχεδόν «σβηστή» πρόκριση στα ημιτελικά στο Κύπελλο Ελλάδας Novibet.

Ο Ρουμάνος τεχνικός μπορεί να μην έχει ανοίξει τα χαρτιά του με φόντο την ενδεκάδα του ντέρμπι, ωστόσο, το καλό είναι πως δεν αντιμετώπισε απρόοπτα της τελευταίας στιγμής.

Επιστρέφουν «φρέσκοι» οι Ίνγκασον, Ντόουγκλας Αουγκούστο και Ζίβκοβιτς, οι οποίοι δεν αγωνίστηκαν κόντρα στον Λεβαδειακό, ενώ στην αποστολή θα μπει και ο Κεντζιόρα. Μάλιστα, ο Πολωνός αριστερός μπακ που αποκτήθηκε ως δανεικός από τη Ντιναμό Κιέβου, δεν αποκλείεται να κάνει και το ντεμπούτο του, αφού βρίσκεται σε φουλ αγωνιστικό ρυθμό.

Τις τελευταίες ώρες των μεταγραφών, ο «δικέφαλος του Βορρά» κινήθηκε και για την απόκτηση σέντερ φορ, ωστόσο, η περίπτωση του Φεντερίκο Μπονατσόλι από τη Σαλερνιτάνα δεν προχώρησε.

Ο Λουτσέσκου παραμονή του ντέρμπι στάθηκε στην αγωνιστική νοοτροπία της ομάδας του, ενώ δεν παρέλειψε να πετάξει τα βέλη τους και προς τις ομάδες της Αθήνας.

«Η κεντρική ιδέα είναι πως πηγαίνουμε παιχνίδι με παιχνίδι και θα δούμε τι θα πετύχουμε. Δεν είχαμε την πίεση της διοίκησης από αυτή την άποψη, γιατί ήταν η απόφασή της να αλλάξουμε. Ξέρουμε πολύ καλά τι σημαίνει συναισθηματικά μία τέτοια απόφαση, ειδικά στη Θεσσαλονίκη που πάντα θέλει να κερδίζει.

Στον ΠΑΟΚ υπάρχει αυτή η μεγάλη δίψα για νίκη και λιγότερη η υπομονή. Μας περιμένει ένα μεγάλο παιχνίδι και θα παίξουμε όπως πάντα για τη νίκη. Κρατάμε τα πόδια μας στο έδαφος, συνειδητοποιούμε ότι έχουμε πολύ δρόμο και πολλή δουλειά μπροστά μας.

Οι ομάδες στην Αθήνα έχουν διαιτησίες που τους βοηθούν, τους προστατεύουν, ενώ σε εμάς συμβαίνει ακριβώς το αντίθετο. Κάθε φορά που τους δίνεται η ευκαιρία, μας χτυπούν», υποστήριξε ο Ρουμάνος προπονητής του ΠΑΟΚ.

Ο Ολυμπιακός πηγαίνει στη Θεσσαλονίκη με στόχο να επιβεβαιώσει πως θα συνεχίσει να υπερασπίζεται μέχρι τέλους τον τίτλο του. Ο Μίτσελ το τελευταίο διάστημα κατάφερε να βρει έναν κορμό παικτών ο οποίος έδωσε ομοιογένεια στην ομάδα του και θετικά αποτελέσματα τα οποία την κρατούν δυναμικά στη μάχη.

Ο Ισπανός κατάφερε μέχρι και το φινάλε των μεταγραφών να «κόψει» από το ρόστερ της έναν σημαντικό αριθμό παικτών που δεν υπολογίζονταν ώστε να γίνει ακόμη πιο ευέλικτο. Σε αυτό προστέθηκαν την τελευταία στιγμή δύο εξτρέμ.

Ο Μπουτούτσι από την Κόνιασπορ και ο Κανός από την Μπρέντφορντ, που δεν αποκλείεται να πάρουν χρόνο στο μεγάλο ντέρμπι, αφού άφησαν θετικές εντυπώσεις στις πρώτες τους προπονήσεις.

Με τις προσθήκες των δύο μεσοεπιθετικών ο Ολυμπιακός συμπλήρωσε τις τέσσερις μαζί με τους Ροντινέι και Ραμόν τη χειμερινή μεταγραφική περίοδο. Μάλιστα δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσει και πέμπτη αν βρεθεί ένας κεντρικός αμυντικός με αγωνιστικό ρυθμό.

Τις τελευταίες ημέρες υπήρξε «χαρτοπόλεμος» ανακοινώσεων ανάμεσα στις δύο πλευρές
για τον ορισμό του Σλοβάκου διαιτητή Ιβάν Κρούζλιακ στο ντερμπι.

Ο Μίτσελ υπερασπίστηκε της κινήσεις της ΠΑΕ Ολυμπιακός, ενώ μίλησε και για την κρισιμότητα της αναμέτρησης στην Τούμπα, λέγοντας:

«Η δική μου ανησυχία είναι να προετοιμάσω την ομάδα. Στα υπόλοιπα θέματα, σέβομαι απόλυτα τις αποφάσεις της διοίκησης και των διαιτητών. Όλα τα παιχνίδια που παίξαμε τελευταία ήταν απαιτητικά και πήγαμε αρκετά καλά και τα πήγαμε εξαιρετικά, όπως και ο ΠΑΟΚ. Το παιχνίδι μεταξύ μας θα είναι απαιτητικό, έντονο και όπως αρμόζει σε ένα ντέρμπι.

Εδώ και τέσσερις μήνες που έχω αναλάβει την ομάδα, θεωρώ ότι έχουν βελτιωθεί πολλά πράγματα και το λέω με ταπεινότητα. Δεν το λέω για να υποστηρίξω τη δουλειά μου. Η προπόνηση είναι καλύτερη και έχουν αλλάξει πολλά».


ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Στατιστικά & Προϊστορία 05/02/2023

  • Η προϊστορία στην Τούμπα είναι ισορροπημένη με τον ΠΑΟΚ σε 38 ματς να μετράει 12 νίκες, τον Ολυμπιακό 14, ενώ 12 ντέρμπι σταμάτησαν στο «Χ».
  • Το πρόσωπο της αναμέτρησης θα είναι αναμφισβήτητα ο τερματοφύλακας του Ολυμπιακού. Ο Αλέξανδρος Πασχαλάκης επιστρέφει στην Τούμπα για να αντιμετωπίσει την πρώην του ομάδα με την οποία κατέκτησε 1 Πρωτάθλημα και 3 Κύπελλα σε διάστημα 5 ετών.
  • Ο «Δικέφαλος του Βορρά» τρέχει αήττητο σερί 10 παιχνιδιών στο πρωτάθλημα (8 νίκες, 2 ισοπαλίες) και στα συγκεκριμένα παιχνίδια είδε την εστία του να παραβιάζεται μόλις 3 φορές! Επίσης, οι Θεσσαλονικείς έρχονται και με ψυχολογική φόρα αφού στα τρία διαδοχικά ντέρμπι με τον Παναθηναϊκό θριάμβευσαν (2-0, 0-3, 1-1) με αποτέλεσμα να πλησιάσουν την κορυφή και να πάρει την πρόκριση στους «4» του Κυπέλλου Novibet.
  • Οι «ερυθρόλευκοι» έχουν να ηττηθούν στο πρωτάθλημα από το ντέρμπι του πρώτου γύρου με τον ΠΑΟΚ (17/10) στο Φάληρο (1-2) και το αήττητο σερί 12 παιχνιδιών θα ήταν πιο εντυπωσιακό αν δεν υπήρχαν οι ισοπαλίες με ΠΑΣ και Ατρόμητο.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.
  • Η βαθμολογία της Super League.

ΠΑΟΚ – Ολυμπιακός: Προγνωστικά 05/02/2023

Το ντέρμπι στην Τούμπα είναι ο «θάνατός σου η ζωή μου» και για το μεγάλο παιχνίδι στην Τούμπα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα από τις αγορές της Novibet.

O ΠΑΟΚ δέχεται γκολ με το σταγονόμετρο και αυτό μας προϊδεάζει για ματς που θα κριθεί στις λεπτομέρειες και οι δύο πλευρές θα ρισκάρουν περισσότερο στο δεύτερο μέρος.

ΙΣΟΠΑΛΙΑ ΣΤΟ ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00 ΣΤΗ NOVIBET

Στα Combo Bets οι επιλογές είναι δελεαστικές και οι συνδυασμοί εκρηκτικοί.

ΚΡΑΤΑΜΕ ΤΟ GOAL/GOAL & UNDER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.95 ΣΤΗ NOVIBET

H «μάχη» που έγινε μεσοβδόμαδα για τη διαιτησία θα φέρει νευρικότητα και πάνω στο χορτάρι. Περιμένουμε αρκετά σκληρά μαρκαρίσματα και… κοκορομαχίες. Ο διαιτητής για να κρατήσει το ματς σε λογικά πλαίσια θα μοιράσει κάρτες.

OVER 6.5 ΚΑΡΤΕΣ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.15 ΣΤΗ NOVIBET 

αουγκουστο να δεχτει κιτρινη καρτα σε αποδοση 2.20


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/02/2023

Επιστρέφουν οι Αντρίγια Ζίβκοβιτς και Ίνγκασον που ξεκουράστηκαν. Διαθέσιμος είναι και ο Μπράντον Τόμας. Στο… απουσιολόγιο παραμένουν οι Ελ Καντουρί, Μούργκ, Λύρατζης, Κούρτιτς, Βιεϊρίνια και προστέθηκε ο Τάισον (ενοχλήσεις). Μπήκε στην αποστολή το νέο μεταγραφικό απόκτημα, Τόμας Κεντζιόρα.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Σάστρε, Ίνγκασον, Κουλιεράκης, Ράφα Σοάρες – Σβαμπ, Αγουγκούστο – Ζίβκοβιτς, Κωνσταντέλιας, Νάρεϊ – Ολιβέιρα.

Ολυμπιακός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 05/02/2023

Σε ότι έχει να κάνει με το πλάνο ενόψει Τούμπας, από τον Μίτσελ δεν περιμένουμε εκπλήξεις.

Δεν αποκλείεται να «σπάσουν» και τα τρία 10άρια προκειμένου να μπει ένας καθαρός εξτρέμ για να δώσει μεγαλύτερη ένταση. Μπήκαν στην αποστολή οι δύο νεοαποκτηθέντες Μπατούτσι, Κάνος. Εκτός αποστολής έμεινε ο Γκάρι Ροντρίγκες και οι Μαρσέλο, Μπα, Σισέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Πασχαλάκης – Ροντινέι, Παπασταθόπουλο, Ντόι, Ρέαμπτσιουκ – Εμβιλά, Ιν Μπομ – Μασούρας (Μπουτούτσι), Μπιέλ, Χάμες Ροντρίγκες – Μπακαμπού.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ