el
Πέμπτη, 9 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Προγνωστικά, Ανάλυση, Παρουσίαση 20/08/2022

Με το μυαλό στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος είναι άπαντες στον ΠΑΟΚ και στο επερχόμενο παιχνίδι με τον Παναιτωλικό (20/08, 21:45) στην Τούμπα. Η νέα αγωνιστική περίοδο είναι ιδιαίτερα σημαντική για τους Θεσσαλονικείς, οι οποίοι άλλαξαν πολλά στη διάρκεια του καλοκαιριού.

Η διοίκηση σε συνεργασία με την τεχνική ηγεσία αποφάσισαν να προχωρήσουν σε αρκετές αλλαγές. Να κάνουν δηλαδή μία… γενναία ανανέωση στο έμψυχο δυναμικό του συλλόγου. Δεν είναι τυχαίο άλλωστε, ότι αποχώρησαν παίκτες όπως οι Βαρέλα, Κρέσπο, Πασχαλάκης, αλλά και οι Άκπομ και Τσόλακ.

Ο Παναιτωλικός έκανε περισσότερο μία… εκκαθάριση του ρόστερ του. Αποχώρησαν αρκετοί ποδοσφαιριστές, 14 στο σύνολο (εκ των οποίων οι έξι ήταν νεαροί που δεν υπολογίζονταν) και αποκτήθηκαν πέντε μέχρι στιγμής, αν και η πεποίθηση είναι ότι θα γίνουν κι άλλες προσθήκες. Πάντως η σεζόν αναμένεται με μεγάλο ενδιαφέρον στους Αγρινιώτες.

Με 500+ αγορές στη Novibet και ειδικά στοιχήματα η αναμέτρηση του ΠΑΟΚ απέναντι στον Παναιτωλικό γίνεται ακόμη πιο συναρπαστική!

Το μεγάλο ματς παίζει εδώ με 0% γκανιότα, Bet Builder, ενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαία στοιχήματα στο live!

Τώρα αρχίζει το ματς στη Super League!

 


ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Ανάλυση & Παρουσίαση 20/08/2022

Έπειτα από μία τρομερή χρονιά στο Conference League πέρυσι, όπου έφτασε μέχρι τα προημιτελικά, φέτος ο ΠΑΟΚ αποκλείστηκε στο δεύτερο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης από τη Λέφσκι Σόφιας (ήττα με 2-0 στη Βουλγαρία και ισοπαλία 1-1 στην Τούμπα). Ο αποκλεισμός άλλαξε κατά πολύ το πλάνο των ανθρώπων του συλλόγου, που αναγκαστικά πλέον έστρεψαν από πολύ νωρίς την προσοχή τους στο πρωτάθλημα. Και φυσικά στην πρεμιέρα με τον Παναιτωλικό.

Οι Θεσσαλονικείς έκαναν πολλές αλλαγές στη διάρκεια του καλοκαιριού. Κι αυτό εν μέρει το πλήρωσαν στα δύο ματς με τη Λέφσκι, καθώς η ομάδα φάνηκε ότι δεν είχε προσαρμοστεί στα νέα δεδομένα. Αρκετοί βασικοί ποδοσφαιριστές αποχώρησαν και οι καινούριοι που ήρθαν στη θέση τους, προσπαθούν αφομοιώσουν τη συνολική λειτουργία του συλλόγου.

Συγκεκριμένα αποκτήθηκαν οι Κοτάρσκι (τερματοφύλακας), Κουαλιάτα (αριστερό εξτρέμ), Νάρεϊ (δεξί εξτρέμ), Κάργας (στόπερ), Ράφα Σοάρες (αριστερός μπακ), Τομάς (επιθετικός), Νάσμπεργκ (στόπερ), Αντρέ Ρικάρντο (επιτελικός μέσος) και Ντάντας (επιτελικός μέσος).

Η εικόνα του ΠΑΟΚ στα φιλικά ήταν αρκετά καλή. Σε σύνολο έξι αγώνων, ο «Δικέφαλος του Βορρά» είχε τέσσερις νίκες, μία ισοπαλία και μόλις μία ήττα (4-1-1). Η μοναδική ήττα σημειώθηκε στην Ολλανδία, στη διάρκεια του βασικού σταδίου της προετοιμασίας με 2-1 από την Γκρόνινγκεν.

Στο τελευταίο του φιλικό, το περασμένο Σάββατο, ο ΠΑΟΚ έπαιξε με τον Βόλο στη Θεσσαλονίκη, στο οποίο και επικράτησε με 3-1. Τα γκολ του «Δικεφάλου του Βορρά», πέτυχαν οι Μπίσεσβαρ, Ολιβέιρα και Κούτσιας.

Για το παιχνίδι με τον Παναιτωλικό, ο ΠΑΟΚ θα έχει κανονικά τους φιλάθλους του, στις εξέδρες της Τούμπας, καθότι έγινε δεκτή η έφεση για τα επεισόδια στον τελικό του Κυπέλλου.

Στο αντίπαλο στρατόπεδο, ο Παναιτωλικός πέρασε ένα αντίστοιχο καλοκαίρι με τον ΠΑΟΚ. Και αυτό είχε να κάνει με τις αλλαγές που έγιναν στο σύλλογο. Ο Γιάννης Αναστασίου παρέμεινε στο τιμόνι της τεχνικής ηγεσίας και έδειξε από νωρίς ότι σκόπευε να κάνει ένα… ξεσκαρτάρισμα του ρόστερ.

Δεν είναι τυχαίο άλλωστε το γεγονός αποχώρησαν από το σύλλογο συνολικά 14 παίκτες, εκ των οποίων οι έξι είναι νεαροί που δεν υπολογίζονταν για τη συνέχεια. Πάντως έφυγαν και αρκετοί που είχαν παίξει σημαντικό ρόλο στην περσινή σεζόν, όπως οι Βργκοτς, Περέιρα, Μεντόδα, Αντούνες, Ροντρίγκες, Λούι, Μπαρμπόσα, Μελίσσας και Βέργος.

Οι προσθήκες που έγιναν ήταν σημαντικά λιγότερα, αν και από τη διοίκηση αναφέρουν ότι οι μεταγραφές δεν έχουν ακόμη ολοκληρωθεί. Αποκτήθηκαν οι Στεργιάκης (τερματοφύλακας), Ξενιτίδης (μέσος), Χατζηθεοδωριδης (αριστερός μπακ), Ζοάο Πέδρο (επιθετικός), Μλάντεν (στόπερ) και Σενγκέλια (αριστερό εξτρέμ). Στόχος είναι να αποκτηθεί κι ένα δεκάρι.

Στα φιλικά, ο Παναιτωλικός προβλημάτισε αρκετά με την εικόνα του. Συνολικά έδωσε επτά φιλικά ματς, στα οποία μέτρησε δύο νίκες, μία ισοπαλία και τέσσερις ήττες (2-1-4).

Το πρόβλημα είναι ότι κόντρα σε δύο ομάδες που είναι αντίστοιχης δυναμικής είχε ισάριθμες ήττες. Αρχικά από τον ΠΑΣ Γιάννινα εντός έδρας με 1-0 και στη συνέχεια από τον Αστέρα Τρίπολης εκτός έδρας με 4-2. Το τελευταίο φιλικό μάλιστα ήταν και η πρόβα τζενεράλε για τους Αγρινιώτες, καθώς διεξήχθη το περασμένο Σάββατο.


ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Στατιστικά & Προϊστορία 20/08/2022

  • Συνολικά έχουν διεξαχθεί 13 παιχνίδια πρωταθλήματος με γηπεδούχο τον ΠΑΟΚ. Σε αυτά, οι Θεσσαλονικείς έχουν τον πρώτο λόγο, καθώς μετρούν 11 νίκες, μία ισοπαλία και μία ήττα.
  • Η μοναδική ήττα του ΠΑΟΚ εντός έδρας από τον Παναιτωλικό ήταν τη σεζόν 2014-15 και συγκεκριμένα στις 31 Ιανουαρίου 2015. Τότε οι Αγρινιώτες επικράτησαν με 2-1. Την επόμενη σεζόν ήρθε και η ισοπαλία (0-0).
  • Το περσινό παιχνίδι στην Τούμπα ήταν στο πλαίσιο της 16ης αγωνιστικής και ο ΠΑΟΚ νίκησε 2-0. Ο Κούρτιτς έκανε το 1-0 με πέναλτι στο 29’ και ο Ζαμπά το 2-0 στις καθυστερήσεις.
  • Τους τελευταίους τέσσερις μήνες, ο ΠΑΟΚ έχει δώσει επτά παιχνίδια στην έδρα του σε όλες τις διοργανώσεις (πρωτάθλημα, κύπελλο, Ευρώπη) και μετράει μόλις μία νίκη, με 2-0 στο αδιάφορο παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό, την τελευταία αγωνιστική των play off. Συνολικά έχει μία νίκη, τρεις ισοπαλίες και τρεις ήττες (1-3-3).
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

paok panaitolikos5 20082022 novibet


ΠΑΟΚ – Παναιτωλικός: Προγνωστικά 20/08/2022

Ο ΠΑΟΚ αναμένεται να μπει δυνατά στο παιχνίδι, για να μη δώσει δικαιώματα στον Παναιτωλικό. Οι Θεσσαλονικείς δεν έχουν περιθώρια για απώλειες βαθμών στην πρεμιέρα και ειδικά από τη στιγμή που το ματς γίνεται στην Τούμπα. Έχει ενδιαφέρον ο άσος από το ημίχρονο.

ΒΡΙΣΚΟΥΜΕ ΤΗΝ ΑΓΟΡΑ ΓΙΑ 1/1 ΗΜΙΧΡΟΝΟ/ΤΕΛΙΚΟ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.00

Με δεδομένο ότι ο Παναιτωλικός δεν έχει πείσει στα μέχρι τώρα φιλικά του παιχνίδια και το παιχνίδι θα έχει ξεκάθαρο φαβορί, που δεν είναι άλλο από τον ΠΑΟΚ, δεν θα κάνει εντύπωση να δούμε λίγα γκολ. Στόχος των γηπεδούχων άλλωστε είναι η νίκη έστω κι αν έρθει με… μισό μηδέν!

Η ΑΓΟΡΑ ΝΑ ΕΡΘΕΙ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ UNDER 2,5 ΠΡΟΣΦΕΡΕΤΑΙ ΑΠΟ ΤΗ NOVIBET ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.03


ΠΑΟΚ: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/08/2022

Ο Ραζβάν Λουτσέσκου δεν έχει και λίγα προβλήματα εν όψει της πρεμιέρας του πρωταθλήματος με τον Παναιτωλικό στην Τούμπα.

Δεδομένη είναι η απουσία των Βιεϊρίνια και Ζίβκοβιτς, οι οποίοι είναι τιμωρημένοι θα απουσιάσουν. Ωστόσο δεν είναι και οι μοναδικοί.

Εκτός είναι και οι τραυματίες κεντρικοί αμυντικοί Νάσμπεργκ και Μιχαηλίδης, ενώ ο Λουτσέσκου δεν υπολογίζει επίσης τους Ράφα Σοάρες και Τσιγγάρα. Και οι δύο είναι ανέτοιμοι και δε θα ρισκάρουν τη συμμετοχή τους.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Λύρατζης, Κάργας, Ίνγκανσον, Τσαούσης – Σβαμπ, Αουγκούστο – Νάρει, Μπίσεσβαρ, Ντάντας – Ολιβέιρα.

paok panaitolikos2 20082022 novibet


Παναιτωλικός: Νέα, Απουσίες & Ενδεκάδα 20/08/2022

Σημαντικά λιγότερα είναι τα προβλήματα που έχει ο Παναιτωλικός για την πρεμιέρα, τουλάχιστον σε σύγκριση με τον ΠΑΟΚ.

Ο μοναδικός απόντας για τον Γιάννη Αναστασίου είναι ο Γιόχαν Μάρτεσον. Ο Σουηδός μέσος έχει ενοχλήσεις στον αχίλλειο τένοντα και δε θα είναι διαθέσιμος για τον αγώνα στην Τούμπα.

Εκτός πλάνων είναι φυσικά και ο Μαλής, ο οποίος προέρχεται από πολύμηνη απουσία και τώρα έχει αρχίσει να ανεβάζει ρυθμούς στις προπονήσεις.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Ανέστης – Λιάβας, Κορνέλιους, Λάρσον, Χουχούμης – Τσιγγάρας, Φλόρες – Ντίαζ, Ντουάρτε, Χατζηθεοδωρίδης – Καρέλης.

 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ