el
Παρασκευή, 3 Μαΐου, 2024

ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά, Ανάλυση 14/01/2024

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30) για την 18η αγωνιστική της Super League και η νίκη, με μία «δυνατή» εμφάνιση και μεγάλο σκορ, είναι μονόδρομος για την ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου.

Η ήττα από τον Άρη στο ντέρμπι της προηγούμενης αγωνιστικής τερμάτισε ένα σερί εννιά νικών σε όλες τις διοργανώσεις και, ταυτόχρονα, έριξε τον ΠΑΟΚ (38β.) από την κορυφή, αφού ο «Δικέφαλος» βρίσκεται πλέον στο -2 από τον πρωτοπόρο Παναθηναϊκό.

Στην άλλη μεριά, ο ΠΑΣ Γιάννινα ανέκτησε κομμάτι της χαμένης του ψυχολογίας μετά το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης, όμως παραμένει στην τελευταία θέση του βαθμολογικού πίνακα (12β.) και το έργο του στη Θεσσαλονίκη θα είναι σίγουρα πολύ δύσκολο.

Για το μεγάλο ματς στην Τούμπα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

Με 800+ αγορές στη Novibet το παιχνίδι στη Θεσσαλονίκη γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στη Super League!


ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Παρουσίαση, Ανάλυση 14/01/2024

Ο ΠΑΟΚ υποδέχεται τον ΠΑΣ Γιάννινα (20:30) για την 18η αγωνιστική της Super League.

Μετά την άνετη πρόκριση επί του Βόλου (2-0) για το Κύπελλο Ελλάδας, ο ΠΑΟΚ επιστρέφει σε ρυθμό Super League αντιμετωπίζοντας τον ουραγό ΠΑΣ Γιάννινα (20:30) για την 18η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Ραζβάν Λουτσέσκου ψάχνει αντίδραση και μία εμφατική νίκη – απάντηση μετά την ήττα από τον Άρη (2-1) στο ντέρμπι της Θεσσαλονίκης. Ο ΠΑΟΚ μετρούσε εννιά σερί νίκες σε όλες τις διοργανώσεις μέχρι το ματς του «Κλεάνθης Βικελίδης» και το τελικό αποτέλεσμα τον άφησε στην 3η θέση, σε ισοβαθμία με την ΑΕΚ (38β.) πίσω από τον πρωτοπόρο (40β.) Παναθηναϊκό.

«Μία ήττα δεν είναι ποτέ εύκολη στην διαχείριση. Όλοι είναι πεσμένοι, χάνουν λίγο την καλή ψυχολογία τους και είναι δύσκολο να μιλήσεις. Πρέπει να αναλύσεις τι δεν πήγε καλά, αλλά δεν χρειάζεται να μείνουμε σε αυτό. Είχαμε μια καλή περίοδο, σε εξαιρετική κατάσταση, είμαστε μέσα σε τρεις διοργανώσεις και με ένα σερί νικών», ανέφερε χαρακτηριστικά ο Λουτσέσκου, που δεν υπολογίζει στους Σαμάτα και Εκόνγκ, οι οποίοι έχουν υποχρεώσεις με τις Εθνικές τους ομάδες για το Κόπα Άφρικα. Θα επιστρέψει στην αποστολή ο Βιεϊρίνια, ενώ αποχώρησε ο Φιλίπε Σοάρες με τη μορφή δανεισμού για την Φαμαλικάο.

Με βάση το ρεπορτάζ, ο νεαρός Τζίμας θα πάρει θέση στην κορυφή τα επίθεσης, ενώ από εκεί και πέρα δεν αναμένονται μεγάλες αλλαγές, αφού η νίκη αποτελεί μονόδρομο.

Στην αντίπερα όχθη, ο ΠΑΣ πήρε βαθιά βαθμολογική ανάσα μετά το 2-1 επί του Αστέρα Τρίπολης. Οι Ηπειρώτες κατέγραψαν τη 2η φετινή τους νίκη μετά από δέκα ήττες και έξι ισοπαλίες και έφτασαν τους 12 βαθμούς, όμως παραμένουν στην τελευταία θέση μαζί με τη Κηφισιά. Παρόλα αυτά, η ομάδα του Μιχάλη Γρηγορίου μπήκε πιο… ενεργά στη μάχη της παραμονής και ελπίζει σε καλύτερα αποτελέσματα, όμως, παράλληλα, γνωρίζει πως το έργο της στην Τούμπα θα είναι πολύ δύσκολο. Ο έμπειρος τεχνικός δεν υπολογίζει στους Τσαούση και Τζίμα, οι οποίοι αγωνίζονται στον ΠΑΣ ως δανεικοί από τον ΠΑΟΚ, ενώ εκτός πλάνων – και σε καθεστώς αποχώρησης – βρίσκονται οι Γκάρο και Μίνα.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Προγνωστικά 14/01/2023

Ξεκάθαρο και ισχυρό φαβορί ο ΠΑΟΚ, που μπορεί να φτάσει σε μία άνετη νίκη – ξέσπασμα. Ο ΠΑΣ θα προσπαθήσει για το καλύτερο δυνατό, αλλά γνωρίζει ότι οι πιθανότητες για θετικό αποτέλεσμα είναι ελάχιστες.

Για το ματς στην Τούμπα επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από την πλούσια γκάμα αγορών της Novibet.

1 & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.50 ΣΤΗ NOVIBET

Ο ΠΑΟΚ πετά… φωτιές επιθετικά στην πλειοψηφία των παιχνιδιών του και στο ματς με τον ΠΑΣ μπορεί να συνεχίσει στο ίδιο τέμπο. Οι Ηπειρώτες θα μπουν με αμυντική προσέγγιση στο ματς, αλλά δύσκολα μπορούν να ακολουθήσουν τον ρυθμό των γηπεδούχων.

Επιπλέον μπορείτε καθημερινά να διαβάσετε δελεαστικά tips στη στήλη στοίχημα της ημέρας!

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


ΠΑΟΚ – ΠΑΣ Γιάννινα: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 14/01/2024

Χωρίς απουσίες ο ΠΑΟΚ και ευκαιρία για νέο, μικρό rotation ενόψει της δύσκολης συνέχειας. Εκτός οι Σαμάτα και Εκόνγκ, που λείπουν για το Κόπα Άφρικα, ευκαιρία για τους Τζίμα, Μάρκος Αντόνιο να πάρουν ξανά χρόνο συμμετοχής.

Εκτός οι Τσαούσης και Τζίμας για τον ΠΑΣ, που θα προσπαθήσει να «γεμίσει» το κέντρο του και την άμυνά του, καθώς και να… βαδίσει στο μονοπάτι της μεγάλης νίκης επί του Αστέρα (2-1) την προηγούμενη αγωνιστική.

ΠΑΟΚ (4-2-3-1): Κοτάρσκι – Βιερίνια, Κουλιεράκης, Μιχαηλίδης, Μπάμπα – Μέιτε, Οζντόεφ – Τάισον, Κωνσταντέλιας, Ζίβκοβιτς – Τζίμας

ΠΑΣ Γιάννινα (4-5-1): Κλέιμαν – Σόρια, Παντελάκης, Εραμούσπε, Μπακαδήμας – Λέο, Ριένστρα, Καραχάλιος, Τζίνο, Παμλίδης – Κόντε

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ