el
Παρασκευή, 17 Μαΐου, 2024

Παρί – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 07/05/2024

Την Τρίτη το βράδυ (22:00) στο «Parc des Princes» θα γίνει γνωστή η μια από τις δύο φιναλιστ του Champions League! Η Παρί υποδέχεται την Ντόρτμουντ στον δεύτερο ημιτελικό και η δίψα των δύο ομάδων για τον τελικό στο Γουέμπλεϊ ξεχειλίζει.

Οι Γερμανοί με το υπέρ τους 1-0 έχουν μικρό προβάδισμα, όμως η Παρί εντός έδρας θα παίξει φουλ επιθετικά για την ανατροπή.

Με 800+ αγορές στη Novibet ο μεγάλος ημιτελικός στη Γαλλία γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικός!

Το σπουδαίο παιχνίδι παίζει εδώ με Bet Builder0% Γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις, live στοίχημα και κορυφαίες αποδόσεις στο στοίχημα.

Όλη η δράση στο Champions League!

 


Παρί – Ντόρτμουντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 07/05/2024

Στο πρώτο παιχνίδια οι λεπτομέρειες έκανα τη διαφορά και ο δεύτερος ημιτελικός ανάμεσα σε Παρί και Ντόρτμουντ στο Παρίσι αναμένεται συναρπαστικός.

Οι Γάλλοι μέσα στην έδρα τους θα κληθούν να ανατρέψουν το εις βάρος τους 0-1. Η Παρί στην πρώτη αναμέτρηση στη Γερμανία δεν κατάφερε να σκοράρει και μετά από 13 σερί ματς έμεινε στο «μηδέν».

Πλέον, η παρέα του Κίλιαν Μπαπέ θα ρισκάρει επιθετικά, αφού χρειάζεται νίκη με δύο γκολ διαφορά, προκειμένου να επιστρέψει σε τελικό Champions League μετά το 2020 κα να διεκδικήσει το μοναδικό τρόπαιο που λείπει από την τροπαιοθήκη των Γάλλων.

Άπαντες στο Παρίσι αναμένουν απαντήσεις από τον Μπαπέ, ο οποίος με 8 γκολ είναι ο πρώτος σκόρερ της διοργάνωσης και από τη νέα σεζόν θα βρίσκεται στη Ρεάλ Μαδρίτης.

Η Ντόρτμουντ με σκόρερ τον Φίλκρουγκ (1-0) πήρε προβάδισμα πρόκρισης απέναντι στην Παρί και φιλοδοξεί να επιστρέψει μετά το 2013 σε τελικό Champions League.

Οι Βεστφαλοί αποτελούν χωρίς καμία αμφιβολία τη μεγάλη έκπληξη της φετινής διοργάνωσης και πλέον παραδέχονται ότι απέχουν δύο 90λεπτα από το βαρύτιμο έπαθλο. Η ταχύτητα των Οντεγέμι, Σάντσο, αλλά και η βελτίωση στην άμυνα είναι τα βασικά πλεονεκτήματα της ομάδας του Έντιν Τέρζιτς.

Ο Τζέιντον Σάντσο έγινε – σύμφωνα με τα στατιστικά της Opta – ο πρώτος παίκτης με 11+ πετυχημένες ενέργειες απέναντι σε αντίπαλο κατά τη διάρκεια ενός ημιτελικού Champions League. Ο Λιονέλ Μέσι παραμένει ο κάτοχος του συγκεκριμένου ρεκόρ με 16 ντρίμπλες στον ημιτελικό με τη Νάντσεστερ Γιουνάιτεντ το 2008.

Φέτος Παρί και Ντόρτμουντ έχουν αναμετρηθεί ήδη τρεις φορές, αφού – πλην της πρόσφατης αναμέτρησης στον ημιτελικό – συναντήθηκαν δύο φορές στη φάση των ομίλων. Η Παρί στη Γαλλία νίκησε 2-0 και στο Ντόρτμουντ οι δύο ομάδες «κόλλησαν» στο 0-0.

Κοιτώντας το «κουπόνι στοιχήματος» αυξάνεις τις επιλογές σου και βρίσκεις όλα τα διαθέσιμα παιχνίδια.

Οι καλύτερες τιμές αγοράς στο στοίχημα ποδόσφαιρο παίζουν στη Novibet με αμέτρητες επιλογές για όλα τα κορυφαία παιχνίδια.


Παρί – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά 07/05/2024

Με δεδομένο ότι η Ντόρτμουντ με το υπέρ της 1-0 έχει προβάδισμα πρόκρισης αναμένουμε στο Παρίσι μια παρτίδα σκάκι ανάμεσα στους δύο προπονητές. Για τον δεύτερο ημιτελικά επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της novibet.

Η Παρί ψάχνει ανατροπή του σκορ και μέσα στην έδρα της θα πιέσει και θα ρισκάρει περισσότερο. Η Ντόρτμουντ φέτος ξέρει να παίζει και άμυνα και θα προσπαθήσει να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις. Οι Γερμανοί με τους Σάντσο και Αντεγέμι έχουν την ικανότητα να δημιουργήσουν προβλήματα.

σκορ οποιαδηποτε στιγμη 1-1 σε αποδοση 2.50

Το ρόστερ της Παρί είναι σαφώς πιο ποιοτικό από αυτό της Ντόρτμουντ. Αυτό αποδείχθηκε και στην περασμένη φάση όταν ο Γάλλοι απέκλεισαν την Μπαρτσελόνα πετυχαίνοτας μια μεγάλη ανατροπή. Οι Γαλλοι τα τελευταία χρόνια κυνηγούν με όλους τους τρόπους την κατάκτηση του Champions League και πλέον έχουν μια μοναδική ευκαιρία να ανατρέψουν το σκορ μέσα στην έδρα τους και να προκριθούν στον τελικό.

προκριση παρι σε αποδοση 1.85 

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παρί – Ντόρτμουντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Διαβάστε ακόμα

Εθνική ομάδα: Επόμενος Προπονητής, Στοίχημα


euro2024 gipeda novibet

EURO 2024: Γήπεδα, Πόλεις, Πρόγραμμα


Champions League 2024/2025: Το νέο format, όλες οι αλλαγές

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ