el
Πέμπτη, 2 Μαΐου, 2024

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά, Ανάλυση 19/09/2023

Η ώρα που όλοι περιμέναμε έφτασε με το Champions League και τη φάση των ομίλων να επιστρέφει στις οθόνες μας. Η 1η αγωνιστική των ομίλων δεσπόζει την Τρίτη το βράδυ και οι ομάδες υπόσχονται λάμψη, γκολ και θέαμα στην κορυφαία διασυλλογική διοργάνωση.

Στο «Parc des Princes» η Παρί υποδέχεται την Ντόρτμουντ και οι δύο ομάδες ψάχνουν εκκίνηση με το δεξί, προκειμένου σ’ έναν όμιλο φωτιά (μαζί με Μίλαν και Νιουκαστλ) να αποκτήσουν με το καλημέρα βαθμολογικό πλεονέκτημα.

Με 1000+ αγορές στη Novibet το μεγάλο παιχνίδι της 1ης αγωνιστικής του Champions League στο Παρίσι γίνεται ακόμα πιο συναρπαστικό!

Το σπουδαίο ματς παίζει εδώ με Bet Builder0% γκανιόταενισχυμένες αποδόσεις και κορυφαίo live στοίχημα!

Αυτό που θες από το παιχνίδι σου και στο Champions League. 

 


Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ: Ανάλυση, Παρουσίαση 19/09/2023

Παρί Σεν Ζερμέν και Ντόρτμουντ μας υπόσχονται ένα σπουδαίο παιχνίδι στο Παρίσι σ’ έναν όμιλο που Γάλλοι μοιάζουν φαβορί, αλλά με τη συμμετοχή και των Μίλαν και Νιουκαστλ ενδέχεται να μας χαρίσει αμέτρητες συγκινήσεις.

Η Παρί φέτος γύρισε σελίδα και βρίσκεται στη μετά Μέσι και Νεϊμάρ εποχή, ενώ τα ηνία της ομάδα ανέλαβε ο Λουίς Ενρίκε.

Επίσης, την περασμένη βδομάδα Παρί Σεν Ζερμέν και Μάρκο Βεράτι χώρισαν τους δρόμους τους μετά από 11 χρόνια, αφού ο Ιταλός μέσος αποφάσισε να συνεχίσει την καριέρα του στο Κατάρ και την Αλ Αραμπί.

Επιθετικά η Παρί στηρίζεται στον Κίλιαν Μπαπέ και θέλει στη 12η σερί συμμετοχή της σε φάση ομίλων Champions League να γίνει «αφεντικό» στο γκρουπ. Στο γαλλικό πρωτάθλημα βρίσκεται στην 5η θέση (2-2-1) και την Παρασκευή ηττήθηκε για πρώτη φορά (2-3 Video) από τη Νις.

Στο συγκεκριμένο παιχνίδι ήταν ασύνδετη στην άμυνα και το πλήρωσε ακριβά με μια εντός έδρα ήττα που έφερε αναστάτωση.

Οι παίκτες θέλουν να δώσουν απαντήσεις με την Ντόρτμουντ και ο προπονητής, Λουίς Ενρίκε, περιμένει σοβαρότητα.

«Έχουμε μεγάλο κίνητρο και υψηλές βλέψεις στη διοργάνωση. Μπορούμε να πετύχουμε πολλά με σκληρή δουλειά και αυτό το έχω μεταφέρει στους παίκτες του. Με τη Νις δεν παίξαμε καλά, φέρνουμε νέες ιδέες στο παιχνίδι ο κόσμος μας στηρίζει και προσωπικά έχω μεγάλη διάθεση για δουλειά, ποδόσφαιρο και επιτυχίες με την Παρί.

Τωρα έχουμε ένα διαφορετικό ματς μπροστά μας με την Ντόρτμουντ, πρέπει να αφήσουμε στην άκρη την γκρίνια να συγκεντρωθούμε και να πάρουμε την νίκη. Υπάρχει πίεση για καλύτερα αποτελέσματα, αλλά και μεγάλη διάθεση απ’ όλους μας», υποστήριξε αρχικά ο Λουίς Ενρίκε στη συνέντευξη Τύπου, ενώ σε ερώτηση για το αν ο Μπαπέ μπορεί να τον οδηγήσει στην κατάκτηση του Champions League, απάντησε:

«Για να κατακτήσεις το Champions League δεν φτάνει μόνο ένας παίκτης, αυτό που μετράει είναι η ομάδα και πρέπει να έχεις όχι 11 αλλά 23 παίκτες σε ετοιμότητα»

Η Ντόρτμουντ γνωρίζει ότι τα λάθη σ’ έναν όμιλο φωτιά απαγορεύονται. Οι Γερμανοί προέρχονται από μεγάλη νίκη επί της Φράιμπουργκ (2-4) και η ψυχολογία τους εκτοξεύθηκε στα ύψη.

Επιθετικά οι κιτρινόμαυροι ήταν άπιαστοι και βρηκαν γκολ και από τον αμυντικό τους Χούμελς που σκόραρε δύο φορές. Στα θετικα ήταν η εξαιρετική αντίδραση που εμφάνισαν από την στιγμή που έμειναμ πίσω στο σκορ 2-1.

Μάλιστα, ο προπονητής της Ντόρτμουντ, Εντιν Τέρζιτς είπε:

«Δείξαμε νοοτροπία νικητών και από την επιθετική λειτουργία είμαι απόλυτα ικανοποιημένος. Τώρα έχουμε μπροστά μας ένα δύσκολο παιχνίδι με την Παρί και θέλουμε να φύγουμε από τον Παρίσι με ένα θετικό αποτέλεσμα.

Στο Champions League δεν υπάρχουν εύκολο παιχνίδια και στον όμιλο μας όλες οι ομάδες έχουν αρκετές πιθανότητες για πρόκριση στην επόμενη φάση».


Παρί – Ντόρτμουντ: Στατιστικά, Προϊστορία 19/09/2023

  • Η παράδοση είναι μοιρασμένη σε επίπεδο Champions League, αφού οι δύο ομάδες συναντήθηκαν τη σεζόν 19/20 και πανηγύρισαν από μια νίκη (2-0 στο Παρίσι, 2-1 στο Ντόρτμουντ).
  • Η Ντόρτμουντ έχει αντιμετωπίσει 20 φορές ομάδες από τη Γαλλία και μετράει 9 νίκες, 6 ήττες, 5 ισοπαλίες.
  • Παρί και Ντόρτμουντ βρέθηκαν τη σεζόν 10/11 σε όμιλο του Europa League και οι δυο αναμετρήσεις έληξαν ισοπαλία (0-0 και 1-1).
  • Τρίτο σερί ματς για την Παρί σε διάστημα δυο ετών απέναντι σε γερμανική ομάδα. Στα δύο προηγούμενα οι Γάλλοι ηττήθηκαν πέρυσι από την Μπάγερν (0-1 στο Παρίση, 2-0 στο Μόναχο).
  • Στην Ligue 1 η Παρί σε 5 αγωνιστικές βρίσκεται στην 5η θέση (2-2-1 με 8 βαθμούς με 10-6 γκολ) και μετράει 2 Under και 3 Over.
  • Στην Bundesliga, η Ντόρτμουντ βρίσκεται στην 7η θέση της βαθμολογίας με 2-2-0 (8-5 γκολ). Σε 4 αγωνιστικές μετράει 2 Under και ισάριθμα Over.
  • Ενημερωθείτε για το ευρωπαϊκό handicap και το ασιατικό handicap.
  • Επίσης μπορείτε να μάθετε περισσότερες λεπτομέρειες για το μερικό cash out.
  • Με το λεξικό στοιχήματος δεν είσαι ποτέ αδιάβαστος.

Παρί Σεν Ζερμέν – Ντόρτμουντ: Προγνωστικά

Για το μεγάλο παιχνίδι στο Παρίσι ανάμεσα σε Παρί και Ντόρτμουντ επιλέξαμε κορυφαία προγνωστικά για το στοίχημα σε δελεαστικές αποδόσεις από τις αγορές της novibet.

Παίκτης κλειδί για την Παρί ο Κίλιαν Μπαπέ. Ο Γάλλος σταρ έμεινε στην ομάδα και διψάει να οδηγήσει την Παρί μέχρι το τέλος. Βρισκόμαστε ακόμα στην αρχή, αλλά είναι ικανός να ταλαιπωρήσει την άμυνα των Γερμανών

ΑΝΥΤΙΜΕ ΣΚΟΡΕΡ ΜΠΑΠΕ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 1.70 

Η Ντόρτμουντ θα δεχθεί πίεση, όμως δεν πρόκειται να κλειστεί στο καβούκι της. Περιμένουμε ανοιχτό παιχνίδι.

GOAL & OVER 3.5 ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.55 

Οι δύο ομάδες από τη φύση τους παίζουν επιθετικά και περιμένουμε ότι θα υπάρξουν και μεγάλες μονομαχίες εντός περιοχής. Στα ειδικά στοιχήματα έχει αξία

ΚΑΤΑΛΟΓΙΣΜΟΣ ΠΕΝΑΛΤΙ ΣΕ ΑΠΟΔΟΣΗ 2.75

 

Το ανανεωμένο Bet Builder της Νovibet είναι εδώ και στο Live!

Τώρα συνδυάζεις στο δελτίο σου έως και 12 επιλογές του ίδιου αγώνα, φτιάχνοντας τη δική σου εκρηκτική απόδοση.

Στην αναμέτρηση Παρί – Ντόρτμουντ έχεις τη δυνατότητα να φτιάξεις το δικό σου στοίχημα συνδυάζοντας έως και 12 επιλογές από τις διαθέσιμες αγορές!

Επίσης, έχεις τη δυνατότητα να δημιουργήσεις τον δικό σου συνδυασμό σε όλα τα πρωταθλήματα Prelive και Live και να πάρεις την κατάσταση στα χέρια σου με την επιλογή του Cash Out ανά πάσα στιγμή!


Παρί: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 19/09/2023

Ο προπονητής της Παρί, Λουίς Ενρίκε, αντιμετωπίζει αρκετά προβλήματα, όμως στο ρόστερ υπάρχουν λύσεις. Εκτός είναι οι Ασένσιο, Κιμπέμπε, Λι και Φαμπιάν. Επιθετικά οι πρωταθλητές Γαλλία θα στηριχθούν στους Ντεμπελέ, Ράμος και Μπαπέ.

Πιθανή ενδεκάδα (4-3-3): Ντοναρούμα – Χακίμι, Μαρκίνιος, Σκρίνιαρ, Ερνταντέζ – Ουγάρτε, Βιτίνια, Έμερι – Ντεμπελέ, Μπαπέ, Γκονσάλο Ράμος

Ντόρτμουντ: Νέα, Απουσίες, Ενδεκάδα 19/09/2023

Από την Ντόρτμουντ θα λείψουν οι Μουνιέρ, Μόρι και Τζιοβάνι Ρέινα. Ο επιθετικός Φίλκρουγκ δίνει μάχη με τον χρόνο για να παίξει βασικός. Ο Τέρζιτς σε περίπτωση που δεν τον ξεκινήσει θα στηριχθεί στην επίθεση στον Αλε.

Πιθανή ενδεκάδα (4-2-3-1): Κόμπελ – Βολφ, Χούμελς, Σίλε, Ρίερσον – Σάμπιτσερ, Τσαν, Μαλεν, Μπραντ, Αντεγέμι – Φίλκρουγκ (Αλε).


 

Δημοφιλή Άρθρα

ΔΕΙΤΕ ΠΕΡΙΣΣΟΤΕΡΑ